Yeni nesil bebekler öyle ya, kızım doğduğu gün kafasını tutabiliyordu, annem ebe çok bebek doğurttu, ama emekli epeydir doğum yaptırmadı, yakınlarımızda da bebek yoktu. Doğduğu gün başını tutabilen bebek hiç görmemiş. Biz pelte gibiymişizAslında fetus için gerekli değil. Ama ben bana destek olsun diye alıyorum. Zararı yok sonuçta. Benim bebek kafasını tutabiliyor olarak çıkacak muhtemelen
Ben biraz ara verdimSorma canım hic sonu yok sanırım :)
simdide cartersdan zıbın aldım 2 tane 5erli takım
Olur olur hayal değil merak etme. Zaten taşınma telaşı falan kilo milo alamaZsınAyyy bugün ne konuştum,son 20 sayfanın yarısı benim yazılarım.
Biraz önce diyetisyene gittim. Diyet listemi aldım. 6 öğün yapacağım. Normalde sevmem bu kadar sık yemeyi ama, bakalım bunu deneyeyim. Umarım kilo alımım durur. Hatta bu ay 2 kilo versem de son 2 ay 2ser kilo alsam süper olur. Çok mu hayal oldu
Son aylar çok yenmiyordur dimiAyyy bugün ne konuştum,son 20 sayfanın yarısı benim yazılarım.
Biraz önce diyetisyene gittim. Diyet listemi aldım. 6 öğün yapacağım. Normalde sevmem bu kadar sık yemeyi ama, bakalım bunu deneyeyim. Umarım kilo alımım durur. Hatta bu ay 2 kilo versem de son 2 ay 2ser kilo alsam süper olur. Çok mu hayal oldu
2 yudum filan değil bi fincan içiyorum vallahi :)
Oyle yaparsın canım ama sen baya hallettin zatenBen biraz ara verdim
Kartlar doldu çünkü
Ay sonu inşallah açılacak o zaman da kalan önemli eksiklerden başlayacağım inşallah
İnşalllaaaaaahhh
Olur olur hayal değil merak etme. Zaten taşınma telaşı falan kilo milo alamaZsın
Vallahi ilk gebelikte yataktan çıkmadığım dönemde yemiştim ben, almıştım. Bunda ayakta devam edersem almayabilirim. Midemizi sıkıştırmaya başlıyor artık.Son aylar çok yenmiyordur dimi
Benim şimdiden başladı midem almıyor
Acıkıyorum ama yiyince de midem bulanıyor
Çok kilo olmazsın sende
İnşallahhhh. Yapacağım. Zaten gebe olduğumdan normal diyet gibi değil aç kalmam yani. Aslında imkan olsa biraz yüzebilsem çok iyi olur da onun da kasılmalarımı tetikleyeceğini düşünüyorum. Yarın sabah başlasın sağlıklı beslenme o zaman.Bosver canım o kadarcık sımartalım kendimizi
diyet ise yarayaca merak etme hic hayal degil, harfiyen uygula ama
Bi güzel yedim içtimO kahvaltı sofrasından sonra sakın midem bulanıyor deme
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun. Hemen iyileşsin.
Yokluğun fark ediliyor. İyiyiz şükür sen nasılsın?
Sağol canım.
Yarın 27 diyecek alttaki imza.AAAA GERÇEKTEN Mİ UYGULAMALAR 26 DİYO BNA HEP BENDE O YÜZDEN ÖYLE SANIYORUM
Canım bendec cok istiyorum yuzmeyi ama suan kıs doktorum havuzu kesinlikle yasakladı.. yazı bekleyecegiz artıkİnşallahhhh. Yapacağım. Zaten gebe olduğumdan normal diyet gibi değil aç kalmam yani. Aslında imkan olsa biraz yüzebilsem çok iyi olur da onun da kasılmalarımı tetikleyeceğini düşünüyorum. Yarın sabah başlasın sağlıklı beslenme o zaman.
Ayy ne güzel. Dön artık çok oldu.Teşekkür ederim canım
Bende iyiyim şükür
Cumartesi eşim gelecek Pazartesi dönmeyi planlıyoruz
Sanki sevgilimle kavuşacakmışım gibi heyecanlı ve mutluyum
Evim de burnum da tütüyor :)
Benim doktorum da yüksek klor içeriyor diye sadece denizde yüzmeme izin vermişti.Canım bendec cok istiyorum yuzmeyi ama suan kıs doktorum havuzu kesinlikle yasakladı.. yazı bekleyecegiz artık
Ayyni dert bende de surekli midem bulaniyo ve yaniyo herkes killi olacak herhlde saci cikarken yanar diyolar ben sarisinim esim bembeyaz bizimki de killi olursa yuh derim artikMide bulantılarım başladı bide
Midemde yanma da var ne yesem rahatız ediyor
Nefes darlığı başladı bide
Sen 32 haftada izni ayrılacaksın dimi
Eğer emzirme atleti ve sütyeninden bahsediyorsan, şart olmaz mı hiç? Kaç tane aldım onu bilmiyorum evde bakmam lazım, biraz çok bile olabilr 7-8 gibi ?Hamile sütyeni ve hamile Atleti şart mı kızlar
Bana çok şart gibi gelmiyor
Normalde de sütyenden nefret ediyorum evde asla giymem
Canimm hayirli olsunn benimki de ceviz rengi benzer mideller..yatak kenraina koruyucu ne aldin?? Bide bu icindeki kumastan olan minder i ce olur mu extra yatak fln bsy alck msn sen icine..ben reflu yatagi aldim onu koycm bunlarin ustune acaba alta baska bsy dha gerekir mi ki extraBizim odaya koyacağımız beşik :) yatak kenarlarına koruyucu başka birşey sipariş ettim o gelecek. Kendi odasının karyolası da gelmedi daha. Gelince ona da yatak alınacak.
Örgü şeklinde kenarlardan aldım. Ama yatak işini bilemedim gerekir mi.. anneler gelince bakar artık o kadarınaCanimm hayirli olsunn benimki de ceviz rengi benzer mideller..yatak kenraina koruyucu ne aldin?? Bide bu icindeki kumastan olan minder i ce olur mu extra yatak fln bsy alck msn sen icine..ben reflu yatagi aldim onu koycm bunlarin ustune acaba alta baska bsy dha gerekir mi ki extra
evde yatmak çok güzel valla senin ilk bebişin tabii vakit var :))yatsam da kaldırıyor oynayalım diyeİyi bende canım işe gidip geliyorum işte evle uğraşıyorum yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?