Cok begeniyorum sepet besikleri.Bizim odaya koyacağımız beşik :) yatak kenarlarına koruyucu başka birşey sipariş ettim o gelecek. Kendi odasının karyolası da gelmedi daha. Gelince ona da yatak alınacak.
Abim biraz daha iyiymiş yanına gidemiyorum grip diyeHastalarin nasil oldu hemsireee :))
Çok güzel mışıl mışıl uyusun içindeBizim odaya koyacağımız beşik :) yatak kenarlarına koruyucu başka birşey sipariş ettim o gelecek. Kendi odasının karyolası da gelmedi daha. Gelince ona da yatak alınacak.
Eevet evet güZel dönüyor. Evde heryer kutu kutu. Kıyafetleride kutularından çıkarıp içine dökeyim diyorum. Üzerinede bir pike örterim toz olmaz. Dolap geldi mi yıkanır yerleşir hepsi. Yoksa heryer ardiye gibi :)Cok begeniyorum sepet besikleri.Iyi gunlerde kullansin nil hanim. Cok guzel bizimki de esimin kuzenindeydi gecen gun aldik geri. Ama nerdee kuralim. Eve bile getirmedik kayinvalidemde duruyor. Bu arada tekerlekleri plastik sanirim guzel dönüyordur. Gule gule kullanin
KuZumm 32 haftaya kadar sokaklarda yürüyerek çalışman çok Zor geliyor banaBenim bulantılar hiç bitmedi o yüzden onu saymıyorum bile artık. Nefes darlığı bende de var ya. Soracaktım hatta bu haftada normal mi diye. Evet canım 35 37ye kadar çalışırım diyordum ama çalışamam herhalde. Ocak sonunda yıllık iznimi verse izni kullanıp bir iki hafta daha çalışıp izne ayrılırım da bakalım verecek mi
Heheh hepimizinki ayni. Kapali arka balkonumda adim atacak yer yok.Eevet evet güZel dönüyor. Evde heryer kutu kutu. Kıyafetleride kutularından çıkarıp içine dökeyim diyorum. Üzerinede bir pike örterim toz olmaz. Dolap geldi mi yıkanır yerleşir hepsi. Yoksa heryer ardiye gibi :)
Bence yeni alma. Ben olsam minik pembe kumaştan çiçekler alir dış kismina dikerdim bebegin ulasamayacagi yerlereBuda benim hasır sepet beşiğim
İçi böyle mavi yeni içlik almak istemedim
Mavi kalsın dedim ama gerek var mı sizce
Bana da öyle geliyor canım 32ye kadar çalışsam yine iyi. Çünkü yoruluyorum daha şimdidenKuZumm 32 haftaya kadar sokaklarda yürüyerek çalışman çok Zor geliyor bana
35/37 haftaya çalışanlar var tabiki ama onlar masa başında çalışıyor
Bence kalsın gayet güzel ve modern. Ohhh sağlıkla yatsın uyusun içinde inşallahBuda benim hasır sepet beşiğim
İçi böyle mavi yeni içlik almak istemedim
Mavi kalsın dedim ama gerek var mı sizce
Bir tanıdığımız verdi komple çıkardık uykuluğunuBence yeni alma. Ben olsam minik pembe kumaştan çiçekler alir dış kismina dikerdim bebegin ulasamayacagi yerlere
KuZum ya bu biberon setlerinde hangisini nasıl karar vereceğizBence kalsın gayet güzel ve modern. Ohhh sağlıkla yatsın uyusun içinde inşallah
32 önce rapor filan izin bişeylerde yapabilirsen çok iyi olurBana da öyle geliyor canım 32ye kadar çalışsam yine iyi. Çünkü yoruluyorum daha şimdiden
Odasındaki karyola için nasıl yatak aldınız. Benim bir de aklıma o takılıyor. Bizim bebek odasındakş karyolanın içi 74x130 ölçtük. Yok böyle bir ölçü. 70x130 yatak alınca bir sıkıntı çıkar mı acabaBir tanıdığımız verdi komple çıkardık uykuluğunu
Yıkanacak diye
Acaba yeni mi alsak dedim ama hep masraf işte
Daha park yatağın içine yatak alınacak
İyi ki odasına beşik alındı o dert bitti
Beşiğin içinde yatakla beraber o gün aldık adamlar ölçüsüne göre 70 x 130 yatak aldık diye hatırlıyorumOdasındaki karyola için nasıl yatak aldınız. Benim bir de aklıma o takılıyor. Bizim bebek odasındakş karyolanın içi 74x130 ölçtük. Yok böyle bir ölçü. 70x130 yatak alınca bir sıkıntı çıkar mı acaba
Bu arada Dünya Kadın Hakları günümüz kutlu olsun. Aynı zamanda bugün seçme ve seçilme hakkınının da Türk kadınına birçok ülkeden evvel Atatürk tarafından verildiği gün
Bu arada Dünya Kadın Hakları günümüz kutlu olsun. Aynı zamanda bugün seçme ve seçilme hakkınının da Türk kadınına birçok ülkeden evvel Atatürk tarafından verildiği gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?