2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
bebek için hazırlık yapmaya başlayan var mı? ben 3 tane tulum aldım sadece daha hiçbir şeyimiz yok :))) en çok aklıma takılan bebek arabası. bebek arabası alan/önerecek olanlar var mıdır acaba???
canım toplu para olunca 1 günde halledebiliyorsun aslında

canım toplu para olunca 1 günde halledebiliyorsun aslında

çok şükür maddi sorunumuz yok evimiz var arabamız var birikimimiz var,ben de çalışıyorum eşim de. sadece almak için erken mi acaba diye düşünüyorum. ya da son ana bırakmamak mı lazım şimdiden mi almalıyım karar veremedim. zaten öyle ahım şahım bir bebek odası yapmayı düşünmüyorum. evimiz 2+1, oturma odasına bir park yatak koyacağım bir de dolap

Çok mantıklı ya çok pratik olur

Zaten 2 gün Ke Di oğlanları kreşe bıraktı.. İşe geç kaldı tamam kullan dedi. Allah sana sabır versin dedi, babalarına yolda yapmadıklarını bırakmamışlar... Cok ıyı yapmışlar. Karnım cıkmadan ne yalan söyleyeyim unutup hız da yapıyordum ama karnım cıkınca ben burdayım dıyor ufaklık.. Bu sıcakta otobuse bıner binmez bulantımdan dolayı birinin ustune kusarım benı kesın otobüsten atarlar.. Zaten 2 erkek cocugu ve hamıle olara bır kere bindim carsıda park yeri bulamıyorum diye ya insanlar acıyan gözle bakıyorlar hahaha..

ben kıayfetlerini falan aldım yaz ayı çok fazla hareket edemem sıcaklar mahvediyor çünkü beşiğini seçtim netten sipariş vereceğim başka bişe kalmıyor

Canım inşallah sağlıkla doğar bebeğin

Bende bu ara beğenmiydrum kendimi şimdiden doğum sonrasında saç kilo bakımımı düşünüyorum

Panik yapmaya gerek yok.Karar vermek alisveristen cok daha zor Alacagin seylerin listesini,markalarini,kodlarini belirle yeter gerisi ya tek tıkla ya da bir sepete doldurmakla bitiyor is.Birikimde varmis.Alisveris icin kenarda para olsun yeter.Bende 26 -27 den sonra dusunuyorum..2-3 gunluk is bunlar hep.Paraya bakiyor hersey...Mayistan beri maastan ayiriyorum.Temmuz maasindan da ayirip gonul rahatligiyla almak istiyorum nasipse.Siz de kendi durumunuza gore yapabilirsiniz.

Kesinlikle karar vermek daha zor.. ben 1 haftadır lohusa tacı ve terliği seçemiyorum.. Düşünemiyorum bebek arabası park yatak oda falan... Iyı ki onlar var... Bır lohusa tac terlık begenıyorum nette birı olumsuz yorum yapmış vazgecıyom.. Bu sıcakta carsıya gıdemem

Hep bunu alcam dıye kararlastırmıstım ama bazıları kötu yorum yapmış. Ben çok cıcrklı renkli sevmiyorum. Bu sade gelmişti şimdi şasırdım.. Eşim de dalga geciyor vah tüh ne buyuk eksiklik bir al ev terliği giysem ıncılerım mi dökülürmüş.. Hee dökülür dedim.. Ya da şu denız yıldızlı tacı mı alsam

Eklentiler

• Screenshot_20190501-180305.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20190712-135520.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 43
Ağırlaşınca zor oluyor cnm. Bence başla artk havalar da sıcak bunaltıcı. Otuz haftaya kadar tamam lamak lazım. Allah korusun bebiş erken gelir falan.

Ay hem nasill zor.En zor kismi kesinlikle karar vermek.2 parca bisey icin insan kararsiz kalir mi ? Zaten ikizler burcuyum.Saniye bin defa dönebilirim simdi herseyde karar surecindeyim o yuzden elimde liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…