- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Almayacağım kuZumHic sart degil bosa para verme bence hemde rahat ve kullanisli degil
Iyisini alim desen bi dunya para ve rahat degil inanki
Cizikle listeden onu
Yok onun her zamanki halleri onu oyle kabul ettik ailecekKötü günündeydi heralde ayıp etmiş sana
Ustten indirerek emzirebilirsin ben gobek kismindan acmiyorum usten indiriyorum boyun yaka bagrimin oldugu yer :))Buradan nasıl iza edilir ama ya benimkiler tuhaf Herhalde
Bebeği emzirmek için atleti çıkarmaya ne gerek var ki
Benim atletlerim mi tuhaf yoksa :)
Hem de oyle guzel caktirmadan yapiyolar ki hayran kaliyorum ben az bi yapmaya calissam icimden kendi kendime gulesim geliyo olmuyo hamurumuzda yok anacim
Sağol canım evet karnım çıktı sadece basenden çok korkuyorum o çıkmaz inşallah :)
Yapabilen kadınlar idolüm. Bende istiyorum ama bu yaşa kadar yapmayınca ben yapınca kimse yemiyoranca garsonlar
Tecrubeli ana bi baska oluyor cağnımmUstten indirerek emzirebilirsin ben gobek kismindan acmiyorum usten indiriyorum boyun yaka bagrimin oldugu yer :))
Hoytttt noluyo burda
Hi hi bende oda anladim zatenEvde o kadar oda Yok demek istedim
Allah ım nasip eder büyük bir eve çıkarsak neden olmasın
Sakın şakın yaZmaEe ama olacak is mi simdi bu
Ben tam indirim haberi verecektim
Aman aman pek kıymetli dünürü varmışHoytttt noluyo burda
Sen kime nispet yapiyo diyon senin sacini basini yolarinnnnnn
Dunurum o benimmm
O benim kizimin pek muhterem muhendis kayinvalidesi
Ben de varim ben deee resmen kiskancliktan telefonu isiriyorum suangokceyener cokk guzel bi model secmssn ama gule gule kullan
yaaa agzını hayra ac kız gelsin cantam begendim icime sindi85 tl mi
O çanta gelmez :)
Hoytttt noluyo burda
Sen kime nispet yapiyo diyon senin sacini basini yolarinnnnnn
Dunurum o benimmm
O benim kizimin pek muhterem muhendis kayinvalidesi
Aman aman pek kıymetli dünürü varmış
Almış biizm istediğimiz çantayı hava atıyor
Yani diyor ki siz ezikler indirimden aldınız ben indirimden ürün almam diyor
At kısss bana da linkini :)))16 dolara aldim canim istiyorsaniz link atarim gelsin de insallah guzeldirsagol canım
yaaa agzını hayra ac kız gelsin cantam begendim icime sindiiyi satıcı arastırdım o kadar onun icin
dunurcum kırk yılda bir alısveris yaptım damadına yani ustume geliyorlar koru beni
ya asıl simdi sizin canta cok pahalı ben yarı fiyatına aldım nerdeyse sizin simdikinin fiyatından
o zaman siyah diye cok emin olamadıydım gittim renkli aldim insallah kazasız gelirse
yemeye çağırıyorsa masa hazır olmalıAkşam yemeye çağırdı giderken götüreyim bari :)
Hayır yemeye çağırıyor iyi güzel de
Ben oğlu gelince aşağı iniyorum
Biraz bozuluyor sanki erken gitmiyorum diye
Erken gidip ne yapacağım :)
Gittiğimde masa bile hazır oluyor
Hamile sütyeni ve hamile Atleti şart mı kızlar
Bana çok şart gibi gelmiyor
Normalde de sütyenden nefret ediyorum evde asla giymem
Bendede bu gende sorun var. Başından beri sadece corasprin ve gyno Ferro sanol kullanıyorum.Evet benim suanki perinatolojo drum israrla bırak diyor iğneyi ama ben cesaret edemdm ve aspirini borakt . Drum folik asit yeterli diyor
Siz bide işe gidiyorsunuz
aaa askolsun canlarım yaSEPTEMBER LOVE xxtalyaxx sizin de cantanız cok guzel ben ona karar veremedim sonra da cok yukseldi fiyatı.. hadi dedim 85 tlye geliyor bunu deneyeyim daha vakit var nasılsa dogumdan once gelir insallah Hayır bende bugun bir harcama deliligi var oturdugum yerden ya bakalım
Mide yanması saçtan olmuyormuş canım. Organlar sıkıştığı için olurmuş. Benim de başladı mide yanmalarımAyyni dert bende de surekli midem bulaniyo ve yaniyo herkes killi olacak herhlde saci cikarken yanar diyolar ben sarisinim esim bembeyaz bizimki de killi olursa yuh derim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?