Canım kendimden ziyade bebeğin bağışıklığı acısından normal olursa isterim yoksa bir kez kesilmeye kesildimılkı sezeryan ıkıncı normal deyınce ınsan bı korkuyor :) hayırlısı canım
Daha önce 9 Ocak demişti ama bebeğin gelişimini görünce bu aralık ayında doğar böyle devam ederse dedi gün vermedi canımhayırlısı ınsaAllah gun verdı mı
ilkı cok mu hasta oldu sezeryan oluncaCanım kendimden ziyade bebeğin bağışıklığı acısından normal olursa isterim yoksa bir kez kesilmeye kesildimsezaryen de rahattı şükür
Benim oğlumun süt alerjisi var o yüzden çok lazım oldu mama yiyemiyordu süt bırakıyordum az da olsa içerdi ,dogumda hastanede aceleye gelmiş esim chicco manuel almıştı uygun elektrikli alıp bi kenara koymak da mantıklı ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor çok abartmaya gerek yok iş görecek bişy yeterKızlar süt sağma Makinesi konuşulmuş
Ben lansinoh almıştım, çiftlisini, çok da güzel sağıyordu .. ama çalışan bi bayan olduğum halde çok kullanamadım, ilk başlarda çok sağdım, bigün oğluma lazım oldu dolaptan çıkardık sütü. Oğlum resmen öğürdü, sonra ne kadar uğraşırsam uğraşayım sağılmış sütü içmediğini gördüm, öğürüyordu resmen, babası gibi buzluktan çıkan şeyleri sevmediğini görmüş olduk :) paket paket sağdıcım sütlerde çöpe gitti malesef
baya baya aralık annelerıne donuscez :) bnımde cuma kontrolum var bakalım ne dıcek . senınde belkı son haftalar olması gereken kıloya duser oyle olan cokmusDaha önce 9 Ocak demişti ama bebeğin gelişimini görünce bu aralık ayında doğar böyle devam ederse dedi gün vermedi canım
Canım inek sütü alerjimiz var zaten alerjik bi çocuk bünyesi zayıftır evet özellikle ilk haftalar süt emmedi uyanmadı sarılık oldu ne bileyim belki normal olsa da bunlar olurdu ama ister istemez akla sezaryen etkisi geliyorilkı cok mu hasta oldu sezeryan olunca
Saglikla gelsin canim ya ne guzel erkenden kucaginiza alirsiniz insallah benim de ocak sonuydu ama ocak basi olacak galibaDaha önce 9 Ocak demişti ama bebeğin gelişimini görünce bu aralık ayında doğar böyle devam ederse dedi gün vermedi canım
yok canım normal dogumda da oluyor malesef yazdıklarınCanım inek sütü alerjimiz var zaten alerjik bi çocuk bünyesi zayıftır evet özellikle ilk haftalar süt emmedi uyanmadı sarılık oldu ne bileyim belki normal olsa da bunlar olurdu ama ister istemez akla sezaryen etkisi geliyor
Olabilir tabi haklisin pazartesi çalışabile raporu için gidicem sorayim bakalim doktor ne düşünüyor doğum icinyok canım normal dogumda da oluyor malesef yazdıkların
anne sütü içebiliyor ama inek sütü mü içemiyordu canım? Alerjik çocuk çok zor, rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşBenim oğlumun süt alerjisi var o yüzden çok lazım oldu mama yiyemiyordu süt bırakıyordum az da olsa içerdi ,dogumda hastanede aceleye gelmiş esim chicco manuel almıştı uygun elektrikli alıp bi kenara koymak da mantıklı ama dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor çok abartmaya gerek yok iş görecek bişy yeter
Evet canım sütumden etkilenmiyordu şükür ama hala inek sütü içemiyor,içeren hiçbişey yiyemiyor aklı erdikçe daha zor alerji sureci inşallah tüm kuzucuklar sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünanne sütü içebiliyor ama inek sütü mü içemiyordu canım? Alerjik çocuk çok zor, rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inş
Canım haftasıyla uyumlu olsunda gerisi önemli değil...bence kilosuda iyi sağlıklı olsunlarda dogunca alirlar.Selam kızlar nasılsınız bugün başka bir doktora gittim oğlumu renkli gördüm ilk defa çok değişik hissettim 29+6 ıydı bugün 1276 gr dedi güzel dedi sizce nasıl.?
Oh eline koluna saglik oldu kadar az kaldi saglikla gelsinler ev falan onemli degilBen de varım Bugün yer sildim + banyo temizledim. Detaylı yapamıyorum tabi . Onun için biri şart
Öyle canim aman allah güç kuvvet versinde kendimiz yapalim kimseye muhtaç olmayalimNormal işlerimin hepsini de ben kendim yapıyorum. Ayda bir temizlikçi alıyorum sadece cam dip köşe için. Değerli yani yemek ütü temizlik bide üstüne yoğun bir işim var yalnız değilsin yani canım
Internetten alacaksan cabuk halledersin dolasip alacaksan onuda bilindik biyere gidip bi anda alip cikmak en iyisi ufaktan basla artik onlari birde yıkaması varKizlar ben daha alisveris bile yapmadim gec mi kaldim sizce bir turlu firsat olmuyo ama bu ay sonu gelmeden alacagim kv ustumuze ev yaptirdilar evimiz mustakil tasindilar onun telasi gelen gidenden disari bile cikamiyoruz
aynen canim yok bakip alacagim civilden hepsini tumden alip cikacagim insallahInternetten alacaksan cabuk halledersin dolasip alacaksan onuda bilindik biyere gidip bi anda alip cikmak en iyisi ufaktan basla artik onlari birde yıkaması var
İndirim goremedim ben pek baska sitelerdede o fiyat adi indirim olmuş canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?