Hiç sorma kilo aldım diyorum hamilesin bir zahmet al diyor 10 dk sonra totoma kocaman olmuş diyor bende evet büyüdü sinir etme üzerine otururum diyorım
Hiiiç acıyıp üzülme acınacak duruma düşersin bas köteğiKesin derdi kanepe boşuna mı var yatsın kanepede işe gitti yavrum zaten nöbetçi. Çok rahat yerde değil
Hiiiç acıyıp üzülme acınacak duruma düşersin bas köteği
Sesli güldüm kız
Çok tatlısınızBu da ben ve koca göbeğim :) bugün tam 6. Ayımız bitti ve 6 kilo aldım
Süpersin maşallahBu da ben ve koca göbeğim :) bugün tam 6. Ayımız bitti ve 6 kilo aldım
Biraz şişko demeyelim de hamileyizŞey biz biraz şişkoyuz da
Biraz şişko demeyelim de hamileyiztatlı bir gebe daha
Göbekler yakışıyor vallaŞey biz biraz şişkoyuz da
aynen canim cok sinir oldum yaşlı filan fark etmiyor dikkat etmek gerekMasallah canım bir gobek var super gitmis sonuna kadar boyle gider ins :)
gecen gun bir yakınımın basına izmirde geldi bu tarz bir olay insan sok oluyor ya inanamıyorum nasıl pis insanlarla yasıyoruz, cok dikkatli olmak zorundayız hep...
sagol canım, baktım puanı baya yuksek, epey satıs yapmıs bir satıcı.. gelince paylasırım burdan birkac ay sonra
aaa askolsun canlarım yaSEPTEMBER LOVE @xxtalyaxx sizin de cantanız cok guzel ben ona karar veremedim sonra da cok yukseldi fiyatı.. hadi dedim 85 tlye geliyor bunu deneyeyim daha vakit var nasılsa dogumdan once gelir insallah Hayır bende bugun bir harcama deliligi var oturdugum yerden ya bakalım
ben henüz o aşamaya gelmedimBenim deeşime beni sinirlendirme üzerine oturup öldürürüm seni diyorum bazen ruh halim iyi değil pek
yat canım dinlen güzelce buldugun her fırsatta :))Aynen canım şimdilik vakit var. İşten ve evden fırsat bulduğumda yatıyorum anca
Ne güzel hamilesin sen maşalllahBu da ben ve koca göbeğim :) bugün tam 6. Ayımız bitti ve 6 kilo aldım
Şişmo mu gayet güzelsinizŞey biz biraz şişkoyuz da
Carrefourda da var diye duydum ama gidip bakmadm canim kac m migrosa baktn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?