2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

D dry75 Migros’ta o Bebek deterjanı nı bulamadım
Sen baktın mı
Canim ugreen clean baby carrefourlarda varms ama buyuk olanlarda veya gurme olanlarda varmis bide file marketler varya orda da satiliyo yazmslar.. ugreen clean normal deterjani ebebekte varms ama baby olani yokmus

Canim ugreen clean baby carrefourlarda varms ama buyuk olanlarda veya gurme olanlarda varmis bide file marketler varya orda da satiliyo yazmslar.. ugreen clean normal deterjani ebebekte varms ama baby olani yokmus
KuZum ben tek m li Migrosa bakmıştım
Baby olanında alacağız o zaman Carrefour aldırayım ben
Nasip olursa ocak ilk haftası yıkama işlemlerini başlayacağım

Buarada yorumlarda okudum bu muhendisinoglu varya bi yorumda unibabynin deterjan yumusatici urunlerini sormslar deterjan urunlerini bir daha evime sokmam demis bilginiz olsun kizlar

Kızlar naçizane tavsiye. Sivenonun 4 ürününü aldım. Elde bulaşık deterjanını kullandım ama sadece. Hiç memnun kalmadım. Belki çamaşır için olanı iyidir birşey diyemeyeceğim ama yorumlarını bir araştırın isterseniz

Bende koltuk altını kullanıyorum
Fena değil
Ama iş Bebek ye gelince deterjanda karar veremiyorum
Alsakta evde dursa ne güzel olacak

Bende koltuk altını kullanıyorum
Fena değil
Ama iş Bebek ye gelince deterjanda karar veremiyorum
Alsakta evde dursa ne güzel olacak
gerçi şimdi bebek eşyasında kir yok birşey yok. Neyi temizleyemeyecek dene istersen sonrasında memnun kalmazsan değiştirebilirsindr

gerçi şimdi bebek eşyasında kir yok birşey yok. Neyi temizleyemeyecek dene istersen sonrasında memnun kalmazsan değiştirebilirsindr
Ben deterjanda bunu denemekle başlayacağım bakalım içeri en doğal olan diye araştırdım

Eklentiler

• EBEDE742-C3D5-431A-9FE5-4A66534B5DC7.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 41
  • DB175BAD-8E2B-496E-AC2B-6F7B6BBDA0FC.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 48
Yok canım daha yeni renkli ve tül için çıktı ama bebek için yok. zaten içinde kimyasal olmayınca bebek içinde uygundur die düşündüm ben
Evet şimdi ona baktım
Beyaz renkli ve tül için varmış
Bebek kıyafetlerinde kullanılabilirmiş
Hatta mühendisoğluda yazmış
İyi oldu söylediğin Onuda alabilirim

Siveno mi alsak
Ya valla ne çok marka var aklım karışıyor artık iyiyce
Minoriste hic koku yokmus o tam dogal sanirim ama leke cikarma konusunda skntisi varms dogal urun oldgu icn tabi leke cikarma ozellkleri dha zayif ama biraz kullananlarin yorumlarini okuyalm bence minorisi eledim gibi cunku kusmuk lekesini bile cikarmiyomus

Sıvı dan yana tercih yaparsam bunlar deneyeceğim
Niye se aklımda sıvı var

Eklentiler

• 6653ABA4-F54B-44CE-97C5-F4DBF2F96F09.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 0574EA62-EF98-4973-BD4F-4BBD1B0F86A0.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…