Evet usengecligin duzelmeyecek kat kat artacak 34 sün bak ben daha 31 yeni oldum yikadim bi battaniyeleri kaldi birde utu hepsini utulemesende hastanedekileri ütülersin baska alacaklarıni geldiginde atarsin bi pisligi tozu gitse yetecek zaten lekesi yok biseyi yok uzun uzun yikayacakEvet hem erken dogar diye korkuorum hemde hiçbişey yapmıyorum bu rahatlık nerden geliyo bende bilmiyorumaslında eksikler var birde yürürken bile zorlanıyorum artık sanırım ondanda kaynaklanıyo :)) ama en azından bebeğin ihtiyaçlarını hazırlayıp bavula koysam iyi olcak
100 gram var aramizda o zamn ama benim erken olabilir diye sikinti yapiyorum canim bari 2 kilo faln olsaEsini bilmiyorumda..aramizda 1 gun var.. benimkide 1900 normal dedi.dundu kontrolum...yani seninkide cok az degil..
Saol canim benim insSağlıkla zamanını beklesin kuzun inşallah arkadaşım
Saol canimkanama olursa hemen doktora git lütfen
bide kasım annelerini takip et orda böle bi konuda sorun yaşayanlar vardı umarım sen yaşamazsın
ama bilgi edinip olası bi durumda ne yapman gerektiğini bilirsin
sağlıkla kavuş meleğine
yaparsın yaparsın canım.hele bır basla.gerısı gelr ben de daha gecen günlerde yaptım hem de kasılmalarım varken oturdugum yerden esımle hallettık basladımı gelıyor gerısı bız tedbır alalım da gerısı Allahım nezaman nasıp ederse bekleyelım❤Doğru söylüyorsun. Kendimle çelişiyorum zatenen korktugum şey erken dogması ama hiçbir hazırlıktayapmıyorum. :)) yapmam lazım evet. Ama daha benm giyeceklerim vs alınmadı istanbuldan kargoyla göndericek ailem. Bebegn kıyafetleri yıkancak ğtülencek falan okdr üşeniyorumki yerimden kalkamıyorum. Yardım edicek kmsemde olmadıgı için şuan hep erteliyrum ama bende başracagım inşallah
Valla kendni iyi hissediypsan yap canım. Bizimde yapmamız lazımda işte kendimi çok halsiz hissediyorum o yüzden bugğn yarın diye diye bugüne geldim :))
Canım özel hastaneler normal Doğumda devletten çok para alamıyor ama sezeryan olursan çok daha fazla devletten ödenek alıyor sebebi bubizim hastanede bi tezarlık var kızlar normal doğum 2500 sezeryan 2300 anlayamadım neden bunu ablama soyluyorum öyle dıyor. nedenini çözemedim
canımm ben hastane ıcın almadm onu evet gereklı degl tabıkı cok da mınnak olursa kızım gydremem ztn 0,3ay aldık gezmelere baslayınca gıydırmek ıcn. ben de hemen almam dyodum dogsun alırm dyodum annem aldı bana surprız yaptı begendıgımı gormustuKizlad bu astronot ve uyku tulumu simdi erken degil mi ? Yani dogduktan sonra kilosuna gore alirim diye dusundum, zaten hastaneden eve gelirken de esim gelecek arabyla kapidan alip evin kapisina getirecek, battaniyeler yeterli olur dedik, bir de puseti ve hastane cikisi icin kiyafeti dogum cantasina eklemedim hastaneden cikacagimz gun esim evden getirir diye dusundim
Ben mayonezli çok sever ve tüketirim doktoruma sordum. Pastörize yumurtadan yapılmış olanları tercih edersen yiyebilirsin dedi. Ünlü markaların arkasında yazıyor pastörize olanlarkızlar size bir sorum var, ketçap mayonez yiyor musunuz? ben birkaç defa yedim ama vicdan azabı çektim ardından, canım da istiyor. yiyen var mı?
Tam tersi canım sezaryende 10-15 dk. da doktorun işi bitiyor. Ama normal doğumda sancıyla açılmayı bekliyor ve özel hastane olduğu için doktor da takipte olmak zorunda. kimi hastanın doğumu hemen oluyor kimi neredeyse 1 gün boyunca sancı çekiyor. Doktorum bana bu şekilde açıklamıştı sezaryen doktor için daha kısa ve kolay bir işlem olduğundan ucuz. Burada da öyle ama doktorum normal doğumu destekliyor çok şüküray olabılır canım ama ilk tepkim sezeryanda işçilik daha çok değil mi olmuştu kes biç falan
doğru söylüyorsun canım inşallah bakalım :))yaparsın yaparsın canım.hele bır basla.gerısı gelr ben de daha gecen günlerde yaptım hem de kasılmalarım varken oturdugum yerden esımle hallettık basladımı gelıyor gerısı bız tedbır alalım da gerısı Allahım nezaman nasıp ederse bekleyelım❤
inşallah bunlarda biter bu günlerimizede şükür diyelim :))Bende de var halsizlik olmaz mı
Kendime hafta belirledim yapayım diye
Canım 34 olmuşsun hafta sonu başlaAyy şuan yerinde olmak isterdim ütüm falan bitmiş olsa keşke :)) bende hafta sonu yokayıp ütülerim artık eşimle. Hafta içide hazırlarım. Gurbette olmak hiç bukdr zor gelmemişti yardım istiyor insan biyerden sonra :)
Olmaz insallah canim...icini ferah tut..kuzenimin bebisi olmustu..cok saglikliydi.ne kuveze girdi ne bi aksilik oldu cok sukur..masallah...) tabi gonlumuz zamaninda olmasindan yana..insallahta ole olur100 gram var aramizda o zamn ama benim erken olabilir diye sikinti yapiyorum canim bari 2 kilo faln olsa
evet şuan bile çok zor geliyor. hafta sonu yıkarım eşimde ütüler hafta içide başlarım çantayı hazırlamaya :)Canım 34 olmuşsun hafta sonu başla
Agirlastik artık zor oluyor iş yapmak
Turkiye'de ki h&m onlineda gordum bak bu Tarz var, cok kullanisli urunler var belki yarin indirime girerler
aa demek öyle canım tecrubesız olunca arastırmadım da hıc dogum şeylerını. benmım dr.umds kesınlıkte normalden yanayım dedı dogumpozısynu da aldı bebek herhangı bı aksılik olmadıgı muddetce sancın gelınce yapıcz ıns dedı. dedıgın gb normal doğumda da dr gecen gece bursadan gelmıs hemen kosturuo tabı mecburlar da gelmeye dogumbası ucret alıyorlar ztn. hıc ama hıc sez. ıstemıyorum ınsallah çatılar fln da müsaittir hersey duzgun gıderTam tersi canım sezaryende 10-15 dk. da doktorun işi bitiyor. Ama normal doğumda sancıyla açılmayı bekliyor ve özel hastane olduğu için doktor da takipte olmak zorunda. kimi hastanın doğumu hemen oluyor kimi neredeyse 1 gün boyunca sancı çekiyor. Doktorum bana bu şekilde açıklamıştı sezaryen doktor için daha kısa ve kolay bir işlem olduğundan ucuz. Burada da öyle ama doktorum normal doğumu destekliyor çok şükür
Yok yikama benimkinde de hic kopuk yoktu bak doğal sampuanlarda saclarda pek köpürmez zaten o suyu gördü yikandi maksat tozu kiri gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?