2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim de annem gelicek yapacak temizliği, 2 hafta sonrada kıyafetleri yıkayıp ütülemeye gelicek kız kardeşim de yerleştirir bende otururum her zamanki gibi

Oh en güzeli canım :)) zaten ağırlaşmaya başladık artık yardıma ihtiyacımız var

İlk aylarda kullanmasam bile dönmeye başlayınca kullanayım olmazsa kuzum
Kenarlara çarpma ihtimali var çünkü

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap kuzum
Ben zaten anne yanı beşiği alacağım için gerek kalmyor :)

Ben de dün buna çok benzeyen bir çanta gördüm e bebekte 130 lira civarı ama işçiliği sapları falan hiç hoş değildi senin aldığın kaliteli duruyor gayet canım güle güle kullan

Teşekkür ederim canım :) bu modelden instagramda görmüştüm türkiyede satıcıları vardı

Erken yapanlar olmus desene.bizim gruptada marta yapanlar olur buyuk ihtimal
Eğer sezeryan olursam ki; öyle olacak gibi. Benim Mart sonuna dek geliyor kuzum. Son regl tarihine göre; Nisan'ın ilk haftası çıkıyor. Bugün 30+4 oldum.. :)
Doktor net bir tarih vermedi henüz.

Kizlar selamlar bugun Kizcemizi gormeye gittik bir poz verdi ki sormayin esniyordu bi de hahahh
Bu arada dogum tarihleri konusulmus ben de doktora sormustum gittigimizde tahmini olarak ne zaman olur diye nisan ayina kalmaz mart sonu gibi olur dedi 25-26 mart falan dedi de o tarihte 38. Haftamda oluyorum erken degil mi ya ne dusunuyosunuz?
Bana cok erken ve gereksiz geldi 39 hafta gibi doguma alinsam daha mantikli gibi hem biraz daha buyumus olur nisantosum da ele avuca gelir

2. Bebelerde 38de yapmıyorlar mıydı kuzu belki ondandır emin değilim ama. İlk olsa belki beklerlerdi.
A April wind kuzu neredesin yoksun bugün
Heyyoo
Öğlen uyanıp bir daha uyumuşum eşim dalga geçiyor evde bana sesleniyormuş bi bakmış uyuyorum

2. Bebelerde 38de yapmıyorlar mıydı kuzu belki ondandır emin değilim ama. İlk olsa belki beklerlerdi.

Heyyoo
Öğlen uyanıp bir daha uyumuşum eşim dalga geçiyor evde bana sesleniyormuş bi bakmış uyuyorum
Birkaç gün uyumadın ya rahatladıysan şimdi uykuya verdin kendini
Banu çiftçinin programında gebelik çizelgesi var oraya göre tam 5 Nisanda 38+0 oluyorum.
5-10 arası tahmini (bir aksilik olmazsa inşallah) benim doğumum olacak diye düşünüyorum.
E bişey kalmamış ya

Birkaç gün uyumadın ya rahatladıysan şimdi uykuya verdin kendini

E bişey kalmamış ya
Evet şimdi daha rahat uyuyorum valla kuzu.
Birşey kalmadı deme panik oluyorum yeminle
Görümcem zaten geçen nerde kalıcaz konularına girdi içim bunaldı daha o konular var içim şişiyor açılınca

Evet şimdi daha rahat uyuyorum valla kuzu.
Birşey kalmadı deme panik oluyorum yeminle
Görümcem zaten geçen nerde kalıcaz konularına girdi içim bunaldı daha o konular var içim şişiyor açılınca
Yavaş yavaş ayarlanır kuzum stres yapma kendine :)

Konuşulmadığı sürece stres yapmıyorum ama kaçış yok Sen napptın iyileştin mi kuzu
Daha iyiyim kuzum şükür. Kuru öksürük kaldı biraz da burnum tıkanıyor arada :) antibiyotik bitene kadar onlar da geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…