- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Cocugu olanlar icin daha da zor.bi yonden iyi olmus kilo almazsinsen tempolu oldugun icin bebiş bol bol uyumustur ins doguncada uyur bol bol
Masallah size hem gununde hem tek yumurta hemde normal dogum, tam benim hayalim ama doktor pek mumkun degil diyor bana. Benimkiler tek plesantadan besleniyorlar tehlikeli bir durummus normal dogum icin. Bu arada benimkilerde tek yumurta ikizi ve ikiside kiz :) ben 21. Hafta perinatolog kontrolumde sordum doktora hamilelikten dedi, odem yapmistir vucudun dedi. Bi ilac falanda onermedi
Kizlar bir sey soracam.ben düz uzandığım zaman bebekte hareketleniyor tekme atiyor ama dondugun icin mi bilmiyorum karnim agiriyor biraz.acaba rahatsiz mi oluyor yoksa duz uzaninca daha rahat mi haraket ediyor.sizde oluyor mu
Sırt üstü yatınca basliyo hemen hareket etmeye ama ben kötü oluyorum sirt üstü yatinca nerdeyse bayilacak gibi icim bi hos oluyo. Bu aralar hep bi fenalık geliyor oturduğum yerde bileKizlar bir sey soracam.ben düz uzandığım zaman bebekte hareketleniyor tekme atiyor ama dondugun icin mi bilmiyorum karnim agiriyor biraz.acaba rahatsiz mi oluyor yoksa duz uzaninca daha rahat mi haraket ediyor.sizde oluyor mu
yani eşim şu an için pek laftan anlamıyor. Ben o halde kimsenin yaninda rahat edemem zaten. En azindan 40 im cikana kadar birtek annemi istiyorum. Benim dogum nisanin sonu mayisin basi gorunuyor bir hafta sonrasi zaten ramazan. umarim gelemezlerbunu mutlaka konuş eşinle. kendi annenin , kız kardeşinin rahatlığı asla kayınvalide ile aynı olamaz.
benim eşim yaptı öyle BİR hata. daha 18 günlüktü kızım, çıktılar geldiler. bi de gelirken yanlarında torun getirdiler. o zaman 4 yaşındaydı çocuk. o kadar kızmıştım ki, evin içi sürekli gürültü. dikişlerim var oturamıyorum, bi de hizmet bekleniliyor. eşime dedim ki ben daha oturamıyorum sen eve çağırıyorsun acelesi mi vardı dedim. o kadar strese girmiştim ki, kaldıkları 3 gün boyunca sütüm yaramadı, kızım hep ağlıyordu ve kusuyordu. gittiler rahatladım.
sana da geleceklerse de kırkın çıkınca gelsinler. bu sefer gelmeyecekler, gelemezler de zaten. öyle bi konu geçerse de direk söyleyeceğim şimdi gelmeyin sonra gelin diye kendim söyleyeceğim.
cnm bizim bi arkadas etimedde dogum yapmis sezaryanla hemde 2500 tlymis. cok uygun degil mi?ankarada duydugum en uygun fiyat. cokda memnun kalmis. tabi etimesgut tarafi bu taraflara uzak ama hastaneleri gezerken oraya da bir ugruycam bakalimSırt üstü yatınca basliyo hemen hareket etmeye ama ben kötü oluyorum sirt üstü yatinca nerdeyse bayilacak gibi icim bi hos oluyo. Bu aralar hep bi fenalık geliyor oturduğum yerde bile
Evet Ankara özel hastane piyasasina göre cok iyi . Benimde bi arkadasim eryamanda oturuyor oda bana o tarafta bi hastane ve doktor söylemişti kendi doktoruymuş memnun kaldim demisti. Ben ona bi soruyum belkide ayni hastanedir. Benim sıkıntılarımdan dolayi ben mecburen turgut ozala devam edicem ama senin bi mahsurun yok olabilircnm bizim bi arkadas etimedde dogum yapmis sezaryanla hemde 2500 tlymis. cok uygun degil mi?ankarada duydugum en uygun fiyat. cokda memnun kalmis. tabi etimesgut tarafi bu taraflara uzak ama hastaneleri gezerken oraya da bir ugruycam bakalim
Hani derler ya lohusa sendromu diye gercekten de lohusayken insan cok degisik oluyo ya da ben öyleydim o zamanlar kan beynime sıçramış sekilde geziyorumyani eşim şu an için pek laftan anlamıyor. Ben o halde kimsenin yaninda rahat edemem zaten. En azindan 40 im cikana kadar birtek annemi istiyorum. Benim dogum nisanin sonu mayisin basi gorunuyor bir hafta sonrasi zaten ramazan. umarim gelemezler
Düz uzanınca damardan giden kan miktarı azalıyormuş ve oksijen daha zor ulaşıyormuş diye bir şey okudum rahatsız oluyordur belki canım önermiyorlar zaten sırt üstü yatmayı. Gece bazen bende sırt üstü uyanıyorum hemen yan dönüyorum insan ister istemez yatıyor öyle uyuşuncaKizlar bir sey soracam.ben düz uzandığım zaman bebekte hareketleniyor tekme atiyor ama dondugun icin mi bilmiyorum karnim agiriyor biraz.acaba rahatsiz mi oluyor yoksa duz uzaninca daha rahat mi haraket ediyor.sizde oluyor mu
Benim kaynana değişik cnm dışardan coook iyi dersin içine bi gir neler neler valla Dallas gibiler.valla önceden sesimi çıkartmiyordum kadın gerçek yuzunu gosterince bende ona göre davranıyorum ağzının payını veriyorum.geldiklerinde hiç bir faydaları olmuyor ki gelmesin daha iyi.ay senin kaynana beni deli ediyor.Her aşamada ayri bir sorun .Sanki daha oncede farkli mevzulardaki tavrini da konuşmuştuk. Gelip bir de sinirini bozuyorsa hic gelmesin daha iyi. Benimkiler de farkli sehirde.daha ilk kez bebegimiz olacak nasil olur bilmiyorum.Annem zaten yanimda ama esim bizimkilerde gelir diyor. Tabi bizimkiler diyor ya kalabaliklar biraz.kardesleri falanda. Istemiyorum Allah affetsin. Birsz toparlansam da oyle gelseler istiyorum.
