2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kavurunca tadı değişmiyor mu dondurunca tekrar buzlu koymak nasıl oluyordur ki
Yemek pişirirken kavurduğumuz gibi kavuruyoruz soğanı. Soğuduktan sonra incecik yassı yassı poşetliyip donduruyoruz.
Yemek yapacağımız zaman soğan doğrayıp kavurmak yerine onu koyuyoruz. Tekrar kavurmaya gerek yok, direk kullan.
Aslında içerisinde su oranı eser miktarda olduğu için diğer şeyler gibi don olmuyor. Çok çabuk çözülüyor. Tadı değişmiyor.

Harika yer kalırsa bunu da düşüneceğim yemeklik aşağı yukarı 1-2 soğan doğranıyor öyle öyle paketlesem çok iş görür

Donedebilir. Acikcasi kaslarimin gevsek olmasi lazim. Sende sntalyadasin biliyorsun asiri sicakta etkiliyor evde dinlenmem lazim. 635 gram daha
Uzme kendini insallah döner. Evet Antalya çok sıcak nemi insanı maf ediyor. Bugun doktora gittim öldüm sıcaktan eve nasıl geldim bilemedim. 1 saat uyudum öyle kendime geldim. Ne kadar su icsende yetersiz kalıyor. Hangi doktora gidiyorsun.

Şeker sonucum çıkmış. 79 çıkmış. şekerim yok. Kan değerlerim düşük çıktı. Kan ilacını doktorum sabah aksam iç dedi.
Çok şükür canım şekerin olmamasına sevindim Kan değerleri bir zamandan sonra düşüyor bana da sabah akşam olayına geçildi 2-3 gündür öyle içiyorum

Bu kadar seyi gercekten yapabilirmisin
Tarhana ne demek hamile hamile
Ne diyim msh
Ben agustos sonu gibi bi menemenlik yapsam şükredicem

Biberi doldurup çig cigmi atiyorsunuz dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…