• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Nasıl yaptın bunu çok güzelll :KK200:
Tsk ederim cnm alacaktım 50 tanesine 70 dediler bende burda bir çikolataci var oraya da sordum ordaki kız neden kendin yapmıyorsun dedi ve 100 madlen çikolataya 45 verdim 100 tane baskı çıkarttırdim etiketli kendi yapisiyor onada 20 verdim 100 tanesi 65 e geldi

Canım mesela sen ellerini rahat kapatabiliyor musun acımadan tam şekilde
Ben elimi tam kapatamıyorum ve parmaklarım acıyor

Ayaklarım bileklerim balon gibi oldu
Sanki yüz kiloyum öyle şişti
Yürürken ayağımın altı geriliyor yere bastıkça yırtılacak gibi acıyor

Gözlerimin etrafı da şişti
Sanki günlerce uykusuz kalmışım gibi acıyor
Ya da saatlerce uyumuşum da şişmiş gibi duruyor
Gözümü kırptıkça gerginlik hissediyorum
Tansiyon ölçme şansımız yok mu?

Canım çok geçmiş olsun şuan nasılsın geçti mi kanama
Yaaa maşallah sana :nazar:

Sonraki msjında açıklık olmadığını okudum yanlış anımsamıyorsam, ne durumdasınız şimdi? Umarım her şey yolundadır.
Geçmiş olsun canım 🙏🏼
Oo masallah baya uzun.kac haftaliksin canim

Farklı doktora gittiysen farkli cikiyo canim.birde bebek büyüdükçe olcumlerde zorlasiyor.hergun muhakkak et ye kahvaltida bolca kasar peyniri ye canim.bende seker var anca bunlarla besliyorum.muzda cok faydali

Gecmis olsun canim sonucları aldin mi merak ettim

Doğum yapan arkadasiminda son haftalarda ayagi cok sismisti sorun olmadi ama 37+3 de dogum yapti.sislik oluyor ama cok fazla olmasi tehlikeli olabilir
Geçmiş olsun canım. Sanırım şuan iyisin. Dikkat et kendine.

Ablamın telefonuda böyle güzel çekiyor :)))

Bizde bi arkadaşla bunu konuştuk. Bi arkadaşının başına gelmiş. Çok riskli bir durum Allah korusun.
Canım geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Açıklık yok demişler galiba
Sebebi neymiş bir şey söylediler mi

Kuzular geldim hastaneden evdeyim, karnımı doyurdum falan anca yazabildim :işsiz:
İdrar da hafif enfeksiyon çıktı. Ama kanamaya sebep olacak boyutta bir şey kesinlikle değil. Vajinal muayene yapıldı. Aktif kanama alanı yok. Rahim açıklığı yok dedi. Nst de her şey normal. Kalp atışı iyi. Dilersen burada yatıralım tedbir amaçlı dedi. Ama ben yatmak istemedim. Hiç bi sıkıntı yokmuş. Ztn ev hastaneye yakın. Kanamam da durdu. Ama çok korktum :(
Sebep olarak da ayakta uzun kalmktan da olabilir dedi. Aslında hep kalıyorum ama ne bileyim yordum mu ekstradan kendimi naptım :( bizim bey haklı çıktı. Yatıcam mecbur :(
Prunol ve adalat verdi ana burada hiç bir eczanede adalat yok maalesef. Öyle kızlar.. kendinizi yormayın siz de benim gibi :bicak:

Göbüş fotoları gelmiş
Ben de geri kalmayım hemen paylaşayım dedim 🤗
35+2 kızım Nazlı Hilal ve ben 🥰Eki Görüntüle 2246536
Benim tombiş ellere dikkat 🧐😱
BEki Görüntüle 2246538
Maşallah kuzum sizee 🧿

Kızlar peçetede devamı gelmeyen bildiğiniz kıpkırmızı bir kanama yaşadım. Doktora gittim açılma yok rahim boyu 32 mm bebek kalp atışı normal. Sizce sıkıntı ne oldu başına gelen var mı
Bugün herkes mi aynı sıkıntıyı yaşadı acaba 🥰 canım benim de öyleydi hatta kıpkırmızı ve ped de de baya geldi. Sebep bulamadılar..

