Geçmiş olsun 2-3 hafta önce 3.5 yasindaki oglumda benim karnima kosarak atladi koruyamadim kendimi o aksam hafif kanamam oldu sonrasinda doktora gittim kanama alani gormedi şu an icin bir sıkıntım yok çok şükür sende bol bol dinlen kv ye kulak asma lütfenHanımlar, kızım ki 2.5yaşında karnıma zıpladı. Gece boyunca sancım azalarak da olsa devam etti. Doktora gittim, bebeğin eşi duruyor, gayet güzel. Karnındaki ağrı sancı muhtemelen o an kasıldığın için olmuştur. Ancak kötü bir şey görünmemesi, olmadığı anlamına gelmez, dedi. Progestan fitil verdi sabah akşam 5gün kullanacakmışım. İlişki yok dedi. Yüksek yastıkla sol tarafına yatıp dinleneceksin. Geçnezse gel yatış yaparız dedi.
Her şey iyi de yukarıdaki boltladığım söz canımı sıkmıyor değil. Kv zaten çocuk sakat olacak, dikkat et felan diyip durdu. Kendimi koruyorum ama bir anlık bir şeyle görmedim zıpladığını.
Canım domatesleri kabuğunu soy küp küp doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyabilirsin kavanoz dan daha güzel oluyor kisin direk çıkar kullan el altında hazır ben hem kavanoz hem buzluğa bu şekil de koyuyorum börülce fasulye pişirirken bir tek soğanı doğramak kaliyor fasulye çıkar buzluktan birde domates yemek hazır zatenbende hep çiğ koyuyorum ama domates falan yapmayacağım nedense kavanoz olayını yapamıyorum hep ekşiyor yada sızıntı yapıyor çöpe atıyorum bi tek reçel yapacağım
Kayısı duymamıştım bak iş arkadaşım Malatya dan getirdi 1 poşet değerlendirsem mi acaba tadı nasıl oluyordurBen normalde de doğrar buzluğa atarım pratik oluyor elimin altında bulunuyor dereotu maydanoz çok üşeniyorum doğramaya ben onları o yüzden şimdide nasipse fazla fazla alıp atacağım
Canım inşallah magnezyum ve doktorun yönlendirmesiyle haftasını bekleyecektir bebeğin dualarım seninle kendine stres yapma yat dinlen rapor al gerekirse sonucun çıkana kadar bol su iç
Nohut çok severim ama eşim yemiyor o yüzden fasulye geldi aklıma anannemde fazla fazla ispir fasulyemizden vardı alıp haşlayıp atayım diyorum
Sana da geçmiş olsun. Çocuk işte her zamanki gibi oynamak istiyor. Benimki döndü bir de kızıma kızdı. Dedim çocuk işte isteyerek yapmadı. Yavrum bütün akşam özür diledi.Geçmiş olsun 2-3 hafta önce 3.5 yasindaki oglumda benim karnima kosarak atladi koruyamadim kendimi o aksam hafif kanamam oldu sonrasinda doktora gittim kanama alani gormedi şu an icin bir sıkıntım yok çok şükür sende bol bol dinlen kv ye kulak asma lütfen
Annem soğanı da mevsiminde kavuruyor. Buzdolabı poşetine koyup donduruyoruz. Kırıp kırıp yemeklere atıyoruz. soğanla uğraşmayınca çok kolay oluyor.Canım domatesleri kabuğunu soy küp küp doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyabilirsin kavanoz dan daha güzel oluyor kisin direk çıkar kullan el altında hazır ben hem kavanoz hem buzluğa bu şekil de koyuyorum börülce fasulye pişirirken bir tek soğanı doğramak kaliyor fasulye çıkar buzluktan birde domates yemek hazır zaten
Ben koyuyorum, çok pratik oluyor.Nohut haslanip koyuluyor fasulye de koyulur heralde.
Annem soğanı da mevsiminde kavuruyor. Buzdolabı poşetine koyup donduruyoruz. Kırıp kırıp yemeklere atıyoruz. soğanla uğraşmayınca çok kolay oluyor.
Merdiven inip çıkmamaya çalış. Kendini yorma, magnexyum alımına dikkat et. İnşallah zamanında sağlıkla doğar.Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
canım seninle yakındık sanırım biz hangi doktora gidiyorsun ve doğumu nerede yapacaksın ?
En cok da ayak paylasıyorlar... Ben 1.opluma hamıleyken bır arkadasını aramıstım o zaman 32 haftalık hamıleyım. Neyse ben dogurdum ben den 3 hafta sonra o dogurdu... Ama bana telefonda aaa ben de hamıleyım falan demedi. O kadar kırıldım ki cunkü sözde samimiydik... Facede bebegın ayagını gördüm... Allah bagıslasın hamilelıgını bu kadar saklamana gerek yoktu, o kadar saklıyorsun bari bebegın ayagını da paylaşma yazdım... Anında aradı. Özür falan diledi. Ya arkadasım yenı 6 haftalık hamıle olsan anlarım ama ben senı 32. Haftada aradım sen de 29.haftadaydın..gızlemeye ne gerek var.. O zaman paylaşmayacakksın kol bacak ayak dedim... Yani insanlar nazar degcek dıye sacmalıyor
Sert olan keselerden değil benim kesem, yumuşak. Ölü deriyi de çok güzel atıyor. Lifleneceksem zaten sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Çıkınca da kremlerimi sürüyorum.
Sırtımı haftada bir keseletiyorum eşime. Hamileliklerimde kese en yakın arkadaşım benim.sırtım da kaşınıyor onu da yalnız kese geçiriyor.
