- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Çok teşekkür ederim; bunları bir yere not edip ayrıntılı bir liste yapacağım.Sezaryan oldugumda ilk gece yatagim yuksek oldugu icin yatamamistim,yatagin yuksekligi kalcama geliyo , bunlarida dusunun
Stress yapma ,bende sezeryan oldum ,ikincisede sezaryan korkma ,bende daha birsey almadim, tadini cikar hamileliginin Herseyi almak zorunda degilsin ,dogduktan sonrada alirsin ,saglikli, rahat dogum olsun gerisi kolayÇok teşekkür ederim; bunları bir yere not edip ayrıntılı bir liste yapacağım.
Hiç hazırlığımız Yok daha.
Çok korkuyorum ve stresliyim. Erken Doğum stresi, sezeryan olması, eşimin ve ailesinin sorumsuz halleri, vs......
Salak gibi hissediyorum kendimi.
Ne yapacağımı şaşırdım. Özel mi devlet mi, hangi hastane hangi doktor ona bile karar veremedim daha.3 ayrı doktora gidiyorum.
Hiç hayal ettiğim gibi geçmiyor hamilelik. Neyse ki buna da şükür.
Arkadasinda dedigi gibi stres yapma isini kolaylastirmaz stres zorlaştırır. Benim de daha hic bi hazırlığım yok daha bi corap bile almadım düşün yani . Şimdi carsida pazarda hersey var internette var ulasmak kolay yani . Hersey seni elinde bosver kimse ilgilenmesede ilgilenmesin banada ilgilenen yok benim 3. Bu digerlerinde de ilgi yoktu hep kendim hallettimÇok teşekkür ederim; bunları bir yere not edip ayrıntılı bir liste yapacağım.
Hiç hazırlığımız Yok daha.
Çok korkuyorum ve stresliyim. Erken Doğum stresi, sezeryan olması, eşimin ve ailesinin sorumsuz halleri, vs......
Salak gibi hissediyorum kendimi.
Ne yapacağımı şaşırdım. Özel mi devlet mi, hangi hastane hangi doktor ona bile karar veremedim daha.3 ayrı doktora gidiyorum.
Hiç hayal ettiğim gibi geçmiyor hamilelik. Neyse ki buna da şükür.
canım ben hamileliğimin 3.ayından sonra yavaş yavaş indirime ne girdiyse ihtiyaçlarımı tamamladım . Bir gün bebek bezinde indirm oldu bi gün kıyafetler falan derken baya birşey yığmışım kenara. Beşiğide e bebekte gördüğümüz anne yanı beşik almıştım. yine ufak tefek eksikleri var onlards zamanla indirm yakalayıp alacğım inşallah. Bence son zamanlara bırakma . Ben ağırlaşırım bakmak zor gelir diye baştan halledeyim dedim etrafımdakiler ne kdr erken daha desede:). Zaten bebek kıyafetlerinde yaz sezonu dahil bütün kıyafetler mevcut.O zaman bu ay 2-3 takım, çorap bari alayım.
Battaniye, yelek, vs gibi örgüler var. Annem sağolsun; babynest siparişi de vermiş. Bunların dışında başka hiçbirşey yok.
Zaten oda yapmayacağım 1 yaşına kadar, sadece beşik alacağım.
Evet; ilk bebeğimiz ve aynı zamanda da ilk torun.. :) ilk olunca mı ne şaşkınlaştık; işin açıkçası kimsenin yol yordam gösterdiği de yok. Biraz ailelere de kırgınım o konuda.
Annem sağolsun; biraz daha ilgili, instagramdan babynest siparişi vermiş.
Üstelik erken Doğum riskim de var, sezeryan olacak. Bu da ayrı bir sıkıntı ve korku benim için.
Canim saglik ocagina yada disariya cikarken neyin icine koyacagim ? Kucagimda surekli nereye kadar tasiyacagim bilmiyorum. Aranizda hic bebek arabasi alan oldumu kizlar ?
Kuzum ilk gebeliğinmi???benim.ilkinde öyleydi dediğin gibi ağrım oluyordu karnım devasa büyük olmustu ne yaparsan yap hiç birşey iyi gelmez cnm sen son haftalarında gör kendini taniyamiyorsun.catlagim benim yoktu 36 haftada her yerim yırtıldı catladi sana tavsiyem çok ayakta durma rahme baskı olmasın ben çok ayakta durmuştum rahmimde varis olusmus.dogum sonrasıda çektim.bide cnm kendine çok iyi bı korse al doğum sonrası için çünkü kolay toparlanmiyor o göbek ben sezeryan olduğum için korse kullanmadım ağrı yaptı diye ama bı doğumundan sonra agrimda olsa takicam mecburum çünkü piskolojik olarak etkiliyor insanı göbeğinin olması Allah yardımcın olsun.Bir göbüş ama neredeyse kafama ulaşacak. Haala büyümeye devam ediyor. Karnım öyle geriliyor karşınıyor acıyor ki zeytinyağı bile fayda etmiyor.. annem bugün karnıma masaj yaptı zeytinyağıyla dediki hayatımda böyle karın görmedimiç karnın çok dar ben hissediyorum içerden yırtılmaya başlamış o yüzden çok ağrın var dedi.. birde öyle böyle sert değil ya resmen basket topu gibi parmak basamazsın..
