İnsallah dedigin gibi olur canim. Birde basi onceden onde gidiyordu ne oldu da gelisimi yavasladi anlamadim gitti valla saglikla bir dogursaydikCanım lütfen kötü düşünme bu mübarek gecede inşallah kötü bir şey yoktur, başka bir doktora da görün istersen canım bazen cihazlarda yanıltabiliyor.
Cnm bpd 7 gün hata payi verebiliyomus. Birde söyle sorayim siz anne baba olarak nasil bi kafa yapisina sahipsiniz. Tanidigim birine 8 aylik gebeyken bebeğin bas cevresi büyük sıkıntılı filan dediler gezmedik doktor birakmadilar bebek dogdu ki ayni babanin kafa şekline sahip. Yani gayet sağlıklı. Yine yakin bi zamanda bi arkadasin kızını doktor muayene etmis 3 yasinda cocuk. Kafasi büyük yaşına göre demiş sonra ailece tekrar gelin bana demis gittiklerinde ailenin de kafa şekline bakınca tamam hic bir sorun yok demis. Sonucta cocuklarimiz bizlere benziyo bizim genlerimizden sikma canini öyle biseyde olabilirKizlar iyi aksamlar. Nasilsiniz ? Benim biraz moralim bozuk bugun tip fakultesine ayrintili ultrason gununu almak icin gittim. Dr birde ultrasonla bakalim dedi. Bebegimin bas cevresi (HC) haftasindan cok kucuk cikti. 17+5 im. En az 140-150 olmasi lazimken benim bebegimin 110 ciktiİki hafta geriden geliyor bas cevresi. Bpd si de bir hafta geri cikti. Cok korkuyorum neden boyle oldu anlamadim cok uzgunum
Canım bir sorun olsaydı doktorun sana söylerdi.bence yanlış olcmustur.o kadar çok hata yapiyolarki.bi rahim filmi cektirmistim her doktor farklı yorumlamıştı.uzulme sakin yoktur öyle biseyCanim tup bebek benim. Diger yerleri icin birsey demedi sadece basini olctu. Kendi doktorumla randevum da carsamba gunu. İnsallah bu doktor yanilmistir
Google’a kalsa kötü olan şeyler çıkıyor hep hiç iyi birşey yazmıyor ki bence kendi doktorunla görüş biraz rahatla canım. şimdi bi göz attım sağlıklı doğan bebişler var hiç bir sorun olmamış illa kötüye odaklama kendini. Genetikte olabilir randevunu öne alabilirsen kendi doktoruna git bence.Canim o kadar cok bekleyen hasta vardi ki ultrasonu yapti ayrintili zamani gel dedi. Cok ilgilenmedi hatta hic ilgilenmediCok moralim bozuldu bir hafta neyse derim de iki hafta geriden gelmesi canimi sikti. Basi kucuk olabilir genetiktir yaziyor nette ama bas cevresi kucuklugu icin cok iyi seyler yazmiyor
Canım benimde devlette olduğum kontroller özeldekilerden hep 1 hafta geri çıkmıştı ben cihaza bağladım bu durumu hatta kalp atışını duymak için devlete gittiğimde karnımdan baktı ve bebeği göremiyorum bebek yok dedi 7. Haftada bende nasıl yani yok dedim çünkü keseyi görmüştük o da dış gebelik olabilir bebek olmayabilir dediİnsallah dedigin gibi olur canim. Birde basi onceden onde gidiyordu ne oldu da gelisimi yavasladi anlamadim gitti valla saglikla bir dogursaydikAllah hepimizin yardimcisi olsun
Canim hic uzulme lutfen kizimin kafa si iki hafta geriden geliyodu , ne uzulmustum masallah simdi 3 yasinda hic bir seyide yok ,benim kafamda kucuk :) irsi olabilir uzulmeCanim tup bebek benim. Diger yerleri icin birsey demedi sadece basini olctu. Kendi doktorumla randevum da carsamba gunu. İnsallah bu doktor yanilmistir
Yok canım çıkmadı çarşamba gel dediler.. Bu kadar uzun sürmezsi anlamadım bende. Zaten 4 tüp kan aldı benden kolumu morartmış nasıl acıyor.. idrar çıksaydı en azından belki 4 gündür ki ağrılarım enfeksiyondan olabilir..BellaCiao canım çıktı mı sonuçlar ?
Olabilir canım enfeksiyon ağrı yapar. Bol su iç sen önlemini al şimdidenYok canım çıkmadı çarşamba gel dediler.. Bu kadar uzun sürmezsi anlamadım bende. Zaten 4 tüp kan aldı benden kolumu morartmış nasıl acıyor.. idrar çıksaydı en azından belki 4 gündür ki ağrılarım enfeksiyondan olabilir..
