- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Bu arada vucudum pul pul dokuluyor. Hemde oyle boyle degil kepek gibi devamli kremler ve bio oil suruyirum . Ama yine kabuk sizde varmi boyle birsey
Evet pul pul dökülme var, özellikle göbek deliğimde ve çevresinde.Bu besigi 2 yasina kadar kullanabilirim rahatlikla kalorya var zaten benim ama oglum icinde yatiyor . Seneye de yatar . Gerek duymadim almaya . Ben kiyafetleride liste yaptim ama martta alacam 20 marttan sonra cunku suan kislik elbiseler var ama biz ilk baharda dogum yapacaz. Ve onumuz yaz . Yeni cikan kiyafetleri al. Bizim maaş gunumuz ayin 15 i . Bu ay dolap alacam bide babynest yatagi alacaz internetten yaz cikar. Bir dahaki ay yani subat benim ihtiyaclarim. Martta bebegin alacaz hayirlisiyla insallah. Bakalim.Eki Görüntüle 2221086
Kıyafetlere yavaştan başla bence son aylarda daha zor olacak hareketlerimiz kısıtlanacak daha çok yoruluruz vakit yaklaştıkça. Çoğumuz tulum çıtçıtlı badi hastane çıkışı çorap gibi şeyler aldık. 0-3 ay çok almayın diyorlar bebek çabuk büyüdüğü için tercih meselesi tabi o.İnşaallah sağlıkla kullansın hepsini bebişin.. :)
Bu senin aldığın beşiği tavsiye ediyorlar hep, daha mı kullanışlı?
1 yaşına kadar rahat kullanabilir mi?
Çok soru sordum ama kıyafetlerini ne zaman almaya başlasam?
Henüz birşey almadığım için çok tedirgin ve kararsızım. Yol gösterip yardım eden kimsede yok ki..
Sizin ilk miEvet pul pul dökülme var, özellikle göbek deliğimde ve çevresinde.
Çok fazla değil. Bebek yağı kullanıyorum bende. Henüz şükür daha çatlak filan yok.
Kıyafette bende geç kalmış sayılmam o zaman. Kararsız kaldım.
Doktor kontrolüm var haftaya eğer erken Doğum riskim varsa hemen başlıycam. Ama yoksa bende önümüzdeki ay ve Mart'ta almayı düşünüyorum.
Koku yaptigini bilmiyordum. Ama bu ay alacam. Hayirlisiyla insallah. Kiyafetler icin gittim sanki kis mevsimine goreydiler. Dedim en iyisi martta gelim yenileri gelir diye almak istemedim simdilik . E bebekte baktim. Uygun olanlarini alacam. Baya bebek elbiseleri bizimkileriyle yarisiyor valla.Kıyafetlere yavaştan başla bence son aylarda daha zor olacak hareketlerimiz kısıtlanacak daha çok yoruluruz vakit yaklaştıkça. Çoğumuz tulum çıtçıtlı badi hastane çıkışı çorap gibi şeyler aldık. 0-3 ay çok almayın diyorlar bebek çabuk büyüdüğü için tercih meselesi tabi o.
Mobilya için de bugün konusu geçti kim söyledi hatırlamıyorum ama yeni mobilya koku yaptığı için sona bırakmayın havalandırın dediler çok mantıklı o da sona bırakmamak lazım pek.
Maasallah canim benim buyuyor eren efendi
Benim de aklıma gelmemişti ama yeni mobilya bir süre kokuyor tabi havalandırmak lazım :) doğdukları zaman havaların pek sıcak olacağını sanmıyorum nisanda yazlık giydiremeyiz daha, yaşadığın yere göre de değişir tabi havalar. bir de bebekler sonuçta üşürler bence. 0-3 ay alacaklarımız aşağı yukarı standart şeyler badiler tulumlar mevsim geçişini beklemedim o yüzden. Zaman zaman indirime giriyor takip et onları baya fark ediyor fiyatlar :) ama normal kıyafetleri dediğin gibi pahalı olanlar da varKoku yaptigini bilmiyordum. Ama bu ay alacam. Hayirlisiyla insallah. Kiyafetler icin gittim sanki kis mevsimine goreydiler. Dedim en iyisi martta gelim yenileri gelir diye almak istemedim simdilik . E bebekte baktim. Uygun olanlarini alacam. Baya bebek elbiseleri bizimkileriyle yarisiyor valla.
