Aslında lohusaya gelen herkes bı kap yemek. Getirse hem lohusa kadın yorulmaz hemde bebek emzirirken atistircak bişey aramazValla sarmayı kendım yerim, misafire koymam... Ben bunda hiçbirsey yapmayacağım. Gelen tok geliyor do ra hamur işlerini ben yıyom lohusa lohusa gelsin kilolar.. Hazır kurupasta ya da en kolayı hazır baklava. Hamur işi olunca çay oluyor, çok oturuyorlar. Boşalan cayları doldur et uğrasa am. Zaten bizimkilerden hayır yok. Gelen oturuyor.. En guzelı baklava kola ya da lohusa serbetı. Hadi güle güle... Valla yapmayanlar kıymetli oluyor.. Gelen Kendı getırsın. Komşum bana çorba muhallebi yapıp getirmişti ne guzel olmustu
Kızlar selam
E bebekte bebek arabalarında indirim var şu an mamas papas ve maclarenlerde. Maclaren atom alacaktım ama gidip gezince fikrim değişti. Mamas papasdan beğendiğimi aldım. Bebek için daha konforlu geldi gözüme. Evde maxi cosi pusette vardı, çok iyi oldu. 3500-4000kiralık arabayı 2500 e aldım.
Bence guzel olmuş. Emir ismini sevmiyorum fazla. Adiyla büyüsün. Bizde Selim Ege koyuyoruzBizde karar verdik baya oldu.Üstteki Emre, alttaki Uğur olucak nasipseEmir yalan oldu yani
İdrar yaparken yanma oluyor mu. Geçen bende aynı şikayetlerle gittim doktora. Benim ki sadece rahim büyümesi kaynaklı çıktı. Enf. Yoktu.Resmen pimpirikleniyorum elimde değil.Öyle yüksek bir ağrı veya gün boyu olan bir şey değil. Şimdi de ektekini gördüm yine aklım karıştı cnm
Harika canım ikisini bende deneyeceğimBen kuru fasulye atıyorum lezzetinde hiç sorun yaşamadım
Kuru soğan köyden gelmişti ve çürüyordu diye geçenlerde hepsini soyup doğrayıp yemeklik yemeklik poşetledim buzluga attım. Simdi pratik elime geliyor
Kırılmasında sorun yaşanmıyorsa büyük büyük paketlerim daha da kolay tabiBiz büyük büyük paketliyoruz. İnce paketleyince istediğin kadar büyüklükte kırabiliyorsun. Küçük paketlemek daha uğraştırır bence.
Erimeden mi.Biber dolmasını da normal biberi doldurup koyuyorlar buzluğa. Çıkartıp eritmeden pişiriliyor canım
Evet canım erimeden. Ben çok yer kaplıyor diye koymadım hiçErimeden mi.
Koyasım geldi ya
Doğru orası da varEvet canım erimeden. Ben çok yer kaplıyor diye koymadım hiç
çok güzelmiş ismi mutlu büyüsünHangi isimleri düşünüyorsunuz. Biz Selim Ege koymaya karar verdik.
Aslında lohusaya gelen herkes bı kap yemek. Getirse hem lohusa kadın yorulmaz hemde bebek emzirirken atistircak bişey aramazkamu spotu olsun bebek görmeye gelen poğaça kek çorba getirsin mutlu anneler mutlu bebekler
Cok degisik bir isim adiyla buyusun
Guzel isim. Adiyla buyusun canim
Valla sarmayı kendım yerim, misafire koymam... Ben bunda hiçbirsey yapmayacağım. Gelen tok geliyor do ra hamur işlerini ben yıyom lohusa lohusa gelsin kilolar.. Hazır kurupasta ya da en kolayı hazır baklava. Hamur işi olunca çay oluyor, çok oturuyorlar. Boşalan cayları doldur et uğrasa am. Zaten bizimkilerden hayır yok. Gelen oturuyor.. En guzelı baklava kola ya da lohusa serbetı. Hadi güle güle... Valla yapmayanlar kıymetli oluyor.. Gelen Kendı getırsın. Komşum bana çorba muhallebi yapıp getirmişti ne guzel olmustu
Araba kullanmanın bı mahzuru varmi ki . Benm bı arkadaş doğuma kadar hep kullandı. Sürekli yüzmeye gitti. Ben evdeyim çalışmıyorum Allah'tan . Allah yardımcın olsun seninde
İdrar yaparken yanma oluyor mu. Geçen bende aynı şikayetlerle gittim doktora. Benim ki sadece rahim büyümesi kaynaklı çıktı. Enf. Yoktu.
Günaydın hayırlı cumalarDoktor karaciğer enzimlerine baktırmamı istemişti sağlık ocağı hafif yüksek çıkınca güvenmedi tekrar kan verdim inşallah güzel sonuçlar alırım
Evet canım erimeden. Ben çok yer kaplıyor diye koymadım hiç
Ya kizlar saglik ocaginda simdi aclik kanimi verdim.50lik ictim.Hemsire 1 saat sonra alicaz kan dedi.1 defa alinicakmis.2.saatte de alinmiyor mu 50lik te bu ?
Bende 1 saat sonra verdim 50 lik de 1 saat
Bir yanlislik yok yani.Iyi sevindim simdi.Sagolasin.
Sağol canımçok güzelmiş ismi mutlu büyüsün
şahane olur aslında
Dun bende 1 kez verdim canımYa kizlar saglik ocaginda simdi aclik kanimi verdim.50lik ictim.Hemsire 1 saat sonra alicaz kan dedi.1 defa alinicakmis.2.saatte de alinmiyor mu 50lik te bu ?
Yine hafif yükseliş görüldü 31 olması gereken değer 52 bakalım doktor ne diyecek ast değeri de sınır 33 benimde 33 çıkmışGeçenlerde bi tahlil verdim öyle böyle enfeksiyon çıkmadı ama cok şükür ben iyiydim yani tabi ufak tefek şikayetlerim vardı ama kimine Ateş yanma kasılma yürüyememe gibi şikayetler diyorlar benim biraz kasılmam vardı ya bizim kızın ayakları asagıda ondan yada bu enfeksiyondan bilemiyorum. Tahlil sonucuma göre her sahada 6 7 lökosit 3 4 eritrosit 9 10 yassı epitelhücresi ve bol bakteri görüldü yazıyordu
Umarım güzel çıkar arkadasım belki tahlil de birsey olmustur
Benim buzluk dolu ama derin dondurucum müsait deneyeceğim biraz 8 adet 8 adet 3 4 Seferlik koyarım
50 lik de 1 saat sonra sedece. 2.saatte yokYa kizlar saglik ocaginda simdi aclik kanimi verdim.50lik ictim.Hemsire 1 saat sonra alicaz kan dedi.1 defa alinicakmis.2.saatte de alinmiyor mu 50lik te bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?