2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yatana kadar odayi isitsan yatarken kapatsan o yine bi muddet idare eder acsanda ustunu falan cok üşümezsin belki

Bizde de kalorifer yanıyor hazır yorgan kullanıyorum ter içinde kaliyorum en güzeli daha ince örtünmek sanırım

Günaydın çok şükür Aynen canım iyi yapmışsın zaten Doğum sancısı duşla falan geçmezmiş ben de bi yerim ağrıdığında duşa girenlerdenim sıcak su resmen çözüyor insanı
Ay kesinlikle varya cok korktum ters hareket ettim de plasenta mi hareket etti dedm yani aklima neler geldi anlatamam sabahi sabah ettim birde ruya gordum ustunee cok guzel dogum yapiyordum ama bebegim hasta doguyordu burnu.yoktu dumduz du nefes aldigina sukret diyorlardi. Benim.hazirlamadigim koyafetleri giydirmislerdi kimsesiz gibi. Diyordum o kadar test yaptik bisey cikmamisti diyordum uyandim sonra da allahim sukurler olsun dedimmmmm

esimde aralikta alacagim soz dedi odemelerimiz var birde eve tv ankastre set buzdolabi alinca onlarda eklendi bu ay bittikten sonra insallah alacvagiz zamaninda dogsun insallah bebislerimiz ben kendi eksiklerimi alacagim

Liste çıkar canım bi günde halledersin alınacakları. Bu arada joker mağazasından anne bebek alışveriş listesi iste o listede her şey var ben o listeyi kullandım çok işime yaradı :)
listem hazir a dan z ye herseyi yazdim esimin isi belli olmuyor hadi gidelim diyor hemen

esimde aralikta alacagim soz dedi odemelerimiz var birde eve tv ankastre set buzdolabi alinca onlarda eklendi bu ay bittikten sonra insallah alacvagiz zamaninda dogsun insallah bebislerimiz ben kendi eksiklerimi alacagim
bende işten güçten fırsat bulamadım bıde burda cıvıl kapattılar , annemlere gıdınceye ayrıdım kafamda hep ordan bakarım dıye artık nasıp ocağa kadar bıter ınsallah hazırlıklar sonra bebıslerımızı beklerız

Yatana kadar odayi isitsan yatarken kapatsan o yine bi muddet idare eder acsanda ustunu falan cok üşümezsin belki
Aslında üstümü açmıyorum ama terliyorum yine de terleyince soğuk alıyorum sanırım. İçeriyi ısıtsam hiç uyuyamıyorum. İnsanlar diyor ya bunlar iyi günlerin diye ben daha şimdiden çok yoruldum artık

ay civilden alacagim hepsini kadife gupurlu tulumlar var harikaydi
Bende civilden aldım canım kadife pijama takımları 22 liraydı ayrı ayrı altlar üstler vardı yelekler kadife 15 16 lira fiyatlar gayet güzeldi 5li takımlar 32 liraydı ben 4 tane 5li takım 2 3 tane kadife pijama ayrı ayrı alt üst aldım ilk 3 ay yetecek kadar aldım cabuk büyüyecekler israfda girmek yersiz insan mağazaya girince herseyi alası geliyor aman dikkat :)

Oh eline koluna saglik oldu kadar az kaldi saglikla gelsinler ev falan onemli degil
Doğumdan sonra yapabileceğimi zannetmiyorum . Rutin işler +yemek +ütü yapabilsem ne mutlu bana
Serde titizlik te var, sinir oluyorum . İnşallah bebişim az pasaklı olmayı öğretir bana .
Ahh iyi bir yardımcı bulabilsem

Benim de hiç rahatım yok uyku konusunda, karnım bazen çok sertleşiyor bende farkediyorum ama ağrı falan olmuyor burada da okudum bazı arkadaşlar o sertleşmeye kasılma diyorlarmış haberim bile yok o sertleşmenin kasılma olduğundan göbeğime bir toplanıyor bazen gobek deliğim yırtılacak gibi oluyor :))

Ya evet cidden çok şartlıyorum illa soluma yatmalıyım diye diye ama her uyandığımda ya sağ tarafımdayım ya da sırt üzeri uyur vaziyette gözümü açıyorum, ben kendim her turlu rahat ediyorum ama bebeğe zarar vererim korkusu oluyor bacaklarımı tam açıp gerinemyorum bile

aynen canım bide hiçbişey olmamıs gb kocama dün bişey yok olur öyle diyor küslük yok dıyor. kendi kaybettı mesafelıydım sımdı dsha da olucam. karşı komşu da eltisinin gelini bana kahvee gel dıyor ıyıysen benım kv. ıle kendı kvsini cagırmış yatıyorum uyucam daha dedım ki yalan da değil günlerdir uykusuzum onun yuzünden. şu halımle bıle rahatsız edıyorlar hala gel dıye. dün aksam da babannesinde toplanmıd butun sulale kaynıma msj yazdırıyor ben de gelmıcem dedım oraya dacagırıyolar sscma sapan ısler. kısacası yapmıcaktı bunu eskısı gb herşey dıyorum esıme evet ama bana ağlaştı diye sureklı onlara gıdecegımı sanıuotsa yanılıyor aksıne soguttu daha da

pes yani canım bukadar olur. Kime ne istersen bütçen yeterliyse yüzbin verirsin. Fikir hırsızlığı çok bizim ülkede. Bunlar eltilere görümcelere kaynanalara kadar yayılmış. Fesatlık dizboyu yani. iyi demişsin. sen söylersın sonra yaparlar sen ondan görürsün konumuna düşürür seni bana da cok yapıldı artık hiçbişey söylemiyorum. hatta ben eşimn canı elmalı kurabıye ıstemısti 1ay once görumcem varken kurabıye konusu actılar dedım ben de abının de canı ıstıyor çok elma aldık baya yapacagım dedım. ertesı gün ne göreym kv elmalı kurabiye yapmıs ve bıze yolladı sinirimden agladım eşim dedi neoldu. anlttım ben yapıcam demiştm kocama bu yapılmaz ıste süreklı yaptıkları bu dedım o da sen de bdha yapcagn seylerı söyleme sakın fln dye tesellı ettı.benı cok basıt belkı butarz bıdunya sey.

Kendi icini bosaltip ohh rahatladim dedi ama iyi mi oldu kendinden iyice soguttu bu icini dokenler sonra bisey olmamis hic gibi konusmaya hala eskisi gibi olmaya çalışıyorlar ama unutuyorlar ki karsindaki senin huyunda mi

Ayyyy bunlar iyi gunlerinciler hic bitmiyor zaten sinir oluyorum ya banada ayni sey sanki benim çocuğum yok sanki ben bebek buyutmemisim gibi gecenlerde ikide bir bunlar iyi gunlerin durdum duramadim dedim bende bebek buyuttum heralde ilk olmayacak hemde alasina kadar yaşadım lohusa terlemerini,uykusuzlugu, gaz sancısını ,diş stresini bi millet doğurup sıkıntı cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…