2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de yuzde 100 sen haklisin, ustelik torunlariysa cok kiymetli cok seviyolarsa neden spotcudan bakiyorlar, asil sevenler iyi niyetli olanlar bence siz begenin butcemizin yettigi kadarini biz verelim der, yine onlar almis olucak sonucta. Ilk cocugun senin, arabayi da kullanacak olan sensin.

Günaydın:)

Bence de haklısın... bir de bebek arabası önemli sarsmayacak, kumaşı düzgün olacak, çift taraflı olacak vs. Vs. Ama başka bir şey aldırıp senin için çok önemli olmayacak bütçelerine de uygun, bebek arabası ben birtane çok beğendim indirim falan bekliyorum siz şunu alırsanız daha makbule olur dersin. Bence çözülür konu. Kafalarına başka birşey sok bence kimsenin hevesi kırılmasın

günaydın kızlar, dün gece ilk defa hiç uyanmadan uyudum :) bebeği göğüs altımda hissediyorum genelde wcye kalkardım sanırım yer değiştirince , mesaneye baskısı azaldı ve uyuyabildim
-Piraye seni okadar iyi anlıyorum ki, nedense erkek analarında eliyle alıp verme huyu var, kayınvalidem de bir sürü ufak tefek şeyler almıştır, ama çoğu benim zevkim değil kullanıcam mecburen , ama annem parasını verip git beğendiğini al dedi herşey için. bende bazen onun verdiğinin üstüne ekleyip, bazen altında bütçelerle içime sinenleri almış oldum.
hayır sanki parasını verip alsak bunu kaynanam aldı demicez

O kaynana ne yapsa sana yaranamıyor zavallı kadın
Nasıl bir geline düşmüş

doktorum 75 lik bi ölçüm yaptırmamı istedi, ben düşünmediğimi söyleyincede o zaman açlık tokluğa bakalım dedi. onlarda bir sorun çıkmadı.duruma göre kesinlikle yaptırıp yaptırmayacağıma karar verecektik

oslem83 Canım doktorum bana öyle güzel iza edip anlattı ki şeker yüklemesi için aklımda tek soru kalmadı
Odadan çıkınca eşimim ilk dediği şey kesinlikle hemen yaptıracağız demesi oldu

50 lik şeker yüklemesi 2 dilim baklava veya 1 dilim pasta olarak gösteriliyor. hiç mi tatlı tüketmiyorsunuz. bence bilmek çok daha iyi bilmemekten. ama yok ben zaten şeker kullanmıyorum dersen o zaman yaptırmamanda bir sakınca yok tabi.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Kıyafet falan neyse onların da torunu alsınlar ama bebek arabası gibi kendimizin bile kafası karıştığı durumlarda söz hakları olmamalı bence.

Aynen öyle kuZumm
Bilmek lazım acaba da kalınacak bir durum değil bu

Günaydın arkadaşlar, diabetik beslenme tarzıniz varsa evet şeker yüklenmesine gerek yok.
Ailede yakınlarda varsa daha önce inceleme hiç yapılmadıysa mutlaka yapılmalı.
Yaş ileri ise kiloya bakılmaksızın genel olarak yapılmalı.
İnsülin direncine yatkınlık varsa pkos vs gibi kesinlikle yapılmalı.
Normalde bende çok gerekli bulmuyordum ama çok soruna neden olabiliyor araştırınca biraz daha ne gibi durumlarda gerekli olduğunu anlıyorsunuz.
Doktora doğumu yaptırması konusunda güvenince mecburen bu hususta da güvenmek durumunda kalıyoruz.
Küçük bir ihtimalde olsa kıymetli yavrularimizi tehlikeye atmamak gerekli diye düşünüyorum.
Ama her durumda su çok açık şeker zaten zararlı bir madde vücut kendi şekerini üretiyor gerektiği kadar, ekstra almak iyi değildir.
Kanserli hastaya ilk söylenen şeydir şekeri kes! En çok zararlı hücreleri besliyor çünkü.

Ben de kesinlikle katılıyorum bana da doktorum aynen bu şekilde izah etti ortalığı karistirdigi için de karataya sitem etti çünkü ben zannetmiyorumki hicbir hamile şekerli tatlı bisey yemeden durabilsin ha dedigin gibi hıc tatlı bisey tüketmiyorsa yaptirilmayabilir bence kesinlikle yapılmalı ama

Seni gaza getirmeyeyim diyorum ama yuzde 90 sen haklisin. Kayinvaliden ve kayinpederin yanlis yapmış. Esas kullanacak olan sensin. Ama bulursunuz birnyolunu mutlaka.
Bende okudugumda -Piraye hak verdim ama bozuk moralini bozmayim dedim.
Aynen senin gibi dusunuyorum.
Durumlari yoksada durumlari cercevesinde baska bisey alabilirler.Yada kimse onlara bildigim kadariyla alin dememisti kendileri atlamislardi oyle hatirliyorum

Dipnot: Sıfır şeker, az karbonhidrat beslenip de gebelikte diyabet tanısı konan kişiler var.

Sen nasıl oldun?
http://www.milliyet.com.tr/prof-dr-canan-karatay-meslekten-pembenar-detay-genelsaglik-2271783/

15 gün meslekten men cezası aldı. Bence daha fazla almalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…