2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kötü olmuş o kuzum ya inşallah bulursun iyi bir doktor
Senin yürüyüşler işe yarayacak canım ideal kilonda bitirirsin inşallah :)

Çok geçmiş olsun, bi atlatsaydı hastalığı niye bu kadar uzun sürdü ki iyileşir inşallah en kısa zamanda

Sende bendensin bebek haftasından önde gidiyor şuan 15 haftamiz bitti ve ben 3 kilo aldım .buda göbeğim son haftalarda devasa büyük oluyor.

Eklentiler

• IMG_20181108_115407965.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 54
Çok geçmiş olsun, bi atlatsaydı hastalığı niye bu kadar uzun sürdü ki iyileşir inşallah en kısa zamanda
Sağol canım ama alerjik astım bronşit maalesef hemen geçecek bişey değilmiş 7 8 yaşına kadar devam edebilirmiş. Yapmamız gereken çok dikkat etmek. Hazır gıdalardan uzak tutmak vs. Ne yapacağımızı bilemedik bizde. Beslenmesine dikkat ediyoruz vitaminlerle destek oluyoruz. Jimnastiğe yazdırmıştım ama kaydını sildirdik. Ama kreşe gitmek zorunda kreşe gittiği sürecede sık sık hastalanıyor işte. Zaten kreşe başlamadan önce bronşit nedir bilmiyorduk ((

Kıyamam yaa yeğenime de öyle olmuş zatürreye çeviriyormuş neredeyse Allah korusun o da kreşe başladığından beri hasta tam düzeliyor gibi oluyor tekrar başa dönüyor. Doğru diyorsun kreşe gitmek zorunda tabi. İyileşir inşallah minikler sende dikkat et kendine bu arada bebeğini de düşün, zor tabi uykusuzluk falan düzenin de bozulur şimdi. Kısa zamanda atlatırsınız bu süreci inşallah

İlk hamileliğinde de böyle miydi canım ?
Aynen. Böyleydim cnm doğum sonrası bir sene göbeğinde mücadele veriyorum gitmesi için.plates yapıyorum ebru şanlıyi takip ederek makas hareketiyle eritebilmistim.4 yıl oldu doğum yapalı yoktu göbeğim işte tekrardan başladık.allah hepimizin yardımcısı olsun.arkadaslar üzülüyorlar göbekleri çıkmıyor diye ama çok büyük olmasındansa küçük olmasını tercih ederdim gerçekten çok ama çok zor büyük karınla dolanmak.

Anladım canım, bebeklerimiz iyi olsun da önemli olan o tabi. Vücudun yapısıyla ilgili anlaşılan.

Bu arada kızlar aliexpresste, o attığım nar çanta 11.11 indirimde 18 dolara geliyor. Lequeen markası..
Feedbackler ve fotoğraflar çok güzel gözüküyor. Zaten instagramdakilerin çoğuda üstüne kar koyup getirtiyor yurt dışından. Ben sanırım alıcam bir delilik yapıp

Bu arada ankarada olan arkadaşlardan ayrıntılı ultrason ile ilgili bilgi alabilirim doktor ve ücret bakımından
Eyüp ekici canim, 450 tl, bi hafta önceden randevunu veriyor, okudunmu bilmiyorum ama benim ultrasonda gorulenlerden dolayı ona gidicem, bide ali ipek var var ondan randevu kolay alınıyor mu ücreti nedir bilmiyorum, fetal dna sonucum insallah bu hafta çıkacak zaten bisey çıkarsa ayrintiliyida gerek kalmayacak

Ya yiyememekte zor çok iştahlı olmakta zor. Bende kocaman göbüşlülere özeniyordum ama çok zor olacağını tahmin ediyorum artık. Yüzüstü yatamamak bile beni derinden etkiliyor şu sıralar
Henuz yatma seklime etki edemiyor gobegim ama hep uykusuzluk bekliyo onu biliyorum

Daha uygun biryerler lazım malum yol masrafı vs olacak üstüne. Gerçi Ankara olması şart değil ama bilgim olsun diye sordum bekli içime sinen olur, teşekkür ederim. Sonuçlar güzel çıkar inşallah kendine stres yapma sonucu görene kadar hatırlıyorum yazdıklarını canım okumuştum

Özelde uygunu varmi bilmiyorum Canım, atatürk hastanesinde bi isim vermişti doktorum ama aklımdan cıktı, iyi bir doktor demişti

Özelde uygunu varmi bilmiyorum Canım, atatürk hastanesinde bi isim vermişti doktorum ama aklımdan cıktı, iyi bir doktor demişti
Bu arada eyüp ekici ye ben ilk gebeligimde de gittim, 5 bilemedin 10 dakikadan fazla surmez, insan hayal kırıklığını uğruyor, fakat bir anamoli varsa mutlaka görüyor,yani saglikliysa bebek çok uğraşmaz orasını burasını göstermekle, çok ünlü bir doktordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…