- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
İnşallah kuzummAmin inşallahhayali bile muhteşem. Evin içi resmen huzur kokacak bu sene
Bende 8 kilo aldım arkandan geliyorum cnm.BEN DE TAM 9 KG ALDIM :)
Doktorun birşey diyor mu canım kilo ile ilgili
ay senin kaynana beni deli ediyor.Her aşamada ayri bir sorun .Sanki daha oncede farkli mevzulardaki tavrini da konuşmuştuk. Gelip bir de sinirini bozuyorsa hic gelmesin daha iyi. Benimkiler de farkli sehirde.daha ilk kez bebegimiz olacak nasil olur bilmiyorum.Annem zaten yanimda ama esim bizimkilerde gelir diyor. Tabi bizimkiler diyor ya kalabaliklar biraz.kardesleri falanda. Istemiyorum Allah affetsin. Birsz toparlansam da oyle gelseler istiyorum.Destek olmayan birinin olmaması nekadar zor ya.benimde kkaynanam geldi annem geldi ama bı gor ben kalktım sezeryanli halimle hizmet ettim kaynanam zaten mahfetmis mutfağı filan sanki kendi evinde öyle iş yapıyormuş gibi...bilerek yapmıştı bide ben gece boyu çocukla ilgilendim giram uyku yok sabah gözümü dinlendiriyorum kaynanamla aynı odada uyuyorduk sabah eşim ise giderken bebeğe bakmak için odaya uğramadan gitmezdi kaynanam gece boyu uyudu horlmasi beni deli etmişti ay kadın kalkti benim yanımdan beşiği yavaşça çekti yanına aldı sallamaya başladı eşim içeri girince anne uyumadinmi hiç diye sordu yok oğlum ne uyuması gözümü gözümün üstüne koymadım dedi kalktım aldım çocuğu kucağıma kizardi.bu şefer yanıma yaklastirmam anneme dedim bı kaç gün öncesinden gel bir hafta dur yeter bana diye bakalım inşallah gelir.aslinda kimsenin olmaması daha iyi hem bebekle daha iyi iletişim kuruyor Sun hemde basının çaresine bakıyorsun
Günaydın Kızlar,
hep tatil olsa çalışmasak :) o kadar zor oluyor ki son zamanlarda bana
her sabah kalk hazırlan kızımın beslenmesi kahvaltısı giydirmesi koştur koştur. artık eğilip ayakkabımı giyerken zorlanıyorum: hayırlısıyla haftamı tamamlayıp izne ayrılsaydım.
Kizlar bende 9 kilo aldim. Doktor fazla almissin dikkat et dedi :)Bende 8 kilo aldım arkandan geliyorum cnm.
Gunaydin kizlar.calisan annelerede Allah kolaylik versin isleri cok zor
peki kaç kilo ile hamile kalmıştın? mesela ben de 3 tane çatlak oluştu sadece. kiloluyum diye çok çatlamadı gibi geliyor banaKizlar bende 9 kilo aldim. Doktor fazla almissin dikkat et dedi :)
Merhabalar , artık ben de zorlanmaya başladım gece sağdan sola dönerken bile uyanıyorum ve zorlanarak dönüyorum daha şimdiden :) son zamanlarımızda Allah yardımcımız olsun , ben de ikinci dönem bir hafta çalışıp izne ayrılmayı planlıyorum, en iyisi bu güzel günlerimizi dinlenerek tadını çıkararak geçirmek , hamile olmanın da ayrı bir güzelliği var
Senle ben ayni zamanlarda izne ayrilcaz o zaman. Dedigin gbi karanlikta uyanmak iskence aglicam resmen. Hep uyumak istiyorum. Kar tatili falan denk geldi de Allahtan uyudum kizimla bol bolBen de aynı durumdayım canım işe gitmek zor geliyor dinlenmek istiyorum. Hele bir de karanlıkta uyanmak..ayakkabımı giyerken bile zorlanıyorum. 15 tatilden sonra 2-3 hafta daha çalışacam sonra gelsin izinnn
65.5 bucukla hamile kaldim, gecen hafta 74.5 tu. Bu hafta 10kgi tamamlamisimdir belkidepeki kaç kilo ile hamile kalmıştın? mesela ben de 3 tane çatlak oluştu sadece. kiloluyum diye çok çatlamadı gibi geliyor bana
Son 2 ay ozellikle en hizli alinan donemmis ya ondandir uyarisi. Asil simfi basliyor :)Kizlar bende 9 kilo aldim. Doktor fazla almissin dikkat et dedi :)
7 kiloyla bende 3.siradayim galibaBende 8 kilo aldım arkandan geliyorum cnm.
