- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben onları hazırlayacağım ayrı bir çanta içersindeBence hiçbiri hazırlayamaz. Benim için en kıymetli olan diş fırçası, cilt bakım ürünleri gibi temel bakım ürünleri onun için zorunlu hallerde bir iki gün olmasada olabilir
Ayrıntılar bizim işimiz mesleki deformasyon artık :)
Ben şimdi ona allah korusun erken doğun yapsam hastanede olsam yüz yıkama jelimi de getir desem ne gerek var der. Ben birkaç hafta sonra küçük seyahat boylarımdan bir çanta yaparım onu yaZarım listeye çantayı alır koyar valize :)))
Benimde eşim öyle bir durumda asla bir şey hazırlayamaz Eminim
Ben her şeyi yaparım deyip deyip de bir şey istediğinde ne gerek var demiyorlar mı acayip tav oluyorum ben de. Benim için yüz yıkama jeli falan 1-2 gün olmasa olur gerçi, pis miyim ne?
Bu da ben ve koca göbeğim :) bugün tam 6. Ayımız bitti ve 6 kilo aldım
Şey biz biraz şişkoyuz da
Anam napim bebeler mutlu olsunda bende dunurle gorusmeyiviririn
Ilk aylarda kaka sizinca offf ki ne offffSodasanın leke çıkarıcısını önceden de söylemiştin listeye yazayım mutlaka. ilk 6 ay zaten süt ya da mama kusmuk lekesi öyle kötü değil de ek gıdaya geçince ortalık batıyor.
Kuzummmkızlar merhaba günaydın :)
hastane çantası için bende heycanlıyım, ocak başında işten ayrıldığımda hazırlayacağım bende.
ben bebek için
10lu takım
5li takım
süslü tulum
2 zıbın
kalın battaniye
birde pofidik battaniye
bez,ıslak mendil, ağız mendili koymayı düşünüyorum
kendim içinde 2 takım pijama, biri sabahlıklı
ufak bir makyaj çantası, özellikle dudak nemlendiricisi alın diyorlar doğum anında bi süre su içilemeyeceğinden çok kuruyormuş
çorap, çamaşır, ped, birde örgü yelek yada şal alıcam
süs için ıvır zıvırlar :)
bunlar yeter herhalde varmı sizin ekstra koy dediğiniz
Çorap mutlaka 3-4 tane alınmalı. iki kat üstüste giymiştim ben. Kesinlikle dudak nemlendiricisi alınmalı ilk doğumumda fotograflarda dudaklarım bembeyaz :).kızlar merhaba günaydın :)
hastane çantası için bende heycanlıyım, ocak başında işten ayrıldığımda hazırlayacağım bende.
ben bebek için
10lu takım
5li takım
süslü tulum
2 zıbın
kalın battaniye
birde pofidik battaniye
bez,ıslak mendil, ağız mendili koymayı düşünüyorum
kendim içinde 2 takım pijama, biri sabahlıklı
ufak bir makyaj çantası, özellikle dudak nemlendiricisi alın diyorlar doğum anında bi süre su içilemeyeceğinden çok kuruyormuş
çorap, çamaşır, ped, birde örgü yelek yada şal alıcam
süs için ıvır zıvırlar :)
bunlar yeter herhalde varmı sizin ekstra koy dediğiniz
Araya bir çizgi çek bence kızına kaynana olacakAnam napim bebeler mutlu olsunda bende dunurle gorusmeyiviririn
Biz uyuyamıyoruz ki uykusu gelince ben uyuyunca diyip uyuyor. Ya da bir yerde sızıp kalıyor. Ayakta sallansaydı ya da beşikte yatsaydı enkazından belli bir saatte uyutabilirdim. İzne ayrılınca ilk işim saat düzeni oturtmak olacak. Sabahta 7 veya 7.30 kalkıyor.Gündüz uykusunu bıraktıktan sonra erken uyuyorlar bi de erken kalksa erken uyur aslında öğlen, 15 dk 30 dk yavaş yavaş erken kaldırsanız, saatleri geri çekseniz, akşam 11 de bile uyusa çok fark eder. Çalışırken mahvolursun böyle.
Müzik nasıl dinledin ya.. Ben sancı çekerken sadece allah diye bağırıyordum o kadar:Çorap mutlaka 3-4 tane alınmalı. iki kat üstüste giymiştim ben. Kesinlikle dudak nemlendiricisi alınmalı ilk doğumumda fotograflarda dudaklarım bembeyaz :).
Ben ayrıca yanıma doğumda okunan duaları yazdığım 2-3 sayfa kağıdı ve kulaklık almıştım. Müzik dinlemek de iyi oluyor çünkü. Ayrıca kalem ve boş kağıt da aldım. Doğumdan sonra odaya geldiğimde kızım yanımda uyurken hissettiklerimi yazmıştım.
İkisini de deneyeceğim en kısa zamanda. Sağol bilgilendirdiğini için.İnşallah bundan sonra çabucak iyileşir kızçen.
Etimatik günlük çamaşırlar için ideal. Üstümüzden zaten bir kez giyilip kirliye atılıyor. En fazla yazın ter oluyor. bizim tshirtlerdeki yemek çikolata lekelerini de çıkarmıyor. Onlar için leke çok beklemeden sodasan ın bir leke çıkarıcısı var onu sürüp sonra makinaya atıyorum. O çıkarıyor lekeleride
Kuzummm
1 10 lu bide 5 lı takım yetecek mi
Ben de
1 adet 10 lu
2 adet 5 lı
1 adette altı üst takım
1 isimli hastane çıkışı
Diğerleri aynı zaten
Kendime ise
2 pijama 1 fazladan pijama altı
Kalan Polar sabahlık
Patik
Hastaneden çıkış için eşortman takımı
Diğerleri aynı
patikte koyucam hattaÇorap mutlaka 3-4 tane alınmalı. iki kat üstüste giymiştim ben. Kesinlikle dudak nemlendiricisi alınmalı ilk doğumumda fotograflarda dudaklarım bembeyaz :).
Ben ayrıca yanıma doğumda okunan duaları yazdığım 2-3 sayfa kağıdı ve kulaklık almıştım. Müzik dinlemek de iyi oluyor çünkü. Ayrıca kalem ve boş kağıt da aldım. Doğumdan sonra odaya geldiğimde kızım yanımda uyurken hissettiklerimi yazmıştım.
Kız sen 2 saatte doğurmuşsun, benim 36 saat sürdü sancılarımMüzik nasıl dinledin ya.. Ben sancı çekerken sadece allah diye bağırıyordum o kadar:
Erken kalkıyormuş aslında. İzne ayrılınca günlük 1 saatini telefonsuz tv siz kızına ayır güzel güzel oyna onunla. Tatmin olamayınca anneye doyamayınca da uyumuyorlar. Bebek arabasıyla da uyumuyor mu?Biz uyuyamıyoruz ki uykusu gelince ben uyuyunca diyip uyuyor. Ya da bir yerde sızıp kalıyor. Ayakta sallansaydı ya da beşikte yatsaydı enkazından belli bir saatte uyutabilirdim. İzne ayrılınca ilk işim saat düzeni oturtmak olacak. Sabahta 7 veya 7.30 kalkıyor.
Yazdıktan sonra düşünmediğim değil:) rabbim ikinciyi bir nefeste doğurmayı nasip etsin.Kız sen 2 saatte doğurmuşsun, benim 36 saat sürdü sancılarım
Aynen ben de patik koyacağım. Bir de refakatci kim kalacaksa onun eşyalarını da hazırlamak lazım.patikte koyucam hattadediğin gibi çok üşüyormuş ayaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?