Aşşa yukarı şuan burdada fiyatları o civarda canım :)
Evet canım öyleymiş şimdi araştırırken gördüm bende
Bende yemeğimi yedim uzanıyorum canım annem gelecek oturmaya onu bekliyorum :)Kizlar ne yapiyorsunuz.ben öglen yemegimi yedim uzaniyorum.diyet sayesinde duzenli yemek yiyorum artik
Kızlar birde dun gittigim hastanedeki ebe kesinlikle bebege emzik verme dedi ve ilk dogdugunda sık sık emzir sakin mama verme dedi sutun azcik gelse bile bebege yeter cekirdek kadar midesi dedi.ac oldugunuda sekerine baktir 50 nin altindaysa anlarsin o zaman mama ver dedi.birde dogumda bebek plesantadan ayrilmadan gogsunuze versinler dedi cok onemliymis bu sutun gelmesinide sağlıyormuş
Mart anneleri çantalarını hazırlamış ev temizliğine başlamışlar
darısı başımıza:)Mart anneleri çantalarını hazırlamış ev temizliğine başlamışlar
O temizlik gözümde o kadar büyüyor ki koltuklarim silinecek. odalar degisecek halilar yikatilacak.oy oyAy çok heycanlı ya bizde şubatta başlarız artık Kızlar
Bende okuyunca heyecan yaptımAy çok heycanlı ya bizde şubatta başlarız artık Kızlar
İnşallah canımdarısı başımıza:)
O temizlik gözümde o kadar büyüyor ki koltuklarim silinecek. odalar degisecek halilar yikatilacak.oy oy
Aynen kuzum pahalı ama yapcak birşey yokBir çanta için pahalı oluyor ama maalesef mecbur lazım. Kullanışlı çünkü :)
Biraz daha büyüdüğünde olur ama 2-3 yaş gibi
Mart ortasında temizliğimi yapıcak kayınvalidemMart anneleri çantalarını hazırlamış ev temizliğine başlamışlar
Hic verme dedi ebe.senin memene alissin daha cok icer dedi.kardesimde vermedi hep emdi bebek.hem gaza sebep oluyormuşBende yemeğimi yedim uzanıyorum canım annem gelecek oturmaya onu bekliyorum :)
Ben emzik vereceğim ama doğar doğmaz değil 2 hafta falan sonra :)
Uff ev temizligi var birdeMart anneleri çantalarını hazırlamış ev temizliğine başlamışlar
Aynen benimde bu islerim var.bebisler temiz eve gelsinler dimiO temizlik gözümde o kadar büyüyor ki koltuklarim silinecek. odalar degisecek halilar yikatilacak.oy oy
Aynen kuzum pahalı ama yapcak birşey yok
Bir ara bu çanta 50tlye düşmüş o ara kaçırmışım,belki şubat indiriminde düşer diye dört gözle bekliyom
İlk etapta bebekler uyurken dönüyolar mı acaba
Mart ortasında temizliğimi yapıcak kayınvalidemçanta hazırlamayı şubatta düşünüyorum
Hic verme dedi ebe.senin memene alissin daha cok icer dedi.kardesimde vermedi hep emdi bebek.hem gaza sebep oluyormuş
Benim de annem gelicek yapacak temizliği, 2 hafta sonrada kıyafetleri yıkayıp ütülemeye gelicek kız kardeşim de yerleştirir bende otururum her zamanki gibiBen yapnayacağım annem yapacak temizliği sağ olsun
Kıyafetleri falan yıkayıp ütüleyecek sağ olsun
Bende oturduğum yerden katlar yerleştirim artık
İlk aylarda kullanmasam bile dönmeye başlayınca kullanayım olmazsa kuzumBilmiyorum canım dönmüyorlardır ama 4-5 aylık olunca tehlike ben hiç kullanmayacağım ama istersen ilk aylar kullanabilirsin
Değişiyor canım abim ben küçük kardeşim hem emdik hem emzik kullandık sorun olmadı :) etrafımda arkadaşlarımın çoğu hem emziriyor hem emzik veriyor. Memeye ilk günler alıştırdıktan sonra bir sakıncası yok yani banada öyle dendi bir ebe tarafından. Herkes farklı düşünüyor. Birazda kendimiz seçmek zorundayız. Ben şahsen emzik vermek istiyorum kendi irademle :))
Oooh planlar yapılmışAynen kuzum pahalı ama yapcak birşey yok
Bir ara bu çanta 50tlye düşmüş o ara kaçırmışım,belki şubat indiriminde düşer diye dört gözle bekliyom
İlk etapta bebekler uyurken dönüyolar mı acaba
Mart ortasında temizliğimi yapıcak kayınvalidemçanta hazırlamayı şubatta düşünüyorum
Var valla halılar koltuklar bütün evUff ev temizligi var birde
Aynen benimde bu islerim var.bebisler temiz eve gelsinler dimi
Uff ev temizligi var birde
Aynen benimde bu islerim var.bebisler temiz eve gelsinler dimi
Ben de dün buna çok benzeyen bir çanta gördüm e bebekte 130 lira civarı ama işçiliği sapları falan hiç hoş değildi senin aldığın kaliteli duruyor gayet canım güle güle kullanBir çanta için pahalı oluyor ama maalesef mecbur lazım. Kullanışlı çünkü :)
Biraz daha büyüdüğünde olur ama 2-3 yaş gibi
Benden önce eşim yaptı planıOooh planlar yapılmış
3-4 ay kendileri dönemiyorlarmış kuzum :)
Var valla halılar koltuklar bütün evgüzel hazırlıklar
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz sağ salim güzel günleri görürüz❤Kizlar yorumlarinizi okudum da cok heyecanli zamanlar Allahim insallah saglikla atlatmayi kucagimiza saglikla almayi nasip eder. Benim temizlik olayim cok karisik olacak. Simdi iki kisiyiz ve kis mevsimi diye odada oturuyorduk, bir odayi da kiler gibi kullaniyorduk. Subat sonu gibi oturdugumuz odayi bosaltip kizimin odasi yapacagiz. Burdaki koltuk takimim gul kurusuydu bir tane ikiliyi odada birakacagiz, bebegin yatagini dolabini koyacagiz kalan koltuklari da kiler gibi kullandigimi odaya alacagiz orasi da kafa dinleme odasi olacak haliyle salonu acip salonda oturmaya baslayacagiz. Camlarin, kapilarin silinmesi lazim ama annene yaptirmak istemiyorum. Kalp hastasi ona kiyamiyorum. Hastalanirsa vicdan azabi cekerim. O bebegin kiyafetlerini yikar olmazsa buyuk temizlik icin yardimci birini bulurum. Rabbim insallah o gunleri saglikla gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?