2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen, çok sıkıştı her şey son zamana. Sözde hazırlandım bu gebeliğe ben

Bebekle daha zor olur bence çok küçük olacak muhtemelen. Ama hala çalışıyor olmam kasılmalarla falan zor allah kolaylık versin
Halimize çok şükür, ilaç iyi geldi sanırım. Dünküne göre bayağı bi azaldı kasılma inşallah güzel güzel devam eder hamileliklerimiz ve zamanında gelir sağlıkla bebeklerimiz. Şiir gibi oldu

şükür canım iyiyim dizi izliyordum ama çocuk engel oldu:)) tüm yazdıklarınızı okuyorum ama işte yolda yazamıyorum evde de çocuk hemen almak istiyor elmndensen nasılsın canım❤
İyi bende canım işe gidip geliyorum işte evle uğraşıyorum yatıyorum

Bende aynen. Uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum. Esnemekten ağzım ayrılıyor

ağrısı olan kuzular,gün içinde hareket ediyor musunuz? ben işte 3-4 saat ayakta aktif çalışıyorum ve günde enaz yarım saat yürüyüş yapıyorum,nefesim yettiğince.. geceleri fln pek ağrım olmuyor ve bunlara bağlıyorum. etrafındakilerde öyle diyor inşallah olmaz ağrım sızım bilemiyorumda acaba hareketsizlikten mi oluyor ağrılar diye düşünmeye başladım?

Ben yürüyorum canım. Postacıyım malum ama yorgunum sürekli işte

evet hareketsizliğin etkisi büyük ağrılarda. Germe egzersizlerine başlayacağım bugün. Yürüyüş 10 dk bile yapamıyorum. Karnım taş gibi kasılıyor maalesef. Çok isterdim düzenli egzersiz yapabilmeyi. Vücudum izin vermiyor.

kızlar bide şu seti alsam biberon fln yeterli olur mu ilk etapta?
ekstra bişeye gerek var mı?
evim bizim cafenin arka sokağında olduğu için süt sağma makinesi fln almıcam,gerek olmaz die düşünüyorum,5dk sürüyor eve gitmem
bu biberon süt olmazsa fln diye di mi? inşallah gerek kalmaz yaa.

Eklentiler

• CB35438B-C8D7-4A7F-A8BB-D04574D6799D.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 52
Yaa benim aşık olduğum set :)
Ama emzik Avent mi almayız
Biberon anne memesi gibi çektikçe gelenlerden mi

Ben al al bitiremedim
Aldıkça bitmiyor noksanlar :)
Kalan noksanlarımı artık ocak ayında tamamlayacağım inşallah

En azindan uykunu almışsın. 3le 5bucuk arasi uyaniktim yine. Sabah da zor kalktim. Bacagim belim falan agridi bugun de. Her gun ayri bir sey. Dogumu iple cekiyorum.
Al benden de o kadar
Bi doguraydim hayirlisiyla heryerin agriyo agridan uyuyamiyorum aksam olsun istemiyorum

Mutfağa kalkıyorum 5 dk sonra karnım sertleşiyor
Zor atıyorum kendimi salona
Bunlar için erken değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…