sanslisin benim gbi uzun beklemicen ama ozlem yine ozlemdirBedelli canim 21 gun yapacak. Ama tam dogum zamanina denk gelmesi cok buyuk supriz oldu. Her iste bir hayr vardir ya.
Yok esimin is arkadasi gidiyor aralik sonunda esim yillik iznini kullanmadi dogumda alirim diye ama boyle olursa birak yillik izni 5 günlük dogum izni bile zorEşin askere mi gidiyor canım
Oo kötü olmuş canım yaaYok esimin is arkadasi gidiyor aralik sonunda esim yillik iznini kullanmadi dogumda alirim diye ama boyle olursa birak yillik izni 5 günlük dogum izni bile zor
Yok kuzum belirlemedik ama erken haftalarda olsun dedim benimki riskli oldugu icin ilk dogumumda 37 haftada oldu zaten oyleevet yanlış anladımhangi hafta doğum olacağını belirlediniz mi peki doktorunla?
Bizde bebiş doğmadan gitsin diye erken yapmıştık kaydı ama ona göre düzenlenmemişBende çok korkuyordum o yğzden başvuruyu son haftaya bıraktık belki son yapnları geç gönderirler siye öylede oldu. Temmuzda Ankara mamak çıktı :) sende ğzülme canım ya kısmeti varsa görür zaten üZülme :/
Normal agri olsa bende oyle dusunuyorum da ters biseyler yaptim sinirlere bisey oldu gakiba. Cunku kendi dogum doktorumda fizik tedavici de hamilelikten degil dedim bacagimda guc kaybi oldugu icin. 11kg aldim ben :) gecer insallah ❤Canım kilo alımın ne kadar oldu beline yük biniyor ondan oluyor rabbim kuvvetini arttırsin geçmiş olsun
Sormayi unuttum bu arada kv kp ne zaman gidiyor izne basladin madeem :))Canım kilo alımın ne kadar oldu beline yük biniyor ondan oluyor rabbim kuvvetini arttırsin geçmiş olsun
Yer değişikliği hakkında Bi bilgim yok cnm ama tarih değiştiriliyor askerlik şubesinden detaylı bilgi alın bence imkan varken belki kolaylık sağlarlarAma tekrar ayni yere dusebiliyor mu acaba? Yerinin degismesini istemem
Gittim canım gerilik kapanmamış artmamista basında nasılsa aynen devam ediyor aslında bu kilo mevzunu cok takmamamiz gerekiyor kimi cocuk kilolu doğar kimi zayıf önemli olan doğduktan sonraki gelişimleri ama işte kendimizede soz geçiremiyoruzCanım selam dr a gittin mi? Benim karın çevresi şimdiye kadar hep haftasıyla uyumluydu haftasonu gittiğimde 10 gün geri çıktı. Kilosu da az 1660 grdı. Bir önceki gidişimde de fl 10 gün geriydi o haftasına gelmiş. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Her gittiğimde bir sonraki gidişime kadar sürekli kafamda kuruyorum. Bende çift taraflı çentik/notch var, ondan da korkUyorum, gelişemeyecek diye. Gelişim geriliğine neden olabiliyormuş. Sağlıkla kucağımıza alalım başka birşey istemiyorum valla
Prensesimin panosudevami da olacak doğum tarihi kilosu boyu saati ama dogumdan sonra insallah
Prensesimin panosudevami da olacak doğum tarihi kilosu boyu saati ama dogumdan sonra insallah
Canım bence her kadın almalı en azından ev hanımları elektrikli yerine manuel alabilirler. Çünkü süt sıtması diye bir şey varmış. Sütün çok olduğunda ağrı yaptığından sağmak gerekiyormuş. Bir de şöyle düşün avm ye gitceksin sütünü saklarsın dışarı çıktığında hemen annesütün hazırda olmuş olacak. Bi arkadasım ilk cocuğunda gerek duymamış kullanmamış ve tavsiye üzerine 2. Sine aldı. Keşke ilkinde de alsaydım büyük rahatlık ve göğsüm ağrımaya başladığında sağıyorum ağrı sızı çekmiyorum demişti. Başka bir arkadasımda elektrikli göğüs pompasını sırf göğüs ucu acıdığı için almıştı. İyileşene kadar 1 hafta sütümü sağıp verdim oğluma demişti. Bence çalışmasan bile elinin altında bulunsun. Ben çalışacağım için zaten mecburum :)Süt sağma makinesi çalışan anneler için değil mi biraz daha hani sütü sağıp eve bırakmak için falan, ben nasılsa çalışmayacağım için saat başı emziririm evde gerekmez diye listemde bulundurmadım ama gerekiyor mu acaba
Şekerin düştüğünden ca nin tatlı çekiyordur kıyamam azcık tadına baksan zararı olmayacaksaGebelik şekerim var idi. Belki de bu nedenle belki de psikolojik olarak aylarca canım tatlı çekmezken son 1 haftadır tatlı tatlı diye bitiyorum . tuhaf bir şekilde de şekerim düşük çıkıyor
Bu nedir şimdi yaa
Çok güzel olmuş eline sağlık. Ben de kanaviçeye başladım oğlum için. Video izleyerek öğrendim çok keyifli geldi :)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık bende kanaviçe yapiyorum insanı rahatlatiyor birde miniklere olunca aşkla yapılıyor
ılkı sezeryan ıkıncı normal deyınce ınsan bı korkuyor :) hayırlısı canımCanım.ben düşünüyorum ama ilki sezaryen doktor ne derse öyle yapicam illa normal diye tutturmak ama olabilirse de iyi olur bu kontrolde sorucam bakalim hayirlisi ama dediğin doğru ilk oğlum son haftalarda pek kilo almamıştı o şekilde normale dönüyor sanirim
hayırlısı ınsaAllah gun verdı mıCanım spinal sezeryanla olacak allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?