2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sarma yazısını görünce tekrar baktım kim yazmış diye helal olsun kardeşim. Ben sarma sarsam misafire koymazdim heralde kendimiz yerdik yaprağım var ama ellerim uyuşuyor ikinaydir hamur bile yoguramiyorum. Kurabiye yapabilirem iki cesit bide açma kete belki iyi olur dedim.

Şimdi herkes isimleri netlestirdi mi?

Bizim Elif Nas olacak insallah

Benim ki kesin gibi arya olacak

Evet canım ama istersen sadece biberi temizleyip de atabilirsin sonrasında doldurabilirsin ama çözulmemesine dikkat et

Bizde Kayra Özser oğlumuzun adı Arya Nas düşündük ama Kayra ve Arya aynı anda çağıramadık dil dönmüyor cok zor geldi :)) Kayra da Elif istiyordu ikna olduk Elif’e :))

Ben oğlumda da yapmıştım sarma ve börek cok iyi olmustu her bir pakete 50 60 adet sarma düşünün gelen 3 5 kişilik kişilere hemen 2 sıra tencereye dizip hızlıca pişiriyordum. Yanına kek börek oldu bitti :))
İnsallah bunda da yapacağım yaprağı geldi tokattan sarması kaldı. Sizde zorlanıyorsanız boşverin gelen de yemesin kek börek :))

Bizde kapı süsü dagıtılacaklar hastane kıyafetleri ve yastığı sipariş ettik bekliyoruz heyecanla

Eklentiler

• B99D9E08-B573-4690-A2A1-14AF4F391FE5.webp
    55 KB · Görüntüleme: 38
  • AB7212BD-5184-478A-8648-1ECC688640AD.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 43
  • F07ED2AE-973D-4A75-A585-65E60DEEDF3E.webp
    33 KB · Görüntüleme: 45
  • D204883D-859D-4BAE-A874-B7D219CC906A.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 73B24B85-0B8F-420D-BF17-17EB5AF9E3A9.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 43
Bı gebeligim ilkinden zor gecio ilk aylar kanama sonra el uyuşması hareket kabiliyeti azaldi bir de bebek baş aşağı şimdiden. İnşallah zamanını bekler hayırlısıyla. Hiç biri olmazsa bı fırın pastane kesfettm evime yakın ev kekleri kurabiyeleri çok harika oraya abone oluruz

Aynen amaç bebek görmekse yapıp yapamadığın seylere bakmasınlar tabiki. Benimde bu hamilelik zor geçiyor hiç oğluma benzemiyor. Sıcak yaz da zorluyor cok şükür işe araba ile gidip geliyorum orası bi iyi gerçi doktora sormak istemiyorum araba ile ne zamana kadar gidebilirim diye 30 32 birsey der kocam da göndermez daha al basına bela gücüm yettikçe gideyim ben diyorum

normal sarma dolma yapar gibi yapıp hazırlıyorum doldurulmuş bi şekilde dolaba koyuyorum sonrasında hiç eritmeden ocağa koyup pişiriyorum. çözülmeye bırakmamak lazım yoksa tadı kötü oluyor
He onu bizde yapıyoruz ben biber dolması sandım dolma deyince

Bizim mirzahan olcak inşallah.
Cok degisik bir isim adiyla buyusun
Guzel isim. Adiyla buyusun canim

Evet 50 lik doktor salı günü var daha gosteremedim

Harika yer kalırsa bunu da düşüneceğim yemeklik aşağı yukarı 1-2 soğan doğranıyor öyle öyle paketlesem çok iş görür
Biz büyük büyük paketliyoruz. İnce paketleyince istediğin kadar büyüklükte kırabiliyorsun. Küçük paketlemek daha uğraştırır bence.

İnşallah tatlım, sağol.
Karnımı sadece eşim ve doktorum görüyor. Onun haricinde hep bol giyiyorum. Eşimden hiç çekinmedim, aklıma dahi gelmedi.

Korkma aşırı olmadığı sürece normal bu agrılar
Resmen pimpirikleniyorum elimde değil. Öyle yüksek bir ağrı veya gün boyu olan bir şey değil. Şimdi de ektekini gördüm yine aklım karıştı cnm

Eklentiler

• A165E83E-7AC6-4215-8F45-7D05D4BCA6D7.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 53
Valla sarmayı kendım yerim, misafire koymam... Ben bunda hiçbirsey yapmayacağım. Gelen tok geliyor do ra hamur işlerini ben yıyom lohusa lohusa gelsin kilolar.. Hazır kurupasta ya da en kolayı hazır baklava. Hamur işi olunca çay oluyor, çok oturuyorlar. Boşalan cayları doldur et uğrasa am. Zaten bizimkilerden hayır yok. Gelen oturuyor.. En guzelı baklava kola ya da lohusa serbetı. Hadi güle güle... Valla yapmayanlar kıymetli oluyor.. Gelen Kendı getırsın. Komşum bana çorba muhallebi yapıp getirmişti ne guzel olmustu

Araba kullanmanın bı mahzuru varmi ki . Benm bı arkadaş doğuma kadar hep kullandı. Sürekli yüzmeye gitti. Ben evdeyim çalışmıyorum Allah'tan . Allah yardımcın olsun seninde

Resmen pimpirikleniyorum elimde değil. Öyle yüksek bir ağrı veya gün boyu olan bir şey değil. Şimdi de ektekini gördüm yine aklım karıştı cnm
Tabi ki git ver tahlil rahatla bende 2 kere verdim şüphede kaldım. Doktor yok ama sen rahat ol diye bakalım demişti insan tabi korkuyor sanmak ben korkmuyorum ama kendimi rahatlatmaya calısıyor um her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…