Evet bende o şekilde oluyor çok sık olduğu için ve 1 dakikadan uzun sürdüğü için dün kontrole gittim. Yalancı kasılma dediklerinden oluyormuşum magnezyum başladım biraz azaldı. Bol su içmek de lazım. Bir de bebek kendini bir yere doğru ittirip orada toplanıyor olabilir.KIZLAR BU BASKI SERTLİK DEDİĞİNİZ NASIL OLUYOR YAA KASILMAMI BU BENDE DE ÇOK ACAYİP HAFİF AĞRILI BİR SERTLİK VAR NE OLABİLİR Kİ
TOPLANMA OLAYINI BİLİYORUM CANIM. O HEP OLUO AMA BUNUN GİBİ DEĞİL KASIKLARIMDA AĞRIDA VAR İLK DEFA BGN OLDU MAGNEZYUM KULLANIYORUM ZATEN BİR AYDIR FALAN ÜÇ LİTRE SU DA İÇİYORUM ANLAMADIM NOLDU.Evet bende o şekilde oluyor çok sık olduğu için ve 1 dakikadan uzun sürdüğü için dün kontrole gittim. Yalancı kasılma dediklerinden oluyormuşum magnezyum başladım biraz azaldı. Bol su içmek de lazım. Bir de bebek kendini bir yere doğru ittirip orada toplanıyor olabilir.
İmkanın varsa soluna yatıp biraz dinlensen. Benim iki kez oldu sadece ama o şekilde geçmiştiTOPLANMA OLAYINI BİLİYORUM CANIM. O HEP OLUO AMA BUNUN GİBİ DEĞİL KASIKLARIMDA AĞRIDA VAR İLK DEFA BGN OLDU MAGNEZYUM KULLANIYORUM ZATEN BİR AYDIR FALAN ÜÇ LİTRE SU DA İÇİYORUM ANLAMADIM NOLDU.
AHHH KEŞKE OLSA SÜREKLİ OTURMA HALİNDEYİM MAALESEF ÇALIŞIYORUMİmkanın varsa soluna yatıp biraz dinlensen. Benim iki kez oldu sadece ama o şekilde geçmişti
Bende de oluyorAHHH KEŞKE OLSA SÜREKLİ OTURMA HALİNDEYİM MAALESEF ÇALIŞIYORUM
MAgnezyum hangi formu kullanıyorsun. Bu kasılmaların en sık nedeni yorulmak demişti doktorumTOPLANMA OLAYINI BİLİYORUM CANIM. O HEP OLUO AMA BUNUN GİBİ DEĞİL KASIKLARIMDA AĞRIDA VAR İLK DEFA BGN OLDU MAGNEZYUM KULLANIYORUM ZATEN BİR AYDIR FALAN ÜÇ LİTRE SU DA İÇİYORUM ANLAMADIM NOLDU.
FORMULA BİŞEYDİ AMA KALSİYUM+MAGNEZYUM AYNEN CANIM ÇOK YORULUYORUM VE STRESLİ Bİ İŞİM VAR MAALESEF.MAgnezyum hangi formu kullanıyorsun. Bu kasılmaların en sık nedeni yorulmak demişti doktorum
Ayrıca mühendis varsa aramızda Dünya mühendisler günü kutlu olsun.
Ayrıca dünya kahve günü de kutlu olsun. Uzun zamandır midem bulandığından kahve içememiştim, biraz önce afiyetle içtim
Ayrıca mühendis varsa aramızda Dünya mühendisler günü kutlu olsun.
