- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok güzel canım ismi bahtı da güzel olsun inşallahHangi isimleri düşünüyorsunuz. Biz Selim Ege koymaya karar verdik.
Çok güzeller canım hayırlı olsunBizde kapı süsü dagıtılacaklar hastane kıyafetleri ve yastığı sipariş ettik bekliyoruz heyecanla
İsimleriyle yaşasınlar canım çok güzelBizde karar verdik baya oldu.Üstteki Emre, alttaki Uğur olucak nasipseEmir yalan oldu yani
Demir hapının yükselttiğini söylüyorlar benim bir de 2 taneye çıkardı doktorOlabilir aslında yediğin şeylerden olmuş ihtimali yüksek bakalım doktor ne diyecek
Sagol canım sizinde guzelÇok güzel canım ismi bahtı da güzel olsun inşallahBizimde nasipse Yiğit olacak inşallah
Çok güzeller canım hayırlı olsun
İsimleriyle yaşasınlar canım çok güzel
Demir hapının yükselttiğini söylüyorlar benim bir de 2 taneye çıkardı doktor
AtahanHangi isimleri düşünüyorsunuz. Biz Selim Ege koymaya karar verdik.
Teşekkür ederim cnm
Valla bizde cay içmeden gitmezler herhalde gelen yemek bile yiyebilir :)) ben hazırlıklı olayım en güzeli meyve suyu tatlı gibi olsa keşke
Genelde 30 lik haftalardan sonra önerilmiyor kasılma tetikliyor diye ama ben agresif sürücü değilim bence sürebilirim geçebiliyorsa geçsin sollasın hiç umrunda olmaz. Trafikte pek gerilmem yani en fazla puşt der geçerim
Sağolasın canımSagol canım sizinde guzel
Biz de Hüma da karar kaldık, anlamı gibi mutluluk getiren kuş gibi bi kızımız olur inşallah sağlıkla:)Şimdi herkes isimleri netlestirdi mi?
Armodillo flip xt2Mamas papasın hangisini aldın canım
Biz de Doruk koydukAtahan
Arden
Ve Doruk
Bu isimleri düşünüyorduk
Ege ismi de güzel, Selim’in de anlamı çok güzel
Atahan guzel. Selimi anlamından dolayi koydum.Atahan
Arden
Ve Doruk
Bu isimleri düşünüyorduk
Ege ismi de güzel, Selim’in de anlamı çok güzel
Biz de Hüma da karar kaldık, anlamı gibi mutluluk getiren kuş gibi bi kızımız olur inşallah sağlıkla:)
Hepsinin ismi birbirinden guzel. Sağlıkla gelsinler.Biz de Doruk koyduk
Ben sorun yaşamadım.henüz. fotoğraftaki yarım paket. İnceliğini göstermek istedim.Harika canım ikisini bende deneyeceğim
Kırılmasında sorun yaşanmıyorsa büyük büyük paketlerim daha da kolay tabi
Ben her yıl yesıl dolma bıber ve kırmızı biberin ıcını temizler atarım buzluga... Dolma içini hazır edınce hemen buzluktan cıkarıp buzlu buzlı ıcını doldururum ve pişiririm enfes oluyor.... Bu sayede kuru biberi bıle az yapar oldumErimeden mi.
Koyasım geldi ya
Tabi ki git ver tahlil rahatla bende 2 kere verdim şüphede kaldım. Doktor yok ama sen rahat ol diye bakalım demiştiinsan tabi korkuyor sanmak ben korkmuyorum ama kendimi rahatlatmaya calısıyor um her seferinde
İdrar yaparken yanma oluyor mu. Geçen bende aynı şikayetlerle gittim doktora. Benim ki sadece rahim büyümesi kaynaklı çıktı. Enf. Yoktu.
