- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah kuzum Allah razı olsunOooo cok guzel gule gule kullanin ins
Sağol canım teşekkür:)@esut85 güzelmiş hastane çıkışınız. Güle güle giysin prensesin.
Foto atsana. Battaniyeleri merak ediyorum. Dolabın erken gelmesi iyi olmuş. Havalandırırsın güzel güzel.
Çok güzel olmuş, hakikaten yeni gibi. Güle güle kullanın.
Canım ya hiç iyi olamadınGünaydın kızlar. Nasılsınız? Dün akşam kayınvalidemler geldi. Şansıma kayınvalidem de çok hasta. Ben de,o da geceyi acile geçirdik. Benim gribin yanında çok fena mide kramplarım oldu. Niye böyle olduğunu anlayamıyorum. Hiç iyi değilim.
Ben öyle yapacağım canım, kokusu olmayacak çamaşırlarda ama sağlıklı en azından diye düşünüyor insan. Bizim çamaşırlarımızı yıkarken ben yumuşatıcı gözüne birkaç damla melissa yağı damlatıyorum bizimkiler mis gibi kokuyor. Ama bebişe kıyamadım şimdi :)Kızlar etimatikle yıkayım mı 9 ay 1 yaş arası olan kıyafetleri
Bir cevap lütfen ona göre gidip alıp yıkamaya başlayacağım
İyiymiş dün yolda birden oldum diyor. Bu da benim şansım olsa gerekCanım ya hiç iyi olamadın
Bide kayınvaliden de hastaymış kim kime bakacak
Keşke o iyi olup gelseymiş
Şimdi yorumları okudum kıyafetleri tozlu bırakıyormuş diye yazmışlarBen öyle yapacağım canım, kokusu olmayacak çamaşırlarda ama sağlıklı en azından diye düşünüyor insan. Bizim çamaşırlarımızı yıkarken ben yumuşatıcı gözüne birkaç damla melissa yağı damlatıyorum bizimkiler mis gibi kokuyor. Ama bebişe kıyamadım şimdi :)
Allah kolaylık versin ya. Ne şans sizinki de. Annen kız kardeşin yardım etseler sana bari. Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsiniz.Günaydın kızlar. Nasılsınız? Dün akşam kayınvalidemler geldi. Şansıma kayınvalidem de çok hasta. Ben de,o da geceyi acile geçirdik. Benim gribin yanında çok fena mide kramplarım oldu. Niye böyle olduğunu anlayamıyorum. Hiç iyi değilim.
Yıka yıka problem olmaz. Zamanı geldiğinde bir kez daha yıkayacaksın demi?Kızlar etimatikle yıkayım mı 9 ay 1 yaş arası olan kıyafetleri
Bir cevap lütfen ona göre gidip alıp yıkamaya başlayacağım
Canım ilki emzirme yastığının kılıfı, bir- iki tanesini ben aldım. Diğerleri kuzenim verdi onun kızının battaniyeleri. Annemde üç tane almış onlar gelecek. Müslinler var bir de yıkanacak. Bazıları yıptanmış artık battaniyelerin ama alt değiştirirken yada banyo sonrası kullanılır diye düşündüm. Bunlar eski diyip geri çeviremedim@esut85 güzelmiş hastane çıkışınız. Güle güle giysin prensesin.
Foto atsana. Battaniyeleri merak ediyorum. Dolabın erken gelmesi iyi olmuş. Havalandırırsın güzel güzel.
Çok güzel olmuş, hakikaten yeni gibi. Güle güle kullanın.
Zeytinyagina baslamadan gobus killanmisti ztn bacagima fln da zeytinyagi suruyorm ama bnm tuylerde bi artma olmadi hatta bacagimi hic almam dusun yani.. bnm bitek gobus killandi o da zeytinyagindan once baslamsti
Hacı şakir granül sabundan memnun kalmadım. Çok çamaşır koyunca makinaya kalıyor hakikaten deterjan ama çok doldurmayınca birşey olmuyor. Bir de benim alışkanlık hep ek durulama yapıyorumŞimdi yorumları okudum kıyafetleri tozlu bırakıyormuş diye yazmışlar
Ben sen kullansın memlunsun dimi
Alıp deneyim bende
Sen neyle yıkayıp memlun kalmamışdın
Çoook güzeller. Yıpranmış gibi görmedim hiç birini. Kesinlikle geri çevirme, mutlaka bir yerlerde kullanılıyor. Bi tane mavili pofuduk kalın en dıştan sarılan battaniyelerden alacağım ben de. Kızımdan kalan beyazlı iki tane var. Ama onların biri de yıpranmış durumda. Aman olsun kullanırım dedim.Canım ilki emzirme yastığının kılıfı, bir- iki tanesini ben aldım. Diğerleri kuzenim verdi onun kızının battaniyeleri. Annemde üç tane almış onlar gelecek. Müslinler var bir de yıkanacak. Bazıları yıptanmış artık battaniyelerin ama alt değiştirirken yada banyo sonrası kullanılır diye düşündüm. Bunlar eski diyip geri çeviremedim
Ya zaten biz talep etmedik. Bide bizim alacağımız fiyat olarak fazla geldi herhalde onlara. En fazla 1000 tl olarak düşünmüş onlar. Gelelim beraber bakalım diyip duruyorlar netten alacağız diyorom ama yok netten alınmazmış. Annemler de yatak alacak ama biz bakalım demiyorlar. Kullanacak olan biziz. Onları geçiyorum zaten sorun eşimin beni anlamaması. Kırılırlarmış.Bence de yuzde 100 sen haklisin, ustelik torunlariysa cok kiymetli cok seviyolarsa neden spotcudan bakiyorlar, asil sevenler iyi niyetli olanlar bence siz begenin butcemizin yettigi kadarini biz verelim der, yine onlar almis olucak sonucta. Ilk cocugun senin, arabayi da kullanacak olan sensin.
Ya ben araba istemedim ki. Hiç bir şey almasalar da olur. Ama sırf onlar alacak diye istemediğim bir şey almak istemiyorum. Almasınlar o zaman. Bebeyi yaptıysak arabamızı da alırızGünaydın:)
Bence de haklısın... bir de bebek arabası önemli sarsmayacak, kumaşı düzgün olacak, çift taraflı olacak vs. Vs. Ama başka bir şey aldırıp senin için çok önemli olmayacak bütçelerine de uygun, bebek arabası ben birtane çok beğendim indirim falan bekliyorum siz şunu alırsanız daha makbule olur dersin. Bence çözülür konu. Kafalarına başka birşey sok bence kimsenin hevesi kırılmasın
Aynen alın demedik bir de üstünü biz tamamlarız tada kalp kırmamak için siz gönderin biz alırız deriz. Üstünü tamamlasak bile tamamladık demek zorunda değiliz. Bilmezler. Kendilerini de kötü hissetmezler. Malum zorlarına gidermiş ya üstünü biz tamamlarsakBende okudugumda-Piraye hak verdim ama bozuk moralini bozmayim dedim.
Aynen senin gibi dusunuyorum.
Durumlari yoksada durumlari cercevesinde baska bisey alabilirler.Yada kimse onlara bildigim kadariyla alin dememisti kendileri atlamislardi oyle hatirliyorum
ben yaptirdim yaptirmamak hata olur bence. cok sukur icim rahat.Benim aklım şeker yükleme testinde tıp dünyası 2 ye bölünmüş gibi yarısı yaptır yarısı gerek yok.tecrübeli hamişler 24. Haftayı geçirenler sizler yaptırdınız mı haftaya yapılacak test.oğlumda yaptırmıştım bunda fazla evhamlıyım
cok geçmiş olsun acil sifalar dilerimGünaydın kızlar. Nasılsınız? Dün akşam kayınvalidemler geldi. Şansıma kayınvalidem de çok hasta. Ben de,o da geceyi acile geçirdik. Benim gribin yanında çok fena mide kramplarım oldu. Niye böyle olduğunu anlayamıyorum. Hiç iyi değilim.
İstemediğin birşey alma kuzum.. bebek arabası yerine atıyorum beşiğini aldır onlar çok daha uygun fiyatlı. Zaten piyasadaki beşiklerin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı ya da park yatak aldır bilemedim tatlılıkla çözülür bu mevzu. Hiçbiriniz üzülmez kırılmazsınız herkesin gönlü olur. Özenir şimdi onlarda birşeyler yapabilmek için yoksa almasalarda olur tabii :) sıkma canını düzelir hepsi bulunur bir orta yolYa ben araba istemedim ki. Hiç bir şey almasalar da olur. Ama sırf onlar alacak diye istemediğim bir şey almak istemiyorum. Almasınlar o zaman. Bebeyi yaptıysak arabamızı da alırız
Evet çok güzel fikir. Eşin de bu kadar işin içinde değil anlamıyordur seni. Beşik aldırılabilir çok farklı şeyler yok zaten. Ama bebek arabası neredeyse en önemli alış veriş. Bizim bebek arabasını kayın validem hediye almıştı. Ama birlikte gidip seçmiştik. Son karar eşimle benim olmuştu. Daha güzel istediğim modeller vardı tabi uçuk fiyatlarda. Ama bütçemiz de belliydi. O yüzden orta sınıf bize yeterli bir şey aldık.İstemediğin birşey alma kuzum.. bebek arabası yerine atıyorum beşiğini aldır onlar çok daha uygun fiyatlı. Zaten piyasadaki beşiklerin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı ya da park yatak aldır bilemedim tatlılıkla çözülür bu mevzu. Hiçbiriniz üzülmez kırılmazsınız herkesin gönlü olur. Özenir şimdi onlarda birşeyler yapabilmek için yoksa almasalarda olur tabii :) sıkma canını düzelir hepsi bulunur bir orta yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?