2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar selam
E bebekte bebek arabalarında indirim var şu an mamas papas ve maclarenlerde. Maclaren atom alacaktım ama gidip gezince fikrim değişti. Mamas papasdan beğendiğimi aldım. Bebek için daha konforlu geldi gözüme. Evde maxi cosi pusette vardı, çok iyi oldu. 3500-4000kiralık arabayı 2500 e aldım.

Bu kadar seyi gercekten yapabilirmisin
Tarhana ne demek hamile hamile
Ne diyim msh
Ben agustos sonu gibi bi menemenlik yapsam şükredicem
Cocuklar sevıyor ama ben de bu pazardan alıp yavas yavas yapayım hepsini agustosta bırakmayayım. Yorulurum. Her hafta 3 ya da 5 kg domates alıp yapmaya başlayacağım. Artık eskisi gıbı kasaya alıp birden yapamam..

Haber verdigin cok iyi oldu canim mamas papas almayi dusunuyordum ben de.

Ama fiyatlari sisirip indirim yapmislar cok da fark olmamis benim alacagimla

Ama fiyatlari sisirip indirim yapmislar cok da fark olmamis benim alacagimla
Armodillo flip xt 2 aldım canım ben. Diğerlerine de baktım, her sene ye bir özellik ekleyip fiyat artırmışlar. Yeni özellik de genellikle şekille alakalı. Daha afilli duruyorlar. Arada 1000 lira yakın fark var, değer mi bilemedim.

Ben de ocarro dusunuyordum. Ama set halinde almak istiyorum pusetiyle vs. Ilk etapta kucukken koyulabilir mi bilemedim cunku.

Ben de ocarro dusunuyordum. Ama set halinde almak istiyorum pusetiyle vs. Ilk etapta kucukken koyulabilir mi bilemedim cunku.
Bize bir yakınımızdan puset gelmişti, onunla kullanacağım. Puset adaptörü, yenidoğan puset yastığı ve pusete kılıf falan da aldım bugün.

Benm bebeğim de baş aşağı inmiş kasiklarin üstünde tam doktor ağrın olur dedi. Biraz yürüyüş yapsam merdiven çıksam çok baskı hissediyorum cts bebeğin kalan ihtiyaç larini hallettim çok yürüdük ogun üç gün acayip ağrım oldu bebek çok baskı yaptı. Bı iki gündür daha rahatım. Yatmak lazım mutlaka. Yoksa bol bol yürüyüş yapmak istiyordum sezeryanda olsa yürüyüş faydalı ama bebeğin durumu böyle olunca bende acil olmayan hiç bı işle ilgilenmiyorum

Bence korkma canım artık birsey olmaz olsa şimdiye kadar olurdu hareketli normal ise kanama yoksa geçmiştir biz bir kaza geçirdik 4 takla attık abimin eşi 5 aylık hamileydi oğlu simdi 6 yaşında sapsik sapasağlam hiç birsey olmadı şükür

kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum

Sarma börek mozaik pasta gibi seyler koyacağım ama sanırım Ağustos sonuna doğru en azından daha taze olur Doğumdan sonra gelenlere ikram ederim diye düşünüyorum. Müsait bi anda musakkalık patlıcanları kızartıp kaldıracağım domates biber doğrayıp koyarım fasülye barbunya falan. Nohut kuru fasulye buğdayı da genelde alınca 2 kg kadar alıp önce bi gece ıslatırım sonra haşlayıp biraz diri bırakıp poşetlere bölüp atarım bi acil durum olduğunda 15 dk da yemek hazır yanına bide pilav koyunca oldu bitti

Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum

Arkadasım 20 haftadan itibaren Rahim ağrı kısalığı sebebiyle tuvalet hariç ayağa kalkmadı rahim ağzı uzunluğu arttı bu sürede Protestan kullandı magnezyum da tabi
37 kusurde 2 gün önce doğdu bebiş. Umarım sizinde hersey yoluna girer rapor alıp yatın mutlaka

Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayım Kuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba

Ben kuru fasulye atıyorum lezzetinde hiç sorun yaşamadım

Bunu merak etmiştim soğanları direk doğrayıp koyabilir miyiz acaba diye

Kuru soğan köyden gelmişti ve çürüyordu diye geçenlerde hepsini soyup doğrayıp yemeklik yemeklik poşetledim buzluga attım. Simdi pratik elime geliyor

Oğlumda bende düşünmemiştim ama bu hamileliğimde cok çekinir oldum tatile gittik denizden çıkar çıkmaz taktım pareoyu. Hep bi saklambaç modu

başarıya gidiyordum ama doktorum oradan ayrılmış bi anda kaldım böyle aynı hastanede başka doktora mı gitsem yoksa yeni doktor mu bulsam bilemiyorum doğum ücretleri ne kadar ?

Bende yeni basladım muayene ücreti 100 tl Doğum fiyatı henüz sormadım. Fakat doktora gitmeden sapık gibi adamı inceledim araştırdım cok met edilen bi adamdı. Doktora gittim o kadar memnun kaldım ki asistanı cok ilgili öyle saf salak bi tip degil Bilgi akışı güzel sağlıyor. Muayeneye girdik adam ayak bileklerimde ödem var mı diye baktı göz altlarıma baktı kansızlık yorgunluk vs icin bebeğin heryerini inceledi gözü burnu dudakları beyni karın boşluğu midesi kalbi ayak parmaklarına kadar saydı gösterdi Doğum pozisyonunu anlattı pozisyona bağlı neler hissedeceğimi söyledi ben memnun kaldım açıkcası 2 Temmuz da gittim sıradaki randevum 30 Temmuz ayda 1 sanırım ama sonra 30 üzeri olacağız artık daha sık çağırır

Teşekkür ederim park yatağı da almıştım, geriye büyük parçalardan bir tek dolap kaldı.
Büyük oğlumun dolabını beş kapılı almıştım ben iki kapılı bölümü bebeğin battnaiye nevresim hırka yelek bebek bezi bakım ürünleri ni düzenledim. Günlük giysiler takimlar ağız mendili zıbın çorap ayakkabı tulumlar vs üç çekmeceli sifonyerimi düzenledim. Şimdilik ilk üç ay kıyafetleri hazırlayıp yerlestiridm . Çok dolu olmasın rahat kullanayim diye. Park yatak hangi marka aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…