2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun 2-3 hafta önce 3.5 yasindaki oglumda benim karnima kosarak atladi koruyamadim kendimi o aksam hafif kanamam oldu sonrasinda doktora gittim kanama alani gormedi şu an icin bir sıkıntım yok çok şükür sende bol bol dinlen kv ye kulak asma lütfen

bende hep çiğ koyuyorum ama domates falan yapmayacağım nedense kavanoz olayını yapamıyorum hep ekşiyor yada sızıntı yapıyor çöpe atıyorum bi tek reçel yapacağım
Canım domatesleri kabuğunu soy küp küp doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyabilirsin kavanoz dan daha güzel oluyor kisin direk çıkar kullan el altında hazır ben hem kavanoz hem buzluğa bu şekil de koyuyorum börülce fasulye pişirirken bir tek soğanı doğramak kaliyor fasulye çıkar buzluktan birde domates yemek hazır zaten

Kucucuk bebekle yemek yapinca opsun basinin ustune koysun nohut yap bence tek yemegi degil corbalara da salatalara da oluyor cok cesitli kullanim alani var. Ben de haslayayim nohut iyisi mi. Cok gec pisiyor

Sana da geçmiş olsun. Çocuk işte her zamanki gibi oynamak istiyor. Benimki döndü bir de kızıma kızdı. Dedim çocuk işte isteyerek yapmadı. Yavrum bütün akşam özür diledi.
İnşallah sağlıkla, huzurla kucağımıza alır analı babalı büyütürüz.

Annem soğanı da mevsiminde kavuruyor. Buzdolabı poşetine koyup donduruyoruz. Kırıp kırıp yemeklere atıyoruz. soğanla uğraşmayınca çok kolay oluyor.

canım seninle yakındık sanırım biz hangi doktora gidiyorsun ve doğumu nerede yapacaksın ?

Avrasya Hastanesi akın beye basladım. Beğendim de doktoru sen nereye gidiyorsun

O da cok saçmaymış yuh yani ayıp etmiş ama :/

Ben göbek çıkmaya başlayalı eşimin yanında cıplak durmuyorum duşta hiç hayal edemiyorum. Kendim beğenmiyorum adama da göstermeyeyim tipimi

Sağol canım koymayayım o zaman öğrendiğim iyi oldu
Kucucuk bebekle yemek yapinca opsun basinin ustune koysun nohut yap bence tek yemegi degil corbalara da salatalara da oluyor cok cesitli kullanim alani var. Ben de haslayayim nohut iyisi mi. Cok gec pisiyor
Seçer yine de yemez eşim ekmek arası bile her gün yer sağolsun sesi çıkmaz ama böyle yemek seçiyor işte

Night owl geçmiş olsun.
Haftan büyük olduğu için serklaj riskli diye doktorun önermemiş olabilir.
Üzülme, dinlenme ve tedavi ile uzayabilir kısalan serviks uzunluğu.
Bende 1 ay kadar yattım bu nedenle benimde Serviks kısalmıştı erken haftalarda
Bir de Hunileşme vardı
Progestan fitil ve magnezyum kullandım birde istirahat ettim.
Yemek yaptım, evin içinde gezindim bir iki hafta sonra toruna girmişti herşey
Seninde öyle olur inşallah.

Ben hiç öyle düşünmemiştim eşim de öyle bir şey hissettirmedi hiç. Hatta göbeğimi açıp tüh şuramda çatlak olmaya başlamış görüyor musun bile dedim geçen gün. krem sürüyorum, kaşınıyorum bile

Bunu merak etmiştim soğanları direk doğrayıp koyabilir miyiz acaba diye
Soğanın ortamdaki mikrobu içine çekme özelliği var. Bence ömrü olsa dahi pişirip atmak daha sağlıklı. Pişirilmiş olunca o yemek yaparken soğan kokusu da acısı da çekmiyorsun.
Ama işin bilimselliğini bilmiyorum, hiç pişmemiş denemedim.

Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayım Kuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
ben hep haşlayıp atıyorum fasulyeyi ama türünden dolayı farkeder mi bilemem çok haşlamıyorum yani az sert bırakıyorum ki yemek yaparken kıvamı tutsun
başarıya gidiyordum ama doktorum oradan ayrılmış bi anda kaldım böyle aynı hastanede başka doktora mı gitsem yoksa yeni doktor mu bulsam bilemiyorum doğum ücretleri ne kadar ? bi de ayda kaç defa çağırıyor ?
Canım ya insallah vaktini bekler bebegin
hoşgeldin tatlım nerelerdesin

191 çıkmış çok mu yuksek

50 lik içinse yüksek çıkmış sınır 140 olmalı sanırım

Kapi susum bitmek uzere Kasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.

Çağan cok hoş ve kapı süsünüz de cok güzel olmuş ellerinize sağlık kasnağı kaça nerden aldınız

Catlamalar kacinci haftalarda oluyor. Insallah catlamayiz

Ben 15 haftalarda catladım biraz sonra durdu ama olan oldu tabi

Suda Doğumu destekleyen doktor da bulmak zor sanırım. Her Doğum kendine has aslında arkadaşım Doğum yaptı dikişi de vardı 5 saat sonra ziyaretine gittim bağdaş kurmuş oturuyordu ben doğurdum 2 hafta gülemedim bile arabaya inip binemedim o derece kişiye göre bence

Gunaydinlar.
Bu seker yuklemesinin 24.hafta yapilacak şartı var mı ?

24/28 hafta araları cnm

kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Annem geldi dün on kilo menemenlik yaptı Allah razı olsun. Benim ellerimde uyuşma ve güç kaybi var. Yapabilirsem beşer kilodan iki defa daha yapicam menemenlik. Taze fasulye alıp domates biber az yağ ile solana kadar kavurup sıcak konserve yapıyorum öyle yapicam inşallah. Bide kırmızı erik ve vişne hoşaf için koyucam doğumdan sonra hem kendim içerim hem eve gelene ikram ederiz. Elimdeki uyuşma geçerse bı tatlı bı tuzlu kurabiye koymak istiyorum ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…