2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende öyle dedim antibiyotikle geldim eve içmeyecektim ama ateşim yükseliyor mecbur içiyorum
Ya ben normalde hiç ilaç kullanmazdım hamilelikte 2 kere antibiyotik kullandım sınırlarımı zorladım iyice. Ateş yok bende allahtan ama hayat kalitemi baya düşürdü Ne kötü şey şu grip ya

Günaydın anneler mide yanmasını azaltan doğal bi öneriniz varmı çok felaket
Canım bir iki yudum soğuk süt iç. Muz da iyi geliyor.
Sık ve az ye, karnın aç durmasın hiç. Benim gibi çok şikayetçiysen; nexium kullanabilirsin. Bebeğe bir zararı yok. Sabah aç karına atıyorsun bir tane.

Canım ben normal öğünlerimi yiyorum. Gün içinde 2-3 muz, pekmezli süt, ceviz, fındık, badem, kuru üzüm vs atıştırıyorum.
Portakal sıkıp içiyorum.
Öyle çok yağlı, çok baharatlı, çok salçalı yemekler yemiyorum.
Ne kadar et, balık yersen o kadar iyi.
Öğlen hiçbirşey yemiyorsan bile, ballı pekmezli süt iç ya da muz filan ye.
Allah'a şükür bebeğimin kilosu 2 hafta önden bile gidiyor. Bende çok kilo almadım. :)

Ya ben normalde hiç ilaç kullanmazdım hamilelikte 2 kere antibiyotik kullandım sınırlarımı zorladım iyice. Ateş yok bende allahtan ama hayat kalitemi baya düşürdü Ne kötü şey şu grip ya
Bende öyle kuzum hiç kullanmam ilaç normalde. Ateş olmaması çok iyi aman dikkat et ilerlemesin grip. Burun tıkanıklığı zor oluyor hık diye kalıyorum yatağa yatınca

Bende öyle kuzum hiç kullanmam ilaç normalde. Ateş olmaması çok iyi aman dikkat et ilerlemesin grip. Burun tıkanıklığı zor oluyor hık diye kalıyorum yatağa yatınca
Sorma ya of 2 gündür uyku diye neler çekiyorum. Sen nasıl oldun antibiyotiği kullanmaya mı karar verdin

Kızlar göbüşleriniz ne kadar büyüdü benim hamile olduğumu kimse anlamıyor hala
Benimde hala bilmeyen anlamaz gibi. Zaten kış ayı kazak mont giyiyoruz yok oluyor :) Yaz olsa anlaşılırdı :)

Uyuyor diye düşündüm kuzum kaç gündür öyleydi çünkü akşama doğru geliyor
Sesimi duydu geldi
Bende korkuyorum ya eşim gibi 4 kilo olursa doktor bana normal doğum yaptırmaz
Korkunun ecele faydası yok ki
Kaç kilo şuanda 4 kilo olur mu diyon
Az dedikodu yapın biraz yetişemiyorum
Bugün patronumla müdürüm olmadığı için işe geldim ne kadar çok özlemişim çalışmayı ama bu seferde size yetişemiyorum
Kolay gelsin
Dediğin banada mantıklı geldi canım
Bende senin yaptığın gibi yapabilirim
Eşimle konuşup bir değerlendirelim duruma göre hareket edelim bizde :)
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bebeğin bereketiyle gelir tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz
Nirdesin seeen
Kötünün enerjisini düşünüp kötüye adapte olma kuzum.
Çok şükür bebeklerimiz kucağımızda olucak Allahın izniyle bu bile iyi bir yıl olacak diye düşünmene sebep olsun

Sorma ya of 2 gündür uyku diye neler çekiyorum. Sen nasıl oldun antibiyotiği kullanmaya mı karar verdin
Mecbur kullanıyorum kuzum ateşim yükseliyor yoksa. Öksürüğü de kesti sayılır içmesem daha öksürürdüm ben 7 ay sürdüğünü biliyorum.
Bir de annemler bizdeydi annemin kanında enfeksiyon çıktı onda da yüksek ateş kemik ağrısı başladı aynı gün hasta olduk önlem amaçlı başlamak istedim Allah korusun ilerlemesin benimki de diye.
Doğru diyorsun valla kuzum. Ama ben şekersiz süt içemiyorum, yavan geliyor.
şeker yerine bal reçel pekmez katıyorum. :)
Bende bal koyuyorum bazen ama pekmezi özellikle koymayın diyorlar kuzum o yüzden söyleyim dedim afiyet bal şeker olsun şifa olsun miniklerimize yediğimiz içtiğimiz her şey

Benimde hala bilmeyen anlamaz gibi. Zaten kış ayı kazak mont giyiyoruz yok oluyor :) Yaz olsa anlaşılırdı :)
Normalde de yok doktor iç karnın büyüktür diyo ultrasonda görmesem hamileyim demicem yusyuvarlak hamile göbeği hayal etmiştim hep bide bebek iki hafta önde benim göbeğim oturunca katlanıyo hala normal hali gibi

Yalnız olmak zordur canım keşke ailen biraz destek olabilse. Taşınma işi ayrıca bi yük zaten toplan yerleş normalde de kolay değil şimdi hamilesin bir de. Yardımcı falan tutsan en azından bu taşınma aralığında ?
Her şey yoluna girer inşallah, bebek kısmetiyle gelir derler :) sağlıkla kucağımıza alalım da onları gerisi halledilir inşallah

Geçmiş olsun canım var maalesef işini bilmeyenler

teşekkür ederim kuzum evr geldim uyudum hemen baktım kan aldığı yer morarmaya başlamış

Anlatmak istersen dinlerim kuzum Ama üzülme maalesef böyle durumlar olabiliyor. İnsan kırılıncada zor toparlıyor. Bizde bundan sonra eşimizle ve gelecek bebeğimizle ailemizi kurup çoğaltıp büyüteceğiz inşallah

Teşekkür ederim kuzum Kan uyuşmazlığı için son kez kan verdim :) pazartesi eve hemşire gelecek iğneyi vuracak

Amin canım Hepimizin ayrı ayrı sorunları korkuları var. Kimsenin hamileliği dört dörtlük geçmiyormuş. Buda bizim imtihanımız. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sene kimsenin kucağını boş bırakmasın.

@Blankinfinity kuzum geçmiş olsun tekrardan sana. Bir doktora görün sen nolur nolmaz öyle evde bekleme..

Kullan kuzum kullan illet birşey öksürük falan

Olmasa iyi tüm bu tatsızlıklar ama malesef oluyor.
Bebeklerimiz gelince işte o zaman tam bir aile olucaz Allahın izniyle ❤

Korktuğun gibi kötü geçmiş inşallah p.tesi
Amin diyorum kuzum güzel duan için ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…