İnşallah anası gibi sakin bir bebe olur da zorlamaz beniHic bisey beklemiyo merak etme
Emziriyon altini degistiriyon yatiyo uyuyo.Bence zorlugu yok hic korkma
Zor olan hamilelik bence
Cok tesekkurler canım cok icime sindi benimde :)Pek tatlıymış
ağrısı olan kuzular,gün içinde hareket ediyor musunuz? ben işte 3-4 saat ayakta aktif çalışıyorum ve günde enaz yarım saat yürüyüş yapıyorum,nefesim yettiğince.. geceleri fln pek ağrım olmuyor ve bunlara bağlıyorum. etrafındakilerde öyle diyor inşallah olmaz ağrım sızım bilemiyorumda acaba hareketsizlikten mi oluyor ağrılar diye düşünmeye başladım?
Hatta uyuyacagiz diye emmiyolar bile boynundan koltuk altindan gidiklaya gidiklaya uyandiriyonda emziriyon.Bi bakiyon dil disarda memede uyuyolar o halleri cok tatli
Çok tatlıay valla odum kopuyor yetişmeyecek diye
bugun ilk hastane cıkısımızı aldımm az once..
Eki Görüntüle 2212313
Çok güzelay valla odum kopuyor yetişmeyecek diye
bugun ilk hastane cıkısımızı aldımm az once..
Eki Görüntüle 2212313
Napıyon kuzuÇok güzel
Daha ilk defa mı bir şey aldın kuZum
Bile bile yazmadım hiç bakim dedimNapıyon kuzupas vermiyon
Yokluğun farkedilmez mi seninBile bile yazmadım hiç bakim dedim
Yokluğumu fark edecek mi
Birden ağırlaştım sanki kuZumYokluğun farkedilmez mi seninbugün de hormonların seni ele geçirmiş bunu yapan sen değilsin hormonların
cok sagol kuzucummÇok tatlıgüzel günlerde kullansın bebiş
Yok canım 10-11 kasımda trendyoldan falan birsürü sey almıstım zıbın alt ust takım vs ama yani yeterli degildi.Çok güzel
Benimde mide yanmalarım başladıBirden ağırlaştım sanki kuZum
Ayaklarım ağrıyor
Mutfakta yemek yaparken bile karnım sertleşiyor Artık
Çok erken başladım yorulmaya
He bende bu kadar zaman iyi dayanmışsın diyecektimYok canım 10-11 kasımda trendyoldan falan birsürü sey almıstım zıbın alt ust takım vs ama yani yeterli degildi.
Bu ilk hastane cıkıs setimiz oldu :) tesekkur ederiz
Mide bulantılarım başladı bideBenimde mide yanmalarım başladıiçimde yangın var şuan normal değil mi canım ama artık benden baya ilerdesin sen bir ay var aramızda neredeyse ben bile çok çabuk yoruluyorum
Ilk olur mu onun kocasi alamanyalardan valiz valiz getirdiÇok güzel
Hastalarin nasil oldu hemsireee :))He bende bu kadar zaman iyi dayanmışsın diyecektim
Aldıkça alasım geliyor :))
Doğru diyon şimdi hatırladım bendeIlk olur mu onun kocasi alamanyalardan valiz valiz getirdi
Benim bulantılar hiç bitmedi o yüzden onu saymıyorum bile artık. Nefes darlığı bende de var ya. Soracaktım hatta bu haftada normal mi diye. Evet canım 35 37ye kadar çalışırım diyordum ama çalışamam herhalde. Ocak sonunda yıllık iznimi verse izni kullanıp bir iki hafta daha çalışıp izne ayrılırım da bakalım verecek miMide bulantılarım başladı bide
Midemde yanma da var ne yesem rahatız ediyor
Nefes darlığı başladı bide
Sen 32 haftada izni ayrılacaksın dimi
Çok minnoşBizim odaya koyacağımız beşik :) yatak kenarlarına koruyucu başka birşey sipariş ettim o gelecek. Kendi odasının karyolası da gelmedi daha. Gelince ona da yatak alınacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?