Çok güzeller canım hayırlı olsun
Demir hapının yükselttiğini söylüyorlar benim bir de 2 taneye çıkardı doktor
Canim senin son durumun ne kontrole gittin mi hiç bebiş basilHaklısın bakayım ben bir çarşıya falan havalar sıcak olunca insan en kolay oturduğu yerden almak istiyor çarşı pazar gezmek gözüm de büyüyor
Ben ilkinde hep heyet raporluydum hep yattım.. 2.bebegımde dogurana kadar sürdüm cunkü karnım küçüktü, bir de 1.oğlum bebekti bir yere giderken otobus zor oluyordu. Hep sürdüm hatta eşim 30.haftadan sonra anahtarı aldı benden.. Ama unuttu ki bende yedek anahtar var valla dogurana kadar araba kullandım.. Allahtan Kendı arabası da var da bazen cıktıgım park yeri dolu olurdu yakalanacahım dıye korkardım ama o hıc dikkat etmedi.. Bunda da kullanıyorum hatta 8.hafta da trafık kazası yaptım... Bızım araba da bırsey yok ama karsı tarafta vardı..ama karısının hatasıydı ben arkada oğlum vardı onun tarafından vurmasın dıye direksiyonu kırdım bızım arka kapıya vurmadı.. Yanı bızde sade cızık var onun arabası göçtü.. Elimden gene anahtarı aldı, suçlu ben degılken..Bana carpan kadındı kocası bıle abla helal olsun usta şöförsun eşim kapıdan girse sızde hasar olurdu.. İyi hemen direksiyonu kırmıssın dedı..eşime gel de anlat ne işi varmış hamıle ın gezmede... Ben tabi gene sürdüm sabah yürüyerek mi gideyım işe.. Bir gün akşam erken cilası gelmiş bızım sitenin orda karsılastık.. Hemen durdurdu cok kızdı nıye lafımı dinlemiyorsun dıye.. Ben de ben dogurana kadar otobuse falan bınemem işe nasıl gıdecegım... Kullan am dedim ama söz 30 dan sonra bu sefer kullanmam tamam dedi... Ama bunda sanırım 30 dan sonra kullanamam çünkü karnım kocaman.. Tabi hamile olunca eski serinlik ve hız olmuyor. Orta şeritten yavas yavas...Aynen amaç bebek görmekse yapıp yapamadığın seylere bakmasınlar tabiki. Benimde bu hamilelik zor geçiyor hiç oğluma benzemiyor. Sıcak yaz da zorluyor cok şükür işe araba ile gidip geliyorum orası bi iyi gerçi doktora sormak istemiyorum araba ile ne zamana kadar gidebilirim diye 30 32 birsey der kocam da göndermez daha al basına bela gücüm yettikçe gideyim ben diyorum
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına, kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallahKızlar bu mübarek gunde bana bebisime dua eder misiniz daha önceden yazmıştım bebegimin beyninde hidrosefali var sagligikli doğması için hergun dua ediyorum bu mübarek gun de siz hamile annelerden dua istiyorum rabbim hepimizin evladını dagliklambagisalsin insallah
ben de kullanıyorum canım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar zaten hız yapıp tehlikeli şeylere girecek değiliz eğer araba kullanma derse de tamam o zaman her gideceğim yere sen beni getir götür de o zaman bişe diyemiyorlar ki gerçekten otobüs eziyet hamilesin yer veriyorlar tamam ama o kalabalık insanların kokusu gürültü tahammül edilebilecek bişe değilBen ilkinde hep heyet raporluydum hep yattım.. 2.bebegımde dogurana kadar sürdüm cunkü karnım küçüktü, bir de 1.oğlum bebekti bir yere giderken otobus zor oluyordu. Hep sürdüm hatta eşim 30.haftadan sonra anahtarı aldı benden.. Ama unuttu ki bende yedek anahtar var valla dogurana kadar araba kullandım.. Allahtan Kendı arabası da var da bazen cıktıgım park yeri dolu olurdu yakalanacahım dıye korkardım ama o hıc dikkat etmedi.. Bunda da kullanıyorum hatta 8.hafta da trafık kazası yaptım... Bızım araba da bırsey yok ama karsı tarafta vardı..ama karısının hatasıydı ben arkada oğlum vardı onun tarafından vurmasın dıye direksiyonu kırdım bızım arka kapıya vurmadı.. Yanı bızde sade cızık var onun arabası göçtü.. Elimden gene anahtarı aldı, suçlu ben degılken..Bana carpan kadındı kocası bıle abla helal olsun usta şöförsun eşim kapıdan girse sızde hasar olurdu.. İyi hemen direksiyonu kırmıssın dedı..eşime gel de anlat ne işi varmış hamıle ın gezmede... Ben tabi gene sürdüm sabah yürüyerek mi gideyım işe.. Bir gün akşam erken cilası gelmiş bızım sitenin orda karsılastık.. Hemen durdurdu cok kızdı nıye lafımı dinlemiyorsun dıye.. Ben de ben dogurana kadar otobuse falan bınemem işe nasıl gıdecegım... Kullan am dedim ama söz 30 dan sonra bu sefer kullanmam tamam dedi... Ama bunda sanırım 30 dan sonra kullanamam çünkü karnım kocaman.. Tabi hamile olunca eski serinlik ve hız olmuyor. Orta şeritten yavas yavas...
Allah hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,inşallah her şey yolunda giderKızlar bu mübarek gunde bana bebisime dua eder misiniz daha önceden yazmıştım bebegimin beyninde hidrosefali var sagligikli doğması için hergun dua ediyorum bu mübarek gun de siz hamile annelerden dua istiyorum rabbim hepimizin evladını dagliklambagisalsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?