Daha görülmemesi normal. Biraz daha beklemek gerekiyorMeraba 6+ 2 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı yok böyle olan var mı acaba. ?
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımKızlar bu mübarek gunde bana bebisime dua eder misiniz daha önceden yazmıştım bebegimin beyninde hidrosefali var sagligikli doğması için hergun dua ediyorum bu mübarek gun de siz hamile annelerden dua istiyorum rabbim hepimizin evladını dagliklambagisalsin insallah
canım toplu para olunca 1 günde halledebiliyorsun aslındabebek için hazırlık yapmaya başlayan var mı? ben 3 tane tulum aldım sadece daha hiçbir şeyimiz yok :))) en çok aklıma takılan bebek arabası. bebek arabası alan/önerecek olanlar var mıdır acaba???
Ama atmaz dedi en kötüye hazırlan dedilerDaha görülmemesi normal. Biraz daha beklemek gerekiyor
canım toplu para olunca 1 günde halledebiliyorsun aslında
8. haftada dinleniyor diye hatırlıyorum vajinal de daha erken duyulur diye hatırlıyorumMeraba 6+ 2 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışı yok böyle olan var mı acaba. ?
Çok mantıklı yaBen her yıl yesıl dolma bıber ve kırmızı biberin ıcını temizler atarım buzluga... Dolma içini hazır edınce hemen buzluktan cıkarıp buzlu buzlı ıcını doldururum ve pişiririm enfes oluyor.... Bu sayede kuru biberi bıle az yapar oldum
Zaten 2 gün Ke Di oğlanları kreşe bıraktı.. İşe geç kaldı tamam kullan dedi. Allah sana sabır versin dedi, babalarına yolda yapmadıklarını bırakmamışlar... Cok ıyı yapmışlar. Karnım cıkmadan ne yalan söyleyeyim unutup hız da yapıyordum ama karnım cıkınca ben burdayım dıyor ufaklık.. Bu sıcakta otobuse bıner binmez bulantımdan dolayı birinin ustune kusarım benı kesın otobüsten atarlar.. Zaten 2 erkek cocugu ve hamıle olara bır kere bindim carsıda park yeri bulamıyorum diye ya insanlar acıyan gözle bakıyorlar hahaha..ben de kullanıyorum canım hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar zaten hız yapıp tehlikeli şeylere girecek değiliz eğer araba kullanma derse de tamam o zaman her gideceğim yere sen beni getir götür de o zaman bişe diyemiyorlar ki gerçekten otobüs eziyet hamilesin yer veriyorlar tamam ama o kalabalık insanların kokusu gürültü tahammül edilebilecek bişe değil
ben kıayfetlerini falan aldım yaz ayı çok fazla hareket edemem sıcaklar mahvediyor çünkü beşiğini seçtim netten sipariş vereceğim başka bişe kalmıyorçok şükür maddi sorunumuz yok evimiz var arabamız var birikimimiz var,ben de çalışıyorum eşim de. sadece almak için erken mi acaba diye düşünüyorum. ya da son ana bırakmamak mı lazım şimdiden mi almalıyım karar veremedim. zaten öyle ahım şahım bir bebek odası yapmayı düşünmüyorum. evimiz 2+1, oturma odasına bir park yatak koyacağım bir de dolap
Bu ne kiBen sorun yaşamadım.henüz. fotoğraftaki yarım paket. İnceliğini göstermek istedim.
Canım inşallah sağlıkla doğar bebeğinKızlar bu mübarek gunde bana bebisime dua eder misiniz daha önceden yazmıştım bebegimin beyninde hidrosefali var sagligikli doğması için hergun dua ediyorum bu mübarek gun de siz hamile annelerden dua istiyorum rabbim hepimizin evladını dagliklambagisalsin insallah
Bende bu ara beğenmiydrum kendimi şimdiden doğum sonrasında saç kilo bakımımı düşünüyorumAvrasya Hastanesi akın beye basladım. Beğendim de doktoru sen nereye gidiyorsun
O da cok saçmaymış yuh yani ayıp etmiş ama :/
Ben göbek çıkmaya başlayalı eşimin yanında cıplak durmuyorum duşta hiç hayal edemiyorum. Kendim beğenmiyorum adama da göstermeyeyim tipimi
doğum sonrası da burada beraber zayıflama saç bakımı falan paylaşırız. bende düşünüyorum şimdiden doğumdan sonra ne yapacağım falan diyeBende bu ara beğenmiydrum kendimi şimdiden doğum sonrasında saç kilo bakımımı düşünüyorum
çok şükür maddi sorunumuz yok evimiz var arabamız var birikimimiz var,ben de çalışıyorum eşim de. sadece almak için erken mi acaba diye düşünüyorum. ya da son ana bırakmamak mı lazım şimdiden mi almalıyım karar veremedim. zaten öyle ahım şahım bir bebek odası yapmayı düşünmüyorum. evimiz 2+1, oturma odasına bir park yatak koyacağım bir de dolap
Kesinlikle karar vermek daha zor.. ben 1 haftadır lohusa tacı ve terliği seçemiyorum.. Düşünemiyorum bebek arabası park yatak oda falan... Iyı ki onlar var... Bır lohusa tac terlık begenıyorum nette birı olumsuz yorum yapmış vazgecıyom.. Bu sıcakta carsıya gıdememPanik yapmaya gerek yok.Karar vermek alisveristen cok daha zorAlacagin seylerin listesini,markalarini,kodlarini belirle yeter gerisi ya tek tıkla ya da bir sepete doldurmakla bitiyor is.Birikimde varmis.Alisveris icin kenarda para olsun yeter.Bende 26 -27 den sonra dusunuyorum..2-3 gunluk is bunlar hep.Paraya bakiyor hersey...Mayistan beri maastan ayiriyorum.Temmuz maasindan da ayirip gonul rahatligiyla almak istiyorum nasipse.Siz de kendi durumunuza gore yapabilirsiniz.
Ağırlaşınca zor oluyor cnm. Bence başla artk havalar da sıcak bunaltıcı. Otuz haftaya kadar tamam lamak lazım. Allah korusun bebiş erken gelir falan.çok şükür maddi sorunumuz yok evimiz var arabamız var birikimimiz var,ben de çalışıyorum eşim de. sadece almak için erken mi acaba diye düşünüyorum. ya da son ana bırakmamak mı lazım şimdiden mi almalıyım karar veremedim. zaten öyle ahım şahım bir bebek odası yapmayı düşünmüyorum. evimiz 2+1, oturma odasına bir park yatak koyacağım bir de dolap
Kesinlikle karar vermek daha zor.. ben 1 haftadır lohusa tacı ve terliği seçemiyorum.. Düşünemiyorum bebek arabası park yatak oda falan... Iyı ki onlar var... Bır lohusa tac terlık begenıyorum nette birı olumsuz yorum yapmış vazgecıyom.. Bu sıcakta carsıya gıdemem
Ay ben de ikizler burcuyumAy hem nasill zor.En zor kismi kesinlikle karar vermek.2 parca bisey icin insan kararsiz kalir mi ? Zaten ikizler burcuyum.Saniye bin defa dönebilirimsimdi herseyde karar surecindeyim o yuzden elimde liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?