2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçerde bi iş verilmiyor mu
Hamile insan nasıl gezer sokak sokak
Şuan o kadar zorlanmıyorum kuzum üzülme be ya Ocak 23ten sonra izin isteyeceğim bakalım. Çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullanmaya çalışacağım. Doğum sonrasına daha fazla iznim kalıyor öyle yaparsam. Gerçi ücretsiz izin kullanacağım ama en azından bir ay daha maaş alırım iznimde yanmaz. Yakmazlar iznimi inşallah

Mide yanması saçtan olmuyormuş canım. Organlar sıkıştığı için olurmuş. Benim de başladı mide yanmalarım
Sacla alakasi olmadigi cok belli ztn canm ama bzm anneler malum hemen bebegin surasi buyuyodr bundandr falan muhabbetine girerler ya biraz yukari cikti son bihaftadir falan sanirm mideme baski yaptgndan bu skntilari yasiyorm

biz hemen karar verdiydik[/QUOTE]

gokceyener atmıyor link alacağız diye
Şaka bir yana çok güzel kuZum
İyi günlerde kullan inşallah
Minoş minoş miss gibi kokan kıyafetleri taşı içinde inşallah

Yaa calısıyorum bir an yogun oldum alın size link

https://tr.aliexpress.com/item/36-s...848.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.618c4c4d1OOQHO
Sagol canımmm miniklerimizin eksikleri tamamlanıyor

besigin icinden cikan yatak uzerine reflu yatagi gayet yeterli. Bildigim kadariyla 1 yasina kadar orttopedik yataklar onerilmiyor.
Tesekkur ederim canim o yatak hafif ince gibi sandalye minderinden hallice.. ondan sordm herkes nasil yapiyosa ben de oyle yapayim diye.. en olmadi besigi tam kurunca tekrar bi bakarm

Sacla alakasi olmadigi cok belli ztn canm ama bzm anneler malum hemen bebegin surasi buyuyodr bundandr falan muhabbetine girerler ya biraz yukari cikti son bihaftadir falan sanirm mideme baski yaptgndan bu skntilari yasiyorm
Aynen canım benimkide eskisine nazaran bir tık daha yukarıda sanki şuan. Belkide ondan yanmalar başladı

Eğer iznini yakarlarsa gelirim oraya
Herkez masa başında çalışıyor o yüzden diğer kızlar gene rahat
Sana üzülüyorum bide soğuklar başladıya ondan
İyi ki çok kilo almadın

Eğer iznini yakarlarsa gelirim oraya
Herkez masa başında çalışıyor o yüzden diğer kızlar gene rahat
Sana üzülüyorum bide soğuklar başladıya ondan
İyi ki çok kilo almadın
Zaten çok alsaydım hareket edemezdim. Aşırı kilo almadığım halde nefes nefese kalıyorum gel ve göster onlara hormonlarının gücünü

Tesekkur ederim canim o yatak hafif ince gibi sandalye minderinden hallice.. ondan sordm herkes nasil yapiyosa ben de oyle yapayim diye.. en olmadi besigi tam kurunca tekrar bi bakarm
Evet ince kızım kışın doğduğu icin alttan soguk alir diye duzgunce battaniye koyup carsafla sarmistik uzerine yatagi koymuştuk. Reflu yatagini alinca alttaki battaniyeyi çıkarmıştım. Kuralim bakalim besigi nasil olacak. Ayrica alez koyarsaniz o da hava gecirmediginden sicak tutuyor.

Ben mahvoluyorum mide yanmasindan bazen agzimdan ates cikicak saniyorum o derece

Aa bak alez aklima gelmemisti canim sagol o da aklimda dursun battaneye fikri de mantikli

Ben mahvoluyorum mide yanmasindan bazen agzimdan ates cikicak saniyorum o derece
Aah ah neneler gibi tislayarak geziyorm suan evde nefes alamiyorm midemden dusun yani daha bu aydan boyleysem nolur halim bilmiyorm.. hic agirligim yorgunlugum olmuyodu ama bu bulanti yanma bitirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…