2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum
Fındık kızın güle güle yatsın kuzum içinde :)
Çok ağlamasın mışıl mışıl uyusun
Buda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim

sizden sakladım ikiz olacak benim yani 102 kg yum olsun o kadar şişliğim

Eki Görüntüle 2243389
Maşalkah kızlar göbüşlerinizede bebişlerinizede
Benim göbükte aldı başını gidiyor yerden kalkarken falan eşim elimi tutuyor bide dalga geçiyo üstüne pek hoşuma gidiyor
Ailecek psikopatız heralde

Bu da benim 34 haftalık gobusum... 1 hafta onceki
Maşallah göbüşede içindeki bebişede
Vayy birde hastane hatırası
Burda daha büyük çıkmış sanki göbüş,katraja popo girmediğinden heralde

O kadar inceleme kız tövbe
O değilde yorum yapıp karşılaştıracağına kaldır totişi bi resim at bakıyım sende
Yavriii göze yasak mı var
Fotoğraf şorda durakoysun bi oturduğum yerden kalksam ilk işim wcye gitmek ona bile üşeniyom

Sağol canım, bizimki daha temizlenir kuzum yarın misafir gelecek ya onun temizliği bu Halıları falan yıkamaya vericez sonra tekrar büyük temizlik
Bana döndü gibi geliyor benimki kuzum ama annem de hala yan duruyor gibi üstü boş karnının enine duruyor dedi yarın belli olacak bakalım

Söylemesi ayıp benim totodan 5 kisilik toto çıkar heralde .Berbat bi durum

Sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ❤
Teşekkür ederiz canım
Bu ilacı kuzum tüp bebek aşılama dahil birçok defa verdiler.
İlk defa oral kullanıldığını duydum
Yan etkileri vajinalde pek çıkmıyor diye genelde vajinal kullanılıyor ama asıl oral üretilmiş bi ilaç canım
Güle güle kullanın canım. Çok güzelmiş :))
Teşekkür ederiz canım

Kızzz kocccaman maşallah size
Kilo olarakta aynı gidiyoduk benim popo niye çıktıki

Teşekkürler canım hadi senden de bi foto bekliyoruz LoveAndMarriage BellaCiao Kemence sizden de kızlar
Kuzum bu dönemlerde dönme olayı belli olmuyormuş başaşağı duran bebek bile 39. Haftada dönebilirmiş o yüzden bence şimdi hiç odaklanmayalım o noktaya ben hep hayırlısını diliyorum allahtan benim kız en son baş aşağıydı ama belli olmaz dedim ya her şey yolunda gitsin de önemli değil artık kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…