2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba. Nasipse bende martta 2.oğlumu kucağıma alacağım. Benim size sorum karnımın alt kısmında elime pütür pütür şeyler geliyor.deri altında gözle görünmüyor. Korktum açıkçası. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mu

Hic deme bir anda hortladi benm ilk aylarimda oyle cok kusmam falan olmadi bulanti cok siddetliydi ama kusarim diye korkudan hcbsy yiyememistm smdi tam yemeye basladm geri dondu bulantilar
Artık insanlara bişey demeye çekiniyorum
Diyecekler ki sanki ilk doğuran sensin

Bu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor

Masallah canım bir gobek var super gitmis sonuna kadar boyle gider ins :)

arkadaşlar otobüseyim yaşlı bir amca kızı taciz etti kız bağırıyor kalk yanımdan diye tövbe ya Allah ıslah etsin pis amca

gecen gun bir yakınımın basına izmirde geldi bu tarz bir olay insan sok oluyor ya inanamıyorum nasıl pis insanlarla yasıyoruz, cok dikkatli olmak zorundayız hep...

Güle güle kullan şekerim valla aliexpress te güzel puan almış satıcı malları tr de yapılanlardan daha kaliteli geliyor sanki

sagol canım, baktım puanı baya yuksek, epey satıs yapmıs bir satıcı.. gelince paylasırım burdan birkac ay sonra

Sen şimdi bu çantayı benle xxtalyaxx
Nispet yapmak için mi aldın doğru söyle

aaa askolsun canlarım ya SEPTEMBER LOVE xxtalyaxx sizin de cantanız cok guzel ben ona karar veremedim sonra da cok yukseldi fiyatı.. hadi dedim 85 tlye geliyor bunu deneyeyim daha vakit var nasılsa dogumdan once gelir insallah Hayır bende bugun bir harcama deliligi var oturdugum yerden ya bakalım

Gotur kaynananin kapisinin onune koy doktor yurumemi yasakladi sen kendininkini atarken bunuda ativer de
Akşam yemeye çağırdı giderken götüreyim bari :)
Hayır yemeye çağırıyor iyi güzel de
Ben oğlu gelince aşağı iniyorum
Biraz bozuluyor sanki erken gitmiyorum diye
Erken gidip ne yapacağım :)
Gittiğimde masa bile hazır oluyor

Hamile sütyeni ve hamile Atleti şart mı kızlar
Bana çok şart gibi gelmiyor
Normalde de sütyenden nefret ediyorum evde asla giymem
Sart kuzum bende hic sevmiyorum ama gogusler masallah devasa boyuta ulasti hamilelikle beraber o yuzden emzirken cok rahat oluyo normal sutyen kullnmak zor olur zaten emzirirken

Bizde kayinvalideme gidicez aksam yemege benimkide aynen masayi bile hazirlar sagolsun hic is yaptirmaz oglum okuldan gelsin onu bekliyorum

Anam cok ceneniz var cokkk
Bugun tum ankarayi dolandim trafik trafk basim catliyo bi uyusam

Canım kadın dediğinin gözyaşı gözünün kenarında olacak. Kaynanan suratmı astı hemen doldur gözleri kocan tripmi attı hemen doldur gözleri garson siparişi eksikmi getirdi hemen doldur gözleri bük boynunu

Diyorummm tabi ama yapabiliyormuyum noooo
Ama yapan arkadaşlarım var her işleri kolay oluyor valla

Artık insanlara bişey demeye çekiniyorum
Diyecekler ki sanki ilk doğuran sensin
Canim bu surecte kimseden anlayis beklemiceksin yazin bana en yakinim ablam bile ooff bu ne ya durmadan midem bulaniyo diye geziyosun surat salliyosun demisti kendisi 2 kez dogum yapti ikisinde de bulanti nedir bilmemis sirf bu yuzden bile dusun en yakinim bana bunu dedigine gore ben kimseye bsy syleyemiyorm iste eslerimiz cekiyo nazimizi cok sukur

Kesinlikle her cumlene katiliyorum cok dogru tespit

Kötü günündeydi heralde ayıp etmiş sana

85 tl mi
O çanta gelmez :)

Guzel anne masallah size hic kilo almamissin sadece karnin cikmis gibi duruyo
Sağol canım evet karnım çıktı sadece basenden çok korkuyorum o çıkmaz inşallah :)
Kesinlikle her cumlene katiliyorum cok dogru tespit

Yapabilen kadınlar idolüm. Bende istiyorum ama bu yaşa kadar yapmayınca ben yapınca kimse yemiyor anca garsonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…