2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aslında lohusaya gelen herkes bı kap yemek. Getirse hem lohusa kadın yorulmaz hemde bebek emzirirken atistircak bişey aramaz kamu spotu olsun bebek görmeye gelen poğaça kek çorba getirsin mutlu anneler mutlu bebekler

Mamas papasın hangisini aldın canım

Resmen pimpirikleniyorum elimde değil. Öyle yüksek bir ağrı veya gün boyu olan bir şey değil. Şimdi de ektekini gördüm yine aklım karıştı cnm
İdrar yaparken yanma oluyor mu. Geçen bende aynı şikayetlerle gittim doktora. Benim ki sadece rahim büyümesi kaynaklı çıktı. Enf. Yoktu.

Harika canım ikisini bende deneyeceğim
Biz büyük büyük paketliyoruz. İnce paketleyince istediğin kadar büyüklükte kırabiliyorsun. Küçük paketlemek daha uğraştırır bence.
Kırılmasında sorun yaşanmıyorsa büyük büyük paketlerim daha da kolay tabi

Hangi isimleri düşünüyorsunuz. Biz Selim Ege koymaya karar verdik.
çok güzelmiş ismi mutlu büyüsün
Aslında lohusaya gelen herkes bı kap yemek. Getirse hem lohusa kadın yorulmaz hemde bebek emzirirken atistircak bişey aramaz kamu spotu olsun bebek görmeye gelen poğaça kek çorba getirsin mutlu anneler mutlu bebekler
şahane olur aslında

Cok degisik bir isim adiyla buyusun

Guzel isim. Adiyla buyusun canim

Teşekkür ederim cnm

Valla bizde cay içmeden gitmezler herhalde gelen yemek bile yiyebilir :)) ben hazırlıklı olayım en güzeli meyve suyu tatlı gibi olsa keşke

Araba kullanmanın bı mahzuru varmi ki . Benm bı arkadaş doğuma kadar hep kullandı. Sürekli yüzmeye gitti. Ben evdeyim çalışmıyorum Allah'tan . Allah yardımcın olsun seninde

Genelde 30 lik haftalardan sonra önerilmiyor kasılma tetikliyor diye ama ben agresif sürücü değilim bence sürebilirim geçebiliyorsa geçsin sollasın hiç umrunda olmaz. Trafikte pek gerilmem yani en fazla puşt der geçerim

İdrar yaparken yanma oluyor mu. Geçen bende aynı şikayetlerle gittim doktora. Benim ki sadece rahim büyümesi kaynaklı çıktı. Enf. Yoktu.

Geçenlerde bi tahlil verdim öyle böyle enfeksiyon çıkmadı ama cok şükür ben iyiydim yani tabi ufak tefek şikayetlerim vardı ama kimine Ateş yanma kasılma yürüyememe gibi şikayetler diyorlar benim biraz kasılmam vardı ya bizim kızın ayakları asagıda ondan yada bu enfeksiyondan bilemiyorum. Tahlil sonucuma göre her sahada 6 7 lökosit 3 4 eritrosit 9 10 yassı epitelhücresi ve bol bakteri görüldü yazıyordu

Günaydın hayırlı cumalar Doktor karaciğer enzimlerine baktırmamı istemişti sağlık ocağı hafif yüksek çıkınca güvenmedi tekrar kan verdim inşallah güzel sonuçlar alırım

Umarım güzel çıkar arkadasım belki tahlil de birsey olmustur

Evet canım erimeden. Ben çok yer kaplıyor diye koymadım hiç

Benim buzluk dolu ama derin dondurucum müsait deneyeceğim biraz 8 adet 8 adet 3 4 Seferlik koyarım

Yine hafif yükseliş görüldü 31 olması gereken değer 52 bakalım doktor ne diyecek ast değeri de sınır 33 benimde 33 çıkmışEt ürünleri ya da vitaminler mi yükseltti anlamadım bol bol enginar ve sebze beslensem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…