Kuzular geldim hastaneden evdeyim, karnımı doyurdum falan anca yazabildim :işsiz:
İdrar da hafif enfeksiyon çıktı. Ama kanamaya sebep olacak boyutta bir şey kesinlikle değil. Vajinal muayene yapıldı. Aktif kanama alanı yok. Rahim açıklığı yok dedi. Nst de her şey normal. Kalp atışı iyi. Dilersen burada yatıralım tedbir amaçlı dedi. Ama ben yatmak istemedim. Hiç bi sıkıntı yokmuş. Ztn ev hastaneye yakın. Kanamam da durdu. Ama çok korktum :KK43:
Sebep olarak da ayakta uzun kalmktan da olabilir dedi. Aslında hep kalıyorum ama ne bileyim yordum mu ekstradan kendimi naptım :KK43: bizim bey haklı çıktı. Yatıcam mecbur :KK43:
Prunol ve adalat verdi ana burada hiç bir eczanede adalat yok maalesef. Öyle kızlar.. kendinizi yormayın siz de benim gibi :bicak:

Maşallah kuzum sizee 🧿

Canım artık ne olursa olsun yat bak büyük korku yaşadın
Bana da ebe sancın var demişti ya korkutmuştu
Ben de artık hep yatıyorum

İş güç önemli değil
Boşver olduğu kadar eşin yapsın sen yat sürekli
Bugün ben sadece tuvalete kalktım
Bundan sonra da böyle devam etmeyi düşünüyorum

Canım artık ne olursa olsun yat bak büyük korku yaşadın
Bana da ebe sancın var demişti ya korkutmuştu
Ben de artık hep yatıyorum

İş güç önemli değil
Boşver olduğu kadar eşin yapsın sen yat sürekli
Bugün ben sadece tuvalete kalktım
Bundan sonra da böyle devam etmeyi düşünüyorum
Kuzum normalde eşim zaten yapıyor da bgn kayınvalidemler gelecek olunca aslında pis de değildi ev de ben durmak istemedim. Yine bi süpüreyim sileyim dedim. Yemek vs de yapınca farkında olmadan çok yordum sanırım. Normalde dura dinlene yapıyorum çünkü. Bgn durmadım. Ondan oldu sanırım. Bişi değil kv artık çıkmaz benden gibi geliyor :/

Bu arada sende ki belirtiler tansiyon belirtisi gibi canım. Tuzlu tüketme sakın. Ve alet muhakkak al.

Kuzum normalde eşim zaten yapıyor da bgn kayınvalidemler gelecek olunca aslında pis de değildi ev de ben durmak istemedim. Yine bi süpüreyim sileyim dedim. Yemek vs de yapınca farkında olmadan çok yordum sanırım. Normalde dura dinlene yapıyorum çünkü. Bgn durmadım. Ondan oldu sanırım. Bişi değil kv artık çıkmaz benden gibi geliyor :/

Bu arada sende ki belirtiler tansiyon belirtisi gibi canım. Tuzlu tüketme sakın. Ve alet muhakkak al.
Cnm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine artık fazla ayakta kalma.son zamanlarimız iyi olduğuna sevindim.

Artık öyle yoğun tempolu işler bize göre değil canım
Ben de eğilip banyoyu fırçalamıştım
Ondan sonra sancı çıktı bende

Tuzu yok denecek kadar az kullanıyoruz canım
Hatta salçalı yemeklere giç koymuyorum salçanın tuzu yetiyor
Yarın alacağım inşallah

Tsk ederim cnm alacaktım 50 tanesine 70 dediler bende burda bir çikolataci var oraya da sordum ordaki kız neden kendin yapmıyorsun dedi ve 100 madlen çikolataya 45 verdim 100 tane baskı çıkarttırdim etiketli kendi yapisiyor onada 20 verdim 100 tanesi 65 e geldi
Sperrrr olmuş eline sağlık valla iyi düşünmüssün. Bende mevlit için düşündümde çikola yerine kurabiye yapıcam seker hamurundan onu dağıtıcam allah nasip ederse:KK39:

