Canım açken denesen birde. İştahsızlık vardır.
Bizi de yarın çağırıyor Normalde Perşembe günü aşı günüydü, cuma günü gidicez 9 buçuk aylık oldu
Öğlen ve akşam toplamda bı çay bardağı.
Eğer refluden olsaydı ek gıda başından beri ogurmez miydi Bı de başka belirtileri de olmalı.
Cajim bazı bebekler geriye donermis belki de ondan öyle yapıyordur. Önceden yediğini yemezmis veya çok verirsen de çıkarır küçük lokmalar halinde ver bı de. Ya da tok hissediyordur kendini iştahsızlık yaşıyordur canı istemezsede yapabilir. Eğer reflü olsa çorbayı vs her yediği şeyi kusardi Çünkü reflü demek fazla yediğini çıkarmak, midenin ters etkisi. Yutma zorluğu her zaman olması lazımdı. Yatarken ağzından su da akabilir, bunu fark ederdin. Öğünlerini tam yiyemezdi. Yani reflunun bu saatten sonra çıkacağını sanmıyorum. İnşallah değildir. Çünkü reflü kasları geliştikçe iyileşen, 8. Aydan sonra iyileşme gösteren fizyolojik bı durum. Eğer patolojik reflü olsaydı çoktan farkederdin.
Canım mutlaka eline ver, ancak öyle aliscak Eliyle tutup ağzında lapa olacak şeyler ver. Kesin yer. Bı de yetmezse bı gafta sonra yeniden dene. Ek gıda maalesef çok sancılı bir süreç, sabır lazım.
Bizim reflü teşhisi vardı, hıçkırıgi da var demiştim Dr o sayılmaz demişti. Üzülme canım herşeyi bı çaresi var.
Bana göre, çok ileri derecede değilse kesinlikle uyku bozukluğu yapmıyor. Eğer süregelen bi ağrı yapsaydı hergun uyanirdi. Bende başta öyle sanmıştım. Dört aylıkken uykuları bozuldu, 7bucuk aylıkken yatır kaldır yöntemi yaptım. Beşiğinde uyumayiu öğrendiği ilk gün sadece bı defa uyanmıştı.. o günden sonra geceleri daha güzel uyuyor. Uyku bozukluğu da yaşıyor olabilirsiniz.
Aynen.. meme reddi deyince.. Tam beş ay uğraştım bende ah neler çektim...
Eşimde aynısını diyor, gidin de bari siz biraz rahatlayın diyor. Biz de çok önemsiyoruz ama kimsenin umurunda değil vallahi