ay senin kaynana beni deli ediyor.Her aşamada ayri bir sorun .Sanki daha oncede farkli mevzulardaki tavrini da konuşmuştuk. Gelip bir de sinirini bozuyorsa hic gelmesin daha iyi. Benimkiler de farkli sehirde.daha ilk kez bebegimiz olacak nasil olur bilmiyorum.Annem zaten yanimda ama esim bizimkilerde gelir diyor. Tabi bizimkiler diyor ya kalabaliklar biraz.kardesleri falanda. Istemiyorum Allah affetsin. Birsz toparlansam da oyle gelseler istiyorum.
65.5 bucukla hamile kaldim, gecen hafta 74.5 tu. Bu hafta 10kgi tamamlamisimdir belkidegerci benim bebekler ikiz ama doktor yine cok diyo suana kadar catlagim olusmadi henuz, lireac aldim onu kullaniyorum. Sag elimde ve kolumda ciddi karincalanma ve uyusma yasiyorum
Cocugu olanlar icin daha da zor.bi yonden iyi olmus kilo almazsinAllah razı olsun canım. hele de evde bir kuzu daha varsa gerçekten yorucu...bu hamilelik o kadar tempolu geçti ki, acaba bebiş nasıl olacak çok merak ediyorum. şöyle sakin geçen bir günüm yok.
Masallah size hem gununde hem tek yumurta hemde normal dogum, tam benim hayalim ama doktor pek mumkun degil diyor bana. Benimkiler tek plesantadan besleniyorlar tehlikeli bir durummus normal dogum icin. Bu arada benimkilerde tek yumurta ikizi ve ikiside kiz :) ben 21. Hafta perinatolog kontrolumde sordum doktora hamilelikten dedi, odem yapmistir vucudun dedi. Bi ilac falanda onermediayy canım grubun tek ikiz annesi sensin. biliyor musun benim de ikizim var tek yumurtayız. ve normal doğumla haftamızda doğmuşuz, hem de 3 er kg. tabii bundan 35 sene önce :) doktor demiş ki anneme, sen bu çocukları neyle besledin :) ama 30 kg almış hamileliğinde geri de vermiş. dert etme, ikizlerin peşlerinden koşturmaktan 1 yılda eski haline dönersin.
cinsiyetleri nedir?
uyuşma konusu ben de 2 aydır var ama sadece sağ ayak parmaklarımın 3 ünde onun dışında yok. doktora da söylemedim hiç. ara ara olduğu için. sen de daha mı sık oluyor?
Canim benimde ikiz kardesim var ama cift yumurta.annem bizi istanbulda evde dogurmus birde.o zamanlar cocuk kacirma olayi cokmus evde yapmis annem.simdi olsa cesaret edemeyizayy canım grubun tek ikiz annesi sensin. biliyor musun benim de ikizim var tek yumurtayız. ve normal doğumla haftamızda doğmuşuz, hem de 3 er kg. tabii bundan 35 sene önce :) doktor demiş ki anneme, sen bu çocukları neyle besledin :) ama 30 kg almış hamileliğinde geri de vermiş. dert etme, ikizlerin peşlerinden koşturmaktan 1 yılda eski haline dönersin.
cinsiyetleri nedir?
uyuşma konusu ben de 2 aydır var ama sadece sağ ayak parmaklarımın 3 ünde onun dışında yok. doktora da söylemedim hiç. ara ara olduğu için. sen de daha mı sık oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?