2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıvı dan yana tercih yaparsam bunlar deneyeceğim
Niye se aklımda sıvı var
Ben de sivi dusunuyorm canm normalde kendmze de sivi kullaniyorm ztn bnm alerjim var bide tozlar bebek kiyafetlerinde kaliyomus cift durulama fln diyolar okdr ugrasablcgmi dusunmuyorm

Ben de sivi dusunuyorm canm normalde kendmze de sivi kullaniyorm ztn bnm alerjim var bide tozlar bebek kiyafetlerinde kaliyomus cift durulama fln diyolar okdr ugrasablcgmi dusunmuyorm
O yüzden aynen Carrefour yolum düştüğü gibi alayım
Sıvılardan bide Carrefour markasına ait yeni doğan ıslak mendili için de güzel şeyler yazmış Onuda alacağım

O yüzden aynen Carrefour yolum düştüğü gibi alayım
Sıvılardan bide Carrefour markasına ait yeni doğan ıslak mendili için de güzel şeyler yazmış Onuda alacağım
Islak mendil depom simdilik var canm sleepy set almstm ya.. carrefourunkini ben de duydm ama.. bi dene bkalm sen

Islak mendil depom simdilik var canm sleepy set almstm ya.. carrefourunkini ben de duydm ama.. bi dene bkalm sen
He doğru siz koliyle aldınız dimi
Ay sonuna doğru bir carefour yapayım ben kısmetse
Bir süre bir şey alamayacağım Ay sonuna doğru anca
Birden yüklendim şimdi kısa ara

Bu deterjan konusunda ilk birkaç ay temiz içerikli bir deterjan kullanıp sonra normal sıvı deterjanlar ile devam etsek sorun olur mu ki . Alerjen bir durum yoksa bu deterjanlara, makinenin harcadığı suya elektriğe para yetişmez.
Siveno düşünüyorum bende geçen indirimde iken alsaydim keşke diyorum.
Ayrıca bu temiz içerikli deterjanlar leke çıkaramıyor kaka falan sızar ise boşuna yıkanmış olur. Bir dönem bor deterjanı bende kullandım tozundan çok rahatsız oldum hapsurup duruyordum bıraktım. Sadece sıvı deterjan kullanıyorum şimdi.

Atom heart mother
Nasıl oldun Canım kanaman vardı
Saol canim iyiyim, 2-3 kez azar azar kan oldu bugunde. Magnezyum demir d vitamini olmasa daha iyi olacagim midem fena sen nasilsın? is yapmadin insallah... ben dayanamadim dun doktordayken benim kiz anneannesiyle dis macunu yapmis evin her yanini, mecbur temizlemek zorunda kaldım

İyi olmana çok sevindim
Benimde ilk 3 ayda ki mide bulantım geri döndü resmen , azıcık yemek yiyip bırakıyorum
Bu gün hiç yerimden kalkamadım valla hep yattım
Sende çok zorlama kendini kanama tamamem bitene kadar
Doktor ne dedi kanama için

Saat 4 te kalktım yine.. 12 de yatmıştım halbuki Bu nedir ya?
Hep hormonlardan.
Bizim kizin uykulari bozuldu 3 gundur aksam uyuyor cok yorgun oluyor. Uyandiramiyoruz. Pazartesi 2bucuk saat uyudu gece 1de yatti sali yarim saatle kaldirdim yine 1de yatti dun 4 saat uyudu aksam ustu uyandi. Gece uyumasi bu sefer Kacta bilmiyorum. Oturma odasına gittim oyuncakli odaya yaninda kanepede uyudum. Ben uyudugumda saat 12yi geciyordu. Dedim ki ben dayanamayacagim kizim oyunun bitince uykun gelince isigi kapat yanima gel. Ara ara uyandirdi ama cok rahatsiz etmedi gece bir ara uyandim canim yavrum bir guzel isigi kapatmış. Yanima gelmis yorganin altina girip uyumus kalmış. Sorumlu yavrum yaa. Gecen hafta esimle soyle konustuk. Yagmurun uykulari ne kadar guzel her gece 9bucuk 10 gibi yatiyor. Zorlamadan uyuyor (küçükken saatlerce arabayla gezdigimizi bilirim). Cok iyi sabahlari rahat kalkiyor. Komsu da yanimizdaydi onunla konustuk bi de bunlari. Taaak ertesi gune uykusu bozuldu cocugun. Hep nazar hep. Insallah yoluna girer aksam son ses muzk actigim halde uyudu arabada.insallah bugun dönerken uyumaz.

Etimatik ben de seviyorum. Bu arada en azindan bizim camasirlarimizi etimatikle yikarim cunku emzirirken falan bebegin cildine cok değiyor. Kizimda ozellikle beniim kiyafetlerimi hep ya onun detarjeni ile yikadim ya da cok durulattim.

Son düzenleme:
Benim kızda hasta nefes alamıyor uyurken. Bu gece elektrik yokmuş. Üşüdük. İyi olacağı yerde beter oldu. Ben de kızçem büyüse de her şey yoluna girse diyordum. Ama en diğeri geliyor. Nasıl iki çocukla uğraşacağım bilmiyorum. Şuan her şey çok zor geliyor bana. Akşam yine bulantı ve halsizliğim tavan yaptı. Bir de mide ağrısı üstüne. Allah yardımcımız olsun. Benim kızımda akşam üzeri 5 te sızmış 7 de kalktı ben 1 e geliyordu uyudum. O da Yanımda sızmış demek ki. Gündüz uykusu olmasa belki gece daha erken uyur?

Ben de daha deterjan falan bakmadım. Son aya yakın bakarım. Etimatiği deneyeceğim ben de. ama oxi octionsuz yapabilir miyim bilmiyorum. Benim kızım sürekli elinde meyve sebze yiyor. Bazen nevresimlere bile sürüyor 60 derecede Arielle falan çıkmıyor. Bebeğinkileri ilk 1 sene bebek detetjanıyla yıkayacağım. Ama bizimkiler konusunda kararsızım.
Mesela 2 gün önce krem rengi sandalyeme kakaolu süt döktü. Yağ çözücüyle zorla çıkardım.

İnşallah bundan sonra çabucak iyileşir kızçen.
Etimatik günlük çamaşırlar için ideal. Üstümüzden zaten bir kez giyilip kirliye atılıyor. En fazla yazın ter oluyor. bizim tshirtlerdeki yemek çikolata lekelerini de çıkarmıyor. Onlar için leke çok beklemeden sodasan ın bir leke çıkarıcısı var onu sürüp sonra makinaya atıyorum. O çıkarıyor lekeleride

GÜNAYDIN KIZLAR HASTANE ÇANTALARINI HAZIRLAYIN ERKEN DOĞUM İHTİMALİNE KARŞI DİYENLER FALAN VAR. KULAK ASIP UYGULAYAN VAR MI ACABA ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…