Canım içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey çıkmaz. Benim bir arkadaşa bebeğin kafası olması gerekenden büyük vs. Dediler baya abartmisti doktor. Hatta normal doğumda zorlanirsin diye sezeryan yapalım dediler. Şimdi oğlu baya zeki akıllı bir çocuk , iri kesim genel olarak yapılı ve evet kafası babasına benziyor :) meğer normalmisCanim o kadar cok bekleyen hasta vardi ki ultrasonu yapti ayrintili zamani gel dedi. Cok ilgilenmedi hatta hic ilgilenmediCok moralim bozuldu bir hafta neyse derim de iki hafta geriden gelmesi canimi sikti. Basi kucuk olabilir genetiktir yaziyor nette ama bas cevresi kucuklugu icin cok iyi seyler yazmiyor
Cnm tip fakültesinde hocam i baktı yoksa asistanmi öncelikle bu önemli birde hemen bir dr la karar kılma cihazdan cihaza çok fark oluor hemen kendi dr la görüş internet te zaten hiç iyi birsey yazmaz olumlu düşün olumlu olsun.kendinide üzme. Bende ayrıntılı için tip Fakültesine gittim asistan baktı yatmamla kalkmam bir oldu ben cinsiyetini girdum.söyledim kordon olabilir dedi ayrıntili içinde bir sorun olursa en son buraya geliniyor dedi.Kizlar iyi aksamlar. Nasilsiniz ? Benim biraz moralim bozuk bugun tip fakultesine ayrintili ultrason gununu almak icin gittim. Dr birde ultrasonla bakalim dedi. Bebegimin bas cevresi (HC) haftasindan cok kucuk cikti. 17+5 im. En az 140-150 olmasi lazimken benim bebegimin 110 ciktiİki hafta geriden geliyor bas cevresi. Bpd si de bir hafta geri cikti. Cok korkuyorum neden boyle oldu anlamadim cok uzgunum
Ayy neler gördük geçirdik yaa kese var mı yok mu ..Canım benimde devlette olduğum kontroller özeldekilerden hep 1 hafta geri çıkmıştı ben cihaza bağladım bu durumu hatta kalp atışını duymak için devlete gittiğimde karnımdan baktı ve bebeği göremiyorum bebek yok dedi 7. Haftada bende nasıl yani yok dedim çünkü keseyi görmüştük o da dış gebelik olabilir bebek olmayabilir dedivajinal baktı ve gördü o an dünya başıma yıkıldı tabii yani cihazdan kaynaklı durumlar olabilir genetik faktörler rol oynayabilir bebiş minyon olabilir nasıl ki iri anne babaların bebeleri de iri olabiliyorsa.. kendi doktoruna git canım
İmom kilo aldırır dedi doktorum başka takviye vermişti bana öncekinde 22 kilo aldım suçu imom a attım öyle deyince hehehheBence kullan canim hiç düşünme.burda bi arkadaşa doktor ilk baştan beri veriyormuş.ben üçüncü aydan beri kullanıyorum.imom al içinde her vitamin var fiyatı da çok iyi
Tatlımm eczanelerde saf vazelin oluyor ben kakao yağı vazelin vs aldım değiştirip sürüyorumYa banada vazelin kullan dedi etrafimdakiler markete çıktım dalinin vazelini ni aldım ama internetten araştırdım bazıları kullanmayın yazmış ne yapacam şimdi halbuki en doğal i onu biliyordum bari gogsume sürsem birsey olirmu acaba
Canım bende regenesis Max kullanıyorum kilo aldırmıyor ve vitamin takviyeleri çok güzel OMEGA 3 takviyeli kullanan herkes çok memnun.bende çok kilo almıştım ilk gebeligimde kilo alımına bağlı kaşıntılarim oldu deli olmuştum bu gebeliğimde herşey yiyorum çok şükür protein ağırlıklı besleniyorum dün tartildim 3 kilo almışım Hassas tartı aldım netten bendeki tartı yanlış olcuyormus 5 kilo aldım sanıyordum.İmom kilo aldırır dedi doktorum başka takviye vermişti bana öncekinde 22 kilo aldım suçu imom a attım öyle deyince hehehhe
Canım bende regenesis Max kullanıyorum kilo aldırmıyor ve vitamin takviyeleri çok güzel OMEGA 3 takviyeli kullanan herkes çok memnun.bende çok kilo almıştım ilk gebeligimde kilo alımına bağlı kaşıntılarim oldu deli olmuştum bu gebeliğimde herşey yiyorum çok şükür protein ağırlıklı besleniyorum dün tartildim 3 kilo almışım Hassas tartı aldım netten bendeki tartı yanlış olcuyormus 5 kilo aldım sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?