2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nasılsınız? Aman kimse bu aylarda doğurmasın. En az 1 ay daha itin geri şu bebişleri.. yoruldukça kasılmalar ve ağrılar artıyor sanırım. Dikkat etmek gerekli. Ben de yarın bi kontrole gideyim diyorum. 22. Haftada ayrıntılıya gitmiştim. Yarın 26. Haftaya giriyorum yoksa 26 yı bitirsem mi bilemedim?

Evet benim suanki perinatolojo drum israrla bırak diyor iğneyi ama ben cesaret edemdm ve aspirini borakt . Drum folik asit yeterli diyor
Bu işler biraz kader kısmet. Araştırdığım dönemde hiç tedavi almadan doğumlarını yapan kadınlar okudum. Full doz tedavi aldığı halde bebeğini kaybedenleri de okudum. O yüzden ne olacağı belli olmaz. İçini rahat tut.

Ben bilmıyorum hiç denk gelemedim ya da yazmadın daha önce
Çok çok üzüldüm inşallah Allah ım nasip eder hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

İnşallah inşallah ocak sonuna kadar kimse doğurmaz en kötü ihtimalle
En büyük korkum erken Doğum olması
Bide haftasından geri olması bebeğin
Allah korusun
26 bitir kuZum öyle git kuZum

Ben bilmıyorum hiç denk gelemedim ya da yazmadın daha önce
Çok çok üzüldüm inşallah Allah ım nasip eder hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Sağol canım. İnşallah şu günler hızla geçerde kucağımızda görürüz bebeleri. İçim ancak o hastaneden kucağımda bebekle çıkarken rahat edecek. Tabii o zamanda başka korkular başlayacak ama sevmek böyle birşey heralde :))

Çok geçmiş olsun bide tek başına olunca İnsan tabı kı daha çok korkar panik yapar
Ohh ne güzel valla kuzenin ne güzel bir hediye vermiş oldu sana

Geçmiş olsun. Hemen iyileşsin.
Selam kızlar pek bakamadım buraya
Herkes iyidir umarım
Yokluğun fark ediliyor. İyiyiz şükür sen nasılsın?

Hayırlısıyla inşallah geçecek
Bi bakacağız bebişle evdeyiz :)
Omzumuzda uyuyan bir melekle geziyoruz
Bir ocak ayına geçebilsek sağlıkla biraz daha içimiz rahatlar dimi

A Ananass bir de söylemeyi unuttum. Mthfr mutasyonunda vücutta dışardan alınan bilindik sentetik folik asitler emilir ancak hücre içine alınıp kullanılamaz. O yüzden aktif formunu kullanmak lazım. Aklında olsun. 4. Jenereasyon folik asitler var onlrdan almak lazım

AA BENDE YARIN 26 YA GİRİYORUM CANIM DOĞUM TARİHİ 14 MART OLARAK MI GÖZÜKÜYOR SENİNDE BENIM KONTROLÜMDE 22 ARALIK DAHA VAR MAAESEF.

İnşallahhhh hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza.
annelik hep merak etmek demek

Onlar hangisi canm bilgn varmı
Metilfolat ve quatrefolic asit etken maddeli olanlara bakacaksın. Benim kullandıklarım bunlar. İnternette daha farklı markalarda var

Eklentiler

• 57F29DD9-089A-4687-BBE0-8B19AD3C0A30.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 8F1805D2-D79C-419F-B993-267E2BB23228.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…