2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar ya kizim yataginda ters donmustu onu duzeltiyim dedim. Bi agri saplandi goguslerkmin altindaki kemiklere agri yanma hissediyorum gecmek bilmiyor bebis hareket ettikcede artiyo azaliyor napcagimi sasirdim yuruyorim gecmiyo yatarken batiyor. Zaten 1 2 haftadir o kemiklerde batma vardi da geciyordu simdi geciremiyorum nefes aldikca da batiyo yarin da gecmezse acile gidicem cok zor durumdaym ya

Allaha sukur gecti o agrim sanirim gaz sancisiydi ama allah kimseye yasatmasin birden tum modum dustu sicak suyla dus aldim sizlayan yerlere su tuttum gevsemek icin iyi geldi rahat yatabildim
Günaydın çok şükür Aynen canım iyi yapmışsın zaten Doğum sancısı duşla falan geçmezmiş ben de bi yerim ağrıdığında duşa girenlerdenim sıcak su resmen çözüyor insanı

Günün neredeyse 10-12 saatini uyuyarak geçiren ben uyuyamıyorum ya gece boyu da artık sabahları da uyuyamıyorum uyusam da uyku kalitesi sıfır dönüp durmaktan artık donmek de çok zor bi de ne zararlıysa o tatlı geliyor mesela soluma dönünce uyku gelmiyor sağıma doneyim veya sırt üstü yatayım anında uykum geliyor :))

baya baya aralık annelerıne donuscez :) bnımde cuma kontrolum var bakalım ne dıcek . senınde belkı son haftalar olması gereken kıloya duser oyle olan cokmus
Ben Ocak diye hazırlıyorum eşyalari hazır olsun bakalım sağlıkla gelsin kuzular

Bende öyleyim canim ya hep sola doğru yatsam bu sefer her yerim ağrıyor sağa dönsem bu sefer bebek batıyor gibi oluyor karnıma rahat edemiyorum napcaz böyle bilmiyorum
Dün kasıklarıma baskı çok oldu belim çok ağirdı karnım falan sertleşti sanirim yalancı kasılmalarim oluyor sana da oluyor mu ?

Selam kızlar nasılsınız bugün başka bir doktora gittim oğlumu renkli gördüm ilk defa çok değişik hissettim 29+6 ıydı bugün 1276 gr dedi güzel dedi sizce nasıl.?
doktorun ıyı dedıyse karsılastırmaya hıc gırme canım gayet gğzel saglıkla gelsın :)

Kizlar ben daha alisveris bile yapmadim gec mi kaldim sizce bir turlu firsat olmuyo ama bu ay sonu gelmeden alacagim kv ustumuze ev yaptirdilar evimiz mustakil tasindilar onun telasi gelen gidenden disari bile cikamiyoruz
benım de daha bı suru eksıgım var kuzum , odamız gelmedı her yer heryerde bebek odasında Aralıgın ılk haftası gelecek ınsallah yıne kurulması temızlemesı derken 2.haftasına sarkar yanı 34-35 haft olcak o zamanlar anca pazartesı ızne ayrılıyorum ınsallah bı sorun cıkmazsa annemlere memelekete gıdecem orda da cıvılden son eksıklerı tamamlarım dedım kendıme de bıseyler bakarım artık oldugu kadar :)

kuzum ya sağa ya da sola yatıcam dıye kendını sartlama o kadar tabıkı sol daha ıyı kan akısı ıcın ama bı anne nasıl rahat edıyorsa o sekılde yatmalı, ben sağa sola hatta yarı yuzustu yatabılıyorum hıc ılle de soluma yatayım fln dıye de kasmıyorum sadece sırt ustu ıcın yatmamaya calısyorum ama kendımı yatarken de buldugum oluyor , çok sukur gece uyuyabılıyorum wc de suan ıdare eder bı kez bazen hıc kalkmıyorum

Kizlar ben daha alisveris bile yapmadim gec mi kaldim sizce bir turlu firsat olmuyo ama bu ay sonu gelmeden alacagim kv ustumuze ev yaptirdilar evimiz mustakil tasindilar onun telasi gelen gidenden disari bile cikamiyoruz
Liste çıkar canım bi günde halledersin alınacakları. Bu arada joker mağazasından anne bebek alışveriş listesi iste o listede her şey var ben o listeyi kullandım çok işime yaradı :)

Kızlar benim yatak odam soğuk herhangi bi ısıtıcı kalorifer çalıştırmıyorum ( sıcakta uyuyamadığımdan) 4 mevsim yorgan kullanıyorum ısı dengesini sağlayan çok memnundum ama hamileyim diye gece o kadar çok terliyorum ki bacaklarıma kadar su içinde kalıyorum. Sabah saç diplerim ıslaktı Terlediğim in de sürekli gaz ve ishal var bıktım artık 2 günde 1 üşütüyorum

Ben de hep sırt üstü yatar şekilde uyanıyorum. Normal de asla sırt üstü yatabilen biri değilimdir hep yan yatarım ama inat gibi sırt üstü yatmaya başladım farkında olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…