Bulundugum bolge sicak malesef yaza dogru gidence 40 derece ve ustuBenim de aklıma gelmemişti ama yeni mobilya bir süre kokuyor tabi havalandırmak lazım :) doğdukları zaman havaların pek sıcak olacağını sanmıyorum nisanda yazlık giydiremeyiz daha, yaşadığın yere göre de değişir tabi havalar. bir de bebekler sonuçta üşürler bence. 0-3 ay alacaklarımız aşağı yukarı standart şeyler badiler tulumlar mevsim geçişini beklemedim o yüzden. Zaman zaman indirime giriyor takip et onları baya fark ediyor fiyatlar :) ama normal kıyafetleri dediğin gibi pahalı olanlar da var
Benimki kız canım. Dün atmıştım resim. Kız bebiş gobisi görebilirsinKuzu bende senin göbüşü merak ediyorum araya kaynıyorsun hepÇok büyüdü mü birde erkek göbüşüne göre fark var mıı de bakim :)
Onlara ne yakışmaz kiBulundugum bolge sicak malesef yaza dogru gidence 40 derece ve ustubu yuzden simdiden onun bile kaygisi var. Bebeklerde en sevdigim tulumlar tek parca ve şık bi de içinde de cok tatli oluyorlar. Yerim onlari
O zaman bu ay 2-3 takım, çorap bari alayım.Kıyafetlere yavaştan başla bence son aylarda daha zor olacak hareketlerimiz kısıtlanacak daha çok yoruluruz vakit yaklaştıkça. Çoğumuz tulum çıtçıtlı badi hastane çıkışı çorap gibi şeyler aldık. 0-3 ay çok almayın diyorlar bebek çabuk büyüdüğü için tercih meselesi tabi o.
Mobilya için de bugün konusu geçti kim söyledi hatırlamıyorum ama yeni mobilya koku yaptığı için sona bırakmayın havalandırın dediler çok mantıklı o da sona bırakmamak lazım pek.
Evet; ilk bebeğimiz ve aynı zamanda da ilk torun.. :) ilk olunca mı ne şaşkınlaştık; işin açıkçası kimsenin yol yordam gösterdiği de yok. Biraz ailelere de kırgınım o konuda.Sizin ilk mi
Şey için sordum kuzum ilk bebişi erkek bu kız yaBenimki kız canım. Dün atmıştım resim. Kız bebiş gobisi görebilirsin
Seni cok iyi anliyorum benimde oyleydi birtek annemdi. Oyuzden bunda baya ozenliyim. Rabbim ssglikla kucsgimiza almayi nasip etsinO zaman bu ay 2-3 takım, çorap bari alayım.
Battaniye, yelek, vs gibi örgüler var. Annem sağolsun; babynest siparişi de vermiş. Bunların dışında başka hiçbirşey yok.
Zaten oda yapmayacağım 1 yaşına kadar, sadece beşik alacağım.
Evet; ilk bebeğimiz ve aynı zamanda da ilk torun.. :) ilk olunca mı ne şaşkınlaştık; işin açıkçası kimsenin yol yordam gösterdiği de yok. Biraz ailelere de kırgınım o konuda.
Annem sağolsun; biraz daha ilgili, instagramdan babynest siparişi vermiş.
Üstelik erken Doğum riskim de var, sezeryan olacak. Bu da ayrı bir sıkıntı ve korku benim için.
Oyy masallah . Cok sukur fazla kilo almamissin. Ben 70 le basladim. Suan 78 700 gr mi bebek ve geri kalan 7.5 ben
Kız değil o gelinimmmm
Bu ay hızla kilo almaya başladım :) ilk başta 4 kilo verdim o yüzden almamış görünüyorum aslında verdiğim kiloyu geri aldımOyy masallah . Cok sukur fazla kilo almamissin. Ben 70 le basladim. Suan 78 700 gr mi bebek ve geri kalan 7.5 ben
Ay pardon gelininKız değil o gelinimmmm
Yerem ben onu yereem maşallah
Söyleye söyleye kanıksadın eheheBu ay hızla kilo almaya başladım :) ilk başta 4 kilo verdim o yüzden almamış görünüyorum aslında verdiğim kiloyu geri aldımbirkaç haftadır da almışımdır onun üzerine :) sağlık olsun bebişler iyi olsun da
Ay pardon gelinin
Alıştım artıkSöyleye söyleye kanıksadın ehehe
Büyümüş kız maşallah
Ben hic anlamiyrm o gobis meselesini canm.kimi benimkine yayvan diyor kimisi sivri diyor. Evet bi kızı bi oğlu olanlar daha iyi farkeder kendini. Ben aynaya bakiyrm ohh gobis büyüyor diyip seviniyrmŞey için sordum kuzum ilk bebişi erkek bu kız yaLusi nin. Kişiden kişiye mi yoksa gerçekten bebeğe göre mi değişiyor onu merak ettiğimdendi.
Bazılarının bebişi kız olsada sivri oluyor mesela :)
Resim çekince daha belli oluyor kuzum yoksa hergün gördüğümüz için anlamıyoruz büyüdüğünü :) Benimde büyümüş, göbek altımı göremiyorum ordan farkettim yakında ayaklarımızı dahi göremicez eheheAlıştım artık
Bana da büyümüş gibi geldi
Bende genelde anlamıyorum kuzum hele bakınca çok sivri veya yayvan değilse hepsi aynı gibi geliyor gözüme :)Ben hic anlamiyrm o gobis meselesini canm.kimi benimkine yayvan diyor kimisi sivri diyor. Evet bi kızı bi oğlu olanlar daha iyi farkeder kendini. Ben aynaya bakiyrm ohh gobis büyüyor diyip seviniyrm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?