2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar aclik tokluk kani baktirmistim tokluk kan degeri sınırın altinda cikmis dusuk cikmis yani
Randevum vardi ins doktor kotu bisey demez.Zaten bir aydir kiloda almamisim

Günaydın canlar
Neden bu kadar erken uyanıyorum 7 den beri uyanığım
Ben normalde çalışırken de şimdi ki çalışmadığım dönemde de uykumun bozulduğu 3 te kalkıp sabaha kadar oturduğum zamanlar haricinde hep en geç 6:30 da kalkarım. Hemen kahvaltı hazırlığına başlarım ama şu saatler alınmıyor ya hava karanlık hep ancak 7:30 da ayılabiliyorum. Sağolsun nil im olmasa belki ona bile kalkmam. 7 de başlıyor patır patır sabah sporuna. 2 gündür yine kasıklara indi maşallah savaş alanı karnımın içi şekilden şekile giriyor. Yukardayken bu kadar çok hissedilmiyordu

Gunaydınlar
Ben dün hic bakamadım isyerim cok yogundu kızlar anca okudum yazdıklarınızı :)

Mutlaka Kıbrıs'a gitmeniz gerekecekse simdi gidip gelmeniz daha mantıklı bence de canım, cocukların buyudugunde okul zamanında orda olmaları pek iyi olmaz bencede.. Cok gelen gidenin olur hep ılık orda havalar sıkılmazsın insallah. Hayırlısı olsun bu arada. Ne zaman gitmeniz gerekecek peki?
Bende önemli diyorum da eşime göre abartıyorum işte

Canım cok haklısın yazacaktım ki zaten sorun cozulmus makul bir sekilde cok sevindim Bazen anlamıyor bu erkekler bizi

Artık karar verin de alın bi Beşik ya
Bak biz kayınvalidemle bebe deterjanı almaya markete gittik
Hem ona hem bana halı alıp geldik :))
Sevgili kaynanam gelini mutlu olsun İstemiş
Ne kıymetliymis geliniiiii Masallah kuzum Allah muhabbetinizi artırsın

Dunur ne yaptın isin icinden cıkabildin mi
doktordan cıktın mı ayrıca ne dedi?

Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?

Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
Prof. Dr. Sait Yücebilgin. Sabah 6buçuk 9 arası ameliyatları var. 9 dan saat 3'e kadar Ege Üniversitesi'nde hocalık yapıyor. Derslere falan giriyor. 3 ile akşam 9 arası da muayenehanesinde hasta bakıyor. Bu 3 yer de birbirinden uzak yerler. Ege Bornova'da, muayenehane Alsancak'ta, ameliyatları da Çınarlı'da yapıyor. Ben hangi ara doğursam da gelmesi zor yani. Beklentim yok o yüzden. Doktorluğuna çok güvendiğimden gidiyorum ona kontrollere.

Anladım canım o zaman Ege'de dogum planlaman daha mantıklı olacaktır haklısın

Günaydın kızçeler
valla ben güzelce uyumuşum bgn

Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?

Günaydın kızçeler
valla ben güzelce uyumuşum bgn

Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?
Günaydın canım ne guzel
2 doz dogumdan once digerleri dogumdan sonraymıs 3 doz daha varmıs canım ası kartında yazıyordu ebenin verdigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…