- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Eşim uyanınca gideriz olmadı kuzum gerçi yapacakları birşey de yok ama.Bende öğlen uyursam tuvalet için kalkınca açılıyorum
Çok kötüysen doktora git kuzum kendi kendine geçecek gibi değil bu seneki salgın
Bende öyle dedim antibiyotikle geldim eveEşim uyanınca gideriz olmadı kuzum gerçi yapacakları birşey de yok ama.
Ya ben normalde hiç ilaç kullanmazdım hamilelikte 2 kere antibiyotik kullandım sınırlarımı zorladım iyice. Ateş yok bende allahtan ama hayat kalitemi baya düşürdüBende öyle dedim antibiyotikle geldim eveiçmeyecektim ama ateşim yükseliyor mecbur içiyorum
Canım bir iki yudum soğuk süt iç. Muz da iyi geliyor.Günaydın anneler mide yanmasını azaltan doğal bi öneriniz varmı çok felaket
Canım ben normal öğünlerimi yiyorum. Gün içinde 2-3 muz, pekmezli süt, ceviz, fındık, badem, kuru üzüm vs atıştırıyorum.Kızlar merhabalar hayırlı günler :))
Bende mayıs sonu gibi bebişimi kucağıma alacağım inşallah :)
Sizlerede danışacağım bir konu olacaktı
Yemek düzeniniz nasıl acaba ben öğle yemeğine pek dikkat etmiyorum zaten geç kahvaltı yapıyorum kuruyemiş meyve şeklinde geçiyor.
Akşam yemeği de Allah ne verdiyse :))
Sizlerin özel olarak dikkat ettiği birşey var mı ?
Bende öyle kuzum hiç kullanmam ilaç normalde. Ateş olmaması çok iyi aman dikkat et ilerlemesin grip. Burun tıkanıklığı zor oluyor hık diye kalıyorum yatağa yatıncaYa ben normalde hiç ilaç kullanmazdım hamilelikte 2 kere antibiyotik kullandım sınırlarımı zorladım iyice. Ateş yok bende allahtan ama hayat kalitemi baya düşürdüNe kötü şey şu grip ya
Bende öyle kuzum hiç kullanmam ilaç normalde. Ateş olmaması çok iyi aman dikkat et ilerlemesin grip. Burun tıkanıklığı zor oluyor hık diye kalıyorum yatağa yatınca
Benimde hala bilmeyen anlamaz gibi. Zaten kış ayı kazak mont giyiyoruz yok oluyor :) Yaz olsa anlaşılırdı :)Kızlar göbüşleriniz ne kadar büyüdübenim hamile olduğumu kimse anlamıyor hala
Doğru diyorsun valla kuzum. Ama ben şekersiz süt içemiyorum, yavan geliyor.O Ocimum basilicum canım sütle pekmezi karıştırma birbirinin faydasını yok ediyor onlar :)
Sesimi duydu geldiUyuyor diye düşündüm kuzum kaç gündür öyleydi çünkü akşama doğru geliyor
Korkunun ecele faydası yok kiBende korkuyorum yaeşim gibi 4 kilo olursa doktor bana normal doğum yaptırmaz
Kolay gelsinAz dedikodu yapın biraz yetişemiyorum
Bugün patronumla müdürüm olmadığı için işe geldim ne kadar çok özlemişim çalışmayı ama bu seferde size yetişemiyorum
Dediğin banada mantıklı geldi canımBen de ayni mantiktayim canim. Dolap mecbur aldik. Sonra montessori yatak alicaz. 1-1.5 yasina kdr da o besikte idare ederiz diye umit ediyorum bakalim. Cocuklar zaten kendileri s.o.s veriyorlar her cocuk kendi belirliyor sureci. Biz de o akista napacagimizi daha netlestirirz.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bebeğin bereketiyle gelir tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuzhayırlı cumalar kızlar. rabbim bu güzel günün hürmetine hepimizin yardımcısı olsun. hastalara şifa versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Kızlar kamu kurumunda çalışıyorum, nasipse doğumdan sonra ücretsiz izin almayı düşünüyorum. yavrucuma bakacak kimse yok, çok erken de bakıcıya vermek istemiyorum, ondan 2 yıl kendim bakayım diyorum. eşimin zaten işinde biraz sıkıntı, antrenör olduğu için bulunduğumuz yerde kendi alanında sıkıntı vardı, şu an sadece hakemlik yapıyor. memlekette tekrar işe başlayacaaak, bi yandan iş kaygısı bi yandan evi topluyoruz karnım burnumda taşınacam gibi. aileler hiç destek değil, tek eşim ve ben. inşallah diyorum doğacak masum yavrumun hürmetine rabbim güzel kapılar açar. herkesin türlü türlü derdi var, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bana da dua edin olur mu?
