2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah sana

Canm devlet mi gittiğin doktor idrar sonucundan ziyade yatış vermesi gerekmiyor mu. Benim yedi aykken biraz sancim oldu oda yalanci sanciymis hemen bı gün yatirdilar serum verdiler iğne yaptılar . Sonra evde istirahatle geçti doğuma kadar.

k zararlimi diye sordum. Normalde zar
Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Allah yardımcın olsun,umarım her şey yolunda gider. Stres yapmaman gerekiyor bu dönemde. Erken doğum yapmak zorunda kalan bazı arkadaşlarımdan yaşadıklarını dinlemiştim stres olmuştum,sakın öyle şeyler dinleme. En en güzelini düşün hep. Erken doğum olsa bile bebeğinin sağlıklı olacağını düşün. ve bol bol dua et. inşallah bebiş pozisyonundan vazgeçer :)

Atılır canım o da kolaylık oluo tabi
Minik bir şey deneyeceğim bu zamanlarda ona göre hareket ederim çeşite göre de değişebilir

Ozel doktor. Enfeksiyon durumunuda kontrol rdip ona gore yol izleyecek.

Kavurunca tadı değişmiyor mu dondurunca tekrar buzlu koymak nasıl oluyordur ki

Ozel doktor. Enfeksiyon durumunuda kontrol rdip ona gore yol izleyecek.
Anladm cnm bize hbaer verirsin inşallah hepimiz sağlıcakla kuzucuklarmiza zamaninda kavusuruz. Benimki de baş aşağı inmiş çok sancı yapio iki üç gün yuruyemez haldeydim bı iki gündür geri döngü galiba. Doktor erken doğum riski var demedi sadece baş aşağı kasiklara inmiş ağrı yapar çok ayakta kalma dedi. Magnezyum kullaniyodum zaten

Donedebilir. Acikcasi kaslarimin gevsek olmasi lazim. Sende sntalyadasin biliyorsun asiri sicakta etkiliyor evde dinlenmem lazim. 635 gram daha
Canım senin drun sana rapor vermesi gerek. En ufak kanamadan bile dr 15 gün rapor yazıyor.. Senin sırt ustu yatıp dinlenme ve hıc iş yapmaman gerek.. Ben ilk oğlumda bebek 30.haftada hep aşagıdaydı, kasık agrım coktu Dr hep yat dedi tekrar heyet raporu vermişti. Bol bol dinlemekten başka çare yok, inşallah pozisyonunu drgıstırır de sen de rahatlarsın canım. Cok gecmiş olsun

Ara ara artan sonra Bi anda yok olan bel kasık agrım oluyor.
Hamileligin basindan 1 ay oncesine kadar kalca/bel agrisi cook cektim. Ramazanin sonundan itibaren de sol kasik agrisi cekiyorum. D vitaminiyle de alakasi var.
iki gündür ağrıyor belim yürürken o bel boşluğu çok oluşmadan yürümeye çalışın diyolar ama beceremiyorum

Benim de birden başladı böyle ikisi bir arada olmazdı. Hepimizde olduğuna göre normal demek ki. Sizlere de danışmak istedim

İç fasulye var o konuyor haşlanmadan.
Onun tadı değişmiyor yapınca. Bezelye gibi ayıklayıp koyuyorsun sadece ondan bak köy pazarında vardır

Soğan küp küp kesip de atabilirsin buzluğa

Catlaklar basladi mi sizde
Ben küçük bir bayanım ve bu 3. Hamileliğim. Karnım çabuk geriliyor, derim esnek değil. Göbek deliğinin etrafında birkaç tane var. Bu hamileliğimde oluşmuş ise 1 2 tane var. Çocukların hepsi anı bırakıyor işte. Karnım eski haline geldiğinde göbek deliği içe geçtiğinde belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…