Sağol canım koymayayım o zaman öğrendiğim iyi olduNohut
Nohut güzel oluyor da ama fasülyeyi ben haşlayıp attım ilk evlendiğimde. Pişirince tadı cok kötü olmuştu.... Zaten annemler koyma buzlukta fasulye olmuyor demişlerdi denemek ıcın yapmıstım.fasulyeye yazık olur canım
Seçer yine de yemez eşim ekmek arası bile her gün yer sağolsun sesi çıkmaz ama böyle yemek seçiyor işteKucucuk bebekle yemek yapinca opsun basinin ustune koysun nohut yap bencetek yemegi degil corbalara da salatalara da oluyor cok cesitli kullanim alani var. Ben de haslayayim nohut iyisi mi. Cok gec pisiyor
AynenEvde buzluk + derin dondurucu yetmiyor resmen bir tane daha mi alsamet/sebze/meyve derken sigamiyoruz
Bunu merak etmiştim soğanları direk doğrayıp koyabilir miyiz acaba diyeAnnem soğanı da mevsiminde kavuruyor. Buzdolabı poşetine koyup donduruyoruz. Kırıp kırıp yemeklere atıyoruz. soğanla uğraşmayınca çok kolay oluyor.
Canım ya insallah vaktini bekler bebeginBebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
İdrar aldi idrar kulturu yapacak 3 gun sonra sonucunu alacagim. O sirada belirleyecek. Magnezyum icin maden suyu iciyorum gunluk dedim o deve de kulak kaliyor benim verecegimin yaninda dedi. Magnezyum vericek onlem olarak. İstirahat etmem lazim. Bir de kasilmalari takip et dedi. Daha yeni soktan cikiyorum. Bebek mesaneye ve rahim agzina kafasini bastiriyor bu sebeple bastirdikca acilabilir dedi. Olctu sinirin altina 2,2 cm e dusmus dedi. Cok erken dedi. Ben algilayamadim bile o an. Neden sonra aklima geldi. Hareket etmek yurumek zararlimi diye sordum. Normalde zararsiz ama vucut kaslarini kastigi icin rahim de kasilabilir dedi. İdrar sonucuna gore rapor da isticem uzun vadeli gerekirse. Calistigim icin cok zorlaniyorum nitekim stresli bir isim var.
Serklaj dan bahsetmedi.
Ben hiç öyle düşünmemiştimAvrasya Hastanesi akın beye basladım. Beğendim de doktoru sen nereye gidiyorsun
O da cok saçmaymış yuh yani ayıp etmiş ama :/
Ben göbek çıkmaya başlayalı eşimin yanında cıplak durmuyorum duşta hiç hayal edemiyorum. Kendim beğenmiyorum adama da göstermeyeyim tipimi
Soğanın ortamdaki mikrobu içine çekme özelliği var. Bence ömrü olsa dahi pişirip atmak daha sağlıklı. Pişirilmiş olunca o yemek yaparken soğan kokusu da acısı da çekmiyorsun.Bunu merak etmiştim soğanları direk doğrayıp koyabilir miyiz acaba diye
ben hep haşlayıp atıyorum fasulyeyi ama türünden dolayı farkeder mi bilemem çok haşlamıyorum yani az sert bırakıyorum ki yemek yaparken kıvamı tutsunÇok mantıklı kuzular sağolun bende bakayımKuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
başarıya gidiyordum ama doktorum oradan ayrılmış bi anda kaldım böyle aynı hastanede başka doktora mı gitsem yoksa yeni doktor mu bulsam bilemiyorum doğum ücretleri ne kadar ? bi de ayda kaç defa çağırıyor ?Avrasya Hastanesi akın beye basladım. Beğendim de doktoru sen nereye gidiyorsun
O da cok saçmaymış yuh yani ayıp etmiş ama :/
Ben göbek çıkmaya başlayalı eşimin yanında cıplak durmuyorum duşta hiç hayal edemiyorum. Kendim beğenmiyorum adama da göstermeyeyim tipimi
hoşgeldin tatlım nerelerdesinCanım ya insallah vaktini bekler bebegin
Atılır canım o da kolaylık oluo tabiÇok mantıklı kuzular sağolun bende bakayımKuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
191 çıkmış çok mu yuksek
Kapi susum bitmek uzereKasnaklari birlestirip kurdela takma isi kaldi. Isim konusunda hala karar vermis degiliz
Cagan veya Ahlas. Ahlasin anlami cok guzel, Kuran da geciyor ama Atlas ile karisir dusuncesindeyiz. Isim arayanlara fikir olsun.
Catlamalar kacinci haftalarda oluyor. Insallah catlamayiz
Suda doğum videolarını izledim çok rahat görünüyor ve dikişsiz oluyormuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? DAHA ÖNCE hiç doğum yapmadığım için zaman yaklaştıkça insan korkuyor Bi yandan
Gunaydinlar.
Bu seker yuklemesinin 24.hafta yapilacak şartı var mı ?
Annem geldi dün on kilo menemenlik yaptı Allah razı olsun. Benim ellerimde uyuşma ve güç kaybi var. Yapabilirsem beşer kilodan iki defa daha yapicam menemenlik. Taze fasulye alıp domates biber az yağ ile solana kadar kavurup sıcak konserve yapıyorum öyle yapicam inşallah. Bide kırmızı erik ve vişne hoşaf için koyucam doğumdan sonra hem kendim içerim hem eve gelene ikram ederiz. Elimdeki uyuşma geçerse bı tatlı bı tuzlu kurabiye koymak istiyorum ama bakalım.kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?