- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Aynen oyle.kuzumInsallah olucaz canim...drlari dinlemekten baska caremiz yok..
Bebeğin hareketiyse korkma doğum sancısı olsa kasılmalar pes peşe olur bebek de o kasilmalardan hareket etmez pek akşam benim de pes peşe oldu kasilmam hemen uzanıp dinlendim,kendi doktoruna gitmek istiyorsa pazartesi al raporunu ben de pazartesi dedi doktor cuma gidicem1 saat kadar önce banyoya girdim. Çıktığımda kasıklarım kasılıp duruor hafif hafif. İnşallah doğum sancısı değildir. Kasıklarım kasıldıkça sıcak basıyor eşim kulakların kızardı diyor. Erken doğum riskim falanda yok panik olmak da istemiyorum kızım da kıpır kıpır. Doktorum konferans için şehir dışında pazartesiye kadar yok. Yarın çalışabilir raporu için başka bir hastanede başka doktora gitmek zorundayım. Canım çok sıkkın
Tam 3 gecedir aynı dırumdayım sıcak basmaları şiddetli sırt bel ağrısı =( ilk kızımda hiç sancım olmadığı için şuan ne yaşadığımı kestiremiyorum Allah kolaylık versin hepimizd1 saat kadar önce banyoya girdim. Çıktığımda kasıklarım kasılıp duruor hafif hafif. İnşallah doğum sancısı değildir. Kasıklarım kasıldıkça sıcak basıyor eşim kulakların kızardı diyor. Erken doğum riskim falanda yok panik olmak da istemiyorum kızım da kıpır kıpır. Doktorum konferans için şehir dışında pazartesiye kadar yok. Yarın çalışabilir raporu için başka bir hastanede başka doktora gitmek zorundayım. Canım çok sıkkın
Hep olumsuz dusunuyorum olakı gece veya hafta sonu olurda nobetcı eczaneue kalırsak dıyeCanım her bebek aynı değil lütfen olumlu düşün. Hastaneden uzakta eczane mi olur ya ne saçma şey :/
Devam ederse acıle gıt kasılmasutelerını takıp et canım1 saat kadar önce banyoya girdim. Çıktığımda kasıklarım kasılıp duruor hafif hafif. İnşallah doğum sancısı değildir. Kasıklarım kasıldıkça sıcak basıyor eşim kulakların kızardı diyor. Erken doğum riskim falanda yok panik olmak da istemiyorum kızım da kıpır kıpır. Doktorum konferans için şehir dışında pazartesiye kadar yok. Yarın çalışabilir raporu için başka bir hastanede başka doktora gitmek zorundayım. Canım çok sıkkın
Ben de anlamadım ne yaşadığımı bilmiyorum ki ilk bebek olunca tamamen yabancıyım bu agrılaraTam 3 gecedir aynı dırumdayım sıcak basmaları şiddetli sırt bel ağrısı =( ilk kızımda hiç sancım olmadığı için şuan ne yaşadığımı kestiremiyorum Allah kolaylık versin hepimizd
Mustafa eşimin adı bence tek Mustafa daha güzel kayınpederinin adı güzelmiş bizim 2. Paşa hals isimsiz esim son dk ya bırakıp babasının ismine ikna etmeyi düşünüyor sanirimİyi geceler uyuyabilenler uyusun:))
Oğluma dedesinin ismi Mustafa ismini koymayı düşünüyoruz. 4.oğluma bari dede ismi koyalım dedik. Ben Mustafa Selim düşünüyorum. Sizce çok mu klasik
Canım yarın ki gideceğim doktorda iyi bi doktor o sorun yok derse dert etmem. Doğum olursa çok erken 32. Haftam yarın doluyor :/Bebeğin hareketiyse korkma doğum sancısı olsa kasılmalar pes peşe olur bebek de o kasilmalardan hareket etmez pek akşam benim de pes peşe oldu kasilmam hemen uzanıp dinlendim,kendi doktoruna gitmek istiyorsa pazartesi al raporunu ben de pazartesi dedi doktor cuma gidicem
Şehir hastanesinin aciline bi kez gittim gördüğüm muameleden sonra Allah gerek etmesin evde doğursam daha iyi :))) Üniversite hastanesi bitik zatenDevam ederse acıle gıt kasılmasutelerını takıp et canım
Onu da biliyorsan iyi git tabi canım ben tanımıyorsun sandım ben de haftaya cuma alicam nasipse ama heralde illa birebir gününe bakmazlar 37. Haftada bırakacağımız zamanCanım yarın ki gideceğim doktorda iyi bi doktor o sorun yok derse dert etmem. Doğum olursa çok erken 32. Haftam yarın doluyor :/
Tek güzel ama dedesinin yanında adıyla seslenmek tuhaf olur. 3 oğlumun da iki ismi var. Ona da ne ekleyecegime tam karar veremedim açıkçasıMustafa eşimin adı bence tek Mustafa daha güzel kayınpederinin adı güzelmiş bizim 2. Paşa hals isimsiz esim son dk ya bırakıp babasının ismine ikna etmeyi düşünüyor sanirim
Anladım o zaman haklisin selim de güzel benceTek güzel ama dedesinin yanında adıyla seslenmek tuhaf olur. 3 oğlumun da iki ismi var. Ona da ne ekleyecegime tam karar veremedim açıkçası
Gayet güzel isimİyi geceler uyuyabilenler uyusun:))
Oğluma dedesinin ismi Mustafa ismini koymayı düşünüyoruz. 4.oğluma bari dede ismi koyalım dedik. Ben Mustafa Selim düşünüyorum. Sizce çok mu klasik
Aynen oyle.kuzumInsallah olucaz canim...drlari dinlemekten baska caremiz yok..
bjnu bılmeyen cok ınsan var malesef ben bol dahı olsa yaptrmıcam kundak oyle yatırcam. kızıma kıyafetı bosa mı yaptırdım yahu gorunmedıkten sonra ne manası var valla kundak demesnler banaEvet canım odalar normal oda sıcaklığında tutulduğu için bebeğe alt üst takım giydirip üstünü penye battaniye ile örtüyorlar. Doktorlar kundak önermiyor zaten yeni doğan bebek çok hareketli olmuyor. Dünyaya gelince şoktan emip emip uyuyorlar yazık :))))
valla ben de ondan korkuyorum dr.um tombık olablr çok yeme normal dogum olsun dıyo bakalm 5ınde ne olcak durumlar:) ama endıselenme canım 0.3 aylıklar her turlu olur herlde tombiş olsalar da.bizim de boyumuz uzun bıraz normal degerlere göre babamız 188 ona cektıyse yandıkEvet bakiyorum da ben de hep 6-9 ay faln almisim etkilenip, bazilarini kucuk aldim bugn indirimden aldim.yine kucuklerden...bir de usg de cikana gore bebis azcik tombik gibj o yuzden cok kucuk almak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?