Aynen, çok sıkıştı her şey son zamana. Sözde hazırlandım bu gebeliğe benCanım ya kader ortagım
Bende hala tasınamadım tadilat hala bitmedi fenalıklar basıyor..
Boyle olunca ne dogru duzgun oda vs bakabiliyorum ne baska birsey iyice karısıyor kafam..
ev tadilatına mı yetiseyim ise mi bebis hazırlıgına mı..
Bitse de tasınsak sag salim daha agırlasmadan...
Aminn canım. Çok iş var ama yeni bebek yeni ev, hayat bayağı bi değişecek. Heyecanlanıyorum.benim evde yapılacak temizlik işi bile gözümü korkutuyor, Allah sana yardım etsin.
Halimize çok şükür, ilaç iyi geldi sanırım. Dünküne göre bayağı bi azaldı kasılmaBebekle daha zor olur bence çok küçük olacak muhtemelen. Ama hala çalışıyor olmam kasılmalarla falan zor allah kolaylık versin
Ayy sen mi benmi bakıyorum herkeste var bu bel bacak agrisiaEn azindan uykunu almışsın. 3le 5bucuk arasi uyaniktim yine. Sabah da zor kalktim. Bacagim belim falan agridi bugun de. Her gun ayri bir sey. Dogumu iple cekiyorum.
İyi bende canım işe gidip geliyorum işte evle uğraşıyorum yatıyorumşükür canım iyiyim dizi izliyordum ama çocuk engel oldu:)) tüm yazdıklarınızı okuyorum ama işte yolda yazamıyorum evde de çocuk hemen almak istiyor elmndensen nasılsın canım❤
Bende aynen. Uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum. Esnemekten ağzım ayrılıyorHepimiz bu gece özellikle sol kalça ağrısından uyuyamamışız. Bu nasıl iş ya? Burda sızlandığımın 100 katını yaşıyorum. Kendimden sıkıldım o derece. Ocak ayı başında kıyafetleri falan yıkayıp hazırlayacağım. Ocak sonuna doğru da taşınacağız. İnşallah taşınırken doğurmam. Dün ''ne yaparım ev yarım yamalak taşınmış olursa ve o sırada doğurursam'' diye düşündüm, kayınvalidemde kalırız herhalde. Zaten bel fıtığım var benim bu arada hatta neredeyse ameliyatlık, o yüzden de çok ağrım oluyor. Gece gece germe egzersizleri yaptım iyi geldi. Halim olsa yoga yapacağım bu akşam bi deneyeyim diyorum.
Ben yürüyorum canım. Postacıyım malumağrısı olan kuzular,gün içinde hareket ediyor musunuz? ben işte 3-4 saat ayakta aktif çalışıyorum ve günde enaz yarım saat yürüyüş yapıyorum,nefesim yettiğince.. geceleri fln pek ağrım olmuyor ve bunlara bağlıyorum. etrafındakilerde öyle diyor inşallah olmaz ağrım sızım bilemiyorumda acaba hareketsizlikten mi oluyor ağrılar diye düşünmeye başladım?
evet hareketsizliğin etkisi büyük ağrılarda. Germe egzersizlerine başlayacağım bugün. Yürüyüş 10 dk bile yapamıyorum. Karnım taş gibi kasılıyor maalesef. Çok isterdim düzenli egzersiz yapabilmeyi. Vücudum izin vermiyor.ağrısı olan kuzular,gün içinde hareket ediyor musunuz? ben işte 3-4 saat ayakta aktif çalışıyorum ve günde enaz yarım saat yürüyüş yapıyorum,nefesim yettiğince.. geceleri fln pek ağrım olmuyor ve bunlara bağlıyorum. etrafındakilerde öyle diyor inşallah olmaz ağrım sızım bilemiyorumda acaba hareketsizlikten mi oluyor ağrılar diye düşünmeye başladım?
Doğduktan sonra da bebek uyutmayacakBende aynen. Uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum. Esnemekten ağzım ayrılıyor
Uykusuz kalacağım o zaman uzuuuuuuuuun bir süreDoğduktan sonra da bebek uyutmayacak
Bizim yanımızda şuan kimse yok acil birşey olursa da ilk anda olmaz muhtemelen. O yüzden bizimki stresten ölür de bir haltı hatırlayamaz
Yaa benim aşık olduğum set :)kızlar bide şu seti alsam biberon fln yeterli olur mu ilk etapta?
ekstra bişeye gerek var mı?
evim bizim cafenin arka sokağında olduğu için süt sağma makinesi fln almıcam,gerek olmaz die düşünüyorum,5dk sürüyor eve gitmem
bu biberon süt olmazsa fln diye di mi? inşallah gerek kalmaz yaa.
aynen anne memesine en uyumlu teknoloji yazıo, ne kdr doğru bilinmez tabeYaa benim aşık olduğum set :)
Ama emzik Avent mi almayız
Biberon anne memesi gibi çektikçe gelenlerden mi
Ben al al bitiremedimYok canım erken dogum riski demedi doktorumuz.. sadece iri bir bebek tam zamanı beklemeyebilir ama degisedebilir kilo durumu vs dedi.. Ki kilosu boyu normal sınırlar icinde, üste yakın biraz neyse..
Ay yılbasına ne kaldı ki di mi canım bu ay tum alınacakları halletmemiz lazım o zaman hala hastane cıkısı bile alamadım..
Haklısın bizimki de kesin unutur o heyecanlaarabaya mı koysam direkt
Gaz önleyici özelliği de var mi ?aynen anne memesine en uyumlu teknoloji yazıo, ne kdr doğru bilinmez tabe
Al benden de o kadarEn azindan uykunu almışsın. 3le 5bucuk arasi uyaniktim yine. Sabah da zor kalktim. Bacagim belim falan agridi bugun de. Her gun ayri bir sey. Dogumu iple cekiyorum.
Mutfağa kalkıyorum 5 dk sonra karnım sertleşiyorevet hareketsizliğin etkisi büyük ağrılarda. Germe egzersizlerine başlayacağım bugün. Yürüyüş 10 dk bile yapamıyorum. Karnım taş gibi kasılıyor maalesef. Çok isterdim düzenli egzersiz yapabilmeyi. Vücudum izin vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?