Cnm ya sezeryan sonrası korse kullanmismiydin sen???bende sezeryanla dogurdum şimdi yine sezeryan olacak korse Alicam bildiğin bı marka varsa yararlaniyim dedim.bide varis çorabı kullandırdimi doktorun sana??Sezaryan oldugumda ilk gece yatagim yuksek oldugu icin yatamamistim,yatagin yuksekligi kalcama geliyo , bunlarida dusunun
Destek olmayan birinin olmaması nekadar zor ya.benimde kkaynanam geldi annem geldi ama bı gor ben kalktım sezeryanli halimle hizmet ettim kaynanam zaten mahfetmis mutfağı filan sanki kendi evinde öyle iş yapıyormuş gibi...bilerek yapmıştı bide ben gece boyu çocukla ilgilendim giram uyku yok sabah gözümü dinlendiriyorum kaynanamla aynı odada uyuyorduk sabah eşim ise giderken bebeğe bakmak için odaya uğramadan gitmezdi kaynanam gece boyu uyudu horlmasi beni deli etmişti ay kadın kalkti benim yanımdan beşiği yavaşça çekti yanına aldı sallamaya başladı eşim içeri girince anne uyumadinmi hiç diye sordu yok oğlum ne uyuması gözümü gözümün üstüne koymadım dedi kalktım aldım çocuğu kucağıma kizardi.bu şefer yanıma yaklastirmam anneme dedim bı kaç gün öncesinden gel bir hafta dur yeter bana diye bakalım inşallah gelir.aslinda kimsenin olmaması daha iyi hem bebekle daha iyi iletişim kuruyor Sun hemde basının çaresine bakıyorsunArkadasinda dedigi gibi stres yapma isini kolaylastirmaz stres zorlaştırır. Benim de daha hic bi hazırlığım yok daha bi corap bile almadım düşün yani . Şimdi carsida pazarda hersey var internette var ulasmak kolay yani . Hersey seni elinde bosver kimse ilgilenmesede ilgilenmesin banada ilgilenen yok benim 3. Bu digerlerinde de ilgi yoktu hep kendim hallettim
7.5 kilo aldım canım yaKac kilo aldin ccanim kilolu durmuyorsun bence gayet fitsin
karnin da tam hamis karni yaa sevsinler
Ne fenaymis kaynanan.boyle insanlara yasli ya da cahil denmez resmen kotu karakterli denir.en guzeli kendi annen olsun.ondan rahatlikla istersin ama kaynanaya nasil dicenDestek olmayan birinin olmaması nekadar zor ya.benimde kkaynanam geldi annem geldi ama bı gor ben kalktım sezeryanli halimle hizmet ettim kaynanam zaten mahfetmis mutfağı filan sanki kendi evinde öyle iş yapıyormuş gibi...bilerek yapmıştı bide ben gece boyu çocukla ilgilendim giram uyku yok sabah gözümü dinlendiriyorum kaynanamla aynı odada uyuyorduk sabah eşim ise giderken bebeğe bakmak için odaya uğramadan gitmezdi kaynanam gece boyu uyudu horlmasi beni deli etmişti ay kadın kalkti benim yanımdan beşiği yavaşça çekti yanına aldı sallamaya başladı eşim içeri girince anne uyumadinmi hiç diye sordu yok oğlum ne uyuması gözümü gözümün üstüne koymadım dedi kalktım aldım çocuğu kucağıma kizardi.bu şefer yanıma yaklastirmam anneme dedim bı kaç gün öncesinden gel bir hafta dur yeter bana diye bakalım inşallah gelir.aslinda kimsenin olmaması daha iyi hem bebekle daha iyi iletişim kuruyor Sun hemde basının çaresine bakıyorsun
Doktorun birşey diyor mu canım kilo ile ilgiliBEN DE TAM 9 KG ALDIM :)
Bazı kisiler de su zihniyet var ben cektim oda ceksin . Öylesine keser döner sap döner gun gelir hesap döner demek gerekiyor ama denmiyorDestek olmayan birinin olmaması nekadar zor ya.benimde kkaynanam geldi annem geldi ama bı gor ben kalktım sezeryanli halimle hizmet ettim kaynanam zaten mahfetmis mutfağı filan sanki kendi evinde öyle iş yapıyormuş gibi...bilerek yapmıştı bide ben gece boyu çocukla ilgilendim giram uyku yok sabah gözümü dinlendiriyorum kaynanamla aynı odada uyuyorduk sabah eşim ise giderken bebeğe bakmak için odaya uğramadan gitmezdi kaynanam gece boyu uyudu horlmasi beni deli etmişti ay kadın kalkti benim yanımdan beşiği yavaşça çekti yanına aldı sallamaya başladı eşim içeri girince anne uyumadinmi hiç diye sordu yok oğlum ne uyuması gözümü gözümün üstüne koymadım dedi kalktım aldım çocuğu kucağıma kizardi.bu şefer yanıma yaklastirmam anneme dedim bı kaç gün öncesinden gel bir hafta dur yeter bana diye bakalım inşallah gelir.aslinda kimsenin olmaması daha iyi hem bebekle daha iyi iletişim kuruyor Sun hemde basının çaresine bakıyorsun
Çok çok fena herşey beklenir benim.annem.gelecekti ilk zaten hastaneye ben.gelicem diye tutturdu geldi ama Allahmmm burnumuzdan getirdi annem eve geldi.hemsireler bile kizdi sen nasıl çocuk buyuttun hanım dediler.kendi annemi getirecem inşallah en iyisi kendini annelerimiz dediğin gibi.Ne fenaymis kaynanan.boyle insanlara yasli ya da cahil denmez resmen kotu karakterli denir.en guzeli kendi annen olsun.ondan rahatlikla istersin ama kaynanaya nasil dicen
Kesinlikle katılıyorum o zaihniyet benim.kaynanamda fazlasıyla var.soylenecek okadar çok şey varki ama soylenemiyor işte.Bazı kisiler de su zihniyet var ben cektim oda ceksin . Öylesine keser döner sap döner gun gelir hesap döner demek gerekiyor ama denmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?