Biz de isimligi kestirmeden 5 sn once karar verdik. Hala net degilSagol canim bakinayim biraz daha cocugun ismi bile belli degil ama
Ben kullanıyorum canım, günde 1 defa vermişti doktor ama o kadar düzenli içemedim
Cocuklar sevıyor ama ben de bu pazardan alıp yavas yavas yapayım hepsini agustosta bırakmayayım. Yorulurum. Her hafta 3 ya da 5 kg domates alıp yapmaya başlayacağım. Artık eskisi gıbı kasaya alıp birden yapamam..Bu kadar seyi gercekten yapabilirmisin
Tarhana ne demek hamile hamile
Ne diyim msh
Ben agustos sonu gibi bi menemenlik yapsam şükredicem
Kızlar selam
E bebekte bebek arabalarında indirim var şu an mamas papas ve maclarenlerde. Maclaren atom alacaktım ama gidip gezince fikrim değişti. Mamas papasdan beğendiğimi aldım. Bebek için daha konforlu geldi gözüme. Evde maxi cosi pusette vardı, çok iyi oldu. 3500-4000kiralık arabayı 2500 e aldım.
Kızlar selam
E bebekte bebek arabalarında indirim var şu an mamas papas ve maclarenlerde. Maclaren atom alacaktım ama gidip gezince fikrim değişti. Mamas papasdan beğendiğimi aldım. Bebek için daha konforlu geldi gözüme. Evde maxi cosi pusette vardı, çok iyi oldu. 3500-4000kiralık arabayı 2500 e aldım.
Armodillo flip xt 2 aldım canım ben. Diğerlerine de baktım, her sene ye bir özellik ekleyip fiyat artırmışlar. Yeni özellik de genellikle şekille alakalı. Daha afilli duruyorlar. Arada 1000 lira yakın fark var, değer mi bilemedim.Ama fiyatlari sisirip indirim yapmislar cok da fark olmamis benim alacagimla
Armodillo flip xt 2 aldım canım ben. Diğerlerine de baktım, her sene ye bir özellik ekleyip fiyat artırmışlar. Yeni özellik de genellikle şekille alakalı. Daha afilli duruyorlar. Arada 1000 lira yakın fark var, değer mi bilemedim.
Bize bir yakınımızdan puset gelmişti, onunla kullanacağım. Puset adaptörü, yenidoğan puset yastığı ve pusete kılıf falan da aldım bugün.Ben de ocarro dusunuyordum. Ama set halinde almak istiyorum pusetiyle vs. Ilk etapta kucukken koyulabilir mi bilemedim cunku.
Bize bir yakınımızdan puset gelmişti, onunla kullanacağım. Puset adaptörü, yenidoğan puset yastığı ve pusete kılıf falan da aldım bugün.
Teşekkür ederimSen baya bir sey halletmissin. Gule gule kullanin canim.
Ben hala netleştirmedim daha doğrusu netleştiremedimŞimdi herkes isimleri netlestirdi mi?
Park yatağı ne aldın acaba canım ben de hala hem araba hem beşik almayanlardanımTeşekkür ederimpark yatağı da almıştım, geriye büyük parçalardan bir tek dolap kaldı.
Hangi isimleri düşünüyorsunuz. Biz Selim Ege koymaya karar verdik.Ben hala netleştirmedim daha doğrusu netleştiremedim
Benim ki kesin gibi arya olacakŞimdi herkes isimleri netlestirdi mi?
