- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ayarlayamam kuzum çok zor. Yıllık iznide ocak sonunda alabilirim anca32 önce rapor filan izin bişeylerde yapabilirsen çok iyi olur
Alacağım bende o çantadanbiz hemen karar verdiydik
Aynen canım şimdilik vakit var. İşten ve evden fırsat bulduğumda yatıyorum ancaevde yatmak çok güzel valla senin ilk bebişin tabii vakit var :))yatsam da kaldırıyor oynayalım diye
banada büyükAlacağım bende o çantadan
Pera doğduktan sonra bile alabilirim
Çünkü bana o çanta cidden büyükxxtalyaxx
KuZum senin 32 haftan nasip olursa ne zaman başlıyorAyarlayamam kuzum çok zor. Yıllık iznide ocak sonunda alabilirim anca
Yaka kısmından da acabilirsin tabi. Ama ben oyle cok kullandim ki eskidiler kizimda yeni aldim. Kimisi de hic kullanmiyor.Buradan nasıl iza edilir ama ya benimkiler tuhaf Herhalde
Bebeği emzirmek için atleti çıkarmaya ne gerek var ki
Benim atletlerim mi tuhaf yoksa :)
besigin icinden cikan yatak uzerine reflu yatagi gayet yeterli. Bildigim kadariyla 1 yasina kadar orttopedik yataklar onerilmiyor.Ayy masallah nkdr tatli bi gobus o yaamesajlari smdi okudm rhatszlgndan haberm yoktu ya da hic denk gelmedm canm insallah saglikla vaktinde alirsin bebegini kucagina.. yatak isini ben de en son ihtimal annem gelinceye biraktm ama sanki reflu yatagi arti icinin minderi yetecek gibi geldi bana buara ben de aynen dedgn gibi yaptm aldgm butun kiyafitleri doldurdm icine uzerine de bi pike orttum toz olmasin diye..seninkinin tekerleri cok hosuma gitti ama kullanisli gorunuyo bzmkinin tekeri cok kucucuk insallah o da ise yarar tam kurmadik daha biz alt tarafini.. buarada benmki yanlardan tek tarafinin parmakligi cikip yataga sabitleniyo anne yani gibi o sekilde olmasi cok hosuma gitti
Şubat 4te 32+0 oluyorum yanlış hesap yapmadıysam canım.KuZum senin 32 haftan nasip olursa ne zaman başlıyor
Bende gebeliğin ilk 3 ayında Solgar folate kullandım. Seninle Aynı gende sorun var. Sonrasında doktorum gyno Ferro sanol verdi. Folat değerimde baya yüksekti. Sen hala kullanıyor musun. Folat ın çok yüksek olması da istenen bişey değil sanırımMetilfolat ve quatrefolic asit etken maddeli olanlara bakacaksın. Benim kullandıklarım bunlar. İnternette daha farklı markalarda var
Şimdi sana şubat ayı gelmezzz gerçi kimseye zaman geçmiyor yaŞubat 4te 32+0 oluyorum yanlış hesap yapmadıysam canım.
Hiç sormaŞimdi sana şubat ayı gelmezzz gerçi kimseye zaman geçmiyor ya
En azından bir çantamız varbanada büyükama dediğin gibi hele bebişler doğsun gezmelere başlayınca alırız
Hiç sormahavalar soğudukça dahada zorlanırım
ne kaldı senin canım,En azından bir çantamız var
Şuanda başka önemli eksiklerim var onları halletmem lazım
Orantılı almışsın ama sadece göbek çıkmış. Tam hayal ettiğim hamilelik moduAyyy çok merci canımm göbek çıktıkça sevineceğim aklıma gelmezdi
Yaaa göbekli minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?