Şuan o kadar zorlanmıyorum kuzumİçerde bi iş verilmiyor mu
Hamile insan nasıl gezer sokak sokak
Sacla alakasi olmadigi cok belli ztn canm ama bzm anneler malum hemen bebegin surasi buyuyodr bundandr falan muhabbetine girerler yaMide yanması saçtan olmuyormuş canım. Organlar sıkıştığı için olurmuş. Benim de başladı mide yanmalarım
aaa askolsun canlarım yaSEPTEMBER LOVE @xxtalyaxx sizin de cantanız cok guzel ben ona karar veremedim sonra da cok yukseldi fiyatı.. hadi dedim 85 tlye geliyor bunu deneyeyim daha vakit var nasılsa dogumdan once gelir insallah Hayır bende bugun bir harcama deliligi var oturdugum yerden ya bakalım
gokceyener atmıyor link alacağız diye
Şaka bir yana çok güzel kuZum
İyi günlerde kullan inşallah
Minoş minoş miss gibi kokan kıyafetleri taşı içinde inşallah
Tesekkur ederim canim o yatak hafif ince gibi sandalye minderinden hallice.. ondan sordm herkes nasil yapiyosa ben de oyle yapayim diye.. en olmadi besigi tam kurunca tekrar bi bakarmbesigin icinden cikan yatak uzerine reflu yatagi gayet yeterli. Bildigim kadariyla 1 yasina kadar orttopedik yataklar onerilmiyor.
Aynen canım benimkide eskisine nazaran bir tık daha yukarıda sanki şuan. Belkide ondan yanmalar başladıSacla alakasi olmadigi cok belli ztn canm ama bzm anneler malum hemen bebegin surasi buyuyodr bundandr falan muhabbetine girerler yabiraz yukari cikti son bihaftadir falan sanirm mideme baski yaptgndan bu skntilari yasiyorm
Eğer iznini yakarlarsa gelirim orayaŞuan o kadar zorlanmıyorum kuzumüzülme be ya Ocak 23ten sonra izin isteyeceğim bakalım. Çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullanmaya çalışacağım. Doğum sonrasına daha fazla iznim kalıyor öyle yaparsam. Gerçi ücretsiz izin kullanacağım ama en azından bir ay daha maaş alırım iznimde yanmaz. Yakmazlar iznimi inşallah
Zaten çok alsaydım hareket edemezdim. Aşırı kilo almadığım halde nefes nefese kalıyorumEğer iznini yakarlarsa gelirim oraya
Herkez masa başında çalışıyor o yüzden diğer kızlar gene rahat
Sana üzülüyorum bide soğuklar başladıya ondan
İyi ki çok kilo almadın
Hepsini döverimmZaten çok alsaydım hareket edemezdim. Aşırı kilo almadığım halde nefes nefese kalıyorumgel ve göster onlara hormonlarının gücünü
Evet ince kızım kışın doğduğu icin alttan soguk alir diye duzgunce battaniye koyup carsafla sarmistik uzerine yatagi koymuştuk. Reflu yatagini alinca alttaki battaniyeyi çıkarmıştım. Kuralim bakalim besigi nasil olacak. Ayrica alez koyarsaniz o da hava gecirmediginden sicak tutuyor.Tesekkur ederim canim o yatak hafif ince gibi sandalye minderinden hallice.. ondan sordm herkes nasil yapiyosa ben de oyle yapayim diye.. en olmadi besigi tam kurunca tekrar bi bakarm
Ben mahvoluyorum mide yanmasindan bazen agzimdan ates cikicak saniyorum o dereceSacla alakasi olmadigi cok belli ztn canm ama bzm anneler malum hemen bebegin surasi buyuyodr bundandr falan muhabbetine girerler yabiraz yukari cikti son bihaftadir falan sanirm mideme baski yaptgndan bu skntilari yasiyorm
Canm rabbim bir daha yasatmasn sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsn rabbimBende hic bi problem yok ama 2 bebek ksybim var onlem icin en baştan beri kullaniyorum
Size sormştum ben daha önce benim drum da sadece folik asit önerdi siin gibi iğne kullamayan cok az. Sağlıkla kucagınıza alın inşBendede bu gende sorun var. Başından beri sadece corasprin ve gyno Ferro sanol kullanıyorum.
Benim deHepsini döverimm
Tavan yapmış hormanlarım valla
Aa bak alez aklima gelmemisti canim sagol o da aklimda dursun battaneye fikri de mantikliEvet ince kızım kışın doğduğu icin alttan soguk alir diye duzgunce battaniye koyup carsafla sarmistik uzerine yatagi koymuştuk. Reflu yatagini alinca alttaki battaniyeyi çıkarmıştım. Kuralim bakalim besigi nasil olacak. Ayrica alez koyarsaniz o da hava gecirmediginden sicak tutuyor.
Aah ah neneler gibi tislayarak geziyorm suan evde nefes alamiyorm midemden dusun yani daha bu aydan boyleysem nolur halim bilmiyorm.. hic agirligim yorgunlugum olmuyodu ama bu bulanti yanma bitirdi beniBen mahvoluyorum mide yanmasindan bazen agzimdan ates cikicak saniyorum o derece
Puhaaha kahkaha attimBenim deeşime beni sinirlendirme üzerine oturup öldürürüm seni diyorum bazen ruh halim iyi değil pek
Totomuzla ezerizPuhaaha kahkaha attim. Ben de dicem esime beni kizdirirsa.
Ayyy sana mı diyor bir de kız sen dal gibisin hiç centilmenlik kalmamış neslimiz adamlarındaTotomuzla ezerizbüyümüş büyümüş diyip duruyor zaten bana
Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimizaCanm rabbim bir daha yasatmasn sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsn rabbim
Ayyy sana mı diyor bir de kız sen dal gibisin hiç centilmenlik kalmamış neslimiz adamlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?