2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende zaten calısıyorum 8-18 birde aksamları 30 dk yuruyorum birde cuma yogaya baslıyorum nasipse...
cok agrım yok kaybolacak insallah hafiflerde diyorum...

Hatta uyuyacagiz diye emmiyolar bile boynundan koltuk altindan gidiklaya gidiklaya uyandiriyonda emziriyon.Bi bakiyon dil disarda memede uyuyolar o halleri cok tatli

yaa ne guzel anlatıyorsunnn :) gorelim insallah o gunleri

Birden ağırlaştım sanki kuZum
Ayaklarım ağrıyor
Mutfakta yemek yaparken bile karnım sertleşiyor Artık
Çok erken başladım yorulmaya
Benimde mide yanmalarım başladı içimde yangın var şuan normal değil mi canım ama artık benden baya ilerdesin sen bir ay var aramızda neredeyse ben bile çok çabuk yoruluyorum

Benimde mide yanmalarım başladı içimde yangın var şuan normal değil mi canım ama artık benden baya ilerdesin sen bir ay var aramızda neredeyse ben bile çok çabuk yoruluyorum
Mide bulantılarım başladı bide
Midemde yanma da var ne yesem rahatız ediyor
Nefes darlığı başladı bide
Sen 32 haftada izni ayrılacaksın dimi

Bizim odaya koyacağımız beşik :) yatak kenarlarına koruyucu başka birşey sipariş ettim o gelecek. Kendi odasının karyolası da gelmedi daha. Gelince ona da yatak alınacak.

Eklentiler

• 92A75C43-9896-44C6-A42D-16ECF6D50AA8.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 50
Mide bulantılarım başladı bide
Midemde yanma da var ne yesem rahatız ediyor
Nefes darlığı başladı bide
Sen 32 haftada izni ayrılacaksın dimi
Benim bulantılar hiç bitmedi o yüzden onu saymıyorum bile artık. Nefes darlığı bende de var ya. Soracaktım hatta bu haftada normal mi diye. Evet canım 35 37ye kadar çalışırım diyordum ama çalışamam herhalde. Ocak sonunda yıllık iznimi verse izni kullanıp bir iki hafta daha çalışıp izne ayrılırım da bakalım verecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…