- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Buradan nasıl iza edilir ama ya benimkiler tuhaf HerhaldeEğer emzirme atleti ve sütyeninden bahsediyorsan, şart olmaz mı hiç? Kaç tane aldım onu bilmiyorum evde bakmam lazım, biraz çok bile olabilr 7-8 gibi ?Evdeyken emzirme atletine bayılmıştım, emzirirken hiç karnım üşümüyordu, yazın da emzirme sütyeni iyi oluyor.
Ahlaksız yaa. İnsan kimseye güvenemiyor artık. Memleketin çivisi çıktı resmen.arkadaşlar otobüseyim yaşlı bir amca kızı taciz etti kız bağırıyor kalk yanımdan diye tövbe ya Allah ıslah etsin pis amca
Ayy masallah nkdr tatli bi gobus o yaaBu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor
Gerçekten Allah ıslah Etsin adi herif otobüsteki erkekler boş mu duruyorarkadaşlar otobüseyim yaşlı bir amca kızı taciz etti kız bağırıyor kalk yanımdan diye tövbe ya Allah ıslah etsin pis amca
canım maaşallah sadece karnın büyümüş o da olsun yani 7 aylık kuzunBu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor
canım yaş epey var kız önce yanlışlıkla olmuştur dedim ama bir kaç kez tekrarladı diye bağırdı indi az önce pis adam.Ahlaksız yaa. İnsan kimseye güvenemiyor artık. Memleketin çivisi çıktı resmen.
MaşalllahBu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor
bir tanesi kızıp uyardı ama amca tepki vermedi. sonra indi .çok sıkışık oluyor canım şükür oturabildim.kıza üzüldümGerçekten Allah ıslah Etsin adi herif otobüsteki erkekler boş mu duruyor
Bu mide bulantısını anladım 7 aya gelince resmen geri başladıAyyni dert bende de surekli midem bulaniyo ve yaniyo herkes killi olacak herhlde saci cikarken yanar diyolar ben sarisinim esim bembeyaz bizimki de killi olursa yuh derim artik
Maşalllah
Göbeklerimiz aynı seninki de Artık burdayım diyor
Ayy masallah nkdr tatli bi gobus o yaamesajlari smdi okudm rhatszlgndan haberm yoktu ya da hic denk gelmedm canm insallah saglikla vaktinde alirsin bebegini kucagina.. yatak isini ben de en son ihtimal annem gelinceye biraktm ama sanki reflu yatagi arti icinin minderi yetecek gibi geldi bana buara ben de aynen dedgn gibi yaptm aldgm butun kiyafitleri doldurdm icine uzerine de bi pike orttum toz olmasin diye..seninkinin tekerleri cok hosuma gitti ama kullanisli gorunuyo bzmkinin tekeri cok kucucuk insallah o da ise yarar tam kurmadik daha biz alt tarafini.. buarada benmki yanlardan tek tarafinin parmakligi cikip yataga sabitleniyo anne yani gibi o sekilde olmasi cok hosuma gitti
canım maaşallah sadece karnın büyümüş o da olsun yani 7 aylık kuzun
inşallah canım sağlıkla kolayca gelsin kuzularımız ❤Saklanmıyor artık bol elbise giyince belki
Teşekkür ederim canım. Siz de güzel günlerde kullanın inşallah. Bak yatak yanı olmasıda iyiymiş bebe kafayı çevirir anasını görür
Çabucak 9 aylık olalım inşallah
Güle güle kullan şekerim valla aliexpress te güzel puan almış satıcı malları tr de yapılanlardan daha kaliteli geliyor sankiEki Görüntüle 2212434 bunu aldım aliexpressteninsallah duzgun birseydir
Bende hic bi problem yok ama 2 bebek ksybim var onlem icin en baştan beri kullaniyorumMerhaba sizde de mthft1298 homozigot.coraspirinş basında beri mi kullanıyorsunz
Ne yokGeri vermeyeceğim kuZum benim oldu
Verilen mal geri alınmaz :)
Erkek bebe de çok isterim de 5 tane doğuracak şey Yok bende :))
Yerim kiz ben onun minnos kafasini oyySaklanmıyor artık bol elbise giyince belki
Teşekkür ederim canım. Siz de güzel günlerde kullanın inşallah. Bak yatak yanı olmasıda iyiymiş bebe kafayı çevirir anasını görür
Çabucak 9 aylık olalım inşallah
Sen şimdi bu çantayı benleEki Görüntüle 2212434 bunu aldım aliexpressteninsallah duzgun birseydir
Hic deme bir anda hortladi benm ilk aylarimda oyle cok kusmam falan olmadi bulanti cok siddetliydi ama kusarim diye korkudan hcbsy yiyememistm smdi tam yemeye basladm geri dondu bulantilarBu mide bulantısını anladım 7 aya gelince resmen geri başladı
Evde o kadar oda Yok demek istedimNe yok
Anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?