2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ay senin kaynana beni deli ediyor.Her aşamada ayri bir sorun .Sanki daha oncede farkli mevzulardaki tavrini da konuşmuştuk. Gelip bir de sinirini bozuyorsa hic gelmesin daha iyi. Benimkiler de farkli sehirde.daha ilk kez bebegimiz olacak nasil olur bilmiyorum.Annem zaten yanimda ama esim bizimkilerde gelir diyor. Tabi bizimkiler diyor ya kalabaliklar biraz.kardesleri falanda. Istemiyorum Allah affetsin. Birsz toparlansam da oyle gelseler istiyorum.

Ben de aynı durumdayım canım işe gitmek zor geliyor dinlenmek istiyorum. Hele bir de karanlıkta uyanmak..ayakkabımı giyerken bile zorlanıyorum. 15 tatilden sonra 2-3 hafta daha çalışacam sonra gelsin izinnn

Merhabalar , artık ben de zorlanmaya başladım gece sağdan sola dönerken bile uyanıyorum ve zorlanarak dönüyorum daha şimdiden :) son zamanlarımızda Allah yardımcımız olsun , ben de ikinci dönem bir hafta çalışıp izne ayrılmayı planlıyorum, en iyisi bu güzel günlerimizi dinlenerek tadını çıkararak geçirmek , hamile olmanın da ayrı bir güzelliği var

Gunaydin kizlar.calisan annelerede Allah kolaylik versin isleri cok zor

Allah razı olsun canım. hele de evde bir kuzu daha varsa gerçekten yorucu...bu hamilelik o kadar tempolu geçti ki, acaba bebiş nasıl olacak çok merak ediyorum. şöyle sakin geçen bir günüm yok.

aslında ben de 32.haftada ayrılmayı düşündüm. hala da düşünüyorum. ama çalışabilecek durumda olursam da niye çalışmayayım diyorum. ve bulunduğum yerde tekim. işlerimi öğretmenden devretmeden ayrılırsam zor durumda bırakmış olurum iş yerini. onu da düşünüyorum. uyuma konusu bende de aynı. her döndüğümde uyanıyorum. öyle bir anda kalkamıyorum. daha 10 hafta var :)

Ben de aynı durumdayım canım işe gitmek zor geliyor dinlenmek istiyorum. Hele bir de karanlıkta uyanmak..ayakkabımı giyerken bile zorlanıyorum. 15 tatilden sonra 2-3 hafta daha çalışacam sonra gelsin izinnn
Senle ben ayni zamanlarda izne ayrilcaz o zaman. Dedigin gbi karanlikta uyanmak iskence aglicam resmen. Hep uyumak istiyorum. Kar tatili falan denk geldi de Allahtan uyudum kizimla bol bol

peki kaç kilo ile hamile kalmıştın? mesela ben de 3 tane çatlak oluştu sadece. kiloluyum diye çok çatlamadı gibi geliyor bana
65.5 bucukla hamile kaldim, gecen hafta 74.5 tu. Bu hafta 10kgi tamamlamisimdir belkide gerci benim bebekler ikiz ama doktor yine cok diyo suana kadar catlagim olusmadi henuz, lireac aldim onu kullaniyorum. Sag elimde ve kolumda ciddi karincalanma ve uyusma yasiyorum

bunu mutlaka konuş eşinle. kendi annenin , kız kardeşinin rahatlığı asla kayınvalide ile aynı olamaz.
benim eşim yaptı öyle BİR hata. daha 18 günlüktü kızım, çıktılar geldiler. bi de gelirken yanlarında torun getirdiler. o zaman 4 yaşındaydı çocuk. o kadar kızmıştım ki, evin içi sürekli gürültü. dikişlerim var oturamıyorum, bi de hizmet bekleniliyor. eşime dedim ki ben daha oturamıyorum sen eve çağırıyorsun acelesi mi vardı dedim. o kadar strese girmiştim ki, kaldıkları 3 gün boyunca sütüm yaramadı, kızım hep ağlıyordu ve kusuyordu. gittiler rahatladım.

sana da geleceklerse de kırkın çıkınca gelsinler. bu sefer gelmeyecekler, gelemezler de zaten. öyle bi konu geçerse de direk söyleyeceğim şimdi gelmeyin sonra gelin diye kendim söyleyeceğim.

ayy canım grubun tek ikiz annesi sensin. biliyor musun benim de ikizim var tek yumurtayız. ve normal doğumla haftamızda doğmuşuz, hem de 3 er kg. tabii bundan 35 sene önce :) doktor demiş ki anneme, sen bu çocukları neyle besledin :) ama 30 kg almış hamileliğinde geri de vermiş. dert etme, ikizlerin peşlerinden koşturmaktan 1 yılda eski haline dönersin.

cinsiyetleri nedir?

uyuşma konusu ben de 2 aydır var ama sadece sağ ayak parmaklarımın 3 ünde onun dışında yok. doktora da söylemedim hiç. ara ara olduğu için. sen de daha mı sık oluyor?

Allah razı olsun canım. hele de evde bir kuzu daha varsa gerçekten yorucu...bu hamilelik o kadar tempolu geçti ki, acaba bebiş nasıl olacak çok merak ediyorum. şöyle sakin geçen bir günüm yok.
Cocugu olanlar icin daha da zor.bi yonden iyi olmus kilo almazsinsen tempolu oldugun icin bebiş bol bol uyumustur ins doguncada uyur bol bol

Masallah size hem gununde hem tek yumurta hemde normal dogum, tam benim hayalim ama doktor pek mumkun degil diyor bana. Benimkiler tek plesantadan besleniyorlar tehlikeli bir durummus normal dogum icin. Bu arada benimkilerde tek yumurta ikizi ve ikiside kiz :) ben 21. Hafta perinatolog kontrolumde sordum doktora hamilelikten dedi, odem yapmistir vucudun dedi. Bi ilac falanda onermedi

Canim benimde ikiz kardesim var ama cift yumurta.annem bizi istanbulda evde dogurmus birde.o zamanlar cocuk kacirma olayi cokmus evde yapmis annem.simdi olsa cesaret edemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…