Yeni yaptım nasıl olmus:KK15: CF87BD82-50B9-4859-AA59-9C86316C68A3.webp

Canım mesela sen ellerini rahat kapatabiliyor musun acımadan tam şekilde
Ben elimi tam kapatamıyorum ve parmaklarım acıyor

Ayaklarım bileklerim balon gibi oldu
Sanki yüz kiloyum öyle şişti
Yürürken ayağımın altı geriliyor yere bastıkça yırtılacak gibi acıyor

Gözlerimin etrafı da şişti
Sanki günlerce uykusuz kalmışım gibi acıyor
Ya da saatlerce uyumuşum da şişmiş gibi duruyor
Gözümü kırptıkça gerginlik hissediyorum
Ellerim seninle aynı canım ama ayaklarımda pek bir şey yok.
Özellikle sabah kalktığımda ellerimi açıp kapatırken çok acıyor sanki kemiklerim hamlamış gibi. Zor kapatıyorum elimi. Dr a da söyledim. Ayaklarıma da baktı. Önemli değil dedi.

Valla canım bana da dün misafir geldi bir kek yapayım dedim belim koptu resmen biraz da ortalığı toparlamıştım. Artık ev işi falan hak getire ayakta pek duramıyoruz

Bebeğin hareketleri son günlerde fark edilir şekilde azaldı veya eskisi gibi hareketli değil
Önceden her gün ayağını dayardı nefes alamazdım
Şimdi seyrek kımıltılar veya seğirti şeklinde hareketler hissediyorum sadece

Karnım da iki gün önceki kadar olmasa da sert
Bugün sürekli yattım dinlendim ama ayaklarım korkunç şiş duruyor
O kadar şiş ki ayaklarım, parmaklarım boncuk gibi minicik kaldı ve bastıkça ayağımın altı geriliyor şişlikten
Bu haftada bu kadar şişlik normal mi bilmiyorum
Belki de olası şeyler ama yinede şansa bırakma ve mutlaka başka bir doktora daha danış canım. Önlemi almak bizden takdir Allah'tan sonuçta. Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişi kucağına alacaksin

Immmm şeyyy :)) Ben 64 ile hamile kaldım ve geçen haftaki kontrolüm 89.9 du :KK45:
Maşallaaah canım rekor şendeymiş gerçekten yarasın bebişe:))geçen tv de bir Kadın gördüm 30 küsür almış hamilelikte ama şimdi bayağı zayıftı görsen biraz kilo al bile dersin kimisi çabuk alıp verebiliyor sanırım:)

İçin rahat olsun canım görünce şaşırıcaksın emin ol 😊

Canım sana ilk rahatsızlandığın günde söylemiştim yine aynısını söylücem. Begonyasın belirtilerinin aynısını yaşıyorsun,yaşadığın belirtiler normal değil
Evet korkutmak istemedim ama benim belirtilere çok benziyor. Benim yaşadığım çok sinsi bir hastalık doktorlarda kolay kolay anlamıyor. İyice agirlasinca anlaşılıyor. Rabbim kimseye yasatmasin

Bebeğin hareketleri son günlerde fark edilir şekilde azaldı veya eskisi gibi hareketli değil
Önceden her gün ayağını dayardı nefes alamazdım
Şimdi seyrek kımıltılar veya seğirti şeklinde hareketler hissediyorum sadece

Karnım da iki gün önceki kadar olmasa da sert
Bugün sürekli yattım dinlendim ama ayaklarım korkunç şiş duruyor
O kadar şiş ki ayaklarım, parmaklarım boncuk gibi minicik kaldı ve bastıkça ayağımın altı geriliyor şişlikten
Bu haftada bu kadar şişlik normal mi bilmiyorum
Kuzum kendini birileriyle karşılaştırarak karar veremezsin buna, sen farklı hissediyorsan şişlik vardır. Bulantın da var hareketleri de azaldı diyorsun mutlaka gitmelisin doktora kontrol gününü bekleme.

Back
X