Ben de varim ben deee resmen kiskancliktan telefonu isiriyorum suan
Gotur kaynananin kapisinin onune koy doktor yurumemi yasakladi sen kendininkini atarken bunuda ativer deAradı unutmamış çok yağmur yağıyor diye almamış
Çöp kutusuna kadar yürümemiş yanı :)
Kızz gece onu yastık gibi kullanıyorum onsuz uyuyamam ki
Artık insanlara bişey demeye çekiniyorumHic deme bir anda hortladi benm ilk aylarimda oyle cok kusmam falan olmadi bulanti cok siddetliydi ama kusarim diye korkudan hcbsy yiyememistm smdi tam yemeye basladm geri dondu bulantilar
Ben de varim ben deee resmen kiskancliktan telefonu isiriyorum suangokceyener cokk guzel bi model secmssn ama gule gule kullan
Bu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor
arkadaşlar otobüseyim yaşlı bir amca kızı taciz etti kız bağırıyor kalk yanımdan diye tövbe ya Allah ıslah etsin pis amca
Güle güle kullan şekerim valla aliexpress te güzel puan almış satıcı malları tr de yapılanlardan daha kaliteli geliyor sanki
Ay evet bide kedi gibi habire dogurmuyolar mi@Ftszynp geçmiş olsun kızına ve sana. Çocuğunmu var derdin var
Akşam yemeye çağırdı giderken götüreyim bari :)Gotur kaynananin kapisinin onune koy doktor yurumemi yasakladi sen kendininkini atarken bunuda ativer de
Sart kuzum bende hic sevmiyorum ama gogusler masallah devasa boyuta ulasti hamilelikle beraber o yuzden emzirken cok rahat oluyo normal sutyen kullnmak zor olur zaten emzirirkenHamile sütyeni ve hamile Atleti şart mı kızlar
Bana çok şart gibi gelmiyor
Normalde de sütyenden nefret ediyorum evde asla giymem
Ee ama olacak is mi simdi buBen biraz ara verdim
Kartlar doldu çünkü
Ay sonu inşallah açılacak o zaman da kalan önemli eksiklerden başlayacağım inşallah
Bizde kayinvalideme gidicez aksam yemege benimkide aynen masayi bile hazirlar sagolsun hic is yaptirmaz oglum okuldan gelsin onu bekliyorumAkşam yemeye çağırdı giderken götüreyim bari :)
Hayır yemeye çağırıyor iyi güzel de
Ben oğlu gelince aşağı iniyorum
Biraz bozuluyor sanki erken gitmiyorum diye
Erken gidip ne yapacağım :)
Gittiğimde masa bile hazır oluyor
Anam cok ceneniz var cokkkAyyy bugün ne konuştum,son 20 sayfanın yarısı benim yazılarım.
Biraz önce diyetisyene gittim. Diyet listemi aldım. 6 öğün yapacağım. Normalde sevmem bu kadar sık yemeyi ama, bakalım bunu deneyeyim. Umarım kilo alımım durur. Hatta bu ay 2 kilo versem de son 2 ay 2ser kilo alsam süper olur. Çok mu hayal oldu
Canım kadın dediğinin gözyaşı gözünün kenarında olacak. Kaynanan suratmı astı hemen doldur gözleri kocan tripmi attı hemen doldur gözleri garson siparişi eksikmi getirdi hemen doldur gözleri bük boynunuAkşam yemeye çağırdı giderken götüreyim bari :)
Hayır yemeye çağırıyor iyi güzel de
Ben oğlu gelince aşağı iniyorum
Biraz bozuluyor sanki erken gitmiyorum diye
Erken gidip ne yapacağım :)
Gittiğimde masa bile hazır oluyor
Canim bu surecte kimseden anlayis beklemiceksin yazin bana en yakinim ablam bile ooff bu ne ya durmadan midem bulaniyo diye geziyosun surat salliyosun demisti kendisi 2 kez dogum yapti ikisinde de bulanti nedir bilmemis sirf bu yuzden bile dusun en yakinim bana bunu dedigine gore ben kimseye bsy syleyemiyorm iste eslerimiz cekiyo nazimizi cok sukurArtık insanlara bişey demeye çekiniyorum
Diyecekler ki sanki ilk doğuran sensin
Guzel anne masallah size hic kilo almamissin sadece karnin cikmis gibi duruyoBu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor
Kesinlikle her cumlene katiliyorum cok dogru tespitCanım kadın dediğinin gözyaşı gözünün kenarında olacak. Kaynanan suratmı astı hemen doldur gözleri kocan tripmi attı hemen doldur gözleri garson siparişi eksikmi getirdi hemen doldur gözleri bük boynunu
Diyorummm tabi ama yapabiliyormuyum noooo
Ama yapan arkadaşlarım var her işleri kolay oluyor valla
Kötü günündeydi heralde ayıp etmiş sanaCanim bu surecte kimseden anlayis beklemiceksin yazin bana en yakinim ablam bile ooff bu ne ya durmadan midem bulaniyo diye geziyosun surat salliyosun demisti kendisi 2 kez dogum yapti ikisinde de bulanti nedir bilmemis sirf bu yuzden bile dusun en yakinim bana bunu dedigine gore ben kimseye bsy syleyemiyorm iste eslerimiz cekiyo nazimizi cok sukur
Hic sart degil bosa para verme bence hemde rahat ve kullanisli degilHamile sütyeni ve hamile Atleti şart mı kızlar
Bana çok şart gibi gelmiyor
Normalde de sütyenden nefret ediyorum evde asla giymem
85 tl miMasallah canım bir gobek var super gitmis sonuna kadar boyle gider ins :)
gecen gun bir yakınımın basına izmirde geldi bu tarz bir olay insan sok oluyor ya inanamıyorum nasıl pis insanlarla yasıyoruz, cok dikkatli olmak zorundayız hep...
sagol canım, baktım puanı baya yuksek, epey satıs yapmıs bir satıcı.. gelince paylasırım burdan birkac ay sonra
aaa askolsun canlarım yaSEPTEMBER LOVE xxtalyaxx sizin de cantanız cok guzel ben ona karar veremedim sonra da cok yukseldi fiyatı.. hadi dedim 85 tlye geliyor bunu deneyeyim daha vakit var nasılsa dogumdan once gelir insallah Hayır bende bugun bir harcama deliligi var oturdugum yerden ya bakalım
Sağol canım evet karnım çıktı sadece basenden çok korkuyorum o çıkmaz inşallah :)Guzel anne masallah size hic kilo almamissin sadece karnin cikmis gibi duruyo
Kesinlikle her cumlene katiliyorum cok dogru tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?