Nirdesin seeenKuzum aynıyım sanırım bi doktora gitmem gerekecek yattığım an hem nefes alamıyorum Zaten yetmiyordu aldığım nefes. Uykuya dalamıyorum dün sinirden ağladım gözlerim yanıyordu artık uyuyamamaktan
İşte geldim burdayımm
Ben hala ayırt edemiyorum yaa
İnşallah kuzum Amin.
Bu sene çok hamile olmasının yanında çokta sorunlu hamilelik var 2019 kötü bir sene olacak bence enerjisiyle hiç iyi başlamadı.
Özet geçeriz diyecem de bende yetişemiyorum kiGeçici olarak işe gittin sanırım kuzu idare et az. Sonra evine geçersin yine :)
Mecbur kullanıyorum kuzum ateşim yükseliyor yoksa. Öksürüğü de kesti sayılır içmesem daha öksürürdüm ben 7 ay sürdüğünü biliyorum.Sorma ya of 2 gündür uyku diye neler çekiyorum. Sen nasıl oldun antibiyotiği kullanmaya mı karar verdin
Bende bal koyuyorum bazen ama pekmezi özellikle koymayın diyorlar kuzum o yüzden söyleyim dedimDoğru diyorsun valla kuzum. Ama ben şekersiz süt içemiyorum, yavan geliyor.
şeker yerine bal reçel pekmez katıyorum. :)
Normalde de yok doktor iç karnın büyüktür diyo ultrasonda görmesem hamileyim demicem yusyuvarlak hamile göbeği hayal etmiştim hep bide bebek iki hafta önde benim göbeğim oturunca katlanıyo hala normal hali gibiBenimde hala bilmeyen anlamaz gibi. Zaten kış ayı kazak mont giyiyoruz yok oluyor :) Yaz olsa anlaşılırdı :)
Canım neden yardımcı olmuyorlar ? Annen kv gelmedi mi yardıma? Bizde taşınacağız annem bana yakın oturmuyor bende yavaş yavaş kolilerim diyorum taşınmada da annem gelir çok zor gerçekten
Canım biz farklı şehirdeyiz, kayınvalidem büyük bir kaza geçirdi eli yok, kayınbabam kanser ondan onlar kendine yetsin başka bir şey istemiyorum. annem de babamla iş yerleri var birlikte çalışıyorlar, kaç kere gel dedim babam bırakmadı bende pes ettim artık. eşim yavaş yavaş kolileri hazırlıyor, bende işten geldikçe biraz destek oluyorum ama pek değil. insan kendi ailesi bile olsa zor gününde görüyor, önce gurbetteyim diye böyle diyordum ama maalesef ben yazın kürtaj dolayısıyla memlekette hastanede 12 gün yatarken bile ailem hiç destek olmadı. para kazanmaları gerek biliyorum ama bazen evlat diyorum hiç mi önemli olmaz. Biz hep dua ediyoruz hayırlı evlat için, şimdi diyorum ki Allahım evladıma hayırlı anne olmayı nasip eyle, aile olmayı nasip eyle. böyle boynu bükük bırakılmak zor çünkü. kız evladı evlendirince sanki gitti daha da ilgilenmeye gerek yok gibi gören ailelerden maalesef
benimki büyüdü bayağı önden değil de yandan daha iyi anlıyorlar, kaban varken anlamıyorlar amaKızlar göbüşleriniz ne kadar büyüdübenim hamile olduğumu kimse anlamıyor hala
Yalnız olmak zordur canım keşke ailen biraz destek olabilse. Taşınma işi ayrıca bi yük zaten toplan yerleş normalde de kolay değil şimdi hamilesin bir de. Yardımcı falan tutsan en azından bu taşınma aralığında ?hayırlı cumalar kızlar. rabbim bu güzel günün hürmetine hepimizin yardımcısı olsun. hastalara şifa versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin. Kızlar kamu kurumunda çalışıyorum, nasipse doğumdan sonra ücretsiz izin almayı düşünüyorum. yavrucuma bakacak kimse yok, çok erken de bakıcıya vermek istemiyorum, ondan 2 yıl kendim bakayım diyorum. eşimin zaten işinde biraz sıkıntı, antrenör olduğu için bulunduğumuz yerde kendi alanında sıkıntı vardı, şu an sadece hakemlik yapıyor. memlekette tekrar işe başlayacaaak, bi yandan iş kaygısı bi yandan evi topluyoruz karnım burnumda taşınacam gibi. aileler hiç destek değil, tek eşim ve ben. inşallah diyorum doğacak masum yavrumun hürmetine rabbim güzel kapılar açar. herkesin türlü türlü derdi var, rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bana da dua edin olur mu?
Geçmiş olsun canım var maalesef işini bilmeyenler
Dahası var kızum baştata dedim ya çook uzun hikaye.
Eşimde artık istemiyor, bende yaşananlar karşısında eşime hakveriyorum.
Çok haklısın canım insanın tek destekçisi eşi yetiyor ❤
Sabah yatarken tekme atıyordu,eşimin elini koydum :)
Eşim dedi ki neden vuruyo şimdi
Bende açıktıda kahvaltı istiyo dedim :)
Açıkır mı hiç diyo
Çok geçmiş olsun canım ilk zamanlar bir tuhaf gelir.
Zamanla alışırsın
Daha sonra gözlük gözündeyken gözlük aramaya başlarsın
LoveAndMarriage kuzum bebek arabanız güzelmiş güle güle kullanmak nasip olsun :)
Sağlam bir ürüne benziyo ne kadara aldılar acaba bir fikrin var mı :)
Kuzum maşallah Eren'inle sana
Ne zaman çıkıyor sonuçların,bir sorun çıkmaz umarım
Çok şükür iyiyiz kuzum
Sen nasılsın minnoşun nasıl
Canım beşik konusunda çok kararsızım.
Araştırmalarım uzun süre kullanılacak beşiklerin senin dediğin gibi kademeli inenler yönünde olması yönünde.
2 yaşına kadar ahşap bir beşik mi alsam yoksa uzun süre kullanılmalı bir beşik mi almalıyım hiç karar veremiyorum
Sepet beşik bir tanıdığımdan hediye gelicek oda kafamı çok karıştırıyor.
6 ay sepet beşik kullanıp daha sonra yer yatağına mı geçiş yapsam hiiiiç bir fikrim yok
Kızlar bizim bildiğimiz grubuzdaki çoğu arkadaşın sorunları var.
Kanaması olan,bebeğinde sağlık sorunu olan,previası olanlarımız,bebeğin gelişiminde sorun olanlar,rahimle ilgili sorunu olanlarımız,şekeri olanlarımız,erken doğum olma ihtimali olan arkadaşlarımız var.
Şu mübarek cuma hürmetine Rabbim cümlemize şifa versin.
Sağ salim sağlıcakla, vaktinde saatinde cümlemize evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Umutsuz olup korkuya teslim olmayın,kendinizi ve bebeklerimizi Allaha emanet edelim.
Kullan kuzum kullan illet birşey öksürük falanMecbur kullanıyorum kuzum ateşim yükseliyor yoksa. Öksürüğü de kesti sayılır içmesem daha öksürürdüm ben 7 ay sürdüğünü biliyorum.
Bir de annemler bizdeydi annemin kanında enfeksiyon çıktı onda da yüksek ateş kemik ağrısı başladı aynı gün hasta olduk önlem amaçlı başlamak istedim Allah korusun ilerlemesin benimki de diye.
Bende bal koyuyorum bazen ama pekmezi özellikle koymayın diyorlar kuzum o yüzden söyleyim dedimafiyet bal şeker olsun şifa olsun miniklerimize yediğimiz içtiğimiz her şey
Olmasa iyi tüm bu tatsızlıklar ama malesef oluyor.teşekkür ederim kuzum evr geldim uyudum hemen baktım kan aldığı yer morarmaya başlamış
Anlatmak istersen dinlerim kuzumAma üzülme maalesef böyle durumlar olabiliyor. İnsan kırılıncada zor toparlıyor. Bizde bundan sonra eşimizle ve gelecek bebeğimizle ailemizi kurup çoğaltıp büyüteceğiz inşallah
Teşekkür ederim kuzumKan uyuşmazlığı için son kez kan verdim :) pazartesi eve hemşire gelecek iğneyi vuracak
Amin canımHepimizin ayrı ayrı sorunları korkuları var. Kimsenin hamileliği dört dörtlük geçmiyormuş. Buda bizim imtihanımız. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sene kimsenin kucağını boş bırakmasın.
@Blankinfinity kuzum geçmiş olsun tekrardan sana. Bir doktora görün sen nolur nolmaz öyle evde bekleme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?