Evet canım ama istersen sadece biberi temizleyip de atabilirsin sonrasında doldurabilirsin ama çözulmemesine dikkat etBiberi doldurup çig cigmi atiyorsunuz dolaba
Güzel isim adıyla büyüsün. Arkadaşımda arya su koyduBenim ki kesin gibi arya olacak
Evet canım ama istersen sadece biberi temizleyip de atabilirsin sonrasında doldurabilirsin ama çözulmemesine dikkat et
Benm bebeğim de baş aşağı inmiş kasiklarin üstünde tam doktor ağrın olur dedi. Biraz yürüyüş yapsam merdiven çıksam çok baskı hissediyorum cts bebeğin kalan ihtiyaç larini hallettim çok yürüdük ogun üç gün acayip ağrım oldu bebek çok baskı yaptı. Bı iki gündür daha rahatım. Yatmak lazım mutlaka. Yoksa bol bol yürüyüş yapmak istiyordum sezeryanda olsa yürüyüş faydalı ama bebeğin durumu böyle olunca bende acil olmayan hiç bı işle ilgilenmiyorumCanım senin drun sana rapor vermesi gerek. En ufak kanamadan bile dr 15 gün rapor yazıyor.. Senin sırt ustu yatıp dinlenme ve hıc iş yapmaman gerek.. Ben ilk oğlumda bebek 30.haftada hep aşagıdaydı, kasık agrım coktu Dr hep yat dedi tekrar heyet raporu vermişti. Bol bol dinlemekten başka çare yok, inşallah pozisyonunu drgıstırır de sen de rahatlarsın canım. Cok gecmiş olsun
Bizim mirzahan olcak inşallah.Güzel isim adıyla büyüsün. Arkadaşımda arya su koydu
Hanımlar, kızım ki 2.5yaşında karnıma zıpladı. Gece boyunca sancım azalarak da olsa devam etti. Doktora gittim, bebeğin eşi duruyor, gayet güzel. Karnındaki ağrı sancı muhtemelen o an kasıldığın için olmuştur. Ancak kötü bir şey görünmemesi, olmadığı anlamına gelmez, dedi. Progestan fitil verdi sabah akşam 5gün kullanacakmışım. İlişki yok dedi. Yüksek yastıkla sol tarafına yatıp dinleneceksin. Geçnezse gel yatış yaparız dedi.
Her şey iyi de yukarıdaki boltladığım söz canımı sıkmıyor değil. Kv zaten çocuk sakat olacak, dikkat et felan diyip durdu. Kendimi koruyorum ama bir anlık bir şeyle görmedim zıpladığını.
kızlar doğum sonrası için buzluğa birşeyler koyacak mısınız ? ben şimdiden yapıp dolaba dizeyim diyorum hazır sebze falan da ucuzlamışken ama ne uzun zaman dayanır bilemiyorum
Bebegim dogmaya calisiyor. Cok sinirim bozuk. Drdan geliyorum. Dogma pozisyonunda ittiriyor, rahim agzim sinirin altina dusmus. Cok uzgunum cok korkuyorum
Çok mantıklı kuzular sağolun bende bakayımKuru fasulye haşlanıp buzluğa atılır mı acaba
Bunu merak etmiştim soğanları direk doğrayıp koyabilir miyiz acaba diye
Ben hiç öyle düşünmemiştimeşim de öyle bir şey hissettirmedi hiç. Hatta göbeğimi açıp tüh şuramda çatlak olmaya başlamış görüyor musun bile dedim geçen gün. krem sürüyorum, kaşınıyorum bile
başarıya gidiyordum ama doktorum oradan ayrılmış bi anda kaldım böyle aynı hastanede başka doktora mı gitsem yoksa yeni doktor mu bulsam bilemiyorum doğum ücretleri ne kadar ?
Büyük oğlumun dolabını beş kapılı almıştım ben iki kapılı bölümü bebeğin battnaiye nevresim hırka yelek bebek bezi bakım ürünleri ni düzenledim. Günlük giysiler takimlar ağız mendili zıbın çorap ayakkabı tulumlar vs üç çekmeceli sifonyerimi düzenledim. Şimdilik ilk üç ay kıyafetleri hazırlayıp yerlestiridm . Çok dolu olmasın rahat kullanayim diye. Park yatak hangi marka aldınızTeşekkür ederimpark yatağı da almıştım, geriye büyük parçalardan bir tek dolap kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?