Kadın sana dünyaları dikti
Bide evine gelir yıkar ütüler kaldırır güzelce onları
Sende yeni gelinim diye gez ortalıklarda
Doğuma görümcen gelir mi
evet ya bencede şeker aşırı abartılacak gibi değildi ben içtim ne varki bunda dedim ben zaman zaman tatlı çikolata yiyorum o kadar ancak. tek sıkıntı açken yenilmesi kesiyor biraz50 lik şeker yüklemesi 2 dilim baklava veya 1 dilim pasta olarak gösteriliyor. hiç mi tatlı tüketmiyorsunuz. bence bilmek çok daha iyi bilmemekten. ama yok ben zaten şeker kullanmıyorum dersen o zaman yaptırmamanda bir sakınca yok tabi.
kız nasıl yıkamış temizlemişsen yeniden farksız gibi duruyorPera ma gelen Bebek araba ve puşeti yıkandı temizlendi yeni prensesini beklıyor
Annen ablanın yanında dursun belki şimdi onun daha çok ihtiyacı oluryıkama işine karışmıyor sana veririm aldıklarınla yıkarsın diyor
yıkama işi için annem gelecek, gerçi şuan ablamda, gelininde hamile olma durumu olabilirmiş 4.annem ne yanıma dönsem hamile diyor hanginize yeticem
görümcem gelir canım ama öyle ziyarete evi yakın zaten birde çocuklar var okula gidiyor
nasıl oldun canım dr lar ne dedi rahim boyun uzamışmı inşallah uzamıştır.Günaydın arkadaşlar, diabetik beslenme tarzıniz varsa evet şeker yüklenmesine gerek yok.
Ailede yakınlarda varsa daha önce inceleme hiç yapılmadıysa mutlaka yapılmalı.
Yaş ileri ise kiloya bakılmaksızın genel olarak yapılmalı.
İnsülin direncine yatkınlık varsa pkos vs gibi kesinlikle yapılmalı.
Normalde bende çok gerekli bulmuyordum ama çok soruna neden olabiliyor araştırınca biraz daha ne gibi durumlarda gerekli olduğunu anlıyorsunuz.
Doktora doğumu yaptırması konusunda güvenince mecburen bu hususta da güvenmek durumunda kalıyoruz.
Küçük bir ihtimalde olsa kıymetli yavrularimizi tehlikeye atmamak gerekli diye düşünüyorum.
Ama her durumda su çok açık şeker zaten zararlı bir madde vücut kendi şekerini üretiyor gerektiği kadar, ekstra almak iyi değildir.
Kanserli hastaya ilk söylenen şeydir şekeri kes! En çok zararlı hücreleri besliyor çünkü.
Arabaya veren arkadaşta da attım resmî :)[
kız nasıl yıkamış temizlemişsen yeniden farksız gibi duruyor
ne güzel işte, bizde bizim çocuklardan kalanları temiz kullanıp birilerine verebilelim inşallah.Sağolsunlar düşünmeleri yeterArabaya veren arkadaşta da attım resmî :)
Siz yeni mi aldınız diyor
Temizliği severim
Bide kuZum kullanmamışlar cidden
Sadece puşeti biraz kullanmışlar
Diğer oturağı hiç takmamışlar bile
Süngerleri filan hiç aşınmamız bile
Onları da attım makineye yıkadım
Allah razı olsun ben alamazdım böyle iyi bir araba
Bu günde onlardan gelen büyük kıyafetler var 9 ay 1 yaş arası onları yıkayıp kaldırmayı düşünüyorum
Pera ma gelen Bebek araba ve puşeti yıkandı temizlendi yeni prensesini beklıyor
Çok güzelmiş güle güle giysin bebişinSEPTEMBER LOVE ohh misss gibi olmuşş güzel günlerde kullansın minnoş pera
Bende sonunda bi hastane çıkışı alabildim
beğendiğim 10parça takımı trendyolda kargo dahil 99tlye bulunca kaçırmadım
bende yılbaşından sonra başlıcam yıkama ütüleme işineHakikaten sıfır gibi yapmışsın arabayı sağlıklı günlerde kullanın inşallah çok güzel duruyor.
Bizim dolapta perşembe geliyormuş işleri iyice az heralde bu kadar çabuk teslimat yapıldığına görebende bugün battaniyeleri kurudu onları ütüleyeceğim, hiç te sevmem ütü yapmayı çok ta uzun zaman oldu yapmayalı ama bebiş için olunca keyifli oluyor. Bir de oturuduğum yerde şu kıyafetlerin etiketlerini söksem mi diyorum bir yandan da kır bacağını otur daha erken diyorum. Aklımda deli sorular
Bende öyle yapacaktım ama geçen güneşi görğnce eşimle battaniyeleri bari yıkayalım güneşte kurusun dedik bizim yıkama işi bitine kadar güneş gitti bulut geldi o ayrıbende yılbaşından sonra başlıcam yıkama ütüleme işine
Oooo cok guzel gule gule kullanin insPera ma gelen Bebek araba ve puşeti yıkandı temizlendi yeni prensesini beklıyor
Foto atsana. Battaniyeleri merak ediyorum. Dolabın erken gelmesi iyi olmuş. Havalandırırsın güzel güzel.Hakikaten sıfır gibi yapmışsın arabayı sağlıklı günlerde kullanın inşallah çok güzel duruyor.
Bizim dolapta perşembe geliyormuş işleri iyice az heralde bu kadar çabuk teslimat yapıldığına görebende bugün battaniyeleri kurudu onları ütüleyeceğim, hiç te sevmem ütü yapmayı çok ta uzun zaman oldu yapmayalı ama bebiş için olunca keyifli oluyor. Bir de oturuduğum yerde şu kıyafetlerin etiketlerini söksem mi diyorum bir yandan da kır bacağını otur daha erken diyorum. Aklımda deli sorular
Çok güzel olmuş, hakikaten yeni gibi. Güle güle kullanın.Arabaya veren arkadaşta da attım resmî :)
Siz yeni mi aldınız diyor
Temizliği severim
Bide kuZum kullanmamışlar cidden
Sadece puşeti biraz kullanmışlar
Diğer oturağı hiç takmamışlar bile
Süngerleri filan hiç aşınmamız bile
Onları da attım makineye yıkadım
Allah razı olsun ben alamazdım böyle iyi bir araba
Bu günde onlardan gelen büyük kıyafetler var 9 ay 1 yaş arası onları yıkayıp kaldırmayı düşünüyorum
İnşallah kuZum Pera dan sonra da ya kardeşi ya da yiğenleri büyür :)ne güzel işte, bizde bizim çocuklardan kalanları temiz kullanıp birilerine verebilelim inşallah.Sağolsunlar düşünmeleri yeter
Çok güzel ya sağlıkla giysinler inşallahSEPTEMBER LOVE ohh misss gibi olmuşş güzel günlerde kullansın minnoş pera
Bende sonunda bi hastane çıkışı alabildim
beğendiğim 10parça takımı trendyolda kargo dahil 99tlye bulunca kaçırmadım
Amin kuZum Allah razı olsunHakikaten sıfır gibi yapmışsın arabayı sağlıklı günlerde kullanın inşallah çok güzel duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?