2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Az önce krem sürerken bende fark ettim onu göbek altımı göremiyorum artık

Bende öyle düşünüyorum cnm. Nette doktor videoları izledim gerçekten alakası yok diyorlar. Eşim basından beri sorup duruyor ne zaman cikiyo bu karın diye acaba bebek gelişmiyor mu diye ona da izlettim videoları hem 3 ayda cikmaz falan dedim. Şimdi görüyor o da mutlu oluyor adamın derdi karnı ciksin 'da seveyimmis bugün de karpuz gibi karnın amanın diyo ben kremlenirken

Erkeklerin kafaya biraz geç dank ediyor :)) Ama olsundu :) Benim kocada göbüş belli olmaya başladığından beri geliyo gidiyo seviyor. İlk aylar hiçbir farklılık yoktu ona göre tabi :)

Çok hoş ya
Hamilelik değişik birşey yaa kocaman göbeğimiz var diye seviniyoruz
Aynen öyle büyüdükçe mutlu oluyoruz
Masallah kuzuu Kendimi acayıp şişman hissediyorum şu an çok tatlı minnoş bir göbüşün var
Sağol kuzumm İç karınla alakalı sanırım geç çıktı göbeğim bir de kız erkek gerçekten fark ediyor erkek bebişler daha büyük ve sivri yapıyor annenin karnını :) benimki de yana doğru büyüyor gibi Ne şişmanı kız bi göbüşün var senin de o kadar :)

Erkeklerin kafaya biraz geç dank ediyor :)) Ama olsundu :) Benim kocada göbüş belli olmaya başladığından beri geliyo gidiyo seviyor. İlk aylar hiçbir farklılık yoktu ona göre tabi :)
Bizimkide sürekli gelio gidio kulağını dayiyo tekme hissetmeye calisio ağrın sızın var mı die soruo, karın yokken hiç böyle diildi tabi karnım büyüdükçe ilgi artıyor yupppy))

Bir göbüş ama neredeyse kafama ulaşacak. Haala büyümeye devam ediyor. Karnım öyle geriliyor karşınıyor acıyor ki zeytinyağı bile fayda etmiyor.. annem bugün karnıma masaj yaptı zeytinyağıyla dediki hayatımda böyle karın görmedim iç karnın çok dar ben hissediyorum içerden yırtılmaya başlamış o yüzden çok ağrın var dedi.. birde öyle böyle sert değil ya resmen basket topu gibi parmak basamazsın..

Canım ben bilmiyorum bekliyorum hem erken doğum riski her an olabilir o yüzden tedirginimde ne zaman başlayacağımı bilmiyorum
Canim yavastan basla aldiklarini yika utule kaldir ,mobilya alcaksan simdiden Al kokusu baya oluyo ,Sona birakma erken dogum riskinde var madem

Zor oluyordur sana o zaman kuzum çok geriliyordur senin en başından beri hızlı büyüdü ama ordan belli iç karnının darlığı :) Bebişler iyi olsun da küçük göbüş büyük göbüş fark etmez

Canim yavastan basla aldiklarini yika utule kaldir ,mobilya alcaksan simdiden Al kokusu baya oluyo ,Sona birakma erken dogum riskinde var madem
Şu an annemlerdeyim.. eşim dönsün ucuzluklar başlayacak o zaman almaya başlayacam. Ben birşey yapamam. Sipariş vereceğim internetten gidip gezmem yasak. Annem eşim yıkar ütüler katlarlar artık. Kısmet böyleymiş..

Aynen öyle iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kucağımıza almayı nasip etsin rabbim başka hiç birşeyin önemi yok. Bu yıla hamile girmek bile dünyanın en güzel şeyi

Olsun kuzum saglik olsun yeter ,teknoloji devri bir tikla Herseyi alirsin .

Aynen öyle iyi olsunlar sağlıklı olsunlar kucağımıza almayı nasip etsin rabbim başka hiç birşeyin önemi yok. Bu yıla hamile girmek bile dünyanın en güzel şeyi
Öyle tabi kuzum sağlıklı olsunlar hayırlısıyla alalım kucağımıza Bu sene karnımızda seneye de kucağımızda olsunlar inşallah yeni yıla girerken

Öyle tabi kuzum sağlıklı olsunlar hayırlısıyla alalım kucağımıza Bu sene karnımızda seneye de kucağımızda olsunlar inşallah yeni yıla girerken
Amin inşallah hayali bile muhteşem. Evin içi resmen huzur kokacak bu sene

Kendine bir liste yap alinacaklari yaz, sonra yavastan basla almaya be lazimsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…