Canim ugreen clean baby carrefourlarda varms ama buyuk olanlarda veya gurme olanlarda varmis bide file marketler varya orda da satiliyo yazmslar.. ugreen clean normal deterjani ebebekte varms ama baby olani yokmus
çok tşk ederim sizde eminim öylesiniz :)Şişmo mu gayet güzelsiniz
Siveno rossmannlarda varmis buaradaCarrefourda da var diye duydum ama gidip bakmadm canim kac m migrosa baktn??
KuZum ben tek m li Migrosa bakmıştımCanim ugreen clean baby carrefourlarda varms ama buyuk olanlarda veya gurme olanlarda varmis bide file marketler varya orda da satiliyo yazmslar.. ugreen clean normal deterjani ebebekte varms ama baby olani yokmus
Benim göbek baya önden gidiyorçok tşk ederim sizde eminim öylesiniz :)
Siveno mi alsakSiveno rossmannlarda varmis buarada
Bende koltuk altını kullanıyorumKızlar naçizane tavsiye. Sivenonun 4 ürününü aldım. Elde bulaşık deterjanını kullandım ama sadece. Hiç memnun kalmadım. Belki çamaşır için olanı iyidir birşey diyemeyeceğim ama yorumlarını bir araştırın isterseniz
gerçi şimdi bebek eşyasında kir yok birşey yok. Neyi temizleyemeyecek dene istersen sonrasında memnun kalmazsan değiştirebilirsindrBende koltuk altını kullanıyorum
Fena değil
Ama iş Bebek ye gelince deterjanda karar veremiyorum
Alsakta evde dursa ne güzel olacak
Ben deterjanda bunu denemekle başlayacağım bakalım içeri en doğal olan diye araştırdımgerçi şimdi bebek eşyasında kir yok birşey yok. Neyi temizleyemeyecek dene istersen sonrasında memnun kalmazsan değiştirebilirsindr
Eti matik tek dimi ayrı bebeklere özelBen etimatikle devam :))
Yok canım daha yeni renkli ve tül için çıktı ama bebek için yok. zaten içinde kimyasal olmayınca bebek içinde uygundur die düşündüm benEti matik tek dimi ayrı bebeklere özel
Yada sıvı deterjanı var mı ?
Evet şimdi ona baktımYok canım daha yeni renkli ve tül için çıktı ama bebek için yok. zaten içinde kimyasal olmayınca bebek içinde uygundur die düşündüm ben
Minoriste hic koku yokmus o tam dogal sanirim ama leke cikarma konusunda skntisi varms dogal urun oldgu icn tabi leke cikarma ozellkleri dha zayif ama biraz kullananlarin yorumlarini okuyalm bence minorisi eledim gibi cunku kusmuk lekesini bile cikarmiyomusSiveno mi alsak
Ya valla ne çok marka var aklım karışıyor artık iyiyce
Sıvı dan yana tercih yaparsam bunlar deneyeceğimMinoriste hic koku yokmus o tam dogal sanirim ama leke cikarma konusunda skntisi varms dogal urun oldgu icn tabi leke cikarma ozellkleri dha zayif ama biraz kullananlarin yorumlarini okuyalm bence minorisi eledim gibi cunku kusmuk lekesini bile cikarmiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?