2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR BU BASKI SERTLİK DEDİĞİNİZ NASIL OLUYOR YAA KASILMAMI BU BENDE DE ÇOK ACAYİP HAFİF AĞRILI BİR SERTLİK VAR NE OLABİLİR Kİ
Evet bende o şekilde oluyor çok sık olduğu için ve 1 dakikadan uzun sürdüğü için dün kontrole gittim. Yalancı kasılma dediklerinden oluyormuşum magnezyum başladım biraz azaldı. Bol su içmek de lazım. Bir de bebek kendini bir yere doğru ittirip orada toplanıyor olabilir.

TOPLANMA OLAYINI BİLİYORUM CANIM. O HEP OLUO AMA BUNUN GİBİ DEĞİL KASIKLARIMDA AĞRIDA VAR İLK DEFA BGN OLDU MAGNEZYUM KULLANIYORUM ZATEN BİR AYDIR FALAN ÜÇ LİTRE SU DA İÇİYORUM ANLAMADIM NOLDU.

TOPLANMA OLAYINI BİLİYORUM CANIM. O HEP OLUO AMA BUNUN GİBİ DEĞİL KASIKLARIMDA AĞRIDA VAR İLK DEFA BGN OLDU MAGNEZYUM KULLANIYORUM ZATEN BİR AYDIR FALAN ÜÇ LİTRE SU DA İÇİYORUM ANLAMADIM NOLDU.
İmkanın varsa soluna yatıp biraz dinlensen. Benim iki kez oldu sadece ama o şekilde geçmişti

MAgnezyum hangi formu kullanıyorsun. Bu kasılmaların en sık nedeni yorulmak demişti doktorum

Ayrıca mühendis varsa aramızda Dünya mühendisler günü kutlu olsun.
Ayrıca dünya kahve günü de kutlu olsun. Uzun zamandır midem bulandığından kahve içememiştim, biraz önce afiyetle içtim
gokceyener gida muhendisiydi diye hatirliyorum ben arada iciyotum kahve kokusuna bitiyorum zaten genelde filtre kahve icmeye calisiyorum o yine daha saglikliymis

Ayrıca mühendis varsa aramızda Dünya mühendisler günü kutlu olsun.
Ayrıca dünya kahve günü de kutlu olsun. Uzun zamandır midem bulandığından kahve içememiştim, biraz önce afiyetle içtim

Endüstri mühendisiyim canım. Teşekkür ederim kendi adıma

Canm merhaba sağlıklı evladını kucagına almanı dilerim.bende 1298 homozigot clexane0.6 ve asprin kullanıyrm 11. Haftada kanama alanı olustu dr bı ilaçlara bağladı. Kesmemi söyledi.siz hamgi dozda kullandınız iğne ve aspirinş kanama olustı mı sizde hiç geneliğinz boyınca

Buda benim hasır sepet beşiğim
İçi böyle mavi yeni içlik almak istemedim
Mavi kalsın dedim ama gerek var mı sizce
Eger geri vereceksen bence hic masraf yapma cunku fazla yatmicak hemen buyuyecek.Ama senin olacaksa 5 bebeye kadar kullanirim diyosan yap mavileride atma erkek bebeyi bulana kadar dogururum diye dusunebilirsin

Teşekkür ederim cnm umarım sende sağlıklı kavuşursun yavruna .Clexane 0,6 100mg coraspin kullanıyorum. Hiç kanamam olmadı benim. Ama tedavi almadan sağlıklı doğuran mthfr homozigotlar var. O yüZden takiplerini aksatma bol sıvı tüket

Evet benim suanki perinatolojo drum israrla bırak diyor iğneyi ama ben cesaret edemdm ve aspirini borakt . Drum folik asit yeterli diyor

Bende kullaniyorum bende kanama olustu 14. Haftada ama dr un kesmedi o.6 dozla basladim 1 ay önce 0.4 e düşürdü dozunu dr um coraspirinide 100 mg aliyorum

F Ftszynp canım sesin yok bu gün
Bide sen taç konusunda karar verdin mi
Canım kızım dünden beri ateşli. En son 1.5 sene önce ateşi çıkmıştı. Panik oldum birden onla uğraştım biraz. İyim çok şükür. En son attığım tacı ve bir de terlik aldırdım kuzenime yeni yıl hediyesi olarak:)

Eger geri vereceksen bence hic masraf yapma cunku fazla yatmicak hemen buyuyecek.Ama senin olacaksa 5 bebeye kadar kullanirim diyosan yap mavileride atma erkek bebeyi bulana kadar dogururum diye dusunebilirsin
Geri vermeyeceğim kuZum benim oldu
Verilen mal geri alınmaz :)
Erkek bebe de çok isterim de 5 tane doğuracak şey Yok bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…