Merhaba sizde de mthft1298 homozigot.coraspirinş basında beri mi kullanıyorsunzBende kullaniyorum bende kanama olustu 14. Haftada ama dr un kesmedi o.6 dozla basladim 1 ay önce 0.4 e düşürdü dozunu dr um coraspirinide 100 mg aliyorum
Aradı unutmamış çok yağmur yağıyor diye almamışNe diyecegimi biliyosun yap bak bu gece :))
Bu işler biraz kader kısmet. Araştırdığım dönemde hiç tedavi almadan doğumlarını yapan kadınlar okudum. Full doz tedavi aldığı halde bebeğini kaybedenleri de okudum. O yüzden ne olacağı belli olmaz. İçini rahat tut.Evet benim suanki perinatolojo drum israrla bırak diyor iğneyi ama ben cesaret edemdm ve aspirini borakt . Drum folik asit yeterli diyor
O kahvaltı sofrasından sonra sakın midem bulanıyor demeSelam kızlar pek bakamadım buraya
Herkes iyidir umarım
Ben bilmıyorum hiç denk gelemedim ya da yazmadın daha önceTeşekkür ederim cnm umarım sende sağlıklı kavuşursun yavruna .Clexane 0,6 100mg coraspin kullanıyorum. Hiç kanamam olmadı benim. Ama tedavi almadan sağlıklı doğuran mthfr homozigotlar var. O yüZden takiplerini aksatma bol sıvı tüket
İnşallah inşallah ocak sonuna kadar kimse doğurmaz en kötü ihtimalleMerhaba kızlar nasılsınız? Aman kimse bu aylarda doğurmasın. En az 1 ay daha itin geri şu bebişleri.. yoruldukça kasılmalar ve ağrılar artıyor sanırım. Dikkat etmek gerekli. Ben de yarın bi kontrole gideyim diyorum. 22. Haftada ayrıntılıya gitmiştim. Yarın 26. Haftaya giriyorum yoksa 26 yı bitirsem mi bilemedim?
Sağol canım. İnşallah şu günler hızla geçerde kucağımızda görürüz bebeleri. İçim ancak o hastaneden kucağımda bebekle çıkarken rahat edecek. Tabii o zamanda başka korkular başlayacak ama sevmek böyle birşey heralde :))Ben bilmıyorum hiç denk gelemedim ya da yazmadın daha önce
Çok çok üzüldüm inşallah Allah ım nasip eder hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Çok geçmiş olsun bide tek başına olunca İnsan tabı kı daha çok korkar panik yaparCanım kızım dünden beri ateşli. En son 1.5 sene önce ateşi çıkmıştı. Panik oldum birden onla uğraştım biraz. İyim çok şükür. En son attığım tacı ve bir de terlik aldırdım kuzenime yeni yıl hediyesi olarak:)
Geçmiş olsun. Hemen iyileşsin.Canım kızım dünden beri ateşli. En son 1.5 sene önce ateşi çıkmıştı. Panik oldum birden onla uğraştım biraz. İyim çok şükür. En son attığım tacı ve bir de terlik aldırdım kuzenime yeni yıl hediyesi olarak:)
Yokluğun fark ediliyor. İyiyiz şükür sen nasılsın?Selam kızlar pek bakamadım buraya
Herkes iyidir umarım
Hayırlısıyla inşallah geçecekSağol canım. İnşallah şu günler hızla geçerde kucağımızda görürüz bebeleri. İçim ancak o hastaneden kucağımda bebekle çıkarken rahat edecek. Tabii o zamanda başka korkular başlayacak ama sevmek böyle birşey heralde :))
Evet yılbaşından sonra rahatlarız inşallahHayırlısıyla inşallah geçecek
Bi bakacağız bebişle evdeyiz :)
Omzumuzda uyuyan bir melekle geziyoruz
Bir ocak ayına geçebilsek sağlıkla biraz daha içimiz rahatlar dimi
Cok haklısın canm nasip işi aslındaBu işler biraz kader kısmet. Araştırdığım dönemde hiç tedavi almadan doğumlarını yapan kadınlar okudum. Full doz tedavi aldığı halde bebeğini kaybedenleri de okudum. O yüzden ne olacağı belli olmaz. İçini rahat tut.
AA BENDE YARIN 26 YA GİRİYORUM CANIM DOĞUM TARİHİ 14 MART OLARAK MI GÖZÜKÜYOR SENİNDE BENIM KONTROLÜMDE 22 ARALIK DAHA VAR MAAESEF.Merhaba kızlar nasılsınız? Aman kimse bu aylarda doğurmasın. En az 1 ay daha itin geri şu bebişleri.. yoruldukça kasılmalar ve ağrılar artıyor sanırım. Dikkat etmek gerekli. Ben de yarın bi kontrole gideyim diyorum. 22. Haftada ayrıntılıya gitmiştim. Yarın 26. Haftaya giriyorum yoksa 26 yı bitirsem mi bilemedim?
İnşallahhhh hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza.Sağol canım. İnşallah şu günler hızla geçerde kucağımızda görürüz bebeleri. İçim ancak o hastaneden kucağımda bebekle çıkarken rahat edecek. Tabii o zamanda başka korkular başlayacak ama sevmek böyle birşey heralde :))
Metilfolat ve quatrefolic asit etken maddeli olanlara bakacaksın. Benim kullandıklarım bunlar. İnternette daha farklı markalarda varOnlar hangisi canm bilgn varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?