2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar otobüseyim yaşlı bir amca kızı taciz etti kız bağırıyor kalk yanımdan diye tövbe ya Allah ıslah etsin pis amca

Buradan nasıl iza edilir ama ya benimkiler tuhaf Herhalde
Bebeği emzirmek için atleti çıkarmaya ne gerek var ki
Benim atletlerim mi tuhaf yoksa :)

arkadaşlar otobüseyim yaşlı bir amca kızı taciz etti kız bağırıyor kalk yanımdan diye tövbe ya Allah ıslah etsin pis amca
Ahlaksız yaa. İnsan kimseye güvenemiyor artık. Memleketin çivisi çıktı resmen.

Bu da 28. Haftaya giriş göbeği hızla kilo almasamda göbek hızla büyüyor
Ayy masallah nkdr tatli bi gobus o yaa mesajlari smdi okudm rhatszlgndan haberm yoktu ya da hic denk gelmedm canm insallah saglikla vaktinde alirsin bebegini kucagina.. yatak isini ben de en son ihtimal annem gelinceye biraktm ama sanki reflu yatagi arti icinin minderi yetecek gibi geldi bana buara ben de aynen dedgn gibi yaptm aldgm butun kiyafitleri doldurdm icine uzerine de bi pike orttum toz olmasin diye..seninkinin tekerleri cok hosuma gitti ama kullanisli gorunuyo bzmkinin tekeri cok kucucuk insallah o da ise yarar tam kurmadik daha biz alt tarafini.. buarada benmki yanlardan tek tarafinin parmakligi cikip yataga sabitleniyo anne yani gibi o sekilde olmasi cok hosuma gitti

Maşalllah
Göbeklerimiz aynı seninki de Artık burdayım diyor

Saklanmıyor artık bol elbise giyince belki

Teşekkür ederim canım. Siz de güzel günlerde kullanın inşallah. Bak yatak yanı olmasıda iyiymiş bebe kafayı çevirir anasını görür

canım maaşallah sadece karnın büyümüş o da olsun yani 7 aylık kuzun

Çabucak 9 aylık olalım inşallah

i
inşallah canım sağlıkla kolayca gelsin kuzularımız ❤

Yerim kiz ben onun minnos kafasini oyy son gunlerde instagramda hep dogum aninda bebegi alip annenin kucagina verdkleri ilk anlarin videolarini izledm varya defalarca o ani hayal etmisimdir herhalde kafayi bozdum gittikce

Bu mide bulantısını anladım 7 aya gelince resmen geri başladı
Hic deme bir anda hortladi benm ilk aylarimda oyle cok kusmam falan olmadi bulanti cok siddetliydi ama kusarim diye korkudan hcbsy yiyememistm smdi tam yemeye basladm geri dondu bulantilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…