2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ikinci el sitesi var fransada yeni doğmuş 1 aylık 3 aylığa kadar bebek kıyafetleri satılıyor zıbınlar gecelikler çorap falan ordan almayı düşünüyorum ben 1 euroya satıyorlar tulumları falan toplu alınca iyice indirim yapılıyor.. bir kaç parça yeni kıyafet alacağım tabiki ama 3 aydan itibaren düşünüyorum yeni doğan ve 1 aylıklar maksimum 2 hafta giyiyorlarmış boşuna masraf etmeye gerek yok gibime geliypr.. tabi eşim ikna olmadı daha ila yeni alacakmış ama ben ikna edeceğim onu

Sağol canım. Yiğeninede geçmiş olsun. Umarım iyileşir kuzular biran önce.
İkisine düşünüyorum elbet ama çok yorucu bir süreç gerçekten. Geçen yıl kreşe ver bakıcı evde ne verebilir artık diyenler oldu ama aldırmadım bakıcı annemizle devam ettik Çünkü az çok biliyordum başıma gelecekleri. Bir yıl erteledik bu süreci. Ama bu yıl kaçamadık
Niğde de uzman doktor yok çocuk göğüste ve alerji için. Eskişehir’e gidicez artık.

Yok canım bir sıkıntı yok ben sürekli sipariş veriyorum herşeyi bebek için bakım malzeme çantasını bile ordan alacağım.. Biz duş başlığını bile amazondan sipariş verdik eşimle
Çok iyi o zaman ben oraya iyice bakıym
Amann boşver beee :) en güzelini yapıyorsun

Aboo Birde dolar yüksek hali böyle gerçi Türkiye de fırsatçılık yapıyorlar o ayrı mevzu :) Dolar geriledi ama fiyatlar aynıııı ne hikmetse
Fiyatlar artıyor da indirim yapıldığını görmedik daha aynı bebek arabasını arkadaşım ağustos ayında setiyle birlikte 2500 liraya aldı. 2 gün sonra bi baktık 3600 olmuş. Şimdi de 4600 giderek artıyor :)
Bebek bakım malzemesi çantası da bu LoveAndMarriage amazondan bunuda artık bir ara alacağım
Ayy çok güzelmiş bu da, olmazsa toplu alışveriş yaparız buradan

Çok iyi dusunmussun gerçekten bebekler çok çabuk büyüyor büyüyor ilk 3 ayda masraf yapmaya hiç gerek yok fazla.insan hevesleniyor onuda aliyim bunuda derken ev doluyor saklaması da zor sonrası icin

Teşekkür ederiz biz de. Mecbur göndereceksin canım bu yıl da olmasa seneye gidecekti. Niğde’de doktor sıkıntısı var maalesef, ne gerekiyorsa yapacaksınız artık bi an önce toparlaması için

Kızlar kirmizi pancar turşusu yapacam ama elim kıpkırmızı oldu doğrarken bebekte nar ciğer leke yapar derler ya anam bu daha betermis inş birsey olmaz

Çok iyi dusunmussun gerçekten bebekler çok çabuk büyüyor büyüyor ilk 3 ayda masraf yapmaya hiç gerek yok fazla.insan hevesleniyor onuda aliyim bunuda derken ev doluyor saklaması da zor sonrası icin

Evet öyle çok çabuk büyüyorlar temel ihtiyaçlarını zaten yeni alacağım bebeğime ama 1 ay giyecek maksimum o kıyafetleri o yüzden ikinci el bana anlamlı geliyor birde onları giyen de zaten bebek tertemiz süt kuzusu alıp tekrar güzel yıkadıktan sonra bence hiç bir sorun olmaz

Güzel günlerde kullanın Canım :)

Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…