Abboo senin hem yarın kontrol hemde misafir düşününce bile içim sıkıldıSağol canım, bizimki daha temizlenir kuzum yarın misafir gelecek ya onun temizliği buHalıları falan yıkamaya vericez sonra tekrar büyük temizlik
Bana döndü gibi geliyor benimki kuzum ama annem de hala yan duruyor gibi üstü boş karnının enine duruyor dediyarın belli olacak bakalım
O iş taamKalk kalk üşenme Wc önemli
Bir toto mağduru dahaSöylemesi ayıp benim totodan 5 kisilik toto çıkar heralde .Berbat bi durum
Doğrudur canım ilk defa duydum ama senin için en faydalısı oral kullanmaksa o şekilde kullanTeşekkür ederiz canım ☺
Yan etkileri vajinalde pek çıkmıyor diye genelde vajinal kullanılıyor ama asıl oral üretilmiş bi ilaç canım
Teşekkür ederiz canım ☺
Devam et canım içeriğinde kimyasal olan yağlardan bile daha etkiliMaşallah canım❤❤
Sizede maşallah canım❤❤
Bir ara denedim sonra bıraktım vallah
Her zaman demiştirim kuzum önemli olan önce sağlık gerisinin hiç önemi yok sağ salim sağlıcakla gelsinlerde vajinal sezeryan hiç önemli değil. Sadece insan alışıyor normale veya sezeryana hopp sonra değişiyor tekrar alışma sürecine giriyor. Vajinal diye beklenirken son anda sezeryana dönen bile çoookTeşekkürler canım hadi senden de bi foto bekliyoruzLoveAndMarriage @BellaCiao @Kemence sizden de kızlar
Kuzum bu dönemlerde dönme olayı belli olmuyormuş başaşağı duran bebek bile 39. Haftada dönebilirmiş o yüzden bence şimdi hiç odaklanmayalım o noktaya ben hep hayırlısını diliyorum allahtan benim kız en son baş aşağıydı ama belli olmaz dedim ya her şey yolunda gitsin de önemli değil artık kuzum
Maşallah canım kızınla sana ❤Bu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken)
Sorma kuzum misafiri düşünüyorum bendeAbboo senin hem yarın kontrol hemde misafir düşününce bile içim sıkıldı
Hepimizde dert aynı desene :)
Hıçkırık ne taraftan geliyo kuzu dikkat ettin mi
O iş taam
Bir toto mağduru daha
Hoşgeldin canım atamıza :))
Göbük giderde totoş nolcek ya
Doğrudur canım ilk defa duydum ama senin için en faydalısı oral kullanmaksa o şekilde kullan
Alluuuu kafama sanki koca kaya geldiTopiğin hatunları valla taş taşşş
Maşallah hepinize
resim atmayanları ise esefle kınıyorum
Şimdiden bol bol kolay gelsin sana :)Sorma kuzum misafiri düşünüyorum bende
Hıçkırık sol tarafa geçti ama bazen altta bazen yanda hissediyorum kuzum, akşam da en son sağ altta hissettim. Dönüp duruyor galiba anlamadım ki
Sağol kuzumŞimdiden bol bol kolay gelsin sana :)
Yandan geliyosa kelle yukardadır
Ben bile bugün gördüğüm halde hıçkırığı altta hissettim ne oluyoz moduna girdim
Aman yarabbi tütü tüüüü kırk bir kere maşallahEki Görüntüle 2243500
Bu da biiiiz ❤
aranizda ki tek tosbaa benim galiba. piskolocimi bozdunuzEki Görüntüle 2243500
Bu da biiiiz ❤
Tesekkur ederiz canm. Senden de bekliyoruz foto. Unuttuk sanmaDevam et canım içeriğinde kimyasal olan yağlardan bile daha etkili
Her zaman demiştirim kuzum önemli olan önce sağlık gerisinin hiç önemi yok sağ salim sağlıcakla gelsinlerde vajinal sezeryan hiç önemli değil. Sadece insan alışıyor normale veya sezeryana hopp sonra değişiyor tekrar alışma sürecine giriyor. Vajinal diye beklenirken son anda sezeryana dönen bile çoook
Maşallah canım kızınla sana ❤
Takımında güzelmiş güle güle giyersin inşallah :)
Gıız çorap giy ayağına üşütecen heeEki Görüntüle 2243500
Bu da biiiiz ❤
MaşallaaahhhBu da geçen hafta minigimle ben teyzeleri, aldigim lohusa pijamayi bi deneyim derken)
Aklıma kazınıyorsun yapmaaaAman yarabbi tütü tüüüü kırk bir kere maşallah
A April wind fitlik elden gitmiş 1.sırayı kaptırmışın
İkinizi bir birinize düşüreyimde benim foto arada kaynasın
Aman yarabbi tütü tüüüü kırk bir kere maşallah
A April wind fitlik elden gitmiş 1.sırayı kaptırmışın
İkinizi bir birinize düşüreyimde benim foto arada kaynasın
Boydan kurtarıyorum galibaaranizda ki tek tosbaa benim galiba. piskolocimi bozdunuz
Normalde hep çoraplıyım dışarıdan gelince çektim bunu çorap değişikliği aşamasındaGıız çorap giy ayağına üşütecen hee
Maşallah maşallah sizede
Göbüşün normal bence ne yukarda ne de aşağıda kuzu
Çok biliyon sen deseydin.Normalde hep çoraplıyım dışarıdan gelince çektim bunu çorap değişikliği aşamasında
Eşimin teyzesi dün karnın iyice düşmüş doğuracak gibisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?