2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde bebiş doğmadan gitsin diye erken yapmıştık kaydı ama ona göre düzenlenmemiş sizin adınıza sevindim umarım boşuna endişelenmiş olurum

Reactions: Otb
Canım kilo alımın ne kadar oldu beline yük biniyor ondan oluyor rabbim kuvvetini arttırsin geçmiş olsun
Normal agri olsa bende oyle dusunuyorum da ters biseyler yaptim sinirlere bisey oldu gakiba. Cunku kendi dogum doktorumda fizik tedavici de hamilelikten degil dedim bacagimda guc kaybi oldugu icin. 11kg aldim ben :) gecer insallah ❤

Gittim canım gerilik kapanmamış artmamista basında nasılsa aynen devam ediyor aslında bu kilo mevzunu cok takmamamiz gerekiyor kimi cocuk kilolu doğar kimi zayıf önemli olan doğduktan sonraki gelişimleri ama işte kendimizede soz geçiremiyoruz

Canım bence her kadın almalı en azından ev hanımları elektrikli yerine manuel alabilirler. Çünkü süt sıtması diye bir şey varmış. Sütün çok olduğunda ağrı yaptığından sağmak gerekiyormuş. Bir de şöyle düşün avm ye gitceksin sütünü saklarsın dışarı çıktığında hemen annesütün hazırda olmuş olacak. Bi arkadasım ilk cocuğunda gerek duymamış kullanmamış ve tavsiye üzerine 2. Sine aldı. Keşke ilkinde de alsaydım büyük rahatlık ve göğsüm ağrımaya başladığında sağıyorum ağrı sızı çekmiyorum demişti. Başka bir arkadasımda elektrikli göğüs pompasını sırf göğüs ucu acıdığı için almıştı. İyileşene kadar 1 hafta sütümü sağıp verdim oğluma demişti. Bence çalışmasan bile elinin altında bulunsun. Ben çalışacağım için zaten mecburum :)

Şekerin düştüğünden ca nin tatlı çekiyordur kıyamam azcık tadına baksan zararı olmayacaksa

Kızlar süt sağma Makinesi konuşulmuş
Ben lansinoh almıştım, çiftlisini, çok da güzel sağıyordu .. ama çalışan bi bayan olduğum halde çok kullanamadım, ilk başlarda çok sağdım, bigün oğluma lazım oldu dolaptan çıkardık sütü. Oğlum resmen öğürdü, sonra ne kadar uğraşırsam uğraşayım sağılmış sütü içmediğini gördüm, öğürüyordu resmen, babası gibi buzluktan çıkan şeyleri sevmediğini görmüş olduk :) paket paket sağdıcım sütlerde çöpe gitti malesef

ılkı sezeryan ıkıncı normal deyınce ınsan bı korkuyor :) hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…