2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uykusuz kalacağım o zaman uzuuuuuuuuun bir süre
Uyuruz uyuruz, en azından ağrılarımız olmaz, bebek uyudukça biz de uyuruz.
Etrafınızda şöyle gıcık anneler var mı?

Hamileyken----- Ayyyy hamilelik çok rahat, bunlar iyi günlerin, doğunca esas sıkıntııı.
Çocuk doğar----- Ayy ilk ay çok rahat hep uyuyor zaten, biraz büyüsün göreceksin sen.
Biraz büyür------ayy yürümeye başlasın o zaman göreceksin gününü..
Kreş zamanı gelir kreşe gitmez-----ayyy kreşe giderken çoook zor, çeşit çeşit sorun çıkıyor evdeyken çok rahat.
Kreşe gider-----ayyy okulda enerjisini atıyor çoook rahatsın, ilk okula başlayınca çok zooor.

Leynnnnn bana gareziniz mi var? Her gün daha kötüye gidecek muhabbeti sürüp duruyor. Üstteki konuşmaların hepsi ve çook daha fazlası bana söylendi. Çocuk 5 yaşında şimdi. Bence en zor dönem hamileliğin son kısmıydı yattığım için, sonra yeni doğan dönemiydi. Sonrasında giderek kolaylaştı. Zaman zaman hasta olduğunda büyüme atağında diş çıkarırken zorlaştı. 2 yaş ve 3 yaş sendromu da biraz eziyetliydi. Ama kendini ifade edebildikçe daha güzel oluyor her şey. Tabi ki farklı problemler çıkıyor. Ama her yaşın ayrı güzelliği var, kızım büyürken sabretmem gerektiğini hissettiğim zamanlar olduğunda, sinirlendiğimde hep şöyle düşünmeye çalıştım. Bir daha 2 yaşında olmayacak, büyüyecek değişecek, farklı bir çocuk olacak her geçen gün sinirle sabretmeye çalışarak zamanımı harcamayayım dedim hep ve sürecin keyfini çıkarmaya çalıştım

İlk bebeğimde neyle karşılaşacağımı bilmediğimden bu ağzını yaya yaya konuşan şımarık annelerin bazı söylediklerine inanmıştım. Ama siz inanmayın arkadaşlar. Giderek zorlaşmıyor bence, çocuk yetiştirmek çok keyifli, insanı da geliştiren bir süreç, her dönemin farklı zorlukları oluyor, hepsine çözüm bir şekilde bulunuyor. Hatta büyüdükçe sorunları kendi çözmeye başlıyor çocuk. Ergenlik dönemi zorlayacak elbet onun farkındayım ama herkes ergen oluyor atlatıyor. Biz de atlatırız.

O yüzden etrafınızda böyle ağzını yaya yaya ayyy bunlar iyi günlerin diyen olursa
ağzına kürekle vurmaktan çekinmeyin.

Bana şimdilik pek bir şey diyen yok. Yeni doğan neden zor oluyor ne gibi zorlukları var? Uyumuyorlar mı çoğunlukla bizi neler bekliyor acaba

Ayy kizlar pijamafirtinasi diye bi sayfa var allahim kendimi kaybediyorum o sayfaya girince.. hepsinden birer takim alasim var
Baktım baktım :)
Benim Mickeyler den var ama iyi ki almışım
Ben 90 tl aldım orada 100 tl
Bi tane normal pembe dantel lohusa pijaması aldım ya bi tane de normal önden düğmeli düz bir pijama daha alsam yeter herhalde

Kizzzzz restourant zinciri cafe mi oldu yoksa dadanmayak diye mi oyle diyon

Çok tatlı görünüyor. Hastaneye biberon götürmeyeceğim ben. Süt olmazsa enjektörle veririz. Yakınsa iş yeri süt sağma makinesi alma bence de. Ama ben ücretsiz izindeyken almak zorunda kalmıştım, mastit oldum çünkü. Sürece bakarsın.

Bende bundan alacağım inşallah gerek olmaz ama acil ihtiyaç halinde eşime anlatamam şu marka şu boy olacak diye riske gerek yok.

Bana şimdilik pek bir şey diyen yok. Yeni doğan neden zor oluyor ne gibi zorlukları var? Uyumuyorlar mı çoğunlukla bizi neler bekliyor acaba

O kadar değişiyor ki. Kimi bebek var uyur uyanır emer uyur. Kimisi var kolik olur gaz sancısından bağırır çağırır. Minik oluyorlar bi de neresinden tutacağını şaşırıyor insan. Meme yaraları falan da olabiliyor ama bu durum kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor. Yaşayıp göreceğiz.

Hic bisey beklemiyo merak etme
Emziriyon altini degistiriyon yatiyo uyuyo.Bence zorlugu yok hic korkma

Zor olan hamilelik bence

Kiz sussss korkutma milleti onlarin daha ilk bebeleri strese sokma milleti
Kac kilo aldin bu hafta ondan haber ver

Hatta uyuyacagiz diye emmiyolar bile boynundan koltuk altindan gidiklaya gidiklaya uyandiriyonda emziriyon.Bi bakiyon dil disarda memede uyuyolar o halleri cok tatli
Ayy hatırlıyorum o hallerini. İnsanın canı çekiyor böyle konuşunca. Hele o kokuları yok mu? Kokusunu çok özlerdim 1 saat ayrı kalsam.

Doğsalar da görsek. Bide ilk olunca beni ne bekliyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…