- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Günaydın kuZumm benim altınta çıkmıştı doktorum iyi sorun yok dediKizlar aclik tokluk kani baktirmistim tokluk kan degeri sınırın altinda cikmis dusuk cikmis yani
Randevum vardi ins doktor kotu bisey demez.Zaten bir aydir kiloda almamisim
Günaydın kızlar
Günaydın canlarGünAydın kızlar, gerçi hala aydınlanmamış hava ama
Hmm saol biraz rahatladim simdi doktoruma gidiyorum bakalim o ne dicekGünaydın kuZumm benim altınta çıkmıştı doktorum iyi sorun yok dedi
Ben dün erken uyudum. Sabah zor uyandım. Uyku sorunu bende yaşıyordum. Ama yorgundum uyumuşum vallaGünaydın canlar
Neden bu kadar erken uyanıyorum 7 den beri uyanığım
Ben normalde çalışırken de şimdi ki çalışmadığım dönemde de uykumun bozulduğu 3 te kalkıp sabaha kadar oturduğum zamanlar haricinde hep en geç 6:30 da kalkarım. Hemen kahvaltı hazırlığına başlarım ama şu saatler alınmıyor ya hava karanlık hep ancak 7:30 da ayılabiliyorum. Sağolsun nil im olmasa belki ona bile kalkmam. 7 de başlıyor patır patır sabah sporuna. 2 gündür yine kasıklara indi maşallah savaş alanı karnımın içi şekilden şekile giriyor. Yukardayken bu kadar çok hissedilmiyorduGünaydın canlar
Neden bu kadar erken uyanıyorum 7 den beri uyanığım
iyi hadi canım cok sukur sevindimIyiyim iyiyim :) hatta bugun kontrolum vardi plasenta bayagi yukari cikmis bi sikinti yok dedi. Tekrar kanama olursa yinede hemen gel dedi. Cok sukur simdilik bi sikinti yok...
Günaydın, profil resmi Ultrasonlu olmuşGünAydın kızlar, gerçi hala aydınlanmamış hava ama
Hehehhee bende bir resim koyayım dedim nil in burun delikleri olduGünaydın, profil resmi Ultrasonlu olmuş
Hepinize günaydın
AYYY KÖFTE DUDAKLAR MAŞALLAH :)Hehehhee bende bir resim koyayım dedim nil in burun delikleri oldu
Onun burun deliklerini severimHehehhee bende bir resim koyayım dedim nil in burun delikleri oldu
Kızlar tayin yerlerimiz açıklandı. Tercih yapacağız . Ama eşimle uzlaşamıyoruz. Daha doğrusu Kıbrıs’a gitme konusu kafamızı karıştırıyor. İki çocukla Kıbrıs’a gitmek en mantıklısı gibi ama ikimiz de gitmek istemiyoruz. Ama bizi eninde sonunda bir zaman oraya gönderecekler. Çocukların okul vaktine gelirse kötü olur. Öyle karışık hallerdeyiz.
Bende önemli diyorum da eşime göre abartıyorum işte
Ne kıymetliymis geliniiiiiArtık karar verin de alın bi Beşik ya
Bak biz kayınvalidemle bebe deterjanı almaya markete gittik
Hem ona hem bana halı alıp geldik :))
Sevgili kaynanam gelini mutlu olsun İstemiş
Angara yok mu angara
Canim ben olsam kesinlikle kibris tercih etmem.Her ne kadar sehirler farkli olsada sonucta ailen hopp dedi mi bi otobuse bakiyor gelmeleri.ama kibris oyle degil.Ayriyeten sizinde gelip gitme acinizdan.
Arkadasim gitmisti kibrisa ne hayallerle sonra kendilerini tr ye zor attilar.
Enine boyuna arastirin orda yasayanlar mutlaka var forumlarda fikirlerini alin.
Bu arada cok gecmis olsun okudum yazamadim kafam biraz karisik benimde dusunup karar vermem gereken bi konu var aklimda.Esim saolsun ortaya konuyu atti kafami karistirdi birakti.Simdi isin icinden cikmaya calisiyorum.Senden farksizim yani
Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?Ben İzmir'deyim. Ama doğum yapacağım yer belli değil hala. Doktorum Çınarlı ile anlaşmalıymış sanırım. Ama normal doğuma zaten gelemiyor. O yüzden yine Ege Üniversitesi'nde yapayım diyorum zorunlu sezaryen gibi bir durum olmazsa.
Anasına çekmeyecek öyle olursa gerçi babasına da çekmemiş oluyorAYYY KÖFTE DUDAKLAR MAŞALLAH :)
Prof. Dr. Sait Yücebilgin. Sabah 6buçuk 9 arası ameliyatları var. 9 dan saat 3'e kadar Ege Üniversitesi'nde hocalık yapıyor. Derslere falan giriyor. 3 ile akşam 9 arası da muayenehanesinde hasta bakıyor. Bu 3 yer de birbirinden uzak yerler. Ege Bornova'da, muayenehane Alsancak'ta, ameliyatları da Çınarlı'da yapıyor. Ben hangi ara doğursam da gelmesi zor yani. Beklentim yok o yüzden. Doktorluğuna çok güvendiğimden gidiyorum ona kontrollere.Doktorun kim canım neden normal doguma gelemez anlamadım?
Anladım canım o zaman Ege'de dogum planlaman daha mantıklı olacaktır haklısınProf. Dr. Sait Yücebilgin. Sabah 6buçuk 9 arası ameliyatları var. 9 dan saat 3'e kadar Ege Üniversitesi'nde hocalık yapıyor. Derslere falan giriyor. 3 ile akşam 9 arası da muayenehanesinde hasta bakıyor. Bu 3 yer de birbirinden uzak yerler. Ege Bornova'da, muayenehane Alsancak'ta, ameliyatları da Çınarlı'da yapıyor. Ben hangi ara doğursam da gelmesi zor yani. Beklentim yok o yüzden. Doktorluğuna çok güvendiğimden gidiyorum ona kontrollere.
Günaydın canım ne guzelGünaydın kızçeler
valla ben güzelce uyumuşum bgn
Bişe sorucam bu tetanoz aşısı kaç doz yapılıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?