Benim doktor hiç birşey söylemedi kilo hakkında gidince bı sorayım bakalım ne diyecek.Kizlar bende 9 kilo aldim. Doktor fazla almissin dikkat et dedi :)
Keşke şöyle bı 13_14 kiloyla bitirsek.bakalim kaç kilo Alicaz7 kiloyla bende 3.siradayim galiba
Zayifmissin demekki oncesinde suanda da iyi gorunuyosun7.5 kilo aldım canım ya
Kizlar nasilsiniz ?
Ben ayrintili ultrason sonucumu yazili almamistim. Sadece previa totalis demislerdi ama kagitta Vasa Previa + Previa Totalis yaziyorHemen netten baktim korkudan ne yapacagimi sasirdim. Previada ben kay kaybetmeye hazirlamistim kendimi. Kan verirler duzelirim demistim ama Vasa Previa da bebek kan kaybediyormus Hatta bir yerde bebekler saglikli da olsa % 75 i kaybediliyormus. Napacagimi sasirdim moralim cok bozuldu. Aksam kendi doktorumla randevum var korku icindeyim su an Bir kac gun once bebek arabasi vs diye uzulmustum su an kendime cok kiziyorum. Dunya mali alinir bir sekilde onemli olan saglikmis. Su an bebegim risk altindaymis Yabanci kaynakli yazilari okudum bunun duzelme ihtimali de yokmus. Misal 40 haftaya saglikli gelinse bile dogum esnasinda bebegin plasenta damari yirtilip kan kaybediyormus Hamile oldugumu bile artik anlayamiyorum her dk birsey olacak korkusu yasiyorum nolcak benim bu halim bilmiyorum
Ayyyyy ikizlerinmi olacak.benimde ikiz kardeşim var çok güzel ya arkadaşa ihtiyaçları olmayacak hep birbirlerine destek olurlar.ben kardeşimle hiç anlaşamazdim sürekli döverdim65.5 bucukla hamile kaldim, gecen hafta 74.5 tu. Bu hafta 10kgi tamamlamisimdir belkidegerci benim bebekler ikiz ama doktor yine cok diyo suana kadar catlagim olusmadi henuz, lireac aldim onu kullaniyorum. Sag elimde ve kolumda ciddi karincalanma ve uyusma yasiyorum
Bide cnm ben bu elde ayakta uyuşmalar ve ağrılar için anwayin magnezyum takviyesini aldım 5 gündür kullanıyorum ağrım filan kalmadı rahat nefes alabiliyorum ve uyuyabiliyorum gece yatmadan alıyorum...bı dene istersen.65.5 bucukla hamile kaldim, gecen hafta 74.5 tu. Bu hafta 10kgi tamamlamisimdir belkidegerci benim bebekler ikiz ama doktor yine cok diyo suana kadar catlagim olusmadi henuz, lireac aldim onu kullaniyorum. Sag elimde ve kolumda ciddi karincalanma ve uyusma yasiyorum
Bende ikizim kuzu çift yumurtamisiniz tek yumurtami??bizde evde doğmuşuz annem ikiz olduğumuzu bile bilmiyormuş.bizde 2.5 kilo doğmuşuz..ayy canım grubun tek ikiz annesi sensin. biliyor musun benim de ikizim var tek yumurtayız. ve normal doğumla haftamızda doğmuşuz, hem de 3 er kg. tabii bundan 35 sene önce :) doktor demiş ki anneme, sen bu çocukları neyle besledin :) ama 30 kg almış hamileliğinde geri de vermiş. dert etme, ikizlerin peşlerinden koşturmaktan 1 yılda eski haline dönersin.
cinsiyetleri nedir?
uyuşma konusu ben de 2 aydır var ama sadece sağ ayak parmaklarımın 3 ünde onun dışında yok. doktora da söylemedim hiç. ara ara olduğu için. sen de daha mı sık oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?