Ayrıca dünya kahve günü de kutlu olsun. Uzun zamandır midem bulandığından kahve içememiştim, biraz önce afiyetle içtim
Ne diyecegimi biliyosun yap bak bu gece :))Doğru diyon şimdi hatırladım bende
Benim ki kapıda çöpü bile atmamış bu gün
Aradım bağırmak için açmadı
Bi insan kapıda ki çöpü görmez mi ya
Gece kendi kapının önüne koydu sabah atmak için
Canm merhaba sağlıklı evladını kucagına almanı dilerim.bende 1298 homozigot clexane0.6 ve asprin kullanıyrm 11. Haftada kanama alanı olustu dr bı ilaçlara bağladı. Kesmemi söyledi.siz hamgi dozda kullandınız iğne ve aspirinş kanama olustı mı sizde hiç geneliğinz boyıncaBenimde mthfr 1298 homozigot mutasyonum var . Gebelik öncesi rutin 100 mg coraspin alıyordum gebelikle birlikte bir de clexane 0,4 eklendi. Clexane dozu kiloya göre ayarlanıyor. Bundan önce 3 düşüğüm oldu hiçbiri bunun kadar ilerlemedi. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Eger geri vereceksen bence hic masraf yapma cunku fazla yatmicak hemen buyuyecek.Ama senin olacaksa 5 bebeye kadar kullanirim diyosan yap mavileride atma erkek bebeyi bulana kadar dogururum diye dusunebilirsinBuda benim hasır sepet beşiğim
İçi böyle mavi yeni içlik almak istemedim
Mavi kalsın dedim ama gerek var mı sizce
Teşekkür ederim cnm umarım sende sağlıklı kavuşursun yavruna .Clexane 0,6 100mg coraspin kullanıyorum. Hiç kanamam olmadı benim. Ama tedavi almadan sağlıklı doğuran mthfr homozigotlar var. O yüZden takiplerini aksatma bol sıvı tüketCanm merhaba sağlıklı evladını kucagına almanı dilerim.bende 1298 homozigot clexane0.6 ve asprin kullanıyrm 11. Haftada kanama alanı olustu dr bı ilaçlara bağladı. Kesmemi söyledi.siz hamgi dozda kullandınız iğne ve aspirinş kanama olustı mı sizde hiç geneliğinz boyınca
Bu arada Dünya Kadın Hakları günümüz kutlu olsun. Aynı zamanda bugün seçme ve seçilme hakkınının da Türk kadınına birçok ülkeden evvel Atatürk tarafından verildiği gün
Evet benim suanki perinatolojo drum israrla bırak diyor iğneyi ama ben cesaret edemdm ve aspirini borakt . Drum folik asit yeterli diyorTeşekkür ederim cnm umarım sende sağlıklı kavuşursun yavruna .Clexane 0,6 100mg coraspin kullanıyorum. Hiç kanamam olmadı benim. Ama tedavi almadan sağlıklı doğuran mthfr homozigotlar var. O yüZden takiplerini aksatma bol sıvı tüket
Bende kullaniyorum bende kanama olustu 14. Haftada ama dr un kesmedi o.6 dozla basladim 1 ay önce 0.4 e düşürdü dozunu dr um coraspirinide 100 mg aliyorumCanm merhaba sağlıklı evladını kucagına almanı dilerim.bende 1298 homozigot clexane0.6 ve asprin kullanıyrm 11. Haftada kanama alanı olustu dr bı ilaçlara bağladı. Kesmemi söyledi.siz hamgi dozda kullandınız iğne ve aspirinş kanama olustı mı sizde hiç geneliğinz boyınca
Canım kızım dünden beri ateşli. En son 1.5 sene önce ateşi çıkmıştı. Panik oldum birden onla uğraştım biraz. İyim çok şükür. En son attığım tacı ve bir de terlik aldırdım kuzenime yeni yıl hediyesi olarak:)
Benim dr un igneye baslayinca birakmanin daha sakincali olduğunu soyluyor canimEvet benim suanki perinatolojo drum israrla bırak diyor iğneyi ama ben cesaret edemdm ve aspirini borakt . Drum folik asit yeterli diyor
Ben o ünlü markanın kahvesine hasret kaldımgokceyener gida muhendisiydi diye hatirliyorum ben arada iciyotum kahve kokusuna bitiyorum zaten genelde filtre kahve icmeye calisiyorum o yine daha saglikliymis
Geri vermeyeceğim kuZum benim olduEger geri vereceksen bence hic masraf yapma cunku fazla yatmicak hemen buyuyecek.Ama senin olacaksa 5 bebeye kadar kullanirim diyosan yap mavileride atma erkek bebeyi bulana kadar dogururum diye dusunebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?