- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kötü olmuş o kuzum ya inşallah bulursun iyi bir doktorMalesef ki burada ayrıntılı ultrason yapan yokmuş tahminlerim boşa çıktı çevre illere gönderiyorlarmış çok şaşırdım. Perinatoloji uzmanı olmadığını biliyordum ama en azından radyolog yapıyordur diye düşünmüştüm. Kardeşime de yapılıp yapılmadığını hatırlamıyordum yapılsa hatırlarmışım demek ki :) Ben araştırma sürecine giriyorum vakit kaybetmeden öğreneyim çevre illeri araştırayım. Doktorumun duruma göre yönlendiriyoruz deme sebebi buymuş demek ki. Sakıncalı görürlerse hop başka ile yallah çok ilginç :)
Senin yürüyüşler işe yarayacak canım ideal kilonda bitirirsin inşallah :)Tünaydın kızlar
Dün gece geç yatınca ve o kadar yorulunca ancak kahvaltı yaptık ama ev uçuyor şuançayımı içip evi toplicam süpürürüm bugunlük yeter.
Kilo almayan arkadaşlarım ne güzel bir dert bubende istiom ben aldım ve inşallah ideal kiloda tamamlarım maksimum 12 kiloda şuan için iyi gidiyorum yürüyüşlere de başladım ama hamilelik olunca irade sıfır bende özellikle ekmek ve türevleri aşeriyorum ama çok sınırlı yiyorum.
Çok geçmiş olsun, bi atlatsaydı hastalığı niye bu kadar uzun sürdü kiEşlerde yardım etmezse ne yaparız bilmem. İyi yapmışın ne güzel mutlu olmuş eşinde. Benim eşiminde Doğum günü 1 Ocak. Yılbaşına arkadaşlarımızı çağırırdım genelde Doğum günü pastası da yapardım ama bu yıl yapamam sanırım
Sağol buarada. Aslında kızımın bi zararı olmaz bana sakindir genel olarak ama kreşe başladığından beri hasta. Alerjik bronşit çıktı başımızaiyi gidiyordu doktorumuz da 20 Kasım’a çağırmıştı hatta bi daha ki kontrolü için ama dün çok kötü oldu. Zaten kötü olursa bekleme getir demişti doktorumuz bende yarına randevu aldım. Çocuk göğüs ve alerji kliniğine randevu isticem artık. Zaten ben istemesemde o gönderecek sanırım. Eskişehir yolu göründü bize artık.
Sende bendensin bebek haftasından önde gidiyor şuan 15 haftamiz bitti ve ben 3 kilo aldımAy kilo almadım diye uzulenler mi var burda.şaka yapıyorsunuz galiba
Ne güzel ya ben 4 kilo aldım hatta 5 e doğru gidiyorum başta kilo almamak en iyisi zaten son zamanlarda ayda maksimum 2 ve ya 3 kilo aliniyor.takmayin gurur duyun kendinizle
Maşallah kocaman olmuş göbüşSende bendensin bebek haftasından önde gidiyor şuan 15 haftamiz bitti ve ben 3 kilo aldım.buda göbeğim son haftalarda devasa büyük oluyor.
Oldu cnm oldu valla son haftaları düşününce gözüm korkuyor oturamiyorum kalkamıyorum.uyuyamiyorum doğum sonrası inan yeniden doğmuş gibi oluyorum.Maşallah kocaman olmuş göbüş
İlk hamileliğinde de böyle miydi canım ?Oldu cnm oldu valla son haftaları düşününce gözüm korkuyor oturamiyorum kalkamıyorum.uyuyamiyorum doğum sonrası inan yeniden doğmuş gibi oluyorum.
Sağol canım ama alerjik astım bronşit maalesef hemen geçecek bişey değilmiş 7 8 yaşına kadar devam edebilirmiş. Yapmamız gereken çok dikkat etmek. Hazır gıdalardan uzak tutmak vs. Ne yapacağımızı bilemedik bizde. Beslenmesine dikkat ediyoruz vitaminlerle destek oluyoruz. Jimnastiğe yazdırmıştım ama kaydını sildirdik. Ama kreşe gitmek zorundaÇok geçmiş olsun, bi atlatsaydı hastalığı niye bu kadar uzun sürdü kiiyileşir inşallah en kısa zamanda
Kıyamam yaa yeğenime de öyle olmuş zatürreye çeviriyormuş neredeyse Allah korusunSağol canım ama alerjik astım bronşit maalesef hemen geçecek bişey değilmiş 7 8 yaşına kadar devam edebilirmiş. Yapmamız gereken çok dikkat etmek. Hazır gıdalardan uzak tutmak vs. Ne yapacağımızı bilemedik bizde. Beslenmesine dikkat ediyoruz vitaminlerle destek oluyoruz. Jimnastiğe yazdırmıştım ama kaydını sildirdik. Ama kreşe gitmek zorundakreşe gittiği sürecede sık sık hastalanıyor işte. Zaten kreşe başlamadan önce bronşit nedir bilmiyorduk ((
Aynen. Böyleydim cnm doğum sonrası bir sene göbeğinde mücadele veriyorum gitmesi için.plates yapıyorum ebru şanlıyi takip ederek makas hareketiyle eritebilmistim.4 yıl oldu doğum yapalı yoktu göbeğim işte tekrardan başladık.allah hepimizin yardımcısı olsun.arkadaslar üzülüyorlar göbekleri çıkmıyor diye ama çok büyük olmasındansa küçük olmasını tercih ederdim gerçekten çok ama çok zor büyük karınla dolanmak.İlk hamileliğinde de böyle miydi canım ?
Anladım canım, bebeklerimiz iyi olsun da önemli olan o tabi. Vücudun yapısıyla ilgili anlaşılan.Aynen. Böyleydim cnm doğum sonrası bir sene göbeğinde mücadele veriyorum gitmesi için.plates yapıyorum ebru şanlıyi takip ederek makas hareketiyle eritebilmistim.4 yıl oldu doğum yapalı yoktu göbeğim işte tekrardan başladık.allah hepimizin yardımcısı olsun.arkadaslar üzülüyorlar göbekleri çıkmıyor diye ama çok büyük olmasındansa küçük olmasını tercih ederdim gerçekten çok ama çok zor büyük karınla dolanmak.
ben devlete gidiyorum ayrıntılıyı da gittiğim hastane yapacak mutlaka özel olan yerler vardır ama benim bi bilgim yok maalesefBu arada ankarada olan arkadaşlardan ayrıntılı ultrason ile ilgili bilgi alabilirim doktor ve ücret bakımından
yinede teşekkür ederim canımben devlete gidiyorum ayrıntılıyı da gittiğim hastane yapacak mutlaka özel olan yerler vardır ama benim bi bilgim yok maalesef
Eyüp ekici canim, 450 tl, bi hafta önceden randevunu veriyor, okudunmu bilmiyorum ama benim ultrasonda gorulenlerden dolayı ona gidicem, bide ali ipek var var ondan randevu kolay alınıyor mu ücreti nedir bilmiyorum, fetal dna sonucum insallah bu hafta çıkacak zaten bisey çıkarsa ayrintiliyida gerek kalmayacakBu arada ankarada olan arkadaşlardan ayrıntılı ultrason ile ilgili bilgi alabilirim doktor ve ücret bakımından
Henuz yatma seklime etki edemiyor gobegim ama hep uykusuzluk bekliyo onu biliyorum
Ya yiyememekte zor çok iştahlı olmakta zor. Bende kocaman göbüşlülere özeniyordum ama çok zor olacağını tahmin ediyorum artık. Yüzüstü yatamamak bile beni derinden etkiliyor şu sıralar
Daha uygun biryerler lazım malum yol masrafı vs olacak üstüne. Gerçi Ankara olması şart değil ama bilgim olsun diye sordum bekli içime sinen olur, teşekkür ederim. Sonuçlar güzel çıkar inşallah kendine stres yapma sonucu görene kadar hatırlıyorum yazdıklarını canım okumuştumEyüp ekici canim, 450 tl, bi hafta önceden randevunu veriyor, okudunmu bilmiyorum ama benim ultrasonda gorulenlerden dolayı ona gidicem, bide ali ipek var var ondan randevu kolay alınıyor mu ücreti nedir bilmiyorum, fetal dna sonucum insallah bu hafta çıkacak zaten bisey çıkarsa ayrintiliyida gerek kalmayacak
Özelde uygunu varmi bilmiyorum Canım, atatürk hastanesinde bi isim vermişti doktorum ama aklımdan cıktı, iyi bir doktor demiştiDaha uygun biryerler lazım malum yol masrafı vs olacak üstüne. Gerçi Ankara olması şart değil ama bilgim olsun diye sordum bekli içime sinen olur, teşekkür ederim. Sonuçlar güzel çıkar inşallah kendine stres yapma sonucu görene kadar hatırlıyorum yazdıklarını canım okumuştum
Bu arada eyüp ekici ye ben ilk gebeligimde de gittim, 5 bilemedin 10 dakikadan fazla surmez, insan hayal kırıklığını uğruyor, fakat bir anamoli varsa mutlaka görüyor,yani saglikliysa bebek çok uğraşmaz orasını burasını göstermekle, çok ünlü bir doktordurÖzelde uygunu varmi bilmiyorum Canım, atatürk hastanesinde bi isim vermişti doktorum ama aklımdan cıktı, iyi bir doktor demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?