Maşallah cnm sanadaSende bendensin bebek haftasından önde gidiyor şuan 15 haftamiz bitti ve ben 3 kilo aldım.buda göbeğim son haftalarda devasa büyük oluyor.
Kıyamam yaa yeğenime de öyle olmuş zatürreye çeviriyormuş neredeyse Allah korusuno da kreşe başladığından beri hasta tam düzeliyor gibi oluyor tekrar başa dönüyor. Doğru diyorsun kreşe gitmek zorunda tabi. İyileşir inşallah minikler sende dikkat et kendine bu arada bebeğini de düşün, zor tabi uykusuzluk falan düzenin de bozulur şimdi. Kısa zamanda atlatırsınız bu süreci inşallah
Çok iyi o zaman ben oraya iyice bakıymYok canım bir sıkıntı yok ben sürekli sipariş veriyorum herşeyi bebek için bakım malzeme çantasını bile ordan alacağım.. Biz duş başlığını bile amazondan sipariş verdik eşimle
Fiyatlar artıyor da indirim yapıldığını görmedik dahaAmann boşver beee :) en güzelini yapıyorsun
AbooBirde dolar yüksek hali böyle gerçi Türkiye de fırsatçılık yapıyorlar o ayrı mevzu :) Dolar geriledi ama fiyatlar aynıııı ne hikmetse
Ayy çok güzelmiş bu da, olmazsa toplu alışveriş yaparız buradan
Çok iyi dusunmussun gerçekten bebekler çok çabuk büyüyor büyüyor ilk 3 ayda masraf yapmaya hiç gerek yok fazla.insan hevesleniyor onuda aliyim bunuda derken ev doluyor saklaması da zor sonrası icinKızlar ikinci el sitesi var fransada yeni doğmuş 1 aylık 3 aylığa kadar bebek kıyafetleri satılıyor zıbınlar gecelikler çorap falan ordan almayı düşünüyorum ben 1 euroya satıyorlar tulumları falan toplu alınca iyice indirim yapılıyor.. bir kaç parça yeni kıyafet alacağım tabiki ama 3 aydan itibaren düşünüyorum yeni doğan ve 1 aylıklar maksimum 2 hafta giyiyorlarmış boşuna masraf etmeye gerek yok gibime geliypr.. tabi eşim ikna olmadı daha ila yeni alacakmış ama ben ikna edeceğim onu
Teşekkür ederiz biz de. Mecbur göndereceksin canım bu yıl da olmasa seneye gidecekti. Niğde’de doktor sıkıntısı var maalesef, ne gerekiyorsa yapacaksınız artık bi an önce toparlaması içinSağol canım. Yiğeninede geçmiş olsun. Umarım iyileşir kuzular biran önce.
İkisine düşünüyorum elbet ama çok yorucu bir süreç gerçekten. Geçen yıl kreşe ver bakıcı evde ne verebilir artık diyenler oldu ama aldırmadım bakıcı annemizle devam ettik Çünkü az çok biliyordum başıma gelecekleri. Bir yıl erteledik bu süreci. Ama bu yıl kaçamadık
Niğde de uzman doktor yok çocuk göğüste ve alerji için. Eskişehir’e gidicez artık.
Güzel günlerde kullanın Canım :)Sizin tavsiyelerinize uyarak bu çantayı aldım siyah renkte.. Normalde hafta içi elime ulaşacak. Yavaştan almaya başlamak lazım yoksa hepsi birden çok büyük bir bütçe oluyor..
Canım beyinde iki tane kist ve kalpte parlama gördü, gün sayıyorum sonuçlara, çok zor beklemekMerhaba bende amniyosentez yaptırdım siz neden fetal DNA yaptırdınız?
Çok iyi dusunmussun gerçekten bebekler çok çabuk büyüyor büyüyor ilk 3 ayda masraf yapmaya hiç gerek yok fazla.insan hevesleniyor onuda aliyim bunuda derken ev doluyor saklaması da zor sonrası icin
Güzel günlerde kullanın Canım :)
İyi canım senden naber?Naber kızlar
Bende iyi yatıyoruz kızımlaİyi canım senden naber?
Bende yatıyorum valla sabahtan beri dönüp dolaşıp yine yatakta buluyorum kendimiBende iyi yatıyoruz kızımla
Bende işe başladım çalışmadığım her an yatıyorum oturmak nasıl bişiydiBende yatıyorum valla sabahtan beri dönüp dolaşıp yine yatakta buluyorum kendimi
Oo iyi değerlendir haftasonunu o zaman yat mis gibi. Valla ben nasıl yattıysam nerdeyse uyuyacamBende işe başladım çalışmadığım her an yatıyorum oturmak nasıl bişiydi
Havalar da serin mayıştırıyor insanı battaniye altındayım bendeOo iyi değerlendir haftasonunu o zaman yat mis gibi. Valla ben nasıl yattıysam nerdeyse uyuyacam
soğuk dediğin gibi. sıcak görünce insanın uyuyası geliyorHavalar da serin mayıştırıyor insanı battaniye altındayım bende
Evet son bir kaç gündür net hissediyorum. Hatta şuan oynamasını bekliyorum ama ses seda yok:) siz hissediyor musunuzsoğuk dediğin gibi. sıcak görünce insanın uyuyası geliyorHissediyon mu kız bebeni
Bende tık yok yada ben ayırt edemiyorum :) Aslında her ultrasonda baya hareketli amaEvet son bir kaç gündür net hissediyorum. Hatta şuan oynamasını bekliyorum ama ses seda yok:) siz hissediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?