2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Dün akşam kayınvalidemler geldi. Şansıma kayınvalidem de çok hasta. Ben de,o da geceyi acile geçirdik. Benim gribin yanında çok fena mide kramplarım oldu. Niye böyle olduğunu anlayamıyorum. Hiç iyi değilim.

Canım ya hiç iyi olamadın
Bide kayınvaliden de hastaymış kim kime bakacak
Keşke o iyi olup gelseymiş

Kızlar etimatikle yıkayım mı 9 ay 1 yaş arası olan kıyafetleri
Bir cevap lütfen ona göre gidip alıp yıkamaya başlayacağım

Kızlar etimatikle yıkayım mı 9 ay 1 yaş arası olan kıyafetleri
Bir cevap lütfen ona göre gidip alıp yıkamaya başlayacağım
Ben öyle yapacağım canım, kokusu olmayacak çamaşırlarda ama sağlıklı en azından diye düşünüyor insan. Bizim çamaşırlarımızı yıkarken ben yumuşatıcı gözüne birkaç damla melissa yağı damlatıyorum bizimkiler mis gibi kokuyor. Ama bebişe kıyamadım şimdi :)

Şimdi yorumları okudum kıyafetleri tozlu bırakıyormuş diye yazmışlar
Ben sen kullansın memlunsun dimi
Alıp deneyim bende
Sen neyle yıkayıp memlun kalmamışdın

Allah kolaylık versin ya. Ne şans sizinki de. Annen kız kardeşin yardım etseler sana bari. Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsiniz.

Canım ilki emzirme yastığının kılıfı, bir- iki tanesini ben aldım. Diğerleri kuzenim verdi onun kızının battaniyeleri. Annemde üç tane almış onlar gelecek. Müslinler var bir de yıkanacak. Bazıları yıptanmış artık battaniyelerin ama alt değiştirirken yada banyo sonrası kullanılır diye düşündüm. Bunlar eski diyip geri çeviremedim

Eklentiler

• 06150E16-8E5D-48D8-BB7C-F7B14B7B8081.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 67
  • FDA67E69-EF34-4F3F-9B66-CD8D3D44167D.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 1D973D8C-AD9A-493B-B223-39DA617146B4.webp
    123,5 KB · Görüntüleme: 62
  • BBCD9346-868F-4BD4-989D-F73E1654ECC9.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 47C97698-D06E-42BF-B6F5-727D660F170E.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 7D85970D-566B-476B-BC2D-5B4D5B875E42.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 4D8FF482-0D0F-4223-8376-F08AA9F128B8.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 66
  • DC1B0059-EB29-4896-AFB5-C41A34B38BF4.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 06271497-0673-4B47-80DE-402EB147767C.webp
    25 KB · Görüntüleme: 61
  • 474A5A1C-78F6-4137-9CF4-5052D54B0FAB.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 60
Zeytinyagina baslamadan gobus killanmisti ztn bacagima fln da zeytinyagi suruyorm ama bnm tuylerde bi artma olmadi hatta bacagimi hic almam dusun yani.. bnm bitek gobus killandi o da zeytinyagindan once baslamsti

ben de göbeğime sürerken bacağıma basenlere diz kapaklarıma falan da sürüyorum ama dediğin gibi tüylenmeyi zeytinyağı yapsa bacakta da artardı bende 3-4 ayda bir anca alırım ::))
ama göbekteki minik tüyler bile güzel, vesile olandan ötürü..

Şimdi yorumları okudum kıyafetleri tozlu bırakıyormuş diye yazmışlar
Ben sen kullansın memlunsun dimi
Alıp deneyim bende
Sen neyle yıkayıp memlun kalmamışdın
Hacı şakir granül sabundan memnun kalmadım. Çok çamaşır koyunca makinaya kalıyor hakikaten deterjan ama çok doldurmayınca birşey olmuyor. Bir de benim alışkanlık hep ek durulama yapıyorum

Çoook güzeller. Yıpranmış gibi görmedim hiç birini. Kesinlikle geri çevirme, mutlaka bir yerlerde kullanılıyor. Bi tane mavili pofuduk kalın en dıştan sarılan battaniyelerden alacağım ben de. Kızımdan kalan beyazlı iki tane var. Ama onların biri de yıpranmış durumda. Aman olsun kullanırım dedim.

Ya zaten biz talep etmedik. Bide bizim alacağımız fiyat olarak fazla geldi herhalde onlara. En fazla 1000 tl olarak düşünmüş onlar. Gelelim beraber bakalım diyip duruyorlar netten alacağız diyorom ama yok netten alınmazmış. Annemler de yatak alacak ama biz bakalım demiyorlar. Kullanacak olan biziz. Onları geçiyorum zaten sorun eşimin beni anlamaması. Kırılırlarmış.

Ya ben araba istemedim ki. Hiç bir şey almasalar da olur. Ama sırf onlar alacak diye istemediğim bir şey almak istemiyorum. Almasınlar o zaman. Bebeyi yaptıysak arabamızı da alırız

Aynen alın demedik bir de üstünü biz tamamlarız tada kalp kırmamak için siz gönderin biz alırız deriz. Üstünü tamamlasak bile tamamladık demek zorunda değiliz. Bilmezler. Kendilerini de kötü hissetmezler. Malum zorlarına gidermiş ya üstünü biz tamamlarsak

ben yaptirdim yaptirmamak hata olur bence. cok sukur icim rahat.

cok geçmiş olsun acil sifalar dilerim

Ya ben araba istemedim ki. Hiç bir şey almasalar da olur. Ama sırf onlar alacak diye istemediğim bir şey almak istemiyorum. Almasınlar o zaman. Bebeyi yaptıysak arabamızı da alırız
İstemediğin birşey alma kuzum.. bebek arabası yerine atıyorum beşiğini aldır onlar çok daha uygun fiyatlı. Zaten piyasadaki beşiklerin hepsi üç aşağı beş yukarı aynı ya da park yatak aldır bilemedim tatlılıkla çözülür bu mevzu. Hiçbiriniz üzülmez kırılmazsınız herkesin gönlü olur. Özenir şimdi onlarda birşeyler yapabilmek için yoksa almasalarda olur tabii :) sıkma canını düzelir hepsi bulunur bir orta yol

Evet çok güzel fikir. Eşin de bu kadar işin içinde değil anlamıyordur seni. Beşik aldırılabilir çok farklı şeyler yok zaten. Ama bebek arabası neredeyse en önemli alış veriş. Bizim bebek arabasını kayın validem hediye almıştı. Ama birlikte gidip seçmiştik. Son karar eşimle benim olmuştu. Daha güzel istediğim modeller vardı tabi uçuk fiyatlarda. Ama bütçemiz de belliydi. O yüzden orta sınıf bize yeterli bir şey aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…