2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim odaya koyacağımız beşik :) yatak kenarlarına koruyucu başka birşey sipariş ettim o gelecek. Kendi odasının karyolası da gelmedi daha. Gelince ona da yatak alınacak.
Cok begeniyorum sepet besikleri. Iyi gunlerde kullansin nil hanim. Cok guzel bizimki de esimin kuzenindeydi gecen gun aldik geri. Ama nerdee kuralim. Eve bile getirmedik kayinvalidemde duruyor. Bu arada tekerlekleri plastik sanirim guzel dönüyordur. Gule gule kullanin

Eevet evet güZel dönüyor. Evde heryer kutu kutu. Kıyafetleride kutularından çıkarıp içine dökeyim diyorum. Üzerinede bir pike örterim toz olmaz. Dolap geldi mi yıkanır yerleşir hepsi. Yoksa heryer ardiye gibi :)

Buda benim hasır sepet beşiğim
İçi böyle mavi yeni içlik almak istemedim
Mavi kalsın dedim ama gerek var mı sizce

Eklentiler

• 53E23CC7-A510-4720-938C-BBAF6B7A7780.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 55CB6D75-87EC-4D45-A417-C61E341CE095.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 52
KuZumm 32 haftaya kadar sokaklarda yürüyerek çalışman çok Zor geliyor bana
35/37 haftaya çalışanlar var tabiki ama onlar masa başında çalışıyor

Heheh hepimizinki ayni. Kapali arka balkonumda adim atacak yer yok.

Bence yeni alma. Ben olsam minik pembe kumaştan çiçekler alir dış kismina dikerdim bebegin ulasamayacagi yerlere
Bir tanıdığımız verdi komple çıkardık uykuluğunu
Yıkanacak diye
Acaba yeni mi alsak dedim ama hep masraf işte
Daha park yatağın içine yatak alınacak
İyi ki odasına beşik alındı o dert bitti

Eklentiler

• D1ABAC49-5EDD-4383-AC23-6DDFCB3E87AB.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 44F09E3B-5883-41B0-8029-0B80ECB91A8B.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 42
Ben ikincisine bakmıştım ilk seti görmedim açıkçası. Geldiğinde belki biberon ucuna bakıp yuvarlak uçla değiştirilebilir. Çünkü yuvarlak uçlu satılan biberonların fiyatları daha yüksek. Belki de en iyisi yuvarlak uçtur. Ama zaten biz bunu acil bir durum için edindiğimizden aslında buna çok gerek kalmıyor diye düşünüyorum. Zaten öncelikli olan emZirmek. Ama zaten bir sebepten emziremez ve sürekli biberon kullanmak gerekirse zaten daha fazla almak gerekeceğinden onları yuvarlak uçlu alırım diye düşündüm.

Bir tanıdığımız verdi komple çıkardık uykuluğunu
Yıkanacak diye
Acaba yeni mi alsak dedim ama hep masraf işte
Daha park yatağın içine yatak alınacak
İyi ki odasına beşik alındı o dert bitti
Odasındaki karyola için nasıl yatak aldınız. Benim bir de aklıma o takılıyor. Bizim bebek odasındakş karyolanın içi 74x130 ölçtük. Yok böyle bir ölçü. 70x130 yatak alınca bir sıkıntı çıkar mı acaba

Beşiğin içinde yatakla beraber o gün aldık adamlar ölçüsüne göre 70 x 130 yatak aldık diye hatırlıyorum
Zaten 74x130 diye ölçü Yok
O yüzden 70 lık alınacak

KIZLAR BU BASKI SERTLİK DEDİĞİNİZ NASIL OLUYOR YAA KASILMAMI BU BENDE DE ÇOK ACAYİP HAFİF AĞRILI BİR SERTLİK VAR NE OLABİLİR Kİ

Bu arada Dünya Kadın Hakları günümüz kutlu olsun. Aynı zamanda bugün seçme ve seçilme hakkınının da Türk kadınına birçok ülkeden evvel Atatürk tarafından verildiği gün

Ayrıca mühendis varsa aramızda Dünya mühendisler günü kutlu olsun.
Ayrıca dünya kahve günü de kutlu olsun. Uzun zamandır midem bulandığından kahve içememiştim, biraz önce afiyetle içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…