2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım sen hepimizin yerine sokakları arşinliyorsun maşallah sana nazar değmesin.
Yatıyordum zaten ama daha da kısıtlı hale geldim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalim miniklerimize.
Siz yormayın kendinizi ben hepimize yetecek kadar yürüyorum unutur gideriz bu günleri bebelerimiz doğunca. Yeter ki sağlıklı olsunlar.

Eve çıkmana sevindim kuZum
Çok dikkat et kendine
İnşallah sağlıkla gelir bütün bebişler
Evet en iyisi dil balığı valla

Hangi alından olceri almistin canim ? Dogru olcuyor mu ? Tabiki de atesi ciksin istemem ama her ihtimalleri dusunmek istiyom elimde ayagimda olsum

Geçmiş olsun canım. Evde olmak sana iyi gelecektir. İnşallah sağsalim kucağımıza alırız hepimiz.

Siz yormayın kendinizi ben hepimize yetecek kadar yürüyorum unutur gideriz bu günleri bebelerimiz doğunca. Yeter ki sağlıklı olsunlar.
İnşallah sağlıkla doğarlar ama sen yine de dikkat et bizim için kendini feda etme. Gerekince yapıştır gitsin raporu.
Eve çıkmana sevindim kuZum
Çok dikkat et kendine
İnşallah sağlıkla gelir bütün bebişler
Evet en iyisi dil balığı valla
Sağolasın canım, inşallah hepsi sağlıkla doğacak Rabbim korusun hepimizi.
Geçmiş olsun canım. Evde olmak sana iyi gelecektir. İnşallah sağsalim kucağımıza alırız hepimiz.
Sağol canım evet evde olmak güzel, iyi kötü ne yapacağımı söyleyen yok, kolumda serum yok. Gece gündüz bağırıp çağıran yok, gergin bir ortam doğumhane uzun süreli kalinmamali. İnşallah hepimiz zamaninda sağlıkla doğuracagiz Rabbimin izniyle.

Kızlar lcw dan müslin örtü aldım ikili çok küçükler paketi yırtık olduğu için 16 lira etiket vurmuşlardı kasada 12 lira çıktı.geri götürecektim çok sert ve küçük ama fiyatı uygun olduğu için götürmedim illa ki bişeyde kullanırım.alan oldu mu hiç standart mı ölçüleri

Eklentiler

• image.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 68
Slm kızlar internette baby mall diye site var alışveriş yapan var mı acaba güzel indirimler var ama güvenemedim

ben ilk kizimda ikea dan almistim simdide kullanacagim tavsiye ederim ikra nin ortulerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…