- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
günaydın canım çok yağmur var burada da sabahtan çıktım iş beklemez :))Günaydıııınnn,fırtınayla uyandım,terasta ne var ne yok uçuyordu zor yakaladm
Uzadı gitti valla saçma bir konu halbuki. Bebek arabası bakıyor annesi babası. Bugün bakmışlar spotçudan bakmışlar fotoğraf attılar banabende sevmedim. Biz alırız dedim. Siz kendinizi sıkıştırmayın dedim. Eşimde bir araba için kalp kırmaya gerek yok diyor. Bana trip atıyor. Heveslendiler diyor. Bende heveslendim. Ne kadarsa bütçeleri üzerini biz tamamlayalım diyorum zorlarına gider torunlarına bir şey almamak diyor. Sanki maddi durumları çok kötü de zorlarına gidecek. Bende ilk defa anne oluyorum içime sineni almak isterim falan dedim konu burdan uzadı gitti. Küstük ayrı takılıyosss. Şaçma bir konu da ben mi alınganlı yaptım bilmiyorum. Şuan en çok beni önemsemesi lazım diye düşünüyorum
Günaydın canım inşallahGunaydin, hadi bakalim, kolay, guzel, sikintisiz, neseli bir gun gecirelim
Uzadı gitti valla saçma bir konu halbuki. Bebek arabası bakıyor annesi babası. Bugün bakmışlar spotçudan bakmışlar fotoğraf attılar banabende sevmedim. Biz alırız dedim. Siz kendinizi sıkıştırmayın dedim. Eşimde bir araba için kalp kırmaya gerek yok diyor. Bana trip atıyor. Heveslendiler diyor. Bende heveslendim. Ne kadarsa bütçeleri üzerini biz tamamlayalım diyorum zorlarına gider torunlarına bir şey almamak diyor. Sanki maddi durumları çok kötü de zorlarına gidecek. Bende ilk defa anne oluyorum içime sineni almak isterim falan dedim konu burdan uzadı gitti. Küstük ayrı takılıyosss. Şaçma bir konu da ben mi alınganlı yaptım bilmiyorum. Şuan en çok beni önemsemesi lazım diye düşünüyorum
O kaynana ne yapsa sana yaranamıyor zavallı kadıngünaydın kızlar, dün gece ilk defa hiç uyanmadan uyudum :) bebeği göğüs altımda hissediyorum genelde wcye kalkardım sanırım yer değiştirince , mesaneye baskısı azaldı ve uyuyabildim
-Piraye seni okadar iyi anlıyorum ki, nedense erkek analarında eliyle alıp verme huyu var, kayınvalidem de bir sürü ufak tefek şeyler almıştır, ama çoğu benim zevkim değil kullanıcam mecburen , ama annem parasını verip git beğendiğini al dedi herşey için. bende bazen onun verdiğinin üstüne ekleyip, bazen altında bütçelerle içime sinenleri almış oldum.
hayır sanki parasını verip alsak bunu kaynanam aldı demicez
doktorum 75 lik bi ölçüm yaptırmamı istedi, ben düşünmediğimi söyleyincede o zaman açlık tokluğa bakalım dedi. onlarda bir sorun çıkmadı.duruma göre kesinlikle yaptırıp yaptırmayacağıma karar verecektikBenim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
bana emzirme önlüğü yapmış
O kaynana ne yapsa sana yaranamıyor zavallı kadın
Nasıl bir geline düşmüş
bana emzirme önlüğü yapmışbak onu sevdim sezarın hakkı sezara
doktorum 75 lik bi ölçüm yaptırmamı istedi, ben düşünmediğimi söyleyincede o zaman açlık tokluğa bakalım dedi. onlarda bir sorun çıkmadı.duruma göre kesinlikle yaptırıp yaptırmayacağıma karar verecektik
Benim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
Kesinlikle aynı fikirdeyim.50 lik şeker yüklemesi 2 dilim baklava veya 1 dilim pasta olarak gösteriliyor. hiç mi tatlı tüketmiyorsunuz. bence bilmek çok daha iyi bilmemekten. ama yok ben zaten şeker kullanmıyorum dersen o zaman yaptırmamanda bir sakınca yok tabi.
günaydın kızlar, dün gece ilk defa hiç uyanmadan uyudum :) bebeği göğüs altımda hissediyorum genelde wcye kalkardım sanırım yer değiştirince , mesaneye baskısı azaldı ve uyuyabildim
-Piraye seni okadar iyi anlıyorum ki, nedense erkek analarında eliyle alıp verme huyu var, kayınvalidem de bir sürü ufak tefek şeyler almıştır, ama çoğu benim zevkim değil kullanıcam mecburen , ama annem parasını verip git beğendiğini al dedi herşey için. bende bazen onun verdiğinin üstüne ekleyip, bazen altında bütçelerle içime sinenleri almış oldum.
hayır sanki parasını verip alsak bunu kaynanam aldı demicez
Aynen öyle kuZumm50 lik şeker yüklemesi 2 dilim baklava veya 1 dilim pasta olarak gösteriliyor. hiç mi tatlı tüketmiyorsunuz. bence bilmek çok daha iyi bilmemekten. ama yok ben zaten şeker kullanmıyorum dersen o zaman yaptırmamanda bir sakınca yok tabi.
Ben de kesinlikle katılıyorum bana da doktorum aynen bu şekilde izah etti ortalığı karistirdigi için de karataya sitem etti çünkü ben zannetmiyorumki hicbir hamile şekerli tatlı bisey yemeden durabilsin ha dedigin gibi hıc tatlı bisey tüketmiyorsa yaptirilmayabilir bence kesinlikle yapılmalı ama50 lik şeker yüklemesi 2 dilim baklava veya 1 dilim pasta olarak gösteriliyor. hiç mi tatlı tüketmiyorsunuz. bence bilmek çok daha iyi bilmemekten. ama yok ben zaten şeker kullanmıyorum dersen o zaman yaptırmamanda bir sakınca yok tabi.
Bende okudugumdaSeni gaza getirmeyeyim diyorum ama yuzde 90 sen haklisin. Kayinvaliden ve kayinpederin yanlis yapmış. Esas kullanacak olan sensin. Ama bulursunuz birnyolunu mutlaka.
Dipnot: Sıfır şeker, az karbonhidrat beslenip de gebelikte diyabet tanısı konan kişiler var.Günaydın arkadaşlar, diabetik beslenme tarzıniz varsa evet şeker yüklenmesine gerek yok.
Ailede yakınlarda varsa daha önce inceleme hiç yapılmadıysa mutlaka yapılmalı.
Yaş ileri ise kiloya bakılmaksızın genel olarak yapılmalı.
İnsülin direncine yatkınlık varsa pkos vs gibi kesinlikle yapılmalı.
Normalde bende çok gerekli bulmuyordum ama çok soruna neden olabiliyor araştırınca biraz daha ne gibi durumlarda gerekli olduğunu anlıyorsunuz.
Doktora doğumu yaptırması konusunda güvenince mecburen bu hususta da güvenmek durumunda kalıyoruz.
Küçük bir ihtimalde olsa kıymetli yavrularimizi tehlikeye atmamak gerekli diye düşünüyorum.
Ama her durumda su çok açık şeker zaten zararlı bir madde vücut kendi şekerini üretiyor gerektiği kadar, ekstra almak iyi değildir.
Kanserli hastaya ilk söylenen şeydir şekeri kes! En çok zararlı hücreleri besliyor çünkü.
http://www.milliyet.com.tr/prof-dr-canan-karatay-meslekten-pembenar-detay-genelsaglik-2271783/Ben de kesinlikle katılıyorum bana da doktorum aynen bu şekilde izah etti ortalığı karistirdigi için de karataya sitem etti çünkü ben zannetmiyorumki hicbir hamile şekerli tatlı bisey yemeden durabilsin ha dedigin gibi hıc tatlı bisey tüketmiyorsa yaptirilmayabilir bence kesinlikle yapılmalı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?