2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aşşa yukarı şuan burdada fiyatları o civarda canım :)

Evet canım öyleymiş şimdi araştırırken gördüm bende

Bir çanta için pahalı oluyor ama maalesef mecbur lazım. Kullanışlı çünkü :)

Biraz daha büyüdüğünde olur ama 2-3 yaş gibi

Bende yemeğimi yedim uzanıyorum canım annem gelecek oturmaya onu bekliyorum :)

Ben emzik vereceğim ama doğar doğmaz değil 2 hafta falan sonra :)

O temizlik gözümde o kadar büyüyor ki koltuklarim silinecek. odalar degisecek halilar yikatilacak.oy oy

Ben yapnayacağım annem yapacak temizliği sağ olsun
Kıyafetleri falan yıkayıp ütüleyecek sağ olsun
Bende oturduğum yerden katlar yerleştirim artık

Aynen kuzum pahalı ama yapcak birşey yok
Bir ara bu çanta 50tlye düşmüş o ara kaçırmışım,belki şubat indiriminde düşer diye dört gözle bekliyom

İlk etapta bebekler uyurken dönüyolar mı acaba
Mart anneleri çantalarını hazırlamış ev temizliğine başlamışlar
Mart ortasında temizliğimi yapıcak kayınvalidem çanta hazırlamayı şubatta düşünüyorum

Bilmiyorum canım dönmüyorlardır ama 4-5 aylık olunca tehlike ben hiç kullanmayacağım ama istersen ilk aylar kullanabilirsin

Hic verme dedi ebe.senin memene alissin daha cok icer dedi.kardesimde vermedi hep emdi bebek.hem gaza sebep oluyormuş

Değişiyor canım abim ben küçük kardeşim hem emdik hem emzik kullandık sorun olmadı :) etrafımda arkadaşlarımın çoğu hem emziriyor hem emzik veriyor. Memeye ilk günler alıştırdıktan sonra bir sakıncası yok yani banada öyle dendi bir ebe tarafından. Herkes farklı düşünüyor. Birazda kendimiz seçmek zorundayız. Ben şahsen emzik vermek istiyorum kendi irademle :))

Ben yapnayacağım annem yapacak temizliği sağ olsun
Kıyafetleri falan yıkayıp ütüleyecek sağ olsun
Bende oturduğum yerden katlar yerleştirim artık
Benim de annem gelicek yapacak temizliği, 2 hafta sonrada kıyafetleri yıkayıp ütülemeye gelicek kız kardeşim de yerleştirir bende otururum her zamanki gibi

İlk aylarda kullanmasam bile dönmeye başlayınca kullanayım olmazsa kuzum
Kenarlara çarpma ihtimali var çünkü

Oooh planlar yapılmış
3-4 ay kendileri dönemiyorlarmış kuzum :)
Uff ev temizligi var birde

Aynen benimde bu islerim var.bebisler temiz eve gelsinler dimi
Var valla halılar koltuklar bütün ev güzel hazırlıklar

Ben de dün buna çok benzeyen bir çanta gördüm e bebekte 130 lira civarı ama işçiliği sapları falan hiç hoş değildi senin aldığın kaliteli duruyor gayet canım güle güle kullan

Kizlar yorumlarinizi okudum da cok heyecanli zamanlar Allahim insallah saglikla atlatmayi kucagimiza saglikla almayi nasip eder. Benim temizlik olayim cok karisik olacak. Simdi iki kisiyiz ve kis mevsimi diye odada oturuyorduk, bir odayi da kiler gibi kullaniyorduk. Subat sonu gibi oturdugumuz odayi bosaltip kizimin odasi yapacagiz. Burdaki koltuk takimim gul kurusuydu bir tane ikiliyi odada birakacagiz, bebegin yatagini dolabini koyacagiz kalan koltuklari da kiler gibi kullandigimi odaya alacagiz orasi da kafa dinleme odasi olacak haliyle salonu acip salonda oturmaya baslayacagiz. Camlarin, kapilarin silinmesi lazim ama annene yaptirmak istemiyorum. Kalp hastasi ona kiyamiyorum. Hastalanirsa vicdan azabi cekerim. O bebegin kiyafetlerini yikar olmazsa buyuk temizlik icin yardimci birini bulurum. Rabbim insallah o gunleri saglikla gosterir

Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz sağ salim güzel günleri görürüz❤
Annene çok geçmiş olsun canım,yardımcı çok iyi olur.
Eşyaları taşıma işinide eşin evdeyken yapar sana ufak tefek işler kalmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…