2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hic sart degil bosa para verme bence hemde rahat ve kullanisli degil
Iyisini alim desen bi dunya para ve rahat degil inanki
Cizikle listeden onu
Almayacağım kuZum
Evde olacağım zaten ilk zamanlar bide cidden bende bi tuhaflık olabilir
Emzirmek için aletimi çıkarmaya gerek bilem yok :)))

Sağol canım evet karnım çıktı sadece basenden çok korkuyorum o çıkmaz inşallah :)

Yapabilen kadınlar idolüm. Bende istiyorum ama bu yaşa kadar yapmayınca ben yapınca kimse yemiyor anca garsonlar
Hem de oyle guzel caktirmadan yapiyolar ki hayran kaliyorum ben az bi yapmaya calissam icimden kendi kendime gulesim geliyo olmuyo hamurumuzda yok anacim

Hoytttt noluyo burda
Sen kime nispet yapiyo diyon senin sacini basini yolarinnnnnn
Dunurum o benimmm
O benim kizimin pek muhterem muhendis kayinvalidesi
Aman aman pek kıymetli dünürü varmış
Almış biizm istediğimiz çantayı hava atıyor
Yani diyor ki siz ezikler indirimden aldınız ben indirimden ürün almam diyor

Ben de varim ben deee resmen kiskancliktan telefonu isiriyorum suan gokceyener cokk guzel bi model secmssn ama gule gule kullan

16 dolara aldim canim istiyorsaniz link atarim gelsin de insallah guzeldir sagol canım

85 tl mi
O çanta gelmez :)
yaaa agzını hayra ac kız gelsin cantam begendim icime sindi iyi satıcı arastırdım o kadar onun icin
Hoytttt noluyo burda
Sen kime nispet yapiyo diyon senin sacini basini yolarinnnnnn
Dunurum o benimmm
O benim kizimin pek muhterem muhendis kayinvalidesi

dunurcum kırk yılda bir alısveris yaptım damadına yani ustume geliyorlar koru beni

Aman aman pek kıymetli dünürü varmış
Almış biizm istediğimiz çantayı hava atıyor
Yani diyor ki siz ezikler indirimden aldınız ben indirimden ürün almam diyor

ya asıl simdi sizin canta cok pahalı ben yarı fiyatına aldım nerdeyse sizin simdikinin fiyatından
o zaman siyah diye cok emin olamadıydım gittim renkli aldim insallah kazasız gelirse

At kısss bana da linkini :)))

Siz bide işe gidiyorsunuz[/QUOTE]
yemeye çağırıyorsa masa hazır olmalıgerçi salata hep bana kilitleniyor ama

Hamile sütyeni ve hamile Atleti şart mı kızlar
Bana çok şart gibi gelmiyor
Normalde de sütyenden nefret ediyorum evde asla giymem

ben 2 tane aldım ama sor nerden aldım kaça aldımbakırköy sosyeteden aldım, üstünde hafif lekesi vardı kayınvalidem çıkar bu dedi 7 tlden aldık penye rahat birşeye benziyor, öyle ucuza bulmasaydım almazdım

aaa askolsun canlarım ya SEPTEMBER LOVE xxtalyaxx sizin de cantanız cok guzel ben ona karar veremedim sonra da cok yukseldi fiyatı.. hadi dedim 85 tlye geliyor bunu deneyeyim daha vakit var nasılsa dogumdan once gelir insallah Hayır bende bugun bir harcama deliligi var oturdugum yerden ya bakalım[/QUOTE]

biz hemen karar verdiydik

biz hemen karar verdiydik[/QUOTE]
Alacağım bende o çantadan
Pera doğduktan sonra bile alabilirim
Çünkü bana o çanta cidden büyük xxtalyaxx

gokceyener atmıyor link alacağız diye
Şaka bir yana çok güzel kuZum
İyi günlerde kullan inşallah
Minoş minoş miss gibi kokan kıyafetleri taşı içinde inşallah

Ayyni dert bende de surekli midem bulaniyo ve yaniyo herkes killi olacak herhlde saci cikarken yanar diyolar ben sarisinim esim bembeyaz bizimki de killi olursa yuh derim artik
Mide yanması saçtan olmuyormuş canım. Organlar sıkıştığı için olurmuş. Benim